5

Hej å hå vad tiden går fort. Som vanligt. Känns rätt standard av mig att skriva så här haha. Imorgon är sista dagen för veckan så är det helg igen. Den förra var jättebra! Elin och Jennifer kom hit och det var så himla mysigt. Vi grillade och åt massor med god mat, vi soffhängde resten av kvällen med vin, surr och spel. Magiskt!! 

Veckan har varit som vanligt. Igår var jag dock med Johanna och Martina efter jobbet. Vi käkade chips och spelade bå spel, jättetrevligt! Idag har jag varit ledig så jag har grejat på lite här hemma, målat listerna i trappen och så typ. Jag var in en sväng på jobbet för att skriva på nå papper, har blivit nå strul med lön och så denna månad. Sen har jag bara fixat mat och så.

På fredag åker vi hem till Sörberge en sväng för att hälsa på, jätteskönt och kul! Längtar efter Sörberget, man uppskattar det mer nu :) På måndag har vi studiedag så vi ska ha nånting på skolan för en massa lärare, sen ska jag på ett spännande möte :))) Aen fortsätter veckan som vanligt. Jag åker hem till Sörberge då också då vi har en grej med organisationen, det bösta är att Johanna och Svea kommer också wohoo!! Såå life is good!


Snart fredag

Wihoo snart fredag!! Imorgon kommer Jennifer och Elin hit och det ska bli så jäkla roligt! Vi ska grilla och mysa på och det kommer nog bli perfekt alltihop :))))

Idag har jag varit ensam på idrotten, det har jag ju varit hela tiden sen AK kom tillbaka, men nu när man väl har varit två stycken så inser jag hur mycket det underlättar. Men det har gått rätt bra ändå, så det är skönt. Efter jobbet åkte jag och köpte en present till Alexanders systerdotter som fyller 6 år idag. Vi käkade nå korv med bröd när Alexander kom hem sen åkte vi till kalaset. Som vanligt så var det väldans trevligt! 

Imorgon ska jag marinera kött och storstäda huset tills tjejerna kommer! Det är mycket roligare att städa när man väntar finbesök, så det kommer nog gå bra. Nu ska jag försöka få katten som täcker hela tvn haha att lägga sig ner. Sen får vi se när jag somnar, förhoppningsvis går morgondagen fort! Kommer bli så kul :D

Pärlplattor

Hej hopp! I skrivande stund så sitter jag och gör pärlplattor haha.. Jag har letat glasunderlägg ett tag nu men har inte hittat några jag vill ha, så jag fick lite inspo av nån på internet och hör min egna helt enkelt. Det lättaste hade varit att ha den vanliga storleken på pärlorna, men jag köpte mini och hade väl inte en tanke på hur pilligt det skulle vara. Så jag får sitta med en pincett haha, men men, det går det också! Dock bli dom väldigt tunna i och med storleken på pärlorna, så vi får väl se hur länge dom håller. Oavsett så är det ett bra tidsfördriv ;)

Idag vaknade jag vid 9:30, minns inte sist jag sov så länge! Så det var jätteskönt. Jag låg i sängen en stund innan jag klev upp och målade väggarna i trappen, förhoppningsvis var det sista vändan för nu varken vill eller orkar jag måla en gång till. Nu vill jag börja måla listerna istället, och hitta en bra lampa att hänga upp :)

Sen diskade jag lite och slängde in en tvätt i maskinen. Vi åt nå jäkla chokladägg i sängen igår, imorse när jag vaknade så hade vi stora chokladfläckar på påslakanen haha.. Vi måste ha tappat ett ägg i sängen helt enkelt!

Nu ska jag pärla på en stund till innan det är dags att sätta igång med middagen. Pysshej

Hej å hä

Tiden går som vanligt jättefort. Påsklovet var magiskt skönt men också över rätt snabbt, men vi hann med en del iallafall :) Vi hade besök av några av Alexanders kompisar, till och med pappsen och fetklubben var hit en sväng! Vi var hem till Sörberge en natt och jag hann träffa flera stycken, vilket var jätteroligt! Men sen kom söndagen och tillbaka till verkligheten igen.

Vi har hunnit med ganska mycket här hemma den här månaden och det är såklart hur kul som helst! Väggarna i trappen är snart klar och det känns jätteskönt då det bara är en massa skitjobb typ. Nya gipsskivor är uppsatta, lampan är borttagen, vi köpte färg och målade, dock var färgen inte alls grå utan blå så vi har köpt ny och nu behövs det bara en vända till, sen är väggarna färdigmålade. Sen ska jag bättra på färgen på lister och trappen, till sist ska takklister och en ny lampa upp. Det är en bit kvar men det är på gång iallafall! Sen har vi fått in en ny toalett och handfat på övervåningen, och idag fick vi in kaminen också. Så vi är nöjd här hemma! 

Men nu ska jag joina Alexander och sova jag med :)

Asterix

Hej å hå, söndagkväll och jag ska alldeles snart inta sovläge. Alexander sover redan han. Den här helgen har varit jäkligt trevlig må ja säga. I fredags var det före första kul att få sova ut med Alexander, på en vardag wiho! Vi klyvde ved några timmar och sen på kvällen grillade vi tillsammans med Johanna, Christian och Sandberg. 

Igår tog vi det lugnt hela dagen. Planerna ändrades några gånger men tillslut så bestämde vi oss för att åka till näsåker på nån sorts bar där Johanna, Christian och Martina va. Det var helt okej där, men efter ett tag så åkte vi hem hit och fortsatte här. Tiden gick skitfort och vid halv 3 inatt skjutsade jag hem Martina till Ramsele. Imorse när jag vaknade så var det hur skönt som helst att jag var nykter igår må ja säga. Jag orkar helt enkelt inte dricka 2 dagar på rad, man börjar bli gammal ;)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi har sett på film, sovit, ätit, städat, soffhängt osv. Vi var tvungen att åka och hjälpa Madde vid ladugården då en nyfödd kalv hade ramlat ner för en brant. Så vi tog oss ner för den hala branten och började leta. Det slutade med att det löste sig iallafall, och nu står den bland oxarna där den ska vara :) Jag däremot gjorde väl inte mycket nytta haha. Jag halkade och slog knät i isen så vi får väl se imorgon hur det känns. Men det var väl det enda jag lyckades med. Jag kan ju dock vara glad över att jag inte gled ner för resten av backen, då hade det blivit ett tidigt första dopp för i år haha!

Nu har katten intagit sin sovposition i mina armar och jag har svårt stt hålla ögonen öppna, så nu ska jag också sova tänkte ja. Det blir nog bra det. Gött med påsklov!

Elevens val

Redan torsdag och snart påskledigt, fint!! Jag jobbar som sagt inte på onsdagar och då är det skönt att passa på att greja här hemma. Jag slipade och spacklade i trappen, färgade håret för första gången på 4 månader(!!!), postade brev och slängde trasiga glad, handlade, diskade och lite såna saker. Det blev kycklingenchiladas och det är nog bland det godaste som finns alltså. Vi avslutade kvällen ned Biggest loser finalen och jag är så jäkla stolt över Helena, så hinla roligt för henne! :) 

Idag är det elevens val på skolan och jag ska ha turnering för 28 elever. Så jag satt med det igår och lappade ihop något sorts system. Det liknar skinkcupen som vi brukar ha vid jul med fotbollen, skitkul! Vi kommer dock ha både fotboll och innebandy och vi kommer hålla på exakt hela dagen i princip. Så det blir spännande och se hur det går! 

Just nu väntar jag på att klockan ska slå halv så vi kan åka till skolan. Jag känner mig lite smått stressad med allt men det ska nog gå på något vis :) Vid 15 slutar vi och så kommer jag hem till Alexander som för en gångs skull är hemma före mig idag :))) Sen är vi ledig båda två en stund och det känns jätteskönt och roligt. Vi ska försöka ta oss hemåt nån dag bösta vecka men exakt när vet jag inte, men det ser jag som vanligt fram emot. 

Nu ska jag se till att allt är med, hejdåå

RSS 2.0