vinst

Hej, har skitbråttom för cold case börjar om 7 minuter. Får inte missa!

Kinamaten satt väldigt fint, sen blev jag upphämtad av Betty och åkte på samling. Solen sken och det var kokhett, bra lökigt. Men vad gör det när man vinner med 10-0???? Gör då fan ingenting. Är sjukt nöjd med den här matchen, och det är inte ofta jag är det alltså. Alla var grym och det var skitroligt. Nä nu är jag lycklig kan ja lova, det är såna här gånger man älskar fotboll. Helt klart.

Men nu måste jag kila, alarmet står på 06:00 imorgonbitti och jobbkläderna ska på för ännu en vecka. Tre veckor kvar, sen skola. Jag bryr mig inte om att jag kommer vara döless vissa gånger, för just nu mår jag skitbra och älskar mitt liv. Har världens finaste människor runt omkring mig, det slår allt.

-

I spend way to much time in my head.

AY

I miss you, every day


k

Namn: Sara
Piercingar: 4 i öronen, och en i naveln
Tatueringar: ne men jag vill ha,
Längd: 1.76. känner mig som jorden längsta människa.
Skostorlek: 39
Hårfärg: jag vet inte. typ mörkblond kanske. ne jag vet inte. det är väldigt mycket slingat iallafall.
Fräknar: nej.

Kär? nejelle
Önskar du att du bodde någon annanstans? väldigt sällan. men det händer ju
Tycker du att du är attraktiv? inte ens lite
Dricker du? ja, vatten i mängder
Röker du? nej

Vilket schampo använder du? jag har ingen aning alls vad det heter. men det luktar magiskt
Vilken parfym använder du? dkny
Vad är du rädd för? kryp, bra äckligt. höjder, fast bara när jag känner att jag kommer ramla ner. mörker ibland.
Gillar du att tvätta? nej.
Gillar du berg- och dalbanor? jag har typ åkt det en gång, en liten. har inte vågat mig på nån stor än.

Senaste...

Filmen du hyrde? minns inte va den hette
Filmen du köpte? det minns jag inte ens när det var
Låten du hörde? why do all good thing come to an end
Låten du laddade ner? minns inte
Personen du ringde? micke
Personen som ringde dig? micke
TV-program du såg? top model
Person du tänkte på? pappa kanske.

F
avorit...
Låt: kan inte välja en endaste eller.
Sak att göra: har många favoriter.
Sport: fotboll
Dryck: vatten
Kläder: svarta jeans, och nånting skönt upptill. min one piece är också bra.
Film: kan inte välja en där heller.
Bil: haha jag kan i n g e n t i n g om bilar
Serie: one tree hill

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja, en vän alltså
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? nej. vill inte heller
Blivit arresterad? nej,
Träffat någon från internet IRL? jag vet inte, har jag säkert

Antal...

Gånger du varit kär? en
Gånger ditt hjärta brustit? en
Hjärtan brustet på grund av dig? inget vad jag vet
Tjejer du kysst? haha jaru, några stycken
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? några
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingen aning alls

Senaste...
Boken du läste? som om ingenting.
Personen du fick e-mail av? vet inte 
Personen du fick brev av? sjukhuset
Personen du fick sms av? douglas
Gången hela din familj åt middag tillsammans? det vet jag inte
Saken du köpte? en dricka
Vad har du gjort idag? vaknat, ätit frukost, packat grejor, promenerat hit till pappa
Var det kul? nej inte direkt
Brukar du svära mycket? gör ja säkert.
När stiger du upp på morgonen? beror ju på om jag ska göra nått.
Vad har du på dig? underkläder, strumpor och en sovtröja
Vad ska du göra ikväll? spela fotboll
Var har du ont? min handled
Använder du hårspray? japp
Kan du stå på händer? nej
Håkan Hellström eller The Ark? håkan
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? ja
Är du glad nu? trött
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? musik.
Stockholm är... ? fint.
Göteborg är... ? också fint
Kan du sjunga? nejj
Spaghetti eller makaroner? makaroner.
Land du vill besöka? typ alla. ja nästan iallafall


hl-display






helgen i bilder







Madeleine

Hejsan. Bra gårdag. Riktigt bra.

Började med att stressa ihjäl mig hemma hos mamma för att jag inte kom därifrån, och för att jag inte visste om jag skulle hinna till hockeyn. Så jag var skitless. Ellen var iallafall grym och kom och hämtade mig. Sen skyndade vi oss till eon och hamnade i fetaste kön. Hängde där ett tag, skrattade åt mig för jag är så otroligt duktig på att vara pinsam, pratade en massa, sen fick vi äntligen köpa våran biljett. Gick in, satt oss på våra platser, och sen började matchen. Ja och den var ju kul att se, sen gick vi hem till Ellen igen och käkade. Efter en stund kom våran skjuts, vi åkte till Madde och var där hela kvällen. Hade jäkligt trevligt må ja säga, tjejer i mängder kan ju bara bli antingen fantastiskt eller katastrof. Och jag tror att vi lyckades faktiskt, långt ifrån katastrof. Hann få mig många fina skratt, åt god dipp gjorde jag också.

Efter jäkligt många samtal och sms, så räddade Micke allt och kom och hämtade oss. Jag och Källman blev avsläppt hos henne, sen pratade vi en stund innan vi slocknade båda två. Sov gudomligt. Vaknade imorse, låg och drog oss en stund, sen gick vi in och åt lite frukost. Sen var hon grym igen och skjutsade hem mig.

Packade mina väskor, sen gick jag hem till pappa i värmen. Är fan less på den nu. Vill ha kyligt nu ja. Aja, idag äter jag kinamat och laddar inför första seriematchen efter uppehållet ikväll. Så nu är det bara att tagga.

bm

Men hallådär. Jag njuter av helgen och mår gott. Första jobbveckan avklarad, tre tråkigt kvar.

Jag och Ellen åkte in till birsta med Micke igårkväll, hade ju rätt kul där ja faktiskt. Var där några timmar, träffade lite folk, gick runt lite, gjorde inte så mycket, vi bara var. Sen åkte vi en sväng in till stan innan jag hamnade där ja hamnade. Lite spänning sitter ju aldrig fel de inte, så ja.

Har väl varit hemma nån timme eller två nu. Hoppade i duschen direkt när ja kom hem, och funderar på att ta mig nått att äta nu. Ska på hockeyn sen med Ellen, och till sist rullar vi vidare på nått vis till Madde i söråker. Tjejkväll låter ju bra det, blir nog det också :)

Nä nu ska jag laga mig lite mat och mysa ner mig i soffan en stund innan jag fixar mig. Det jobbigaste av allt jobbigt när det är varmt. Hua.

jobb och fotboll

Hej påre. Uppdateringen suger eftersom jag jobbar. Så det är väl förståeligt.

Jobbet rullar iallafall på. Ryggen mår skit men vad gör man åt det då liksom. Så man kämpar på. Idag har jag ringt ett viktigt samtal också, så man får väl hoppas på det bästa. Hade ju varit riktigt bra det faktiskt om det går vägen.

Imorgon är det äntligen fredag. Som man längtar efter dessa helger nu när man jobbar. Ska va med Ellen och några imorgon, på lördag blir det hockey och ännu mer häng med vännor, och på söndag, matchdag. Serien startar igen och nu är det bara att köra.

Betty hämtar mig strax efter sex, och då står träning på schemat. Gick bra sist, så jag håller tummarna att det håller i sig en stund till.

svar på kommentar

juuuuulia om hl:
where are you jobbing??

- Jag jobbar på HL-Display, monterar plast i mängder.....



Tredje dagen är avklarad och här halvligger jag i soffan och är mer än redo för sängen. Efter jobbet blev jag avsläppt på ishallen där ellen var, promenerade sen i värmen hem till pappa, hämtade två tröjor som jag beställt, sen gick jag hem till mamma, och varmt vare. Alldeles innan jag hann till mamma ringde Lotta, så jag tokgick sista biten, slängde i mig några våfflor, bytte om, och åkte sen upp med Lotta till deras hus som dom snart flyttar in i. 400 bilder senare for vi hemåt.

Helgen är planerad och jag tror det blir en bra helg, den bästa på länge. Har inte hänt nånting i mitt liv senaste tiden alltså, så nu jäklar.

Tröttheten kallar och jag ska nog lägga mig alldeles strax. Ellen imponerar verkligen som har jobbat exakt hela sommarlovet hittills, jag är på min tredje dag och vill bara hem. Precis som förra året så tar ryggen stryk och jag ser inte fram emot resten av veckorna. Men men, snart är jag i Thailand med favvosarna och myser, så jag får tänka på det. Haha natti

hl

Hejsan. Har jobbat min första dag den här sommaren, och nu är det bara 19 dagar kvar! Känns iallafall skönt att det är påbörjat. Snart skola igen, känns skönt det också faktiskt. Vill bara att tiden går snabbare så jag kommer fram till allt jag ska göra. Lars w, Rihanna, Thailand. MMM mumma.

Nu ska jag gå bort till mamma och käka lite. Hejs

bridemaids

Bilder från Jill och Thomas bröllop






tired

Hej söndag. Idag ska jag nog bort till mamma och måla, sen ikväll har jag träningsmatch. Och något mer än det händer inte idag. Efter matchen ska jag iallafall hem och sova som en gud, börjar jobba 7 imorgonbitti..


All good things, come to an end

Jag har spelat fotboll sen jag var 7 år, och jag har haft mina bästa dar redan. Jag minns känslan så himla mycket, fotboll gjorde mitt liv skulle man kunna säga. Det var det allra bästa jag visste. På senare år har suget och glädjen runnit ut i sanden stundvis. Ibland vill jag bara skita i allt och lägga skorna på hyllan, och andra gånger finner jag den där glädjen igen. 

Men när det är som värst. Då allt känns meningslöst, när vad jag än gör går fel. Då klickar jag mig in på Fredriks blogg och letar upp "The Sara Svensson story". Och ibland känns det faktiskt bättre.

"En av de största var en lång, stark, långsam, lat tjej med högst varierande humör. Skaplig teknik och ett fantastiskt tillslag var hennes största tillgångar"

"Hennes totala oräddhet imponerade omgående på mig. Attityd och inställning är inte alltid något som jobbar till hennes fördel, men jäklar vilken naturbegåvning i målet! Slänger sig framför fötterna vid frilägen, kliver in i klungor och boxar bort höjdbollar och slänger sig utan en tanke på smärtsamma landningar!"

"Säsongen 2011 hör Sara till a-laget."

Ja, ibland känns det faktiskt bättre.


will you be there

Gokväll. Här är jag igen efter nån timme. La mig i sängen och kikade på en rulle, sen hamnade jag här igen. Har tråkigt. Jag har huvudvärk. Imorgon är min sista lediga dag på hela sommarlovet, förutom helgerna då. Känns lite jobbigt faktiskt, men men. Tror jag ska lägga mig och kolla på tv nu. Ja så får det blir. Hejdå

list bomb

Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - edvin skulle ja nog säga. haha vi gick i femman kanske. jätteseriöst må ja säga!
Hur länge höll det? - typ en dag, men miljoner ggr istället
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - jag tror jag vill ha ett förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha nä
Vem sov du senast bredvid? - filip.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte. 20 nånting
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen - nej.


HAR
Har du ett förhållande? - nejelle
Har du någonsin haft ett förhållande? - typ
Har du allt du någonsin önskat? - nej
Har du syskon? - japp, ett
Har du någonsin velat dö? - har ja säkert
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - vet inte, säkert
Har du en egen dator? - nej,
Har du en idol? - nja
Har du varit på en riktig konsert? - nä
Har du några framtidsdrömmar? - några har man väl
Har du druckit så mycket så du har spytt? - ne ;p
Har du blivit påkommen när du haft sex? - haha ne
Har du någon fobi? - ja
Har du körkort? - till moppen, haha

VEM
Vem vill du träffa? - nån kul
Vem saknar du? - alicia!
Vem kysste du senaste? - robin.
Vem fick du senast ett sms av? - anders, min tränare
Vem skrev du senast ett sms åt? - ellen
Vem av dina vänner är mest partypingla? - Jennifer trorja ;)
Vem är din bästavän? - jennifer julia ellen och alicia
Vem skulle du ta med på bio just nu? - tjejorna
Vem är din idol? - vet inte
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - vet inte
Vem vill du prata med just nu? - nån rulig
Vem bråkade du med sist? - mamma
Vems hus var du senast i? - mitt eget
Vem ringde dig senast? pappa
Vem ringde du senast? - det vet ja inte

VAD
Vad åt du senast? - kebab
Vad drack du senast? - fanta
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - laget imorrn till matchen.
Vad heter du i mellannamn? - stina.
Vad vill du heta? - inte det jag heter iallafall
Vad tycker du om homosexualitet? - inge fel med det
Vad tycker du om abort? - det är ju bra att det finns
Vad ska du göra efter dethär testet? - bra fråga.
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - tusen önskningar till
Vad gör du just nu? - dehär.
Vad för sorts filmer gillar du? - alla möjliga. men inte avatar.
Vad har du på dig just nu? - underkläder och sovtröja
Vad ser du om du kollar åt vänster? - garderober
Vad hade du velat göra just nu? - jag vet inte.
Vad ska du göra imorgon? - måla och spela match.

KÄRLEK
Är du singel? - självklart
Vill du vara singel? - tror inte det
Är du romantisk? - ja kan nog om ja vill
Spelar utseendet roll? - ja det tror ja
Vad är din typ? - det vet jag inte än
Har du varit otrogen? - nej

namn? - Saris
när fyller du år? - 12 juni 
några piercingar? -  4 i öronen och i naveln
vilken årstid är bäst? -  vår höst och sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova ut med någon fin bredvid dig. täcket ska också vara i
perfekt temperatur, hatar när det är för varmt
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är rätt snäll, kan dock bli negativt ibland 
vad är du bra på? - inget speciellt
vem älskar du mest på denna jorden? - min familj och mina vännor
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror helt på humör.


svar på kommentar

Julia om min sköna:
Vad är det för något ni bygger? :):):):))

- Det håller på att bli en liten stuga, eller friggebod kanske man säger.
Mamma och hennes man köpte den åt mig då vi behöver mer plats. Så Michaela (låtsaslillasyster) tar mitt rum, Anton (låtsaslillebror) tar Michaelas, och i Antons gamla rum ska vi ha saker i bara. Så jag flyttar ut till detta rum när det är klart.

va händer

Hoho. Amy Winehouse är död, allt som händer i Oslo är skithemskt.
Och nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film eller två.

don't be a stranger


don't know anything at all

Why do all good things come to an end?

moster


Grattis på födelsedagen <3

dead and gone

Hejsan. Bion igår var GRYM. Och mer än så om filmen tänker jag inte säga. Efter bio iallafall, så började vi fundera på hur vi skulle komma hem. Satt oss på en trapp, träffade Ellens kompisar, och dom hängde med ett tag. Hamnade i en gunga som gjorde mig illamående. Ville hem, kom nån Lars Göran och "pratade" med Källman en stund. Sen kom skjutsen. La mig i sängen, smsade lite, sen somnade ja in.




Imorse stog alarmet på nio. Låg kvar en stund, sen klev ja upp, tog mig en macka, sen gick ja bort till mamma och fick till sist skjuts av mormor till BSK. Första träningen efter uppehållet, som jag har olängtat till detta. För jag vet så väl hur lätt min kondition åker ner på botten om jag inte håller igång. Och med tanke på min halsfluss, blev det inget hålligång alls detta uppehåll. Så där var jag, beredd på att ramla ihop efter uppvärmningen. Men inte blev det bättre, den delen av träningen jag ens var med på, slutade i hostattacker och extrem huvudvärk.

Emma var iallafall snäll och skjutsade hem mig efter. Ställde mig i den kallaste duschen någonsin och njöt. Idag blir det skräpmat, tar mig en sallad jag. Har laddat hem några filmer också, kommer spendera min dag i sängen och försöka må lite bättre till kvälls. Så får vi se vad som händer sen.


details











Justy Cosmetics

Sitter här i min rastlöshet och har precis målat naglarna. Inom en kort stund kommer det vara förstört, det blir det alltid. Är också avundsjuk en gång till på Ellen, även hon har gått och införskaffat sig en Iphone. Så nu sitter jag här med min trea och suktar lite, menmen! Ikväll blir det Harry potter med Jennifer och Ellen. Har längtat sen jag såg första delen, men sen är det ju over. Lite tråkigt, men vad ska man göra åt det då liksom.

Vandrade över till mormor förut, Tommy fyller 13 och kalas stog på schemat. Det bjöds på gofika och jag åt alldeles för mycket polly. Jag kämpar med min kropp nuförtiden och några kilo har faktiskt rasat. Förhoppningsvis håller detta i sig så man kan få bli nöjd någon gång. Vet inte varför jag berättar detta, väldigt ointressant må jag säga. Men tänkte iallafall bjuda på lite bilder senare. Väldigt ointressanta även där, men det har blivit alldeles för mycket text nu på senare tid känner ja. Tråkigt de.

Nä man kanske ska måla på ett till lager nagellack och låta håret torka. Lär ju komma några inlägg till idag, lite så det är nuförtiden.

menårå

Morsning. Vaknade ännu en dag med ett sms, blev irriterad för att jag aldrig får sova ut. Sen klev jag upp och tog mig en macka. Måste ringa moder jord också. Fast insåg nu att jag ska på kalas klockan 12. Vafan. Måste kila. Hejdå

jordens finaste människa

Jag finns alltid för dig. Jennifer Engström


outside right now



spikarå





Alltså sista bilden...  Haha. Cool outfit

red light

Tiden rann visst iväg. Har grejat på rummet i flera timmar, nu är ja klar med det jag hade iallafall. Bilderna kommer nu också. Vet dock inte om jag vågar lägga in förebilderna.... Men jag måste, haha ånej. Måste bara få säga att detta rum har sett precis likadant ut sen vi flyttade dit, och jag var 6 år då. Det är bara affischerna, och kluddet som har ökat....

Aja. Före.




Och efter. Nu måste jag bara få tala lite igen. Det är inte helt klart. Det ska upp småsmå lister längst upp mot taket. Och sängen ska bli dubbel. Teven ska bli platt. Och mer hyllor ska upp.






Rummet är inte heller oranget. Det är rött. Och jag vet inte varför bilderna fick skitkvalle. Dom är inte det på riktigt. Haha. Hejdå


I never told you

Hej påre. Har tagit en liten paus i allt upphängande. Eller ja, de var snarare borren som behövde laddas. Så jag hamnade här. Och förövrigt så hatar jag när det ska jävlas när man håller på och grejar. Tre av hyllorna måste ha tagit flera timmar att hänga upp känns det som. Nu är vi på femte, och den sjätte får vi ta nån annan dag då vi måste ha, typ gipsplugg tror jag det heter. Men bokhyllorna ska upp innan dagens slut iallafall. Och mina teckningar på dörren. Och lite doftljus. Och min väggdekor som jag köpte för över ett halvår sen. Bilder ska nog kunna komma upp senare också. Älskar att göra om på rummet. Småsaker förändrar ju allting, haha blir lycklig då ja. Men jag varnar er verkligen för före bilderna..... H E M S K A. Jag skäms typ. Haha.


vad ska jag kalla dig?

Tjabba. Jag var rätt konstig igår, men idag är det rätta takter igen! Sitter här i sportbh och mjukisbyxor, planen är att jag snart ska sätta upp några hyllor på rummet. Sen ta mig en dusch.

Har varit borta hos mamma en stund och spikat lite, sen vandrade jag hem igen. Ja tror det kommer bli riktigt bra dedär, känns bra iallafall. Idag kommer taket på, sen är det bara målning och isolering kvar. Nice.

ew

Sometimes I see you when I close my eyes, you're still a part of my life

min sköna

Vaknade med ett väldigt fint mms av Jens, "När flyttar du in?" ↓

Haha.. Så snart beger jag mig bort till moder jord och hjälper till att spika i sista spikarna innan vi målar min lilla pärla. Hihi fantastiskt.

Sen när jag loggade in här, såg jag mina nya kommentarer. Maddes va fina, taxi för dom! Och ja, förhoppningsvis hinner vi med det! :) Sen såg jag Jennifers........ "Haha bara så du vet, vi börjar skolan den 22/8, det innebär att du inte alls får någon vecka ledigt efter att du jobbat :P" JAHAJAAAA. Va kul då. Haha detta är alltså mina sista dagar i ledighet. Känns ju väldigt tråkigt. Menmen.


burning

Jag råkade skriva några mil till på evernote, oups. Nu har jag suttit här tillräckligt många timmar, orkar inge mer. Lägger mig i sängen och kikar på nått kuligt tvprogram kanske. Imorgon ska jag sätta upp en massa grejor på rummet, sen försöka ta mig ner på träningen och kika på den. Hoppas jag får till lite före- och efterbilder på rummet också. Inte för att ni tycker det är så intressant kanske. Men bilder som bilder. Roligare än all denna text jag fastnat i iallafall.

Nä nu ska jag lägga mig. Natti

fucked up

Jag är ett vrak idag.

"jag är allt som börjar på o"

Sitter här i mörkret som så många gånger förr. Lyssnar upp pappas spotifytimmar och funderar alldeles för mycket. Hade iallafall trevligt på birsta med Jennifer och Julia förut. Jennifer köpte sin Iphone, och sen gick vi och käkade på donken. Efter en liten sväng satt vi oss på bussen hem, och sen dess har i princip ingenting hänt. Har suttit här, kikat runt på allas bloggar typ två gånger, tagit mig en skål med glass, legat i soffan och grinat till tvprogram. Och nu är jag här igen.

Träffade mamsi förut, på fredag är jag väldigt välkommen hem och måla, haha ja tacktack. Jag antar att det är min lilla friggebod som ska målas, så jag antar igen att bygget går framåt. Vilket inte är så dåligt, så det är ju bra. Imorgon börjar träningarna igen, och med tanke på min hals så har jag rört på mig noll meter det här uppehållet. Känns ju otroligt dåligt det, kan nog inte träna imorgon heller.. Sitter här med min jävla hals som aldrig verkar vilja bli hel, men men. 

Jag tror att vi bokar thailandsresan nästa vecka också, kommer ju kännas suveränt de, väldigt väldigt suveränt. Drömmer mig bort lite. Tänk dig att ligga på stranden, en liten drink eller två, med sina bästaste vänner. Inte illa alls inte, då kommer man må kan ja lova.

Börjar jobba nästa vecka också. 4 veckor på HL. Inte så kul, men lätt värt det när pengarna rullar in på kontot. Sen är det bara en vecka till skolan börjar igen. Trots min skollesshet i ettan, så längtar jag ändå lite. Jag vet att jag kommer ångra mig kraftigt när jag sitter där med fetaste inlämningen kvällen innan, men såhär är det ju alltid. Snart studenten, ljuvligt.

I oktober åker jag till huvudstaden med tre andra tjejer också, vi ska se lasse w och må gott bara. Kommer nog bli g r y m t de. Tror vi bilar ner också, det kommer också bli grymt. Allt vi gör är grymt. Haha grymt. I november åker jag och Jennifer dit igen och ser Rihanna. Kommer bli nice, riktigt nice. Haha nu ska jag lägga av med denna oerhört onödiga ointressanta text.


yo




memories

Fördriver tiden lite till. Kikade tillbaka ett år på bloggen, och jäklar va tiden går alltså. Jag umgicks mycket med helt andra människor än vad jag gör idag. Jag sommarjobbade på hl för första gången och var otroligt lycklig över att det var bland dom sista dagarna. Jag skulle flytta till torpshammar och var skitglad samtidigt som jag var livrädd. Allting var heelt annorlunda då, och jag är glad att det är som det är idag.

'Jag insåg så jäkla mycket då och släppte taget om gammalt skit. Det var där och då jag började leva på riktigt alltså. 'Jag packade alla mina grejor, blev avsläppt med tårar i ögonen i torpshammar. En och en halv vecka senare var jag hemma igen, med glädje kan jag lova. 'Jag fick min första lön någonsin och spenderade flera tusen på någon vecka bara. Hade ångest över detta men var glad ändå.

Hihi har världens finaste människor omkring mig. Och nu ska jag på birsta med två av dom, måste kila. Pusshej!


big in japan

Tjabba. Klockan slår typ fem nu. Ska strax åka in till birsta så jag uppdaterar lite som tidsfördriv.

Har sen ja skrev sist fixat mig lite, vilket det har varit dåligt med på senaste tiden eftersom jag varit sjuk. Min halsfluss är borta och jag vill säga att jag svävar på moln, men det gör jag inte. Jag har fortfarande sår i halsen som aldrig verkar vilja försvinna, och det svartnar för ögonen titt som tätt. Men snart ska det nog vara kung igen.

Förövrigt så är jag oerhört pank i dessa tider. Vart alla pengar tog vägen vet jag inte, borta är dom iallafall. Nästa vecka börjar jag jobba 4 veckor framåt, och dessa pengar jag kommmer tjäna åker direkt till thailandskontot. Vi har sagt i flera veckor att vi ska boka flygstolar, men ingenting händer. Dock är det på gång skulle ja tro. Längtar efter två härliga veckor med mina fineste, kommer förhoppningsvis bli grymt.

Nej nu ska jag slänga iväg ett sms till Jennifer och höra efter när avgångstiden är. Hejs

closer

Hejsan. Jag sitter för en gångs skull inte i sovtröjan, vilket mirakel. Drömde sjukaste drömmen inatt, vill skratta bara jag tänker på det. Haha så jävla ful.

Har byggt ihop den andra bokhyllan idag, bra jobbat. Nu fattas bara nån sorts borr så ska grejorna upp sen. Kommer förhoppningsvis före- och efterbilder då. Vet dock inte om jag vill visa förebilder, haha ser ut som ett skämt alltså. Helt allvarligt också, hemskt. 

Fick ett mms av Jens igår, "Snart inflyttning!!" ↓
 
Haha.. Så nu är det på gång iallafall. Hihi kommer bli så bra. Hoppas jag.

Vid fem ska jag åka in på birsta med Jennifer och Bettan. Får se hur länge vi blir kvar, tror Jullan ville hitta på nått efter också. Om hon inte hänkar med redan på birren så att säga. Men vi märker väl. H e j d å


-

Don't let him have the satisfaction of knowing you'll always be there waiting

i can't sleep

You make me feel like I'm living a Teenage Dream, the way you turn me on.


dagens

Dagens humör: inte så bra
Dagens mående: kan va bättre
Dagens borde: duscha
Dagens frisyr: äckligt, i en fläta
Dagens klädsel: sovtröja och mjukisbyxor
Dagens planer: har inga planer
Dagens vill ha: en pigg kropp, och pengar
Dagens längtan: thailand. och att fylla 18
Dagens fundering: vad det är för fel på mig
Dagens beroende: datorn, min säng och teven
Dagens tråkigaste: jag
Dagens tidning: söndag
Dagens låt: will you be there


Jag

Nu har jag tråkigt igen.

Jag har insett att min senaste kyss: var rätt onödig
Jag har lärt mig: att inte släppa in folk helt och hållet så snabbt
Jag trodde aldrig att: det skulle bli som det inte fick bli
Jag lyssnar på: covers just nu
Jag pratar: när jag vill säga nått. vilket antingen är ofta eller inte ofta alls
Jag tycker om: mina vänner väldigt mycket
Jag avskyr när folk: ljuger
Min bästa vän är: Jennifer, Julia, Ellen och Alicia
Bästa tiden i mitt liv var: är det här året.
Om jag fick en sak i hela världen: skulle det vara några önskningar.
Jag är: som ja är.
När jag lagar mat: har jag dåligt tålamod
Det sexigaste yrket är: typ kanske, nä jag vet inte
Det är charmigt när: någon gör något så man blir varm i hela kroppen
Jag är rädd för: hur det kommer bli med exakt allt.
Den värsta känslan är: när jag verkligen känner att det inte går. och när man känner sig som världens mest värdelösa människa
Den bästa känslan är: lycka
Jag är bäst på: att skjuta upp saker.
Jag är sämst på: att göra skolarbeten i god tid.
Om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel. coolt att flyga och att kunna bara dra vart man vill, när man vill. dom slipper gå i skolan, fast jag vill inte bli skjuten
Jag kommer alltid att vara: jag? haha det där lätt mesigt
Det finaste som finns är: glädje.
I sommar: har typ allt roligt varit redan. jag börjar jobba om en vecka, sen är det skola igen
Sist jag verkligen grät var: när jag såg på extreme home makeover igår
Jag kan inte: förstå mig på vissa människor.

En person du skulle kunna göra allt för - pappa
En person du älskar - Jennifer hägglund
En person som alltid finns där för dig - ellen källman
En person som saknar dig - Alicia
Den person du kysste senast - robin.
En person som är värd guld för dig - julia nordlöf
En person som är kul - alicia
En person som är gullig - jag vet inte.
Den person du senast fick ett sms ifrån - jennifer
Den person som senast låg i din säng - vet inte
En person som du har haft roligt med - elin wikberg
En person som alltid har varit något extra för dig - ellen
En person som du kallar för älskling - ingen
Den person du senast var på bio med - utvecklingslaget


A K

Jamen hej. Ännu en dag har timmarna gått alldeles för snabbt och jag sitter här med sovtröjan på igen. En dusch är det jag behöver mest just nu, men jag orkar inte. Jag är så äckligt jävla less på att inte vara 100% pigg nu. Jag har haft ont i halsen sen förra söndagen, och än idag har jag ont. Vilket har resulterat i att jag inte kunnat gått ut och springa nånting alls själv. Träningarna börjar igen på torsdag, och här sitter jag och har varit sjuk ända sen gatufestens slut. Känns inte sådär jättebra faktiskt. Om orken låg på noll innan uppehållet? Undra vart den är nu då, bara minus. Aja.

Har sett på film idag igen. Och jäklar va snygg Ashton Kutcher är alltså. S v i m m a r.

born this way

God natt. Har intagit pappas spotify, lagt in min lista, och lyssnat i någon timme eller två. Mina timmar är avlyssnade och jag vill skjuta youtube. Så detta vart min lösning. Jag har inte bytt om från min sovtröja än, jag har gått runt i den exakt hela dagen och bara känt att det är precis en sådan dag. Jag har legat framför teven, legat i min säng och sett på film, ätit jättegod mat, suttit vid datorn, och återigen sett på tv. Men vid elva gick jag hit igen, satt på mig hörlurarna och höjde volymen.

Jag har skrivit milslånga texter på Evernote, hatat mig själv för dessa texter, suddat, blivit less när datorn hängt sig, och skrivit lite till. Jag har kikat runt lite på weheartit och kärat ner mig i alla fina texter. Jag har också drömt mig bort lite, i drömmarna är min lilla stuga klarbyggd och jag får göra den supermysig men inte i vitt som alla andra. Min ska vara mörk. För sån är jag.

Morgondagen lär se likadan ut som idag. Fast då kommer pappa klaga lite för att jag måste klä på mig, han lär också säga att jag måste kliva upp ur sängen. Han föreslår säkert att jag kan bygga ihop sista bokhyllan. Han erbjuder sig nog att gå bort till André och låna borren så vi kan sätta upp alla grejor också. Vem vet, pappa kanske får mig att bli klar med mitt rum. Vi får helt enkelt se imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, irritera mig på att den är så liten och att lakanet åker bort hela tiden. Mina sängkläder är för stor för täcket som är inuti, så det far också runt. Jaru, aldrig ska det vara helt perfekt. God natt.

mm

Du heter: Sara
Smeknamn: Sara
Låt som när du är ledsen sörjer till: jag brukar inte sörja.
Beroende av: jag vet inte. luft.
Vad tror folk om dig? inte vet jag. säkert att jag är konstig eller nått.
Stämmer det? säkert
Vad får du oftast komplimanger för? ska vara mitt hår.
Hur får man dig på fall? jag vet inte. inte många som lyckas så.
Brukar du skratta för dig själv? självfallet
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: nått om att killar är idioter
Vem var det ifrån? j.e
Var bor du? sörberge
Trivs du där? japp
Hur svarar du i mobilen? hallå,
Vem ringde du senast? minns inte. för det var längesen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: jag vet inte
Antal timmar sömn inatt: ingen aning
Sov du ensam: självklart, det gör jag alltid
Brukar du komma i tid: ja, oftast
Hur känner du dig nu: vet inte
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: inget konstigt, alla har ju de.
Vad vem saknar du: alicia
Hade du en bra kväll igår: väldigt
Favorit dryck på morgonen: vatten
När brukar du oftast gå och lägga dig: vet inte, antingen tidigt, eller sent
Är du blyg? väldigt olika. men är mest blyg
Har du haft en kk? nej
Sysslar du med någon idrott: ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jag vet inte
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: allt vi inte kan göra, och lite till
Är du nöjd med ditt liv: väldigt. men det kan alltid bli bättre
Är du bortskämd: ibland. men inte så mycket som vissa kan tro
Vad gör du i morgon: vilar.
Vad är det värsta du vet? äckligt jobbiga människor. när folk ljuger. eller är skitdryg.
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
Vad är det finaste du fått? vet inte
En speciell dag du minns: nä.
Du samlar på: inget speciellt. men ser gärna att jag har alla converse i världen innan jag dör
Vem ringer du när du är arg/ledsen: oftast ingen
När grät du senast: idag till extreme home makeover
Vad skulle du göra om du vann en miljon: spara, spendera, och ge lite till min familj 
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Är du musikalisk? nej
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Biter du på naglarna: ja


saris



!


Den enda bilden jag har från i fredags när några gamla nior träffades. Haha ser bra ut

wedding


Från Jill och Thomas bröllop i lördags.

suckers

Jobbig vecka. Har inte varit bra alls. Men det vet ni ju redan.

Nu ska jag slå på en film. Godnatt.

Ps. Jag saknar dig Alicia

aldrig

Vad händer nu då? Lika mycket som jag aldrig mer vill se dig, vill jag att du ska komma hit. Va här hos mig för en gångs skull. Jag vill att du ska säga gulliga saker utan att du har någon aning om det själv, för det kan du. Du får kittla mig på revbenen fast att jag hatar det. Va dryg och säg irriterande saker, gö det. För jag vill bara att du ska vara här. Det var så längesen vi sågs, och jag vet inte varför jag bryr mig idag. Men jag är inte såhär, jag brukar inte känna detta. Fast ikväll blev jag det, ikväll gör jag det. Och jag vet inte ens varför. För jag förstår ingenting.

Jag hatar att jag skrev det här, och nu ångrade jag mig precis. Blunda och spring.

s ö n d a g

Tjabba. Kom hem för en timme sen kanske, har sen dess kikat på lite bilder, lagt in bilder, och hängt på fejjan. Hr varit hos Ellen ett bra tag och myst på. Hade väldigt trevligt som vanligt, men nu är jag här. Håller på att ladda hem en film, men det ska ju gå så jävla segt jämt. Men snart så.

Min mage kurrar men jag har ingen matlust. Nu ska jag gå.

home

There's something I never told you about that night. While you were sitting there in the backseat smoking a cigarette
that you thought was gonna be your last. I was falling deep, deeply in love with you and I never told you 'til just now

pretending

Hejsan! Några kilo lättare och sitter och väntar på att få äta min första riktiga måltid på hela veckan. MMMMMMM ska bli gott. Har fortfarande lite ont i halsen men jag kan iallafall svälja igen, hihi.

Har suttit i flera timmar och redigerat bilder från bröllopet igår, är fortfarande inte klar. Jill var så jäkla snygg och det var väldigt fint alltihop. Mamsi kom och hämtade mig strax efter efterrätten och jag somnade ganska snart framför en rulle i soffan.

Imorse hängde ja med och lämnade Jens barn och sedan for vi och handlade spik till min nya lilla stuga. Det är på gång. Vet inte om jag sagt nått men mamsi och Jensan har köpt en typ stuga?? friggebod?? barack?? till mig som vi ska bygga ihop alldeles snart. Kommer bli nice.

Men nu ska jag fortsätta redigera lite innan ja käkar. Poss


wedding crashers

Tjabba. Våran lilla återträff igår med niorna var ju som det var. Skittrevligt att träffa folket, men annars så hade jag tråkigt och ville hem. Min hals gjorde så jävla ont och man hör ju fan inte vad jag säger. Så nu är jag lite less igen, menmen. Måste skriva assnabbt då jag ska iväg och fota lite på ett bröllop idag. Ja hoppas det går bra, är sjukligt nervös. Så vi får väl se vad jag kommer hem med....

Men nu kanske man ska skaffa sig ett utseende, vore ju bra det. Hejdå

yeah

Hejsan! Idag är en bra dag. Trots otroligt dålig stämma så mår jag ju förövrigt grymt.

Vi har haft främmande här som hjälper oss måla boden ända sen imorse, så jag har agerat lite barnvakt borta på bergforsparken. Och sen har jag inte gjort mycket mer. Käkat en korv, druckit vatten, mått bra! HIhi. Ikväll väntas en liten återträff med gamla niorna, kommer nog bli skoj. Skiter i halsen och ska ha kul ändå. Men först ska jag med jullan och handla på ica innan vi CYKLAR (-.-) vidare till henne. men nu måste ja gå, PUSS

furuvik del 4






furuvik del 3











furuvik del 2











Furuvik del 1







glassigt

Åhhhhhhhh älskade penicillin! Jag ser fortfarande förjävlig ut i halsen, typ som att det har varit krig därinne. Men jag mår jävligt mycket bättre, har nog ingen feber alls idag och jag har inte ont i huvudet. Visst, jag låter som en stucken gris men jag mår iallafall bra. Känner mig lycklig nu ja. HIHI..

Ska nog lägga in lite bilder sen Furuvik. Kommer om en stund isåfall.

jävla halsjävel

Hej. Jag och Lemons for ju som sagt till Gävle igår och var på Furuvik hela dagen. Hade riktigt kul faktiskt, kommer bilder senare också. Men jag mådde skitdåligt, men med Ipren funkade det bättre iallafall.

Jag sov i soffan inatt. Vaknade halv 6 imorse och mådde förjävligt. Efter några timmar hade jag hunnit med att 1. få panik för att jag inte kunde prata. 2. Grinat för att allt kändes så meningslöst och för att jag mådde så dåligt. 3. Tagit tempen, 39.9 graders feber.

Nu vill jag bara att det ska vara över. Jag har fått min penicillin och vill må bra igen. Huhu har så ont. Tycker fan synd om mig själv. Hejdå skitliv.

pain

Att jag alltid ska ha så rätt när jag verkligen vill tro annat. Jag sa till mamma när vi satt i väntrummet att inte lär vara halsfluss, för det ser inte ut som det när man kikar i myshalsen. Men det känns som det, och jag som är kungen av halsfluss vet hur det känns. Självklart var det inte det. "Så ni får ju komma tillbaka ifall det håller i sig eller om det blir värre"....... Sen börjar hon babbla om att ifall det blir värre skulle vi kolla körtelfeberdiagnosen blablabla.. Så nu sitter jag här, knaprar ipren och önskar av hela mitt hjärta att det inte blir värre. Vill inte bli mer less än vad jag är. Kan knappt svälja och att gäspa är fan döden. Vill skrika men då kommer det fram ett litet hest fult ljud så till och med det skiter sig. Men man får väl iallafall se fram emot när iprenen hjälper och morgondagen. Ska umgås med familia på furuvik. Blir nog bra det.

Sitter här och tycker typ synd om mig själv, mår ju skit. Men snart ska vi börja bygga på min egna lilla stuga, då blir jag glad igen. Kommer bli finfint de. Hihi nu säger jag hejdå.

kill

Hejsan. Var med Jennifer hela kvällen igår, sen vandrade jag hem i mörkret. Hade skitsvårt att sova då min hals gjorde skitont, men sen när jag väl gjorde det så vare nån jävel som ringde och väckte mig 4 inatt. JÄVLIGT onödigt må jag säga.

Har inte gjort nånting alls idag, ringt vårdcentralen och legat i soffan. Ska in till stan sen och få min älskade penicillin. Känns ju som att detta kom för olägligt. Eller ja, alla tider är olägliga för halsfluss. Blä.

Ne nu ska jag försöka äta nånting. Hejdå skitdag.

engström


hejsan

Jennifer står i duschen och jag har tråkigt, min hals gör ont och jag är deppig över att jag verkligen tror att det är halsfluss. Inte bra. Har suttit i Jennifers kök i flera timmar och skrattat åt allt vi kikar på på datorn. Jag ska iallafall lägga upp ett till inlägg med fula bilder, hejdå

jag väntar

Du under 2011 hittills...
Har du gråtit?
japp
Har du skrattat? ja hua
Har du sovit i tält? nepp
Har du sovit under bar himmel? nej
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? nej
Har du varit utomlands? japp
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? ja

Dina vänner har under 2011...
Har en vän dött?
nej
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? japp
Har du varit kär i en vän? nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? jag vet inte

2011 har du...
Har du pussat någon?
ja
Har du varit tillsammans med någon? nejelle
Har du varit kär i någon? nej
Har du  sovit med någon av motsatt kön? ja

När har du som mest...
Gråtit under 2011?
några månader sen
Skrattat under 2011? jag vet inte, men när jag har varit med tjejorna iallafall

Denna månad...
Har du varit kär? nejje
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? ja
Har du gråtit? ska vara till nått tvprogram isf
Har du varit glad? ja verkligen
Har du varit ledsen? less bara

När...
Grät du senast?
minns inte
Skrattade du senast? förut
Duschade du senast? igårkväll
Lyssnade du på musik senast? nu
Hade du kul senast? nyss

Vem..
Kysste du senast med?
robin.
Kramade du senast? ellen tror ja 
Pratade du i telefon med senast? mamsi
Fick du sms av senast? ellen
Hade du tråkigt senast? förut idag

Kommer du ifrån? sörberge
Heter? saris
Hur gammal är du? 17
När fyller du år? 12 juni
Tycker du om någon just nu? nej
Jag samlar på? vet inte.
Gröna eller röda äpplen? vet inte. dom stora röda tror ja
Vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på vare är om. ringer nog inte
Vilken tid gick du upp idag? runt tio
Har du sovit i din egna säng inatt? japp, skönt vare
Har du sovit ensam inatt? jepp
Har du strumpor på dig nu? ja
Hur svarar du i telefon? hallå, eller hej de är sara
Vad ska du göra ikväll? ta det lugnt helt klart. 
Vad ska du göra imorgon? tare lugnt ;)
Var vill du bo när du blir stor? vet inte, 
Vad vill du bli när du blir stor? ingen aning, nått kul
Är det okej att gråta? ja
Vilken årstid tycker du bäst om? våren, och sommaren
Skulle du göra om du vann en miljon?
lägga undan och spendera
Bär du glasögon eller linser? nepp
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nejeller
Har du piercing? naveln och öronen
Har du tatuering? nej.
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? ibland så
Är du bra på att laga mat? g r y m 
Gillar du att dansa? ibland så ;)
Hur vig är du? inte vig alls
Vilken är din favoritglass? nogger och magnum double, mmmmm. fast b&j också :)
Tror du på ett liv efter döden? nja
Är du morgon eller kvällsmänniska? kväll skulle ja tro
Vilken ögonfärg har du? blåa
Vilka hårfärger har du haft? blond, brunt, svart, rött, orange, och alla färger däremellan
Är du beroende av något ? luft :)
Senaste låten du hörde? turning tables
Brukar du bädda sängen? ibland
Vad var det senaste du sa? aaaaaa
Saknar du någon nu? ja


hemlis

ÅÅåh nu är jag lycklig alltså! Hihi kommer bli g r y m t.

bye

In my deepest darkness night, I keep giving you up.

All these things that you said, well you seem to forget.
They surround in my head, every night.


And I know there's no light that's left to shine, there's no
wrong and there's no right. So enough, I'm giving you up.


youtube

Men varför dessa moln? Ena stunden är det varmt och andra stunden ligger jag där på studsmattan och fryser. Så jag gick in, orkar inte sola. Så nu tänkte jag duscha av mig sololjan och vandra bort till pappa. Har inte orkat ta med grejor till och från mina boenden dom senaste veckorna, så idag tänkte jag faktiskt ta tag i detta. Hoppas jag iallafall.

Somnade till en liten stund ute också, haha är så jäkla trött. Min hals mår skit också. Det har inte gått över och det känns som en början på halsfluss. Vore ju väldigt tråkigt de då jag ska först till gävle nu i veckan, sen träffa gamla klasskompisar på fredag, och fotografera en grej på lördag, och fotboll på söndag. Vill ju vara toppfrisk då ju! Haha nämen blir det värre går det bort med penicillin på nån dag bara, så det är lugnt. Men ändå, hatar halsfluss. Suger.

Nej nu ska jag duscha lite, sen vandra bort till pappa. Ska packa lite och sen får vi se. Vi har uppehåll i fotbollen och jag ska fan ta tag i detta med eget ansvar och hålla igång själv. Min plan var att gå ut och springa antingen idag eller imorgon, men som det verkar nu är min halsjävel ivägen. Så nu vart jag planfri igen. Kanske tar med mig kameran och knäpper lite. Vi får se. Men nu ska jag verkligen gå, haha hejdå.

lalala

Godmorgon. Jag, mamma och Michaela slog på en film igår. Jag somnade typ tre gånger under filmens gång men jag fattade den ändå, den var verkligen inte superbra men den gick ju o se. Så nu vet ni de. Missing hette filmen förresten.

La mig och sov jävligt gott. Blev dock väckt runt tio av att nån ringde, fast samtalet var ju nått roligt så det gör ingenting. Nu är man uppe och ska inta studsmattan inom kort, Lemons åkte till nån strand så jag är ensam. Måste ju bättra på brännan rejält.

På onsdag hänkar jag med familjen till furuvik, tar med mig kameran och förhoppningsvis får jag med mig några bilder hem också. Vi märker väl. Men nu ska jag ut i solen, ciao!

over and out

Hejsan, uppdateringen har ju legat på noll nu i några dagar. Men tid har ej funnits. Gatufesten, sena nätter och har vaknat alldeless för sent är anledningen. Idag är jag jäkligt trött, hua. Också hade man ju lovat att hänga med och spela fotboll med Jens innebandylag, haha..

Har iallafall haft väldigt kul senaste dagarna, grymma artister och mycket sång har varit på schemat. Har även åkt lite karusell, och skrikit halsen av mig. Idag känns det som at halsfluss är på gång, men jag hoppas det är på grund av allt skrik på att jag kommer dö, och inte halsfluss på riktigt. DÅ, blir jag less.

Ska slå på en rulle nu och sen ska jag lägga mig och sova som en gud. MMMMMMM gud va ja längtar efter min säng nu alltså. Hihi

heroes

Tjabba! Sitter här och skriver med en hand, går bra segt. Blåser håret samtidigt som jag uppdaterar lite. Har nyss kommit ur duschen och försöker snabba på lite. Så jag gör allt samtidigt. Gick över till big brother förut och hjälpte honom ta ner en jävla massa skit, in i bilen och planen var att åka och slänga skräpet och sen käka. Men då hamnade vi mitt i en grej så det drog ut på tiden, men sen kom A och vi kunde åka. Satt oss på indiana och tröck i oss varsin pizza, så nu sitter jag här och funderar på om jag verkligen ska ta shortsen. Magen växte och de känns inte alls som en bra idé längre. Men vi får se.

Julia och Anny kommer nog förbi sen innan vi åker in till staden, Ellen jobbar så hon kommer väl lite senare skulle ja tro. Jag hoppas på en grym kväll, och det kommere nog bli också med tanke på vilka människor jag har omkring mig. Älskar att leva livet alltså, är bra lycklig ja.


satan i gatan


friday I'm in love

Hejsan. Sitter här och sjunger lite, oroar mig lite för att det hörs ut, men det skiter man väl! Pappa väckte mig vid tolv och sa hejdå, klev upp och tog mig en macka. Sen la jag mig framför en rulle i soffan, bra skönt. Har dock inte sett klart än, datorn vart för intressant. Har sen dess bestämt lite med Julia, provat shorts och försökt komma på vafan jag ska ha på mig ikväll. Ett part shorts är bra i bena, men det ser ut som jag har snopp i dom. Dom andra är väldigt tajt i benen, men bra annars. Såååå ja, haha hur fan gör man dårå..... Tänker iallafall trotsa mina blåmärken och nog köra shorts ändå. Men man vet ju aldrig med mig, lär ju sluta med jeans ändå -.-


saris

min otroligt vackra outfit för kvällen, haha orka

by night





bm

Jamen tjena. Klockan slår snart 0240 och här sitter jag. Ska snart gå och lägga mig. Har haft det kuligt på gatufesten ikväll med tjejorna, har träffar finfina folk och åkt sjuka karuseller. Får tacka Söderberg för det alltså!

.....
Igår for jag in till biteline och käkade med laget, bra gott. Vart jäkligt mätt dock, men va gör det om hundra år liksom? sen mötte jag upp ellen och vi vandrade ner till och kikade på rix fm festival. Träffade jennifer och julia sen som vi vandrade med, och till sist for vi hemåt med johnny. sov inte hemma inatt.

idag vandrade ja hem strax innan ett, svängde in till jullan en sväng innan jag gick vidare hem och duschade. sen käkade ja, fixade mig, åkte bort till ellen, sen tog vi bussen in till staden. har sjöngt till september och petter och haft jäkligt kul, åkt karuseller och skrikit sönder min hals. Jag och källman tog kvart över ett bussen hem, och nu är ja här. Ska lägga mig nu. godnatt

kära du

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dig. Lika mycket som jag lyfte dig, lyfte du mig. Lika mycket som jag kände dig, kände du mig. Och du visste precis vad jag gillade och inte. Du kunde också mig utantill.

För att vi var vi, vi är vi

Phone


Jennifer imponerade med sina steg ;)


Jag vaknade med snyggaste morgonfrillan


Också hängde jag med Jullan igår


gatufesten mmm


max

Hejsan! Pappa väckte mig imorse, jag somnade om, sen vaknade ja igen. Började hänga upp kläder och städa lite på rummet på en gång. Måste få upp hyllorna också, fast jag måste ju finna orken till att bygga ihop dom också. Haha..

Igår var jag med Ellen hela dagen typ, vi käkade lunch, åkte in på birsta, var där några timmar, käkade igen, sen tog vi bussen hem. Satt ute i solen en stund, sen åkte hon hem. Gick ut igen, träffade julia, sen var jag med henne hela kvällen. Vi åkte in på max också, kom hem strax innan ett.

Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för kvällen. Ska åka in till biteline och äta med laget där, sen ska jag träffa tjejerna och gå runt lite. Kommer nog bli trevligt de

seems like it was yesterday

Jag tänker tillbaka, läser från tidigare, inser hur nära vi faktiskt var. 2010 frågade jag mig själv vad jag skulle göra utan dina andetag, och jag visste inte. Det alternativet existerade inte för mig. Vi hade varit vänner i så många år, vi hade delat så mycket roligt, vi hade funnits för varandra genom allt, vart tog den vänskapen slut? På vilken väg skiljdes vi åt? Jag vet inte.

2010 var du orolig för vem du skulle prata med på skolan när jag skulle flytta. Du visste inte vem du skulle öppna dig till men du var samtidigt stolt över mig, du sa att du beundrade mig i allt. Du sa att jag var en fantastisk människa och jag älskade dig för det. Jag svarade dig med att säga att du var den starkaste jag kände, jag tyckte att du var så duktig. Du var min bästa vän, och jag skulle alltid finnas för dig. Du skulle aldrig tveka på det.

Jag tänker på dig ibland. Jag undrar vad du gör nuförtiden, jag funderar på om du någonsin är på våra ställen där vi brukade vara varje morgon. Ibland när jag går förbi där går jag dit och sätter mig en stund, och det är nog första gången jag säger det. Jag antar att jag saknar dig.

Mina väggar var täckt med all text du skrivit, ditt namn stog överallt och jag var så less i flera månader för jag kämpade med att glömma dig. Jag var tvungen att måla flera lager för att det skulle försvinna.

Kära du. Vi visste så mycket om varandra, jag sa allt till dig. Jag tror att jag verkligen saknar dig ibland. Det känns som att det var igår jag såg dig senast, det känns som att det var alldeles nyss jag kände dig så väl. Men det var det inte.

Jag är ganska säker på att 2010 var ett otroligt bra år för oss, men det var där någonstans det tog slut. Där vi tog slut.


fiskarå

Heeeeeeeeeej. Bra tråkig dag dehär, men jag hade nog inte orkat annat heller. Hänkade med Lemons ner till älven och kikade när Michaela och Anton metade, haha.. Johan kom förbi också, och sen gick alla upp igen. Snart ska vi käka lite innan vi åker bort till Wille som fyller typ 8 skulle ja tro. Sen åker vi till Matfors..... Braa nice, hoppas jag.

Åker till pappa ikväll också. Imorgon blir det nog birsta, och på onsdag ska jag på biteline med laget. MMM blir nog en grym vecka dehär. Hihi hejdå

hey ho

DU ÄR JUST NU

glad - japp!
arg - nej
ledsen – nee
pigg – nja
törstig - nej
kramsugen – jorå
besviken – nepp
trött - ja
pepp - nej
hungrig - nej
sjuk – nej
frisk - arå
sur - nej
irriterad - nej
uttråkad - ja

SENASTE
du pratade i telefon med - pappa
du smsade med – ellen
du pussade – robin
du åkte bil med - mamma 
du gick promenad med - ellen
du busringde till – haha ingen aning
du msnade med – är aldrig inloggad där
du spottade på – haha på? inte spottar jag på folk elle
du blev utskälld av – moder jord
du fick ett samtal av – pappa
du fick sms av – ellen

UNDER VECKAN HAR
du gjort något du egentligen inte ville - ja säkert,
du skämt ut dig - ja.
du kastat pärlor på svin - neppp
du kramat en vän som betyder mycket – ja
du bråkat med någon du hatar - nej
du ringt fel person - nej
du gråtit - nej
du solat – ja
du pussat någon – ja
du varit ute i regnet – lite kanske
du umgåtts med en speciell person – japp, vännor
du haft kuddkrig - haha ne
du skrattat åt någon annans skämt – ja
du har inte skrattat åt någon annans skämt - kanske de
du gått nattpromenad - ne
du spillt ut vatten på golvet - nej
du laddat mobilen - ja
du förstört något – ne
du slagit någon – inte hårt och seriöst isf
du gjort något du ångrar nu – jag vet inte
du terroriserat någon - haha ne
du spottat på någon - men nä
du badat i badkar - nej
du missbrukat musik - ja
du pratat med någon längre än fem timmar - jag tror inte de
du dragit skämt som ingen förstod - haha har ja säkert
du haft vattenkrig – nej
du sett film - ja
du pluggat – aldrig
du matat fiskar - nej
du tagit fel person – nej
du kastat slangbella - nej
du fiskat - haha ja :o
du tappat rösten - nepp
du sovit en hel dag - nej

VEM
Vem är i rummet med dig? - michaela och anton
Vem fick du senast sms av? - ellen
Vem tänker du på nu? - ingen
Vem pratade du senast i telefon med? - pappa
Vems hus var du senast i? - maddes
Vem sa du senast jag älskar dig till? - pappa
Vem önskar du var med dig nu? - jag vet inte
Vem är din favoritsläkting? - har ingen favorit, dom e g r y m allihop
Vem i din skola går dig mest på nerverna? - jaru finns säkert nån jobbig jävel

VAR
Var är din telefon? - bredvid mig
Var är din mamma? - ute på altanen
Var sover du? - i mitt rum kanskee
Var handlar du mest? - på indiana, hahahhaha
Var fick du tag i tröjan du har på dig? - hm
Vart åkte du bil senast? - hem från torpshammar
Var i ditt rum är du? - är inte ens där

VAD
Vad åt du senast? - en oreokaka
Vad drack du senast? - saft
Vad har du för färg på dina byxor? - svart
Vad är den närmaste saken som är röd? - antons leksaksgubbe
Vad gillar du mest i skolan? - biblioteket, haha
Vad har du på fötterna? - ingenting
Vad är din favoritfärg? - svart och vit
Vilken film såg du senast? - the unknown
Vad hör du just nu? - nikelodeon

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng? - ja
Hånglat på en bio? - nepp
Hånglat i skogen? - jag tror inte de
Tyckt att din kusin är het? - nej
Målat om ditt rum? - ja
Dansat framför en spegel? - haha ja -.-
Fått hicka? - ja
Dumpat någon? - när jag var typ, skitliten
Stulit pengar från en kompis? - verkligen inte
Hoppat i en bil med folk du just träffat? - nej
Varit i slagsmål? - nej
Smugit ur ditt hus? - nej


men sug

Hejsan. Sitter här i soffan och har ont överallt. Är skittrött, har inte ens orkat borsta håret. Det känns alldeless för jobbigt. Sitter och kollar på Metallica på teven, varför vet jag inte men det gör jag iallafall. Matchen gick skit också, jag är skit just nu. Mina utsparkar går åt alla håll, jag tajmar som en kratta och allt går fel bara. Åkte på en smäll när det var två minuter kvar, kändes ju väldigt onödigt de. Så nu går jag väldigt ofint må ja säga, men det går nog över under natten skulle ja tro. Fick iallafall rädda en straff, sen var matchen slut.

Nu är dett uppehåll och jag oroar mig. Jag vet att jag väldigt väldigt sällan, eller ja typ aldrig, går ut och springer. Så när uppehållet är slut kommer jag ligga heelt slut innan jag ens börjat springa. Känns ju lite jobbigt det. Så jag hoppas ju för min egen skull att jag tar tummen ur arslet och rör på mig.

Imorgon ska jag, moder jord och Jensan till Matfors för att kika på en sak. Kan antingen bli huur bra som helst, eller så blir det inte bra. Men går det bra så får ni veta sen. Hihi. Det är ändå inget speciellt, men hade ju varit kul de.

Har fixa gfbiljett idag också, 3dagars. Here I come.


no

Regndropparna ser ut som tårar mot fönstret,
och jag kan knappt hålla mina ögon öppna. Men det är kanske bra, då kanske jag får drömma en liten stund. Jag kanske kommer slippa all denna osäkerhet för ett ögonblick, det hade varit så skönt. 

Jag sträcker upp mina händer i luften, jag sträcker på mig och minns samtidigt alla roliga nätter. Jag har stampat och stampat i flera timmar, det är en av dem bästa känslorna i världen. Jag lovar. Man känner sig fri och man känner den enorma glädjen. Jag skrattar och mår hur fint som helst eftersom att jag är medveten om att jag inte är den enda människan på jorden, som vill dansa och glömma bort alla bekymmer för en stund. Det kan jag leva med, så låt oss snälla stanna tiden.

Ta min hand och håll den ett tag. Jag behöver ingenting annat, inte ikväll. Jag kämpar med ett självförtroende som krossats för längesedan. Jag talar sällan om, för jag vill inte visa mig svag. Allt som är och allt som varit, vad spelar det för roll? Jag hatar den här känslan, det är någonting som tar över. Fast jag kanske inbillar mig, det måste vara så. Men jag tror inte på någon,
du ljuger om du säger att du vill ta min hand.

Vem vet, himlen kanske också är ledsen ikväll.

motherlover

Tjabba. Sitter i soffan och lyssnar på musik. Är mätt av Jennifers popcorn, är också trött men orkar inte gå upp och sova. Men det kommer. Vi fick iallafall främmande förut, käkade grillat och sen efterrätt på det. Sen for jag bort till Jennifer, vi gjorde ingenting alls. Pratade på om allt möjligt, det är i sin vanliga ordning helt enkelt.

Imorgon väntas den sista seriematchen innan uppehållet, det är en viktig match så jag hoppas att vi vinner. Annars kommer jag bli skitsur, haha. Ber till nån sorts gud nu att vi ska vinna, fast att jag inte tror på gudar. Tror inte på nånting ja eller, ne gör fan inte de.
-
Svarar lite på Hanna Eks kommentar också ; Absolut ingen fara ;)

yesterday

Otroligt skarpa fina telefonbilder, fantastiskt










källman

Hejsan, kikade tillbaka lite och insåg att mina inlägg just nu innehåller endast text och nån enstaka telefonbild. För dåligt må ja säga. Men kameran ligger och ruttnar i kameraväskan och jag vettefan vad jag ska knäppa på heller. Så tills vidare får det vara jäkligt tråkigt.

Ellen kom iallafall till mig igår och vi gjorde ju ingenting, hade bra tråkigt. Men det slutade med att vi tog bussen in till stan med Bea och Emelie och vandrade sen från navet upp till Madde. Träffade en massa folk och hade trevligt, sen blev vi hämtad och la oss typ sen. Vet inte varför, men kände mig jäkligt pigg när jag vaknade runt sju. Så här är jag halv åtta på morgonen och är redo för fotbollsträning.


carry

Ursäkta att det bara blir en massa skrivande nuförtiden, det är väldigt fattigt på bildbiten. Men kameran är hos pappa och jag är ju inte där, dock ska jag dit senare idag så då kanske jag tar med den.

Iallafall så vaknade jag ganska tidigt idag. Har sovit som skit inatt då jag har bränt mig på ryggen och rumpan, så varje rörelse inatt har gjort ont. Regnet öser ner till och från, och jag har ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Men det ska väl lösa sig under dagen, hoppas det iallafall.

Tror håret blev bra också, men det lär väl märkas mer när jag ska fixa det senare.

Har suttit i säkert en timme och läst en tjejs blogg. I vissa inlägg beskriver hon sina känslor så jäkla väl, hon skriver så fint och jag tycker det är häftigt när man vågar skriva ut så kraftigt vad man känner. Ibland känner man till och med hur nära man är på att släppa en tår eller två, riktigt fint må jag säga. Jag vill också kunna skriva sådär, men framför allt våga.

RSS 2.0