Lemons


här står en annan och glöder

Vet inte om veckan är så fullspäckad, men den känns så iallafall. Har toleransdagar nu på skolan, idag och imorgon, så det känns rätt lugnt. Efter skolan åkte jag till moster och käkade där, har bakat och kollat igenom en massa bilder. Skrattat en massa och haft soffhäng, väldigt trevligt må ja säga! Blev hemskjutsad förut, ska kika på gossip g nu och sedan läre väl bli nå PLL. Ja, det är väl de.
 
Börjar bli ljusare i håret också, hehe kunde icke låta bli

Nattbloggning

Får klagomål för dålig uppdatering av Jeffi, så det är bara till att skriva då. Började inte dagen på bästa sätt må ja säga, den viktigaste dagen den här veckan jag inte får försova gör jag ju naturligtvis det. Sen blev det en massa strul, och måndagsmötet med Sundsvalls nyheter blev icke av. Åkte istället till skolan och gjorde powerpointen till engelskaredovisningen, fixade en fotouppgift osv. Sen har dagen rullat på. Har suttit hos Elin sen vi kom hem från skolan och pluggat lite, käkat mat, sett på PLL och varit arg över mongouppgifter. Kom hem för några timmar sen.

Förövrigt har träningsvärken idag inte varit att leka med eller, har ont i exakt varje muskel känns det som. Kommer knappt fram, bak eller upp på ett normalt sätt. Hehe måste se jäkligt snygg ut kan jag tänka mig, härligt härligt.

Imorgon vankas det skola som vanligt, direkt sen till ishallen för jobb. Kan ju bli spännande att gå fram och tillbaka med dessa ben! Hua. Men nu säger jag god natt till dig Jennifer, puss


monday

Klockan har slagit över till måndag, och jag kan inte stänga ner än på ett tag. Måste göra klart en engelskaredovisning. Valde ju bort pluggningen förut för att se på tv, så jag får helt enkelt skylla mig själv. Men men. Känner redan träningsvärken också, fyfan. Kan inte lyfta en muskel utan att jag skakar, haha..
 
Har beställt en julklapp till moster, måste passa på nu när man har pengar. Kanske ska satsa på att ha alla presenter klar i god tid för en gångs skull? Låter ju fantastiskt det.
 

söndagsprat

Jahapp helgen gick lika snabbt som vanligt. I fredags var jag, Jennifer och Julia hemma hos Jennifer och åt tacos och så. Ellen kom förbi också. Satt i soffan hela kvällen och tog det lugnt bara. Igår var jag på birsta med mamma i flera timmar. Sen slingade jag håret igen, och sedan vandrade jag bort till Ellen. Käkade middag på jops med 10 stycken till, trevligt trevligt. Gick vidare, följde med Micaela på en bilsväng, sen in till stan igen. Gick till och med från stället innan det stängde, men kom nog från stan nästan sist av alla ändå. Vaknade några gånger imorse och var lika trött varje gång, tillslut klev jag upp och åt lite lunch med Lemons. Har hunnit med lite helvetesmålvaktsfys också. Ska plugga en massa nu bara, kanske låter kult?

det är du som väljer

Hallådär, denna onsdag är slut om 3 minuter och helgen närmar sig igen. Bra skönt må ja säga. Skolan gick snabbt idag, fast det är väl inte särskilt konstigt när jag bara hade två lektioner. Följde med Elin efter skolan, sen avslutade vi med hockey i Kovland tillsammans med Maja och Johanna också. Kallt men roligt.
 
När jag kom hem intog jag soffläge med Lemons. Prat om en massa körkort, nyår, och sen avslutade jag dagen skrattandes i badrummet med mamma. Trevligttrevligt! Imorgon ska jag nån timme tidigare på skolan för att jobba med projektarbetet, får till och med skjuts till skolan, woho yes!! Sen blir det lite annat som måste göras, teoriplugg och sånt. Mja, det var väl det.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister


just give me a reason

Oj vilken frånvaro, har visstinte haft nånting att skriva, hehe.
 
Klockan slår om till måndag om 1 minut och jag är nerbäddad i sängen med datorn i knät. Mår skit förstås, hela senaste tiden har bara varit dålig med några inslag av roligt. Mycket bra beskrivning må ja säga. Tror denna magperiod har varit den värsta på väldigt länge, några sjukanmälningar och väldigt mycket sänghäng. Japp, så har det varit.
 
I fredags käkade några tjejer mat hemma hos Elin, bra kock den där Elin kan ja lova. Sen for vi till Victor och spenderade resten av kvällen där. Kom som vanligt hem jäkligt trött och med fula bilder. Var jäkligt skönt att det inte blev så sent iallafall. I lördags låg jag i sängen. Duschade lite snabbt och åkte sen upp på ishallen för några timmars jobb. Var så jäkla osugen och ville mest hem till sängen igen, men den matchen tog ju också slut som alla andra. Så hemåt igen och la till mig under täcket. Somnade med datorn i sängen och vaknade upp imorse av att jag låg på telefonen. Och sen dess har jag inte klivit upp ur sängen typ, är fortfarande så jäkla opigg och jag bara väntar på att bli bra igen. Och ja, det var väl det. Hejdåå
 

army of me

Jahapp, snart är denna vecka också slut. Fint med helg.
 
Idag har det varit full fart hela dagen. Klev upp tidigt, hade lite ärenden och sedan följde jag med Elin in till stan. När vi var klar där for vi hemåt igen. Var på skolan vid 12, försökte jobba lite med projektarbetet och så, sedan hade jag mina två lektioner. Helena kom och hämtade upp mig och Jennifer, släppte av J hemma hos henne innan vi slutligen landade hos Helena. Käkade mat och lekte med Kid och Linken.
 
Är nu hos pappa igen. Ska göra en engelskaredovisning innan jag säger godnatt för idag. Ska bli jävligt skönt med helg må ja säga.

Klarvaken

Måste blogga lite, annars kommer jag bli den jobbiga på Twitter såhär på morgonkvisten, haha och det vill man ju inte.

Igår var jag som sagt inge pigg, är väl inte frisk som en nötkärna idag heller, men det får gå på nå vis ändå. Jag försökte somna tidigt, vilket jag gjorde också. Så nu ligger jag här, vaknade kvart över 6 helt av mig själv!! Detta har typ aldrig hänt, är i chocktillstånd! Så tänkte hoppa in i duschen lite snabbt och sen ladda inför dagens fotbollsturnering, hehe kan bli spännande :))


zlatan

Har mått hyffsat bra hela dagen, men för nån timme sen blev det sämre igen. Hua, men om nån dag eller två ska det vara prima igen! Ikväll blir det jäkligt tidigt, ska spendera en stund med datorn innan jag stänger ner. Finns inget bra att se på teven, och det är väl lika bra det. Imorgon är det fotbollsturnering på skolan, och som skoIf representant (hahahahah) så får man åka dit tidigare coh fixa lite i ncc. Klockan 08:00 rättare sagt. Ska lägga telefonen så långt borta som det går så jag kommer upp, veckans utmaning skulle ja tro.

Tråkigt hårprat

Nu när man har legat hemma i några dagar och varit uttråkad, så vill man ju göra nått. Dessutom händer det ju typ noll i mitt liv just nu, så nu är jag redo för en förändring. Är svinless på mitt hår och inte mår det särskilt bra heller. Plus att jag sett likadan ut hela sommaren. Skulle vilja bli blond igen, och det har väl aldrig mitt hår mått bra av, men jag tror att i längden skulle det nog bli bättre än sist. Har en plan helt enkelt! Ska dock fundera nån dag eller två innan jag bestämmer mig, vad det än blir så blir det långvarigt, hade ja tänkt iallafall.


student 2013


instagram moments


sjuk och så

Sjuk och hemma från skolan, kult.. Har sovit bort dagen också, wihoo. Har nyss fyllt på min önskelista lite, och beställt hem en väst och en klänning. Älskar att internetshoppa, paket är ju bland det bästa :)) Västen är lite ny motivation till löpning, och klänningen kanske jag ska ha på nyår, ja vi får helt enkelt se hur det blir.
 
Innan jag går till sängs ikväll ska jag ha pluggat djävulen några timmar, det är planen. Men innan ska jag käka gomat med papi, vitlökskyckling. Mumma!
 
 

22:22

Vaknade upp på soffan vid två idag, är fortfarande inge pigg och kan inte tänka mig att det blir någon skola imorgon heller. Har inte gjort nånting idag, legat i soffa och säng exakt hela dagen. Japp, det var den enda jag hade att dela med mig av.
-
Livet är så orättvist. Vila i frid.

???

Vet som vanligt ingenting när det gäller mig själv.


Nattblogg

Hejhejhej, pappa är med sina kompisar och spelar poker, så jag sover hos mamma inatt nu när jag inte är nå pigg. Sover till och med inne i soffan.

Imorgon har jag målvaktsfys, får dock se hur jag gör med det. Annars blir det en hel del plugg hade jag tänkt, och det är väl det. Natti


Pain

Igår var några tjejer hos Elin, åt mat och surrade massor. Hade skittrevligt! Mådde dock inte så bra så jag och Ellen for hem rätt tidigt. Har inte alls sovit bra inatt, så inte är det nå bra idag heller. Men what to do? Sänghäng hela dan.


Love you

Min fina vän, jag älskar dig.


all I want

Jahapp, vad har denna dag erbjudit då? Skola, bakning och mat och teoriplugg med Elin, och lite rinkbandytittande. Bakningen blev bra, mådde skit av maten, och jag klarade B-fasen på första försöket, hehehehehhe high five helt klart!
 
Har intagit sängläge för ett tag sen, är icke pigg och skulle helst bara vilja sova. Men alltid är det något som hindrar mig. Imorgon vankas det mer skola och hockey i Kovland. Japppjapp, så äre.

heyhey

Kan inte påstå att det händer så mycket, sitter i soffan och kollar på tv. Väntar på Ellen för en pluggkväll. Idag har jag bara haft en lektion, och sedan åkte vi in till stan för ett studiebesök. Och det är väl allt.
 

-


röj

Jahapp hurrni, parken igår. Haha som vanligt en kväll man kan prata om länge. Timrå vann, och sedan for jag hem och stessfixade mig. Åkte en sväng till timrå och sedan landade jag hos Ellen, skitmycket folk och roligt var det också. Sedan vandrade vi bort och var där tills det stängde.
 
Idag har jag umgått med Ellen och Jennifer hela dan, käkade mat och hade soffhäng. Sen övningkörde jag med mamma i stan, hatar det stället alltså, fy. Och till sist kom jag hem till pappa, har kollat på film och så bara. Nu är det dags att sova och ladda om för några skolveckor innan nästa lov, är så jäkla osugen må ja säga. Men men.
 

fix you

Haha verkar inte ha någon tid till att uppdatera ja inte, men tror ni klarar er ändå va. Ligger i skrivande stund i sängen och ska väl gå in och fixa mig lite snart, börjar jobba klockan 2. Timrå möter modo och det kommer vara så jäkla mycket folk idag, plus att jag ska stå själv. Var så längesen nu att jag är lite nervös, haha.. Efter det ska jag hem och duscha och fixa mig för ännu en kväll på parken, kanske låter kult?
 
Förövrigt saknar jag fotbollen. Jepp, det var väl det, hejdåå

I don't care, I love it

Ja här är det rätt tyst som vanligt. Men men. Hade skitkul igår! Jag, Ellen, Julia, Jennifer, Micaela och Elin var hos Micaela i några timmar innan vi for in till stan. Har varit skittrött hela dagen idag och är fortfarande, ska åka och jobba om ett tag och kan ju inte påstå att jag är svinsugen. Förhoppningsvis går det snabbt.
 
Nämen man kansnke ska ta och fixa till sig lite så man kan vistas bland folk, hejdåhejdå
 

RSS 2.0