Bra fredag!

Hejsan, igår var det en jäkla bra dag! Jag, Julia och Jennifer åkte till Stockholm tidigt tidigt igårmorse för att överraska Elin :)) Vi skulle träffa henne vid 14 då hon och Niklas skulle "mötas upp". Men istället för Niklas så stog vi och väntade istället, roligt!! 

Vi gick på nått ställe och käkade och surrade på om lite allt möjligt. Det var så kul att träffa henne igen även om det bara var för några timmar. Sen var vi tvungna att kramas hejdå för att åka hemåt igen.

Jag lyckades med att inte ta en enda bild igår, förutom när jag och Jennifer övade poser på tåget?? Haha så det var ju synd. Jag får slänga in en gammal bild istället helt enkelt :)

Friday

Hola, jag borde egentligen sova nu men det är halvsvårt eftersom jag somnat ganska sent senaste tiden. Jag har råkat börja titta på oth igen, så jag skyller på det hehe.. Igår var jag och Jennifer en sväng på Birsta, vi hittade sängkläder för ett bra pris så det köpte vi! Annars blev det lite smågrejer bara. Så roligt att fylla på mitt lilla förråd med flytta-hemifrån-saker! Jag har så mycket att jag knappt vet vad jag har haha, men himla roligt den dagen allt kan packas upp. Det hurrni, det längtar jag till! Iallafall så köpte vi med oss mat hem och hade en TVkväll. Kult kult :) 

 Idag vaknade jag jäkligt sent. Jag hade ställt alarm, så när jag vaknade så var jag nöjd över att ha vaknat av mig själv innan alarmet gick. Sen när jag kollade på klockan så fick jag en chock. Jag älskar att sova, men inte sova bort halva dagen. Väldans onödigt. Plockade innan lite grejer, gjorde något litet att äta, försökte plugga matte, och sen åkte jag och tränade. Det går bättre och bättre vilket är skönt, har varit så jäkla frustrerad över att jag suger men nu verkar det släppa lite iallafall. Dock så fick jag kliva av i slutet. Det är som stolpar efter marken på kortsidorna av målet med piggar till nätet som sticker upp, jag lyckades landa på dom med benet och för en sekund eller två kändes det som att hela låret exploderade. Jag vet ju att det går över snabbt men det blir väl nån sorts lårkaka det där, ajaj inte skönt för fem öre.  Men men :)

Imorgon har jag mitt första matteprov och jag är skitnervös. Jag fattar så lite och jag tror inte det räcker för att klara provet, men isf kanske jag får kompletteringsuppgifter så det löser sig nog. Men jag vill ju så gärna klara det där jäkla provet så jag har det gjort, men vi får se hur det går helt enkelt. Senare på eftermiddagen ska jag vara barnvakt åt lilla Lemon, och på lördag ska jag vara barnvakt igen fast åt Kid och Link. Så det blir en lugn helg för mig, och det känns jäkligt skönt må ja säga. Förra helgen trodde man att man va rik så nu får jag tagga ner lite med utgifterna ;)

RSS 2.0