läs inte, totalt ointressant

godkväll, hehehehehheheehehhehehehheEEEE...

träningen gick bra, rullade på liksom.. på torsdag har vi match också, hmja.
efter träningen drog ja hem, duschade och sen hjälpte mamma och jens med lite grejjer. bytte plats på skrivbordet jag hade på mitt rum, till mickis rum. så jag fick ett vanligt bord ungefär istället. mkt bättre vart de iallafall. längtar smått till att köpa grejor till rummet, jag har för mkt ideér. hahahahha töntig ja lät. skitsamma *
imorgon ede skolan igen, andra veckan.. och har ja inte fel så har vi gympa också, ska nog fråga nån.

sen efter skolan ska jag hem och klippa gräsmattan, har lovat mor min det. hua va jobbigt det låter, menmen.................................................... känner mig rastlös, och dödligt trött. ska nog lägga mig. så jag får njuta av sängen lite mer, jag bara vet att jag inte kommer vilja kliva upp imorgon. sååå nu går jag sakta men säkert mot mitt rum, det är fulltmed grejor förresten. m kul o veta, lika roligt som resten av inlägget.

nej nu ska jag göra mig redo för morgondagens skola, sugen jag är. not


godnatt fuckers

söndag

hej hallå tjena.
har precis dragit i mig en skål med nudlar, innan de var jag hos moster och målade lite fönster och så. det tar sin tid, men jag får ju pengar för det satt :)
ingen förstår nog hur jävla skönt jag har sovit inatt, dubbelsängen plus mina nya sängkläder. GUDOMLIGT må ja säga. somnade till dagboken igår också, det var mamma som övertalade jens att se den, jag var väl med på ett hörn och sa att den var bra också. men efter knaptt tio minuter sov ja som en stock ungefär.

vaknade när den var slut, borstade gaddarna och la mig. härlig natt har det varit, haha ...
nejmen nu måste ja sticka, ska fara förbi julia i fagervik också satt.
sen blire bsk och träning. vet inte om jag e sugen, lite kanske.

men men
hedå

mcdonalds

jens har stannat på donken för att köpa med mat he, jag är faktiskt lite hundrig. ända jag fått i mig idag är ju frukost, satt.
Zzzzzzzzzzz....... gudars skymning va trött jag är, nu tror jag jens kom också.
hejdå

bää

jag nästan bokstavligt sitte upp och sover.
väntar förgäves på att nån ska skriva till mig. men ikke, elin skulle iväg på en kärleksdejt enligt mig. dom har några månader, typ fyra tror ja ? stor kolleN............... så hon loggade ut iallafall, ensam kvar. hähä - tror ja ska luta mig lite och sova en stund.ska bli skönt de, ja de skareeeeeeeee.

hejdå

mmm hej. ...

mmm hej.
är på lite dåligt humör. fråga mig inte varför

sitter i soffan med datorn i knät, känns som att jag kommer sakna om cirkus en sekund. hur trött som helst efter medicinen. hua, menmen..
kom hem för ett tag sen efter en sju kilometers promenad med mamma min, vi pratade om allt mellan himmel och jord. lite trevligt sådär. jag fick skavsår bara, men jag klarar mig.

hejdå

lördag

jag har lugnat ner mig en aning nu.
efter att ha gjort alla mackor, dukat fram dom, kaffe, koppar och socker, plockat ut ur diskmaskinen, så gick jag fram till mamma. sa med bestämd ton, såhär gör vi! vi går ut o går ikväll, och jag klipper gräset imorgon, sen åker ja till malin och målar. för jag vill ha lite ledigt jagmed. hon sa bara okej.
jag är duktig ibland :)

pratade ut med en viss person igår också, eller jag kan nog inte kalla det prata ut. men efter några bråkiga månader så är vi nog vänner igen, skönt det iallafall ..

idag ska jag mest ta det lugnt. kom på att jag hade målningen kvar, men det fortsätter jag med imorgon. magen har satt igång på riktigt nu, så jag är inte speciellt pigg dessa dagar. och det är så stressigt som ja nog skrev i förra inlägget, här hemma. med flytten och allt, menmen.
har huvudvärk också, fast nu ska jag inte sitta här och klaga.

hejdå

fklsfsndf

gokvälll...
jag skriver ändå, HÄHÄ *

sitter hemma hos jens nu, men hade väl hellre varit nån annanstans ikväll, menmen...
imorgon har ja lovat mor min att gå på promenad.. vi får väl se hure blir med det, skulle väl kännas bra kanskEE..
men som om jag orkar skriva nu.

hedå

mmm ahaja

jo jag skriver en gång till innan jag drar mig vidare till mamma.
fast jag har inget o skriva.
sååååå jag kanske lägger in en bild........
ja kanskekkklsanlfkndalfsdnlkgdnlkdgnsdö'lgöldskmglddöööö


hehehhehehehehhähähäähähähähähähähäähähHHÄHÄÄHÄHhehjsbrhsabfjlksa
djksdnhbksjbföjkdsbjkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjöfkdhnskjöfndsköjfngd

hejdå

fredag

goddag ~

igår kom elin, och vi gick ut ett tag. träffade på mamma två ggr, vi gjorde inte så mycket, tillslut satt vi oss på busshållplatsen. då kom filip och baggen och pratade på. sen så drog dom åt timrå och vi mot sörberge. simon skulle hämta elin, och jag gick in.

la mig, min allergi eller vafan det är som späkar då och då började. tårarna rinner, det kliar som fan i ögonen, näsan och halsen. så jag stängde av teven för att kunna somna så fort som möjligt. jag känner mig rätt död i sådär, haha ... ser nog rätt död ut också
aja.
somnade tur nog rätt snabbt, vaknade imorse. somnade, blev väckt igen. hade bara gått en kvart. men kändes som en hel natt, förstog inte riktigt hur det kunde ha gått till imorse, menmen. inget jag hakade upp mig på iaf.
fixade och grejjer, o ÄNTLIGEN hade jag mina mjukisbyxor på mig idag. gudomligt har det varit..
dagen har rullat på som alla andra dagar, hade en rätt skön dag. sista lektionen insälld, bild och håltimme ungefär. aldrig fel med enkla dagar inte ;p ..

våran klass har även suttit och knåpat ihop ideér till julsoarén. AHHAHAH FULA VI ÄR.
kan inget annat än o skratta egentligen, vi måste vara fulaste klassen genom tiderna. hähä
jag har iallafall valt drama soaré på hälsokulturen, det gjorde nog dom flesta, så det ska nog blir bra dehär serru. haha längtar nog lite till vi drar igång, kan tänka mig att jag kommer skratta tonvis.

efter skola drog jag iallafall hemmåt, åkte förbi moster för att se om dom var hemma. såg ingen bil, så frågan är vart dom är. andre svarar inte på telen, spårlösa ungefär. menmen, får väl måla i helgen.
ska till mor min idag, och inatt sover vi sista natten på alnön.
jens flyttar ju in imorgon eller nått.

OCH JAG VILL BARA TALA OM ATT MIN DUBBELSÄNG HAR FLYTTAT IN PÅ RUMMET NU, MITT RUM. HALLLUJAHHH ungefär =)=)=)=:D:D:D:D::P:P:P:P:P

det lär inte bli nått mer inlägg idag.

hedå

fuck u

ringen sitter kvar, och nu ska jag försöka nå julia.
skulle vilja ha hem mina grejor. och om jag inte minns fel,
så har jag lite godis kvar också. pusshäjs

lyckaaaaaaaaaaaT sara.

jag har lyckats igen

sitter och leker med min tumring litegranna, provar den på alla fingrar, snabbt som fan gick det och nu sitter den fast på fuck you fingret. efter FLITIGA försök så är jag utmattad och får verkligen inte bort den. ska försöka mig på elins tips, tvål ... hoppas på att det funkar, annars får du sitta där hela livet lilla vän. HÄHÄHÄ ..................

hh

Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga
kan vi promenera hem i GBG-regn
Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

torsdag

hej torsdag. jag är trött, vilken nyhet va ... ?

sov hos julia iantt, vi drog till shell och köpte oss onsdagsgodis, hur mkt som helst. vi åt knappt upp hälften. hur mätt som helst blev ja, och sen somnade ja.
vaknade imorse, va lite arg också, haha ursäkta.. men julia är dödligt svår o få upp på mornarna. hua vilket jobb det är *
sen hämtade ja upp elin hos simon, sen vidare o ta upp julia. sen till skulan.
dagen har rullat på som dom andra dagarna.
det var ingen hälsokultur idag heller, så vi fick sluta tidigare. men då var fotograferingen självklart 40 minuter efter vi slutat. så de va ba o vänta. jag stog vid mattias, haha lite fint sådär :))). nejmen mitt ansikte lär ju se majsigt ut, äckel.

torpshammar lämnade wo, så ingen match idag. och inte verkar jag orka måla heller, har ont och förresten så regnar det också. ska snart äta.................. vi får se hur mkt jag får i mig med min mage. hähä

IMORGON BLIR DET MJUKISKLÄDER. lätt
har varit duktig o haft jeans och grejjer hela veckan, så nu är det dags föfan.

- har läst lite bloggar också, typ sådär 20 stycken. den ända som inte uppdaterar är viktor, kanske ska säga åt honom. nja vi får väl se hur ajg gör på den fronten.

hedjå

last request

har inte så mkt o göra, ska väl snart lägga mig i sängen och somna till tvljudet. klockan är inte ens åtta, haha ..

kom på att jag drömde en halvkonstig dröm inatt, vet inte om jag ska skratta eller gråta egentligen. tänker inte berätta om den, halvt pinsamt och onödigt bara. intressant aatt veta att även jag, sara svensson drömmer drömmar på nätterna (Y)(Y)(Y) härligt ............ :s

tänkte lägga in några bilder på lite grejer jag handlat in senaste tiden också. men dom är för stora och jag orkar inte, men nu ska jag nog dra mig till julle och soa där inatt.
hejdå

TELEFONEN, 0706646913

ringer eller smsar du inte, då är du jävligt tråkig.
och det är synd

onsdag

hallåja.
som sagt så rullade skolan på, kom hem, åt mat, åkte till moster och började måla. det började regna så ja åkte hem igen. sen får ja o julia på träning, tränade, i regnet. och matchen vi körde va dökul, hahahahahahhaha gud va ja skrattade. fula vi vaaaa ...
aja.

nyss fikat lite, är hur trött som helst. imorgon åker elin med mig till skolan,
och sen har vi skol if fotografering. vettefan va ja ska ha på mig.
funderar på mjukisar, why not liksom.

sen på kvällen har vi ju match, mot torpshammar.
kul kanske, de märker vi

orkar inte ens skriva.
ska läsa andras bloggar istället tänkte ja.

såå
hedå

gammal favvolåt


hh


jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade ..

håkan hellström <3

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att hon är allt jag inte var

Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att hon är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när hon sa, jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för hon påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig

anteckna det här inlägget tack

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?:
Svar: en
Vilken svordom använder du mest?:
Svar: fan typ
Äger du en iPod?:
Svar: ikke
Vilken tid är din väcklarklocka inställd på?:
Svar: halv sju
Hur många resväskor äger du?:
Svar:
ingen egen
Var köper du dina matvaror ifrån?:
Svar: jag köper dom inte själv, oftast inte iaf
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?:
Svar: bror på.
Vilken var den senaste filmen du såg?:
Svar: de va välllleeeeeee män som hatar kvinnor
Har någon av dina vänner barn?:
Svar: hmmmmneeeeee
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?:
Svar: ja om ja vann ja................. säg de, mycket :D
Har någon någonsin kallat dig lat?:
Svar: haha japp
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?:
Svar:
jag tänker inte gå och kolla
Föredrar du vanlig mjölk eller chockladmjölk?:
Svar: VATTEN
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?:
Svar: japp
Använder du huvtröjor?:
Svar: ja
Kan du vissla?:
Svar: jadå
Har du någonsin deltagit i en demonstration?:
Svar: haha tror ja väl inte
Vem var den senaste som ringde dig?:
Svar: mamma, men jag missade det
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?:
Svar: jaja,
Tittade du på tecknat när du var liten?:
Svar: gör jag fortfarande
Hur många syskon har du?:
Svar: en jävel
Vilken film kan du alla replikerna till?:
Svar: det finns ingen film jag kan alla repliker från
Äger du några band-t-shirts?:
Svar: ja, ramones och kiss
När flög du senast?:
Svar:  för några år sen
Hur många stolar står runt ditt köksbord?:
Svar: fyra
Pratar du några andra språk?:
Svar: vrf skulle ja ?
Diskar du din egen disk?:
Svar: vi har skaffat diskmaskin!!!!!!!!!!!!! miraklet har skett
Har du gråtit offentligt?:
Svar: ja
Har du en stationär dator eller en laptop?:
Svar: stationär här, bärbar hos mamma
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?:
Svar: ja, både och. men jag har i naveln redan, och i öronen
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?:
Svar: nja. det är inget måste
Kan du kasta macka?:
Svar:
ibland får jag faktiskt till några superkasst
Vem kysste du sist?:
Svar: kysste? de va viktor det, och längesen vare också
Skulle du kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?:
Svar: ja vrf inte,
Har du en blogg?:
Svar: haha japp
Gillar du din boendesituation?:
Svar: ja
Vilken är din favoritfrukt?:
Svar: bror på va ja e sugen på
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?:
Svar: nejnej
Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?:
Svar: mamma tror ja
Hur valde dina föräldrar ditt namn?:
Svar: fråga dom
Gillar du senap?:
Svar: gudnej
Skulle du någonsin kunna hoppa fallskärm?:
Svar: inte idag iallafall
Sover du på sida, mage eller rygg?:
Svar: magen och sidan.
Har du någonsin köpt något från eBay?:
Svar: ne
Tycker du om att krama folk?:
Svar: bror på vem det är ja ska krama det
Skulle du säga att du är trendig?:
Svar: trendig ? hahah ... nja
Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?:
Svar: det vet ja inte, hähäh. skratta antagligen, taskmörten
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?:
Svar: flera st
Tycker du att du är attraktiv?:
Svar: aldrig
Vad är du allergisk mot?:
Svar: det vet ja inte, inget typ
Ta närmaste bok och slå upp sidan 18,rad 4 - vad står där?:
Svar: världen.
Vad har du på dig?:
Svar: trosor och sportbh, jag ska på träning snart
Vad var den senaste musik du lyssnade på?:
Svar: håkan hellström


onsdag

klockan slår snart halv tre.
och jag väntar på mat, sen ska jag åka till moster och måla, och till sist ska jag på träning. hoppas det blir kul och att det går bra. hoppas även på att magnus är där, känns som att det går bättre då också. fast det är väl nått psykiskt, vet inte riktigt. menmen. imorgon är det hemmamatch, vet fortfarande inte om ja ska spela. kanske får reda på det ikväll.

 nu kom jag på att jag aldrig frågade mattias om han kom med i tvpucken eller inte......... kanske ska slänga iväg ett sms o fråga, eller så tar jag det imorgon. vi får se

idag, hade vi fotografering, haha hua.
jag fick stå, på bänken???:O:O:O räcker det inte med mina 175 cm redan, ??? jag är upprörd över detta. kan inte tänka mig att jag ser ett dugg normal ut heller, för jag var dödligt obekväm där uppe och jag har aldrig nånsin sett bra ut på ett klasskort. aldrig.
imorgon väntar skol if kortet också, jag har gjort en plan om hur jag och mattias ska stå, men så på va han inte om den ideén. haha kan ja forstå, tokigheter alltihop.
lär väl bli en gammal hederlig oseriös min, kanske inte ne.
dagen har rullat på rätt bra, vi fick välja hälsokultur idag också, det gjorde att vi även slutade senare än som står på schemat. lyckades skämma ut mig också, tredje dagen? snabba puckar ......................
en av killarna som stog där framme undrade om det var många som höll på med nån sport, man hörde smått en massa ''mmmmmmmmmm''. och jag sa ja högt för att liksom ja, jag vet inte. det bara kom, då kommeren massa efterfrågor och blabla. jag var säkert lika röd som en brandbil och skrattade gjorde ja. hemskt.
men nån måste ju vara den pinsamme. oturligt nog har det alltid varit jag. applåder

nu ska jag äta.
skriver tonight.

hejdå baby

fall apart


tisdag

skoldag nummer två är avklarad. iho?

pappa väckte mig imorse, var dödligt trött. kändes som att jag ville ligga kvar hela dagen, hade inte varit fel att ha nån intill mig heller. men nejnej, sånt händer inte mig. :):)) haha gud va töntig ja lät nu, tänk inte på det där sista ja skrev.

klev upp iallafall, efter lite om och med, elikamed pappass rop på att kliva upp. började fixa mig, mötte upp jullen i tunneln, körde till skolan, arbetade sen som ett djur :D:D:D: Great
-  jobbade igenom dagen, vale engelska på sveng. jag och elin skiljdes åt, hon får vara med fyra stycken andra medans jag är med typ tjugo. jag vet inte om jag överdriver eller inte för jag har ingen aning hur många mer vi var. menmen, jag måste iallafall jobba upp mig i engelskan. kerstin sänkte mig till g ju.............:(:(:(:(:(
så nu ska ja fan slita arslet av mig. inte hundra % bokstavligt kanske *
vi slutade tidigare idag, så jag väntade på julia med mattias. sen for vi hemmåt. jag bytte om och for sen till moster för att måla. hann inte så mycket, men ja åker dit imorgon också. säkert på torsdag å. har även match då, frågan är om ja ska spela, aja.
maten var klar vid fyra, åt och for sen in på birsta med julia. köpte mig två linnen , ska ha ena imorgon. våran töntklass har ju lite regler, hahah ... kanske vi livar upp skolkatalogen lite, kanske inte .. menmen, jag följer det som sagts iallafall.

imorgon står fotografering, målning och träning på schemat.
ska jag skratta eller gråta ?
tror jag lämnar ifrån mig lite oljud, men inga tårar ..

bye

bye

Visste du...

att jag vill -
få bra betyg, vara i princip rik. vara arton! fixa min tunga, och sen ta hål i den.
att min senaste kyss - var i vintras, det är väldigt längesen =)
att jag lyssnar mest på - lugna låtar
att jag pratar -
otydligt och myckett
att jag inte gillar - min kropp, mitt ansikte, äckligt falska människor, min säng för tillfälligt.
att min första riktiga kyss - var kanske i trean, var det tidigare har jag inget minne av det
att jag avskyr när folk snackar -  skit
att kärlek är - bra när det är bra. dåligt när det är dåligt
att jag gillar att - spela fotboll, handla upp mina pengar före alla andra tydligen, vara med mina snygga vännor :D:D:D
att jag alltid kommer att - stor och lång. illa
att jag är hemligt förälskad i - ingeningeningennnN
att sist jag grät var - häromdagen åt extreme home makover. HAHAH
att min mobiltelefon är - där, och jag kollade dit nu.
att när jag vaknar på morgonen - är jag tröttare än när jag sover
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna,
att idag har jag - börjat skolan. skitkul
att jag just nu tänker på - om jag ska åka till mamma eller inte och hämta grejjor,
att i kväll ska jag - nog duscha
att i morgon kommer jag - börja skolan på riktigt...... spännande, HÄHÄHÄ Ne
att jag hoppas - att ja åker utomlands två ggr innan året är slut :) och att min mamma tar med mig till läkaren, och sen släpper på hennes överbeskyddande sjukdomar... :D:D:D:D::D:D:DD:d
att jag verkligen vill - fylla arton. NUTACK


& så e de me de

jag har snackat skitsnack i mitt liv, jag har dragit några lögner.
men jag är inte falsk *
- jag ljuger inte om det inte är viktigt, om det inte är nödvändigt.
jag säger inte att jag älskar en person, om jag inte gör det.
jag säger inte att jag finns, om jag inte vill eller kommer göra det.
jag säger inte att folk kan lita på mig om det inte är så.
jag skickar inte hjärtan till folk jag inte känner, sån är inte jag.


jag har sagt vidare hemligheter,
jag säger dumma saker och slänger
ibland iväg onödiga kommentarer.
jag kan kommentera folks utseende
fast att jag vet hur jag sj ser ut.
jag irriterar mig på människor som är jobbiga,
fast att jag själv är typ värre.
jag dömer alltid folk, i förhand. och jag tar förgivet.

jag vet det.

så ljug inte för mig om det är onödigt, och
säg inte att du älskar mig, om du
inte gör det. säg inte att du finns,
om du inte tänker göra det.
säg inte att jag kan lita på dig, om det
är tvärtom. och skicka inte hjärtan till mig,
om du inte känner mig. för sånna gillar inte jag,
då kommer jag inte gilla dig heller.
jag kommer döma dig, i förhand, jag kommer ta förgivet.
och det vet du med nu


:D:D:D:D:D::POP:P:P:P::(:):):):):)

det har blivit lite hoffstjoffs inlägg idag, menmen.
har man inte roligare liv än så här så ....

åt förut, makaroner och korv fick det bli. sen satt jag mig här igen, min mage verkar inte bli bättre. är 99,9% säker på att det är dom tio dagarna som är på G. inte bra, jag vill börja skolan bra. och jag är inte bra när det sätter igång, mil ifrån bra. ska nog gräva fram lite medicin, dom är slut. men nån hittar jag väl.
roligaste idag var iallafall början av dagen, när vi satt i vårat nya fula dåliga klassrum. jag var på ett humör som endast kommer då och då. när man som minst anar det typ. haha jag blir ganska trevlig, men irriterande. rätt uppkäftig kan ja bli också, liksom alla beteénden på samma gång. då har man lyckas iallafall, (Y) .. jag skrattade mig typ igenom hela morgonen, och elin blev nog lite trött på mig. men tänk positivt elin, det är inte speciellt långt kvar till nästa sommarlov, tills vi skiljs åt........... hahah gud va positivt.
fan va skönt det ska bli att slippa na, hahahahahhahaha neeeeejdååååååååå stumpaNNNNNNNNNNNN. jag kommer nog inte klarar mig ensam, jag hatar att prata med folk jag inte känner, och blir typ döblyg. jag kommer bli utfryst på gymnasiet, mobbad. jag kmmer bli ''sårad under en längre tid'' ... jag citerade en viss E.R i klassen, hon sa så imorse.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA..........................
tror det där humöret börjar lite smått igen.
nu måste jag sluta.

HEJDÅ


memories



Sometimes I see you when I close my eyes
You're still apart of my life

I'll find another You ..

radion spelar aldrig våran sång

Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you

Could you imagine someone else is by my side
I've been afraid I couldn't keep myself from falling
My heart was always searching for a place to hide
Could not await the dawn to bring another day
Your not the only one so hear me when I say
The thoughts of you, they just fade away


1736

sådärja, tog tummen ur arslet och faktiskt tog tag i designen.
man tröttnar ju i längden....... så nu får det vara såhär en stund
jajajajajajjaja aja

mmmmm

halleloja

hallådär.
det har inte hänt nånting sen sist ja skrev, har bara sutte här och kollat runt lite.
och gudars skymning va jag vill pierca tungan. det är sjukt va sugen ja e.
tre år är välle länge, hårt att leva när man har en överöverÖVERbeskyddande i familjeN.
aja, ointressant prat det här.

ändrade bakrunden till svart, designen blir nog ändrad under veckan. eller A kanske.
nu ska ja gå. maten väntar


måndag

i'm back........ ojä

hann inte skriva speciellt mycket imorse, elin kom ju. vi for på en gång iallafall, först till pappa min för att byta skor, sen vidare o plocka upp julia, sen vidare till skolan.
och vi har bytt klassrum, sadface................................. :'(
och nya jävla handledare också, monkeyyyyyyyyyyy. inte min favorit, jag är nog inte hennes heller, HÄHÄHÄ. rackartyg*
men vi fick rätt bra skåp, bättre än förra iallafall. nu hamnade jag inte längst ner i nån liten jävla korridor iallafall, haha. nejmne där yman hade sitt skåp, där har jag. ska fan höra vilket nummer hon hade, kanske jag har ärvt hennes gamla / who knows .....
;)
och hur i hela friden ska vi klara oss på två pennor på en termin ???????!?!?!:OOO jag har en penna om dagen, sen försvinner dom. dom borde tänka på oss efterblivna..
vårat schema är inte heller bra för den delen, eller dåligt och dåligt. det är mycket, och det menar jag bokstavligt. ungefär lika långa dagar, men mindre håltimmar. det är fullspäckat verkligen, hårt o börja nian.
och inge fick vi nått fika eller, det tog hårt på vissa, på mig till exempel. man borde fira att vi är där, att vi är tillbaka. med en chokladboll eller nått, men nejnej. det är bara ett exempel från mig, undra om man kan ta upp det på skol if? ahhahahhahahahahha ... har hört att jag även är ordförande där också, hahahahhahahahhahahahahha än en gång. hur ska detta sluta ? hAHHAHAHAHAHAH IGEN...............

sen det där med inga mobiltelefoner på lektionen? DÅLIGT.
ingen idé att ringa mig på skoltid gott folk, ingen kommer svara, min telefon kommer nog vara hos hasse, bengt eller nu vem som skulle ha hand om dom aktiva mobilerna. haha nejdå, så kommer det nog inte vara. men dom borde anpassa sig lite efter oss ungdomar, vi lever inte på stenåldern som lärarna gjorde. hua aja,
nu ska ja sluta bekymra mig över skolan, ärligt är det faktiskt ganska skönt att komma igång igen, så jag får allt gjort. men ändå, så hade det inte suttit fel med lite sommarlov till.
det är varit dödåligt väder hela sommaren ungefär, sen när man börjar skolan, ja då ska det vara sol.
ibland undrar man om man gjort guden något.

skulle egentligen till moster o måla efter skolan, men ja är inge pigg så jag stannade hemma. hoppas min kära malin understand mig. men imorgon tar jag nya tag och tar fram målarbyxorna, och penslarna. hhähähähäärligt =)
jag är fan flitig jag, duktigt .........

hejdå

måndag

godmorgon. vaknade av att mamma ringde, hon ba, är du vaken ? ( klockan var efter sju nångång ) jag ba, ja nu är ja de..... hon ba, OJJJ FÖRLÅT DU BÖRJAR JU SENARE!!! jag ba, mmmm.. hon ba hejdåå
efter det kunde jag inte somna om, också hade jag fått ett långt sms av yman också, haha ja hon verkade ju redo för gymnasiet iallafall ........

men nu är elin här, skriver mer sen.
BYE

badanka

mmmmmmmmhej.
nu vill mor min att ja ska hjälpa na med att lyfta in badkret, HALLÅ hur stark är ja egentligen ??:O:O:::S:SS:.... sjukt
- hon får vänta... jag läntar till träningen faktiskt, vet inte riktigt om det blir nån målvaktsgrej idag, har inte sån stor koll liksom. sen har jag funderat lite.
varför vinner jag aldrig pengar ? jag kanske är en sån där som vinner mycket, en gång var sextonde år, isåfall vinner jag kanske en miljon nästa år! HÄRLIGT,
haha hejdå

söndag

heartless går på repeat här hemma iallafall, med the fray. gudomligt

har sovit på alnön inatt så det är därför jag inte har skrivit. igår iallafall, åkte jag jens och m in på birsta, m skulle köpa nån present, och jag tänte gå runt lite sj. började med att jag köpte ett armband man gör sj på panduro, sen ett linne på gina också, ett svart bara. sen for vi hemåt till jens, han flyttar ju till oss om en sekund ungefär, kanske jag kommer sakna den dör lägenheten ändå, det får vi se ..
menmen, började pyssla lite med armbandet när ja kom hem, insåg att jag inte hade den skickligheten till att göra det rätt. så det blev lite hit och dit, haha. jag förstörde en grej med tången, också lossnade en grej idag, men än lever det (Y);)
vi såg nya wallander igår, tjuven. den var en av dom bästa enligt mig, men jag sa redan i början vad som kommer hända osv, undra v
em som hade rätt. tralalallal ... lite för förutsägbar, hetere ens så ? hm aja
sen såg vi män som hatar kvinnor , jens hade inte sett den så vi såg den igen. den är typ grym, lite iaf.
jens och m gick och la sig, jag slog på teven igen eftersom ja inte kunde sova, sen slog ja av och somnade tillslut. vaknade imorse nångång efter att jens och m åkt på hennes samling, hon hade match mot timrå, oavgjort blev det iaf. sen släppte mamma av mig på birsta, skulle egentligen köpte en converse väska, men ångrade mig och köpte svarta jeanstights, (ÄNTLIGEN!!!!!!!) linne och nytt armband material :) haha gud va pysslig ja låter, men en dag ska jag vara proffs. för det är jag mil ifrån nu må ja säga  , HÄÄHÄHÄH ....................
tillslut kom mamma och jens, vi åt på donken och for sen. tog bara en naturell burgare och milkshake. förvånande nog blev ja mätt ?:S::SS::S menmen, det är bra det iallafall, för imorgon börjar min och mammas nyttiga liv. önskar mig sj lycka till.
hon har köpt ett badkar också, mamma alltså. och en ny dusch, hon insåg att hon inte orkade göra det vi tänkt från början. och det förstår ja, hon har kämpat med det här huset sen vi flyttade hit typ. så det bliv bara dörrar istället, ig gör det ingenting, vi kommer ju både ha dusch och badkar nu satt.
OCH I VECKAN FÅR JAG MIN EFTERLÄNGTADE DUBBELSÄNG, så nu är bara att komma och sova gott folk, (A) -HÄHÄHÄÄHHÄHÄÄÄÄRLIGGGGGGGGGGGT........... jag är smått happy, märks en aning

kom hem för en stund sen , ska på tträning vid sju också. sen äre bara hem duscha o sova, för imorgon ska ja upp, skolan väntar......

hedå nu

ew

jag vet hur det ligger till.
hur vi, ligger till ..
jag är ledsen hur det är ibland,
hur jag kan vara ibland.
 
du tänker säkert nu att men hör av dig,
för jag finns ju som alla andra dagar.
jagvet, jag tänker likadant.
jag borde kunna ringa dig nu, jag borde kunna prata med dig
nu om vad jag känner och tycker. men jag pratar inte med nån
som jag pratar med dig, jag orkar och vill inte lägga allt på dig
hela tiden. jag är ledsen, det vet du ..
det kanske var världens sämsta bortförklaring, men den här veckan
har varit upp och ner. och för mig är det verkligen en förlust
att inte ha pratat med dig, tro inte att jag klarar mig bra utan dig ..
och jag saknar våra stunder vid kyrkogården,
då vi satt nere på bryggan och bara pratade ut.
om precis allt, jag saknar dig ..

lördag

goddag

idag är jag trött, mycket trött .. och det regnar, lika som igår, när vi hade match.
jag och yman var ju målvakter igår, jag va döorolig att jag skulle tappa bollen och så vidare, men det gick bra. fick inte så många bollar på mig direkt, några. men inga mål släppte ja in iallafall, sen spelade jag halva andra också. det gick ganska bra, men inget mål inte. antingen skjuter jag över eller så räddar målvakten den, smått irrriterande när selånger precis tagit igen till två två, när vi nyss hade ledit med 2-0...........
irriterande när man riktigt kände att det var våran match, vi var bättre, mkt.
menmen, två två slutade matchen iallafall, ett poäng i ryggsäcken åtminstone. bättre än inget kanske -

jag och mickis sov på soffan inatt, somnade sent, vaknade tidigt. antagligen därför jag är trött också. sitter nu och ser på so you think you can dance, vissa danser är jävligt bra faktiskt. rörande typ, jag släppte en tår eller två nyss. vet inte riktigt om det var för dansens skull eller om det sitter nån annantans i mig, jag är så förvirrad, känslig och ja, jagvet inte helt ärligt .. ska in på birsta med jens och mickis snart, M ska köpa nån present eftersom hon ska på kalas, jag passar på och följer med, lika bra nu innan skolan börjar, så man har lite nytt. imorgon ska jag måla, om det inte regnar så att säga.
och på måndag börjar skolan, mmmmmmmmmmmmmm men hejdå


music in my heart

love it ..


ny header

ja den e ju lite smal sådär, men det skiter ja i, orkar inte tänka på det där nu inte. :)
så det får se ut så ett tag, till den dagen jag orkar göra nåt nytt.

men den dagen kan ni få vänta länge på, HÄHÄH ....

fredag

hejhejhej .. lalala

igårkväll kollade jag och mamma på american pie the wedding som va på sexan. sen gick vi upp och la oss pga trötthet helt enkelt :) fast jag fortsatte lyssna på ljudboken jag lyssnar på just nu, >det ska bli ett sant nöje att döda dig - magdalena graaf<  den är jävligt bra faktiskt, me like ...
sen när jainte orkade nå mer, kunde ja inte somna, helt omöjligt vare. så jag la mig på golvet med täcket och kuddarna, då somnade jag efter lite om och men.
vaknade tidigt tidigt imorse, gick ut och hittade mamma på studsmattan, det var ju idag det skulle bli ''jättebra'' väder enligt henne, hahha gudnej. just nu regnar det ju. så vi åkte på birsta, köpte en sportbh, strumpor och shorts, ska blrja träna i svartvitt jag har jag bestämt, eller a ibland iallafall :):) haha blått börjar bli uttjatat
åt lite på donken gjorde vi också, sen for vi hemmåt.
nu väntar jag bara på att klockan ska slå halv sex, för då ska ja vara ute på selånger för att spela match. idag ska ja både stå i mål och vara utespelare, lite annorlunda sådär ju. yman tar andra halvan =) är rädd att det ska gå dåligt bara..................... lär väl sluta med att matchen blir inställd pga regn, förra året blev det ju typ så varje match, med lite tur så regnar det inte på selånger, jag typ håller tummarna, i tanken iaf

nu ska ja kollade lite med headern, knåpade ihop nått snabbt igår, så kanske det blir en ny header. vi märker vellle
bye

flipsyde

när ska du sara svensson göra om headern!!! ::O:OO::S:S:
jag blir galen på mig själv, HEHEHEHEHBLÄ

men ett test har ja o bjuppa på iallafall.
och en låt..



1. är du singel?: jajajaja :)
2. är du kär ?: nenennenej
3. när strulade du senast?: slutet av 2008 iaf, nästan för längesen för att komma ihåg. HÄHÄ
4. när hade du senast sex?: kan man säga aldrig? :)
5. hur många har du legat med?: ingen
6. vem hade du senast ett förhållande med?: e viktor
7. är du kåt?: varje dag hela dan
8. är du redo att satsa på ett förhållande?: scouter är alltid redo
9. hur många gånger har du varit kär?: en
10. är du mysig?: om jag vill så
11. hur gammal va du när du tappade oskulden?: frågar mig sj samma sak
12. kommer du aldrig glömma den senaste du kysste?: kan inte tänka mig det .. :s 
13. vem är du hemligt förälskad i?: ingen
14. när använde du senast en kondom?: jag och julle på ishallen , du skulle varit där.
15. hur många år är du?: femton och några månader
16. vad heter du på msn?: sarasvenssson@hotm.
17. vad heter du på lunarstorm?: aravensson, hahahah lunar in my heart
18. vem kramade du senast?: alvin myyyyyyy man!
19. vem pussade du senast?: nån tjejpuss nångång
20. den senaste du låg i samma säng med?: mamma
21. vem tänkte du på senast?: mamma
22. har du haft många förhållanden?: ett seriöst typ
23. hånglat i skogen?: nix
24. har du sovit naken?: när ja va liten ?
25. hånglat med en främling?: jag gör inte sånt
26. har du några kärleksproblem?: ne
27. vem är den finaste du vet?: javene
28. senaste du tänkte på?: vem eller vad ? ... skitsamma

mmmm

- är det bra, eller dåligt att du försöker?

jag glömmer inte bort att jag är värdelös,
värdelös ..

torsdag

AMEN HEJ. som vanligt

har inte haft nå internet hos pappa, så nått inlägg har ni inte fått. menmen hårt o leva iknow

måste bara få skriva om träningen igår, tog min fungerade moppe dit, och börjar med att låsa in nycklarna, HAHAHAHA lyckat sara jävla svensson..
hade iallafall målvaktsträningen med tobbe, jag och yman. haha längesen ja skrattade så mycket på en träning. vilka övningar alltså, värsta lekarna, haha de va ju kul. men gudars skymning viKKen träningsvärk jag har idag iallafall, SJUKT. dålig tajmning också, jag målar ju hos min moster i dessa dagar, och mina armar är typ spagetti.
men iallafall - efter träninge skjutsade yman mig både hem och tillbaka. då när jag kommer, sitter nycklarna I MOPPEN, PÅ SIDAN, irriterande. jag var helt säker på att dom inte var där, kollade två ggr juuh. det är magi, det måste vara så. hur ska det annars ha gått till, för dom var inte där först.
AJA
lekstugan är iallafall kvar, nu äre bara lite fönster kvar, men dom får bli till helgen.
min mamma insåg för några dagar sen att vi behöver en mor&dotter dag, så det får bli imorgon. hon vill till oxviken. eftersom att hon hört, att det ska bli skitbra väder imorgon, men såå pepp är ja inte inför det, så jag ska böna och be för stan eller birsta................... för tro mig, det behövs.
sen på kvällen, ska jag och yman stå i mål, varsin halvlek alltså, haha ska bli kul, som på fem-manna. vi märker väl hur min höft, mina armar, mina ben ch resten av kroppen mår. men det går nog bra, HÄHÄ ...

efter träningen igår kom ellen och yman för att låna en plopp till ellens navelsmycke hon ska ha i örat, sen frågade dom om ja skulle hänga med ut till en massa folk. så jo, de gjorde ja. träffade mattias och simon också, längesennn <3 .. kom hem vid kvart i ett eller nått, sen slocknade jag efter en film i sängen. och nu ska ja gå, innan du dör av alla intressanta anteckningar du gjort efter det här inlägget. (Y)(Y)(Y)(Y)

hedå


onsdag

det är tråkigt att börja med hej varje gång. AJA

matchen förlorades igårkväll, sen somnade jag på soffan till möt joe black. sen la jag mig i mammas säng och såg klart den filmen, sen kunde jag inte somna alls. menmen, vaknade förut iallafall. la mig i soffan och kollade på project runway, som nu är slut. så nu ska ja ringa andre och ta min OTRASIGA moppe dit och måla litegranna. sen ska ja till pappa och fixa lite designer och så vidare.

ikväll är det träning, hahahaha jag ska vara med på målvaktsträningen med yman och tobbe. kanske enn nybliven målvakt ? njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeee jo. jag vill vara båda, ddet är inte alltid lätt.

hedå


love



- In the night I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul
To a woman so heartless
How could you be so heartless?
How could you be so heartless?

How could you be so cold?
As the winter wind when it breeze yo
Just remember that you talkin' to me though
You need to watch the way you talkin' to me though

I mean after all the things that we've been through
I mean after all the things we got into
Hey yo, I know of some things that you ain't told me
Hey yo, I did some things but that's the old me

And now you wanna get me back and you gon' show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely

In the night I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul
To a woman so heartless
How could you be so heartless?
How could you be so heartless?

How could be so Dr. Evil?
You're bringin' out a side of me that I don't know
I decided we wasn't goin' speak so
Why we up 3 a.m. on the phone?

Why does she be so mad at me for?
Homie, I don't know, she's hot and cold
I won't stop, won't mess my groove up
'Cause I already know how this thing go

You run and tell your friends that you're leavin' me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me

In the night I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul
To a woman so heartless
How could you be so heartless?
How could you be so heartless?

Talkin', talkin', talkin' talk
Baby let's just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you

So I got somethin' new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies

I know you can't believe
I could just leave it wrong
And you can't make it right
I'm gon' take off tonight
Into the night

In the night I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road he lost his soul
To a woman so heartless
How could you be so heartless?
How could you be so heartless?

m

det gör ont när du rotar igenom mitt liv ..

det känns när du säger dumma onödiga saker,
jag hatar när du skäller på mig inför mina kompisar.
jag ogillar att du får mig att grina om och om igen ..

varför kan du inte bara säga att jag gjort nått bra,
varför kan du inte bara vara glad för min skull och
sluta hitta fel i allting hela tiden ..

jag känner mig värdelös ..

tisdag

vaknade för tio minuter sen typ, av att en fjäril fladdrade med vingarna mot fönstret, haha ... :s
idag äre match iallafall, ska bli kul hopppas ja. innan det ska ja hämta moppen, hoppas den är bättttttre, lite sadface utan den ju. jag måste ju gå överallt typ, ILLA .. haha

igårkväll när mamma väl kom, låg vi och pratade om va jag ville jobba med, haha gud vilka ideér man kan ha. allt möjligt  jag skulle kunna tänka mig. undra om man kan vara allt ? reseledare, läkare, fotograf osv. det hade varit lite smått coolt om jag varit allt, skulle nog vilja bli piercare också på samma gång, whyy not. HÄHÄ

nu ska jag fortsätta äta min glass, nu när den är ätbar så att säga.

hedå

mamma ..

jag vet att jag inte är bra,
men jag älskar dig

fan


vilka misstag ..

måndag

tjtjjtjtjetjeenaA. nemen hej

vaknade nån gång imorse, bara gud vet va klockan var. jag klev iallafall upp, såg att mamma lämnat pengar för att jag ska på ica och handla åt na. så snart ska ja ta på mig skor och vandra dit bort, pappa är så snäll så han följer med mig :) ska tigga till mig ben & jerrysglass. alltid velat köpa, men vet aldrig vilken smak jag vill ha. haha .. åt nån god jävel i finland, frågan är bara vilken smak de va.. hmmmmmmmmm ska ta mig en funderare

nu ringde helene och frågade om vi kan stå i kiosken också, snäll ja är ibland .. hehe
aja.
tog mig en promenad förut, satt mig på en bänk nere vid vattnet. skönt att gå bort från allt ibland, längtar till mina utlandsbesök. speciellt thailand, över jul och nyår. börjar året med en nystart, för jag tror ja behöver det ..
bara för därför slutar det väl med att vi inte åker alls. hua, menmen ..
ska gå snart ja. skriver nog mer sen,
hej


trallalalal sisådär halvtvå på natten

jag sitter här än, haha ...
måste nog börja lägga mig tidigt nu näre bara är en vecka kvar till skolan börjar, annars kommer jag aldrig klarar mig. HÄHÄ..
nejmen jag e fan pepp inför skolan, känns ganska bra att börja igen. känner att sommarlovet har varit bra, men att jag ändå inte har passat på att göra nått kul, och nu är det ju försent. det får kanske komma nästa år, ja vi får se hur det är och blir då. när jag väl har gått en månad eller nått så kommer jag nog saknar sommarlovet, att inte behöva tänka på betyg och så vidare. för det är jävligt skönt ändå, men å andra sidan är det skönt att börja plugga igen. få allting gjort liksom, det är ju faktiskt sista året på sörberge och det här året vill jag ha roligt. vi kommer ju trots allt skiljas åt sen, haha ja låter töntig, men vafan vissa kommer man ju aldrig prata mer med. vi har ju faktiskt gått med varandra sen fyran, också bara splittras allt sen, sorgligt det låter...............
nejmen nu ska ja skärpa mig i nian, njuta av det sista år vi har och göra bra ifrån mig. för annars kommer jag ångra mig sen, det vet ja.
även om sörberge är cp och det är myror överallt, är det självklart nånting ja kommer sakna senare i livet. jag har inte fel, det kan ja bara inte ha. haha ... nog om skolan -

iaf så sitter jag här i soffan och kollar på idol, 2007. HAHAHHA VA DÅLIGA VISSA ÄR,
- men jag sara svensson vill pierca mig.
i tungan, det är dagens dröm, och gårdagens. men då har jag också en önskan, gör min tunga normal för i helvete, vad har jag gjort gud för att få en missbildad tunga?!?!?:O:O::S:S:S: ....................... haha va onöjd och förbannad jag är, men jag ler ändå, jag skrattar åt mig själv och min jävla tunga. mohahahhahahahahahahhahahahahah lyckat
MEN jag har en idé, jag ska gå till ett sjukhus, eller mamma får skjutsa mig. men mamma skjutsar mig till ett sjukhus, vi träffar en läkare, och jag berättar om alla mina ''problem'' med tungan, sen tar han, eller hon kanske ? en skalpell iallafall, och skalpellerar eller skär kanske man säger, ja skär där under, nivet den där grejjen, ja nu va det heter. den ska bort, ANNARS GÖR JAG DET SJÄLV, FULLT ALLVAR HÄR !!!!!!!!!!!!!!!.......................... :@
lär sluta med att jag ligger på golvet med otrolig blodförlust, kan se mig själv på första sidan i tidningen, ung flicka, tjej eller kanske till och med en början till kvinna, ligger svårt skadad på sjukhus efter ett misslyckat snitt, I TUNGAN. hahahahahha nu ler jag och skrattar inombords.
jag har faktiskt problem med den, och nu är ja lika allvarlig som förut. folk säger att jag ibland pratar utan att röra tungan ?? mhmmm okej ?!?!?.. haha, och det leder till att man inte hör vad jag säger. jag sluddrar och babblar om vart annat och så vidare. sen säger alla, va?! är det så det ska va frågetecken!............ när jag läser högt sluddrar jag som aldrig förr, sjukt fult och irriterande. jag vill ju ha mina mvg:n i muntlig redovisning. men min tunga hindrar mig.. sad face

jag ska fan tvinga läkarjäveln , nu är det krig kära gud. fuckEr

 ......
mitt nästa mål i livet!..... tack och bock för det

sen vill jag ta mer hål i öronen också, där har jag tack och lov, inga problem. där kan ingenting stoppa mig.
eller, jo, fast .. min mamma, hehehehhehehheheheh. kanske ska starta krig med henne också. haha vilka planer jag skapar. härligt

 

jag vill ja vill jag vill ja villl!............................

nu har jag lättat mitt piercinghjärta. HEJDÅ

söndag? måndag?

jadu, jag undrar samma, när ska ja fixa en ny headeR? .. haha
det kommer de kommer ..

min magont gick bort, tur de, för de gjorde verkligen ont , hähä aja
sen fick ja ett sms om att ja skulle komma ut, så då gjorde ja de.
de kändes bra, inte obekvämt liksom. så det är nått bra med den här dagen iallafall ....
förutom glassen på o'learys då, haha , the love of my life, glassen alltså ;)

nu väntar lite tvtittande, hedå och natti

söndag

jävla apkväll.

iaf. vi åkte till o'learys och käkade förut, faita eller nått. jag åt pommesena och lämnade resten. sen fick jag en glass, den va god. sen började liverpool matchen, dom förlorade. men vi fick åka innan den var slut, tror jens blev lite besviken, heheh menmen .. dom hade börjat uppvärmningen när jag kom, och det var precis va ja hade väntat mig. min mor fattar aldrig när ja säger att vi inte kommer hinna, AJA skitsamma.
hade ont i magen större delen av träningen, gick inte så bra, fast det gick inte skitdåligt heller. men inte blev ja kallad till matchen imrogon, känns inte ens som att jag bryr mig längre. jag tappar väl intresset helt - snart.

hejdå

söndag

hej o hå. idag är det bättre, menmen..

sitter vid jens dator, och dom är borta hos ellen. dom hälsar på, jag låg fortfarande i soffan när dom åkte så jag sket i o följa med. vet inte riktigt vad vi skulle göra idag, det var liverpool match vid fem, så vi tänkte åka till O'learys och äta där lite och kolla. men min träning började sju, då hinner vi inte se klart matchen och blabla. haha allt blev så struligt, så jag vet inte riktigt hur vi gör. menmen, hoppas på lite egenträning med magnus idag, men vi märker väl. är inte riktigt pigg än heller, men aja.

hedå

fotbollslördag

jag har en dålig kväll, jag är arg, ledsen och förbannad på samma gång. en nypa salt irriterande också.
MEN, jag sitter här och tänker på min lilla fotbollskarriär.

för max två år sen var jag hur fotbollskär som helst, det var det bästa som fanns. även om jag låg i 40 graders feber var jag där på träningen och skulle träna. jag missade ingenting, förutom nått utlandsbesök nån gång. men ingenting kunde stoppa mig, jag kände inte att jag var värdelös och att allt bara gick åt fel håll. jag tyckte att det gick frammåt även om jag inte vågar erkänna det ibland. men jag var inte skitdålig - det var jag faktiskt inte...
men jag saknar den där glöden jag hade, jag saknar fotboll. jag älskar det fortfarande, men det är på sån annan nivå idag. jag har dagar då jag skulle kunna kliva av planen och sätta mig på bänken för att grina. typ så känns det, allt är bara meningslöst och jag går bara bakåt i utvecklingen.
jag hade en tid, vi spelade då på sju-manna. inte för att skryta, men jag gjorde minst ett mål varje match förtuom en eller två, jag var så sjukt pepp inför både träning och match hela tiden. jag längtade till löpträningarna, jag längtade till matcher och cuper. fotboll var mitt liv kna man säga.
 när vi förflyttades upp på elvamanna och jag tappade intresset för mitt lag sjönk jag så det är sjukt. det var inget fel på mitt lag, det är inte så jag menar. men efter att jag hade spelat en match med 93, blev jag blev som såld. jag minns att ja tyckte det var oerhört mycket roligare, tuffare och liksom det jag sökte hela tiden.
en dag vill jag hitta tillbaka till det jag en gång hade, spelarglöden, den kämpe jag faktiskt var, till allt ..

i a l l a f a l l har ja nå annat att skriva om just fotboll.
skönaste vinsten det här året, är lätt matchen mot sdff i hudik.
även om det inte blev som alla andra matcher, snyggt spel, bra passningar, osv ..
så lättade det att vi faktiskt vann, båda lagen var så otroligt pepp men vi var nog snäppet mer. vi vann ju liksom ..
går knappt o beskriva hur vattensjuk planen faktiskt var, jag lovar, en decimeter. det plaskade varje steg man tog, bollen kom inte mer än en meter framför en. att driva bollen var svårt, att passa bollen var omöjligt. men som vi kämpade, det spöregnade och klockan var inte mycket. vi vann med 3-0. sjukt skön vinst,
sen har ju deras tränare eller vad han är, en blogg. däre det står '' 
Tycker absolut att blabla stod upp och mot de fysiskt spelande motståndarna. Härlig inställning blabla!''
jag antar att jag var en av de ''fysiskt spelande motståndarna'' eftersom jag spelade där blabla var. men härlig inställning? haha om jag minns rätt var det tvärtom .. menmen, varför haka upp sig på det sara svensson ?
prata inte skitsnack nu .. iaf så
vi gick även till final när vi vann den matchen.
sdff däremot skulle spela om tredje fjärde pris. men lämnade WO och åkte hem. utan att vara elak, så tycker jag det är osportsligt och orättvist mot det laget dom skulle möta. jag hörde att det var för att dom inte ville bli förskylda och sjuka när dom hade en viktigt match veckan som kom. men då är min fråga, varför anmäler man sig till en cup, om man sen lämnar wo för att man är rädd för att bli sjuk? jag har inte riktigt förstått det där än .. menmen, nån dag kanske det kommer också som allt annat eller hur ? .. hehe

som sagt, jag har en dålig kväll och jag vill inte låta dum. det jag ville komma fram till att jag var rent ut sagt lycklig när vi vann den matchen. jag tror det tog hårt på dom ..............

hejdå nu

J

ingen är felfri, men
folk förändras. vi också

jag orkar inte alla jävla tjaffs hela tiden,
jag fattar inte vad som håller oss kvar här.
hur mycket ska vi behöva gå igenom egentligen,
räcker det inte nu ?

allt vi gjort tillsammans,
alla dagar vi har funnits där
och gråtit i varandras armar.
det betyder ingenting idag, verkligen ingenting.
och skyll inte allting på mig nu, säg inte att
jag säger och gör fel hela tiden.
- jag vet som sagt
inte vad jag ska göra med dig, du har inte hört av dig på hur länge som helst, du har alltid nånting för dig och det är samma visa om och om igen. jag bara väntar på dig, men du kommer ju aldrig. är det så jävla konstigt att jag vill umgås med dig, är det verkligen det?
du borde ta dig en jävla funderare på hur du vill ha det, för jag har ingen kämparglöd kvar till dig. jag klarar det aldrig ensam, hur mycket jag än har försökt.
det är en jävla pina utan dig, det är rent ut sagt ett helvete att veta att du inte finns här. men nu orkar jag inte mer, och det borde du förstå själv också.

du får mig att skriva utropstecken, jag skriver aldrig, verkligen aldrig utropstecken.
jag är arg
jag vet att jag är dödligt hård just nu, och även om du läser
det här eller inte, så får du fan ta det. för jag står inte ut!


sur eller ej, det är vilket som. men det tar jävligt jävligt hårt när du säger att du inte bryr dig. jag har inget annat att säga än tack. jag har berättar hela mitt jävla liv för dig, men vad får jag tillbaka. jag vet hur du är, men jag känner dig inte längre.
jag ser dig som en förlust, men nu tar jag tummen ur röven och gör nånting åt saken. jag tänker inte sitta här och bara se på, tack och HEJDÅ


JFNEJGKNDSFLKGJMKLDSNMKL :@:@:@

hej. tänker fan inte skriva nå smilisar, för ikväll är jag less och förbannad på allt o alla. nästan
skulle egentligen till selånger, men efter lite om och men blev det inte så, lika brare.
stora jävla omogna skitar det finns i denna värld. hua -
skitsamma jag bryr mig inte längre

ockås har ja nå jävla plåsterspray på armen sen träninge, det går inte borta. och jag har inta naglar tillräckligt långa för att få bort det, mamma jens och jag ser på en dålig film, och jag har ont, typ mensvärk. vet inte, jag har aldrig det.
imorgon tvingar mamma med mig för att plocka svamp, jag är fortfarande slämmig i halsen, min kondition blir sämre och sämre och jag är fet.
jag är irriterad på allt idag.

HEJDÅ FUCKING VÄRLD.

jag blir galen va tråkigt jag har.

JAG VILL TILL SELÅNGER FÖR ATTT ÅKAAAAAAAAA KARUSELLLL.
jag blev nog lite kär i den........................ buhu :'( nu ses vi aldrig igen

hejdå

lördag

klockan slår snart tre. sisådär nio minuter nu

idag ska jag till mamma, men det får bli senare.

igårkväll var jag ju som sagt på selånger med tjejerna, vi hade trevligt. gick först runt och kollade in alla stånden, sen till karusellerna (sttttt??? :O:O:O) aja. sen gick vi nog och kollade igen, sen satt vi oss en stund. växlade pengar, sen mot karusellerna igen. vi köpte tolv billjetter eftersom det blev billigast kom vi fram till. då kunde vi åka tre var, så det börjades med nått skeppliknande sak, fast som en bur eller nått. den åkte bokstavligt runt runt, upp & ner, jag var nog räddast av oss fyra innan den börjat. men jag var nog gladast när vi klev av. hahaha jag var så lycklig. samtidigt som jag skrattade ihjäl mig skrek jag att jag skkulle dö, haha ...hur kul karusell som helst verkligen.
sen gick vi vidare till en annan, då vare inte bara vi fyra som åkte. amanda julia andreas jonte och nån kompis till amanda trorja. har åkt den förut men den var kul, tror det finns på film också. andreas den jäveln, skrattade gjorde vi.
efter den skulle jennifer o elin åka space eller nått, så då gjorde dom det med med amanda och dom. jag och julia stog kvar på marken levande till 100%. haha aldrig att jag sätter mig i den .........
sen gick ja o julle och åkte den upp och ner igen, haha ajg önskade jag hade en sån på gården. LÄTT

nenu orkas det inte skrivas nå mer.
hedå

fredag

tralallala hejhej .. jag e fan epp inför ikväll jag. ska bli kul att umgås med tjejerna igen.
funderar på att ringa mor min och höra om hon kan bidra med lite pegnar. jag e som sagt pank denna månad, PANKPANKPANK... säg man det många gånger låter det kul tillslut, hähääh jaaaa....
lär ju vara mycket folk man känner igen ikväll, och känner med för den delen.
aja

hedåååådådhedåådå

fredag

halloj

när ja vaknade förut var ja hur trött som helst, så ja tänkte lägga mig i pappas säng och sova lite till, men då fastnade jag framför teven. project runway. har ju sett dom där avsnittena förut menmen. och nu till lunch sådär stekte ja på lite pommes och nuggets. tror dock inte att pommesena var klar, menmen. ja äter ändå ja
ikväll blir det selånger med tjejerna, ska bli kul faktiskt. längesen de va vi

aja. nu ska ja fortsätta med mitt ätande.
hedå

tjosan

jag kunde inte gå härifrån, jag försökte, men nej. nånting stoppade mig.
hähähähähähä ........................ juste jag ksulle kolla min statistik,
det var den som höll mig tillbaka. haha

också vill jag bara berätta om igår eller vilken dag de nu va, ja nånting.
iallafall, så när jag kom hem från elin så var jag ju ensam hemma. jag gick in i lägenheten och gjorde ja nånting, minns inte riktigt. sen gick jag och låste dörren, satt igen spärrgrejen och satt mig vid datorn. det bankade på dörren och jag tänkte liksom, det kanske är elin. men då hör jag hur det rycker i handtaget och att nån ta bort spärren. hjärtat typ vände på sig fem gånger och jag blev livrädd. jag tänkte att nej nu blir jag dödad! haha ...
det visade sig att det var dampelin, hon skrämde verkligen livet ur mig. men iallafall, jag fattade inte hur hon hade kommit in. för hon har inte nyckel, och jag hade ju låst dörren....
enligt henne vare öppet och att jag bara satt på spärrgrejen. då hade jag på nått sätt FÖRTRÄNGT att jag låst en gång innan jag ''låste'' igen. haha så då jag ''låste'' låste jag upp igen. men alltså tjena guden va jag blev rädd, jag trodde det var nån tok som gjorde inbrott, I MIN LÄGENHET, PREcIS I MIN LÄGENHET.
sjukt läskigt ju

det är hemskare i verkligheten än här på blogg.se SÅKLART!
...........

ville bara få det ur mig,
bra tack o hej

torsdag

hej.

jag var ju hur pepp som helst inför träningen, men då kommer ju inte mange, vi skulle ju ha nån egen övning osv. så då blev det en massa tråk typ, tränade med 95. och min förskylning täpper förfan igen alla hål på kroppen, hähä .. men de är irriterande
och inte vill jag stå över heller, i längden fungerar inte det för mig. haha .. aja
haar suttit med ymans bloggdesign några timmar också. nu är jag klar, så nu är ja sugen på att göra om min header, den e ja in nöjd me alls. sååååå nån dag kanske jag gör om den. har ju inga nya bilder på mig, har ju ingen kamera alls. ibland äre inte lätt eller, haha ..
menmen,
ska väl dra mig mot sängen och dejta teven eller nått.
först gå igenom andras bloggar och läsa vad som hänt i deras liv idag. kanske nått dramatiskt, kanske inte.
sen slår ja nog på en rulle, telen är med i högsta högg, eller a den ligger på garderoben. jag svarar iallafall om det ramlar in ett sms.
idag ska ja somna tidigt.
imorgon e de ju selånger med vänner. längtar <3
natti


love good music


JHLVBLHKHGDFTJYJMLÖ'Q

ja hej.

nån slags person utlöser FORTFARANDE damp på mig.
ja vissa personer dom lyckas här i livet dom :@

ska väl äta nått snart,
ska ju som sagt träna sen.
ska till mamma också.

ne nu har julia parkerat mig också...........
livet går under lite dessa idag

NE HEJDÅ

torsdag

hej, har suttit med dom två senaste inläggen ett tag. haha .. aja

vaknade imorse nångång, innan pappa ens hade åkt på jobbet, och det är tidigt. somnade om snabbt, och vaknade senare av att det ringde. vem det var det vettefan, för jag orkade inte gå ner för stegen och svara inte. idag vet ja inte va ja ska göra faktiskt, har iallafall träning vid halv sex, så nu ska det tränas, hoho jag e fan lite pepp ...
tror ja skulle ha lite med mange idag, det märker vi.
ne nu ska ja ta mig nånting och äta kanske. jag e ju själv idag igen, så ja ..

hedå

snygga ansikten.com

zac efron


robert pattinson


paul walker


robert buckley


jude law


channing tatum


columbus short


hugh jackman


jhonny knoxville


chad michael murray


chris pine


jake gyllenhaal


penn badgley


chad michael murray


marc blucas


ashton kutcher


james lafferty


bryan greenberg


jason wahler


robert hoffman


ryan gosling


edward speeler


brad pitt


Ed westwick,


josh duhamel


david beckham


orlando bloom


tack o hej

femton

Grattis,
jag älskar dig





































ha en bra födelsedag hjärtat..

torsdag antar ja

ne nu orkas det inge mer, har sutte här med designen i timmar typ.
fattar inte när jag ska lära mig göra nått bra, haha ..
men det får  fan duga.

skriver imorgon, för john blund är på besök.
natti

tralallaaaaaaaaaaaaaaaA

gör om designeNNNNN, därför röran

jaha

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack från mig, det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om

elin wikberg



för att du finns där,
för att du lyssnar och du förstår.
jag kan lita på dig dag som natt.
vid dig ska jag föralltid hålla mig fast i,
för jag behöver dig nu som sen.
jag älskar dig
bästa vän

tveka aldrig på det ..

onsdag

hej och hallådär.

har sovit ännu en natt hos vännen elin, alltid lika trevligt.
vi pratar tills vi inte har nå mer och säga, sen skrattar vi.
älskar
vaknade vid halv ett idag kanske, hon satt ännu en morgon vid datorn. sen gick vi upp och åt toast, sen for ja hemmåt. hennes pojkvän så satt säga var påväg. men hon kommer nog hit sen igen, =)
innan jag åkte hem stannade jag hos min kära mormor, hon bjöd på lite fika, vi satt och pratade om allt möjligt. är inte där så ofta nuförtiden, kommer ihåg när jag gick på böle, jag åkte alltid tid henne efter skolan för att pappa inte var hemma. hon är snäll mot mig, och jag älskar henne.
vi är snygg jagvet :

gammal bild menmen.

och nu sitter jag här, funderar på att göra lite mat om ett tag.vi får se.
far min kommer hem halv åtta kanske, så då står middagen på mig.

igårkväll kom ju mange theeee man och hämtade mig. sen for vi till västhagen.
jag själv insåg inte föränn dom kom ut på planen och lite snack med helene magnus o alejandro att det var 95erna vi kollade på, haha ...  dom började iaf leda med två noll, men tappade i andra halvlek och dom förlorade med två - tre. sdff gjorde iförsig ett offside mål, och ett straffmål. lite otur kanske, menmen. ..
på torsdag är jag igång igen, mange skulle ha en liten egen träning för mig och mitt självförtroende tydligen, haha ... det tog hårt på att när jag sa att det inte var lika kul längre. så nu ska han byggga upp mig till nått bra kanske, snällt folk jag har runt omkring mig iallafall. tur de..

hejdå

information

och juste, ikväll kanske jag ändrar denna fula design.
japp tack för mig hejdå

tisdag

hej hallå och tjena.

somnade nån gång inatt hos elin, jag blev lite övertrött och var sjukt irriterande kände ja, haha menmen ... idag när jag vaknade låg elin med datorn i knät, alltså var hon vaken. inte långt efter gick vi upp för jakt efter frukost. slutade med att vi stekte på två hamburgare. fast vi fick slänga två också, och det skyller jag faktiskt på stekpannan, hamburgarna såg ut att ha varit med i andra världskriget. synd om dom ....................... buhu
nejmen dom va fan god när jag väl klarade av stekningen, och elin hade fixat bröden galant ;) sen gick vi ner , jag gjorde lite vackra ändringar på elins computer medans hon duschade. sen bagav vi oss till birsta, med hjälp av yvonne, elins mammma alltså. ja vågade inte ta moppen, den har ju sina svårigheter och problem den också. det är inte alltid lätt
elin köpte en dösnygg skjorta typ, och armband, niceniceniceeeeee olalallala ...
själv fick jag med mig ett NÄTLINNE hem. annorlunda och kanske inte ens snyggt. jag vet inte, jag brukar inte gå i nätlinnen så jätteofta, haha .... jag kanske startar en nu trend på sörbergeskolan. tänk om fjortisarna går för långt, hoppas dom förstår att dom ska ha nånting under linnet. inte bh, utan nånting mer heltäckande. haha nu fastnade jag här i mitt nätlinnesnack, aja.
efter knappt två timmar inne på birsta blev vi less. yvonne kom än en gång och hämtade oss. sen tog ja moppen hemmåt, för lite mat sådär. makaroner och köttbullar. aldrig fel det inte

om exakt 34 minuter ssssska ja stå vid blomsteraffären. för då kommer mange himself och hämtar upp mig. jag ska kolla, buhuhuhuhuuhuhuhu ..................... på våran match, haha men jag klarar mig nog.
hejdå

måndagnatt, eller tisdag

hehehehheheeeeeeeeeeere I go again .. nono
ligger nu i elins säng, tio i två på natten. vi somnar aldrig tidigt när jag sover här, HÄHÄ ..
blev före första inget birsta, för det orkade vi inte. då funderade vi på en mosochköttbulletallrik, men det slutade på ica. vi köpte med oss lite baugetter, rostbiff, cola mer och veckorevyn.
åkte då till bryggan och satt oss.

sn till simona och hämtade fodralet till filmen, elin själv glömde lägga i filmen, HAHaja. åkte sen till johannas lägenhet, hämtade filmen, åkte till shell, och sen till madde. vi fick åka med henne till matchen. vi kollade på den ändå. dom förlorade med 3-4. åkte hem, körde hemifrån madde. då börjar cpmoppen dampa igen, förbannad jag var. men hem kom ja, med lite stopp och så vidare. vettefan va miraklet kom ifrån men den slutade rycka senare, så nu funkaren igen. satt oss en stund och snacka på kyrkogården, sen for vi hem. har slagit på några rullar och snart sover vi väl.
imorgon blire matchtittande igen, och jag har blivit lovad en plats i manges bil, man ska va ute i tid :D:D:D:::):):):):::PP::P:P yäyä..
ja........g vil.l.l.lllll speeeee..........laaaaaaaaaaaaa..................
hedå

måndag

hej. sitter här i min förskylning fortfarande, känner mig kall i bröstet, men då brukare väl vara.
idag äre en elindag, vi ska nog ta en tripp på birsta, men jag som är pengalös kan inte handla nått, men ingen fara. haha .. sen inatt sover vi nog hos nån, vem återstår att se.
gick och la mig sent igår, kanske därför jag vaknade tjugo över ett idag. hä, aja.

mitt lag har ikväll match, men inte hemma. så jag kan inte se den heller, illa. sen imorgon tror ja vi hade match också med det andra laget. också borta, haha hua ..
aja

nu ska ja fixa lite med mig själv, mitt hår behöver en drastisk åtgärd.
jag vettefan va det betyder men jag har hört det förut, tyckte
nog att det passade in. HA

eydå

årets kryssning

lite lite bilder sen kryssningen.


julia jag


mormor julia mamma jag









sådärja. kanske kommer mer om jag får
in bilderna från mors tele. men liten chans att ja lyckas

hedå

måndag

hemma jag är.
jag och elin åkte ner på träningen, snackade lite med anton och sen mange. sen for vi.
hyrde film på shell , som jag previs nu insåg att vi måste ju lämna tillbaka den imorgon, haha smart. aja, köpte dipp och chips, och for till lägenheten och smaskade en del. ida kom förbi en stund, sen for vi till tallnäs fem sekunder där julia johanna och jeffe var. sen släppte jag av elin hos simon.
juste

TRE, MÖJLIGTVIS FYRA GRODOR SÅG VI PÅ VÄGEN!!!! - jag var så fascinerad (st?)
tyvärr dog en också....... rip

imorgon blire till och vara med wirre, blir nog en natt med henne också. det är aldrig fel, men jag hör av mig. HÄhä

godnatt

söndag

sitter nu i elins syrras lägenhet, med elin dårå.
blev väckt imorse av två förvånasvärt pigga nog bakfulla vuxna människor, nämligen mamma och jens. jag sov i soffan igen, det är så det ska va.
nångång nder dagen åkte jag hit till elin, och är fortfarande kvar.
vi ska snart ner till bsk för att kola på min träning, min förskylning verkar dock inte bli bättre så jag är en trogen åskådare? plublik? jag kollar på iallafall.................

här orkas inte skriva nå mer, så vi åker nu. ¨
bye fuckers

HA

och juste!

när jag var påväg ner för det stora backen i fagervik, och jag går ochpratar med ellen i telefon, i normal ljudnivå kan jag lova. då säger en gubbe att jag inte fick prata så högt för att han hade rutorna öppna.
men då ska jag säga dig en sak jävla gubbe, jag gick förfan på en allmän gata, och stör du det för att nån går förbi ditt hus max fem sekunder och pratar i telefon, får du fan stänga dina jävla fönster.
gubbjävel

lördag

jo jag gick ju ner till vattnet då och satt där, själv i halvmörkret. fåglarna i träden skrämde skiten ur mig, men jag var en kämpe och satt kvar. ellen och emelie tänkte komma men då ringde elin och frågade om vi ville komma, e och e ville inte så dom släppte iväg mig själv. så jag gick härifrån mamma till längst ner i backen vid fagerviksskolan. jag ringde elin och insåg att det var efter planerna dom var. då säger hon att dom ska dra, jahapp tänkte ja då. så då gick ja hem igen, fan va man lökade iallafall. haha .. jag va ju kvick i benen, hähä

det var verkligen mörkt påvägen hem men jag hade en smskompis som tur var, så det gick snabbt att ta sig igenom värsta delen. och
VAFAN HAR MAN GATULYKTEN TILL NÄR DOM INTE ÄR TÄNDA. irriterande!

aja.
ellen sa att jag kunde komma men orken fanns inte där efter min lilla promenad. hua

aja, mor och jens kommer väl snart. och jag själv är dötrött.
så godnatt

jahaja

tjejer läs detta:

häromdagen sa en kille till mig, ''ingen tjej är vacker utan smink. '' då insåg jag hur påverkade folk är. hur folk har börjat tappa greppet om verkligheten. vi tjejer ska vara pinnsmala, stora bröst och massa smink. då är man perfekt. en annan kille sa, ''men gud va stora höftben!'' till en tjej. hallå? när vi tjejer kommer in i puberteten får vi höftben. vi får lår och rumpa. vi är inte pinnar hela livet. jag tycker vi tjejer ska våga visa oss, utan smink, i mjukisbrallor och skita i vad folk tycker. för jag är jag. rätt och slätt. och det står jag för, jag låtsas inte. för det är fel, att vara någon du inte är. det är obekvämt. för du är perfekt som du är. något extra kilo? äh, bara mer att älska :) så tjejer, sträck på er, var stolta för vilka ni är. smink är absolut inte fel. jag vill bara att folk ska öppna ögonen för att vi också är människor. vi är kött och blod. så dra på dig bikinin och sluta tro att folk tycker du är tjock. njut av livet och bry dej inte om onödigheter. alla är vackra på sitt sätt.

alla
 tjejer som håller me sätt upp den här texten på eran bdb


make me happy tonight

känslig dag.
känsligt år ..

jag knuffar mig själv genom tider

:(

en gång hade jag mycket, nu har jag ingenting
 ..

lördag

emelie och ellen kom föbi en stund förut. trevligt trevligt, dom sa att dom skulle höra av sig, men det lär dom inte göra. men ingen fara :) dom orkar nog inte komma hit igen, hähä

tog mig nyss en bit bröd, jag blev mätt. också är jag trött, jag känner för att sova. men då känner jag mig trött, svårt beslut svårt beslut ... HA

nejmen nu får jag väl se vad jag ska göra, kanske sätter mig nere vid vattnet och tar en funderare på livet eller så.

hejdå

just a song ..

saker blev aldrig likadant utan dig ..

nu vet jag inte vad jag ska göra med mig själv ..
jag grät för dig ..

......


It's always times like these , when I think of you.
and I wonder If you ever, think of me  ..

lördag

hej.

OCH GUD VA IRRITERAD JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV, jag skrev nån jävla 50 sanningar lista på bdb. jag hade verkligen kämpa med att skriva bra och så vidare. också är jag på 47, ja 47!!!!!!!!!!!!!! också kommmer jag åt googleknappen så ja kommer dit, då försvinnner ju alllt, IDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT SARA :@:@:@:@..
aja, ingenting ja ska grina över. buhuuuuuuuuu :::(:(:(:(:((

jag var ju hos farmor igår, vi hade kul, haha gud va jag skrattade alltså. god mat, god efterätt. trevligt folk och ja, vi vann nästan på kubben andra gången också ..
skulle egentligen sova över, men åkte faktiskt hem och sov. försökte att få igång internet som på nått sätt inte va på min sida igår, men lyckades inte. så jag la mig och kollade på film. baksmällan, har sett den förut. så jag spolade till slutet , hähä. sen somnade jag.
ikväll blir jag ensam ocskå, mamma och jens är inne på drakbåtsfestivalen. men det gör mig inget, jag klarar mig sj :)
ska väl äta nått snart.
hejdå

tralallallaa roligt liv

jag kunde inte låta bli, såg det här från en annans blogg.

Sara

Populäritet idag: Ökar 
Placering på namntoppen 2008: 23
Namnsdag: 19 Juli
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 60996
Antal män med namnet i Sverige: 3

Betydelse:
Kvinnonamnet Sara, Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa".
I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet. Namnet var mycket populärt på 1980-talet. Åren 1989 och 1990 var Sara det vanligaste flicknamnet. Även om populariteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn.
Namnsdag: 19 juli där det inleder fruntimmersveckan

> Statistik för namnet Sara i Sundsvall kommun 
Antal bärare 736 kvinnor och 0 män. <

- innerst inne kände jag på mig att jag var nån slags prinsessa.
fan inte illa D:d.:D:D::9.):):):)




Elin
Populäritet idag: Minskar 
Placering på namntoppen 2008: 13
Namnsdag: 31 Juli
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 57332
Antal män med namnet i Sverige: 16
 
Betydelse:
Kvinnonamnet Elin är en svensk form av Helena som är ett grekiskt namn med betydelsen "lysande" eller "fackla". Namnet är mycket gammalt. Det svenska helgonet Sankta Elin av Skövde, som även kallas Helena, levde i mitten av 1100-talet och det är från henne som namnet har hamnat i almanackan. Namnet har haft en stadig popularitet under de senaste decennierna. De senaste åren har det varit det näst vanligaste flicknamnet. 31 december 2005 fanns det totalt 55 194 personer i Sverige med namnet,varav 34 477 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1479 flickor namnet, varav 984 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 31 juli

> Statistik för namnet Elin i Sundsvall kommun 
Antal bärare 627 kvinnor och 0 män <




Jennifer

Populäritet idag: Minskar 
Placering på namntoppen 2008: 100
Namnsdag: 6 Oktober
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 11215
Antal män med namnet i Sverige: 0

Betydelse:
Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som härstammar från det walesiska namnet Guinevere, som möjligtvis betyder "vit våg". Det är först under 1900-talet som namnet nått utanför Wales gränser. 1986 togs det in i den svenska almanackan.Namnet upplevde en modevåg under 1990-talet. 1994 blev Jennifer det 25:e vanligaste flicknamnet bland nyfödda.Fortfarande får nästan 300 flickor i varje årskull namnet som tilltalsnamn. Det finns 11033 kvinnor som har förnamnet Jennifer. Av dessa har 8915 namnet Jennifer som tilltalsnamn/ förstanamn.
Namnsdag: 6 oktober.

> Statistik för namnet Jennifer i
Sundsvall kommun 
Antal bärare 112 kvinnor och 0 män <


fredag

aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh det är en läskig gubbe utanför.
ellen han åkte nyss, men han körde förbi vårat hus, sen kom han backande och stannade och kollade på huset. trodde han skulle kommma in och mördaaaaaaaaa miggggggggg, h ä h ä

somnade i soffan igår, sen imorse kom mor min och väckte mig. så gick ja ut och la mig på studsmattan i bikinin, då somnade ja. he.
vaknade igen, och låg kvar en stund. och nu är jag härinne och vilar mig från solen lite. har knarkat solskydd på kinderna, för där lyckas jag alltid se ut som en räka efter en stund i solen, INTE BRA. haha det ser lite kul ut. så idag hade jag tänkt att misslyckas med räkdelen, elikamed att jag inte blir röd. logiskt

mamma har lämnat lunch, och jag sitter och funderar på om jag är så hungrig att jag ska äta det, tror faktiskt inte det.
ska väl snart ut igen, och bättra på brännan, dock inte i ansiktet i think.

ikväll äre släktfest hos farmor, ska bli trevligt.
helena kommer, bror, daniel, hans nya tjej, linnea, marcus, thomas, monika, farmor och roine. ja tror det är vi, fast det märker vi välllleeeeeeeeee......................

men goodbye

lost in this world


va inte rädd för mig

fredag

snart börjar skolan, längtar jag ?

jag frågar mig själv samma sak.
jag vill börja igen, men ändå inte.

när jag väl har börjat, längtar jag nog till nästa lov, och nästa och nästa.
novemberlovet låter lovande iallafall, hähäh mer om det kommer kanske sen.
när jag har fått mer fakta.

och snart är det september, HUR SJUKT ÄR INTE DET.

haha jag tycker det är de iallafall, ett jävla år.
vafan vart tog tiden vägen.

den kanske glömdes bort, JAJA.

hejdånu, inget viktigt ändå

fredag

jaja, jag ska Ändra designen. men de får bli när ja kommer till pappa

imorse vaknade ja hos ellen, vi klev upp, gick in till huset, jag fikade hon packade, sen åkte ja för hon skulle ut till  hennes släktingar eller nått liknande. jag kom hem, gick ut och la mig på studsmattan, sen gjorde jag mat, satt lite vid datorn, kollade på lite teve, och sen insåg ja att ja nog inte skulle träna, jag är ju förskyld, det är farligt, och jag vill bli frisk innan ja börjar igen.  så jag for till pappa en snabbis för att växla lite pengar, och samtidigt kolla på sakerna jag fått hem från hm. provade inte badkläderna, men koftan såg härlig ut, jag gillaren :D:D:D:D: ...

sen for jag vidare till elin, det slutade med att vi satt en stund i timrå, sen vidare till jeffe en snabbis, sen bryggan, och andreas kom, längesen ja träffade honom juuuuu. de va ju lite kul sådär, han fick sms, och chefen kallade på honom eftersom att han ätit klart. jag och elin är ju så farliga nuförtiden så han vågade väl inte komma. iaf, andreas åkte. och strax efter det kom ida och lisa. småpratade lite, skrattade lite, och sen for vi vidare till tallnäs sisådär nån minut, knappt det. sen åkte ja och släppte av elin i syster hennes lägenhet. gick in en snabbis, sen for ja hem. åkte sen till papppa igen för att hämta en film, och sen hem igen.
såg filmen, harrypooottter och halvblodsprinsen eller nått.
den va ju bra, rätt så iallafall.
nice face


iaf.

mamma la sig, och jag hamnade här.
nu ska ina ögon tejta teven lite innan jag lägger mig.
imorgon väntar en dag på.................................................................
studsmattan, hoppas på finväder. haha
mamma frågade om ja skulle hänka till tranviken, men nej, inget för mig så ja
stanna hemma. lika bra det.
sen imorgonkväll ska ja till farmor och äta och umgås med släkten.
aldrig fel

nuså hejdå

torsdag

har stekt ute i solen en stund, fast jag gick in igen.
jag insåg att jag måste äta i tid inför träningen, ond mage äre ingen som gillar satt.
jag har inte så mycket att säga direkt, såå
hejdå

torsdag

hallå..

ellen sov hos mig i igårnatt, jag sov hos henne inatt. vi har haft kul, jävligt kul.
badade både igår och i förrgår, inte illa juuu ...

sen har vi knäppt lite kort och anton har varit med oss litegrann, ja vi har gjort rätt mycket.
orkar inte berätta allt, jag la ju ut lite bilder igår, det får räcka.

ikväll äre träning, och nu tänkte jag gå och lägga mig på studsmattan litegrann, sen imorgon ska ja nog åka till moster och måla, sen på släktfest hos farmor, vi har det varje år, satt det kan ja ju inte missa. hhähääh

nu ska ja dra mig utåt, posshej


med elllennnnnKKKK

jag och ellen badade igår,
och idag har vi bara tagit det lugnt.

bildeR:







  




igår ^


anton och ellen in action



   


cute


hello beautifulllllllllllllllllllll


va fiiiint med ett hårstrå mitt i alllt, ellerhurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :@

  



hejdaaaaaaaaaaaa


tisdag 1513

jag har halsont, kanske hade manne rätt igår, jag har svininfluensan.
det hade ju varit riktigt synd isåfall. hähä


matchen igårkväll förlorade vi, mot njurunda, med 4-2. jag själv fick spela högst tio femton minuter av matchen kanske, jag som var så pepp. aja, alla kan ju inte vara bra.

efter den for ja hem, duschade, sen kom elin. vi drog oss till macken, köpte med oss lite grejjer, manne o jennifer kom, vi träffade julia och anny. sen drog ja elin jennifer o manne till bryggan, dom tände grillen men ja tror ingen åt, inte ja iaf. tröck i min två mer ja ist, hah ...
sen kom det lite mer folk, och senare for vi hemmåt mot elin. vi stog först och värmde oss vid elden dom hade på baksidan, så idag luktar jag eldrök som fan, skitgenomtänkt. jag orkar itne ens duscha, for bli ikväll eller nått.
ellen är påväg också, vi får se va vi hittar på :)
och idag äre tisdag, som sagt så åker ju daniel till spanien, jag känner mig dödligt avundsjuk.
menmen, hårt o leva.


hejdå

måndag 1606

jag ha insett att jag inte gillar min design.
ska köra på nått mer naturligt när jag har ork och tid till ett. jappjapp ...

men, nuså sitter jag och peppar inför match.. ooooooooooaaaaa hela nattten trallalalallalalala, njurunda hemma vafan. ajaaaaaaaaaaaa.................
somnade på soffan inatt, hehehehe menmen. sen kom elin medans jag klippte gräsmattan. sen gick vi ner till älven och badadeeeee, hehehhehe härligt de va. sen låg vi och snacka bara.
sen åkte en knepig kille förbi också, huuuuuuuuuu scaaryyy. menmen, våran fråga är bara vem fan det var som glodde så. ajapp

igår kom jennifer hit, sen åkte vi till fiket och hamnade där hela kvällen. kom en massa folk amn inte träffat på sjuttio mår och så vidare. trevligt, men sen åkte ja hem o sov.
och ja. elin for hem förut, och ja gick och köpte sallad till mig och mamma. kom hem, åt, satt mig här. och here IIII am.

men hejdå

söndag 1521

hej bloggggggggggggggggeN.

alarmet ringde tio noll noll imorse, eftersom jag skulle ner på bsk och se på fotboll.
16/17 spelade innan killarna så den fick vi se en halvlek av också. när vi kom dit så vare nån som gjort illa sen, så det väntades på ambulansen. haha amanda fick en bild, hon såg stolt ut.
killarna hade typ lånat in 95 eller nått eftersom alla som spelade igår fick inte spela idag pga protesten. matchen förlorades iallafall och dom kom fyra.
vi satt kvar på bsk ett tag sen skjutsade jag hem ellen.
ska snart till far min och äta kinamat, sen åker jag vidare till mamma igen. ska ju hit idag satt.

OCH DANIEL ska tydligen till spanien imorgon, eller på tisdag åker han dit . SJUKLIGT ORÄTTVIST. alla åker utomlands, och jag får sitta här hemma i det kalla, det jävligt kalla nuförtiden. förutom idag, då äre varmt.
aja, jag får vänta på min tur. har ju hört att jag ska två ggr i år faktiskt. och året börjat ju mot sitt slut i princip.

snart börjar ju skolan också, gudars va ja inte längtar. jag vill inte börja igen verkligen, känner mig inte sugen liksom, medans ellen vill spola fram tiden. haha tur att vi lever i den värld vi lever i.
nu ska ja röra på fläsket och åka o äta kinamat.
för till vintern ska ja ju hårdträna, och det menar jag på fullaste allvar, vi har ju planerat, ett familjekort ska tydligen införskaffas. inte illa inte illa.

hejdå 

lördag 2116

hej, mittnorden ärblev idag slut för min del.
förlorade alla första tre matcher, HAHA kan inget mer än att skratta. vi var dåliga iallafall.
imorse mötte vi söråker, vinna eller försvinna. vi vann, sen mötte vi sdff's andra lag, ''det bättre'' som dom sa. vi förlorade mot det sämre. men vi va fan bättre än sdff idag, dom hade knappt nå skott på mål och det dom hade, gjorde dom ett mål på. yman stog i princip och hackade tänder hela matchen. jag sara svensson har haft dödlig ont i mina ben idag, speciellt vaderna, till och med tårar har runnit för dom idag. sjukt hur ont man kan ha, MENMEN. jag bet ihop, kände knappt smärtan sista matchen, men efter, HAHAH OJOJOJOJOJOJOJOJOJ....
ja juste, ett gult drog jag på min under mittnorden å, hähähähähä AJA

vi va kvar på bsk för att se killarnas match, den vann dom. sen åkte ja hem o duscha, sen tillbaka till bsk med yman o ellen. killarna spelade igen, vann även då, och gick vidare till final. men kuben dom dåliga förlorarna hade tydligen protesterat eller nått, så nu vet ja fan inte hure ligger till. en fågel viskade det i mitt öra , så därför vet ja.
eller NE, inte en fågel. hhhhhh3hh3

åkte direkt ner till fagga efter det , 16/17 spelade. när vi åkte kan det inte ha vare långt kvar, dom låg under med ett noll iallafall. menmen, lär väl få höra hure blev nånting. vi åkte iallafall hem till ellen.
satt ute på mopparna och pratade och skrattade, sen lämnade jag dom två till vildingarna, elikamed stoffe och filip. kände att jag var för trött för att klara av en kväll med dom, haha ..

men nu ska ja lägga mig i sängen med choklade pappa hade köpt åt mig, och se på tv, eller så slår ja på en rulle. vilket som iallafall......

bye

RSS 2.0