Torsdag

Hej hopp! Nu är det nära fredag och jag är så jäkla glad! Äntligen äntligen äntligen!! Det sämsta med att jag åker bort i helgen är att jag missar Tildas dop. Jag var inte hemma när hon föddes och nu missar jag hennes dop också, det känns jävligt tråkigt. Men det finns inte så mycket att göra åt det tyvärr, får hälsa på nästa vecka med present och lite fika istället.

Idag har jag bjudit på cupcakes på jobbet och det var väldans uppskattat, kult :) Efter jobbet blev det en sväng på Coop och systemet och sen vidare hem och käka middag. Efter det tog jag fram lite kläder som ska packas och efter en stund gick jsg ut på en joggingtur. Hade förjävliga vader idag, det tyck vi inte om. Iallafall så slängde jag i hårfärg och ansiktsmask som jag väntar ut just nu. Och efter det måste kag packa allt som ska med. Till sist läggdags. Stressigt men skönt att jag hann med allt :)

Nu ska detta tvättas ur sen är det bara att fortsätta med packningen, hörs hejdåå snart fredag wehåå

Cupcakes

Snart fredag hurrni! Vilket betyder en tur till Uppsala och Östhammar och Johanna! Wiho äntligen!! Vi har surrat om den här helgen sen vi var i Ghana och nu är det snart dags :)) känns fantastiskt bra! Imorgon blur det fulle rulle hela dagen. Direkt efter jobbet måste jag till systemet och sen handla hårfärg. Sen hem å käka, vänta ut mättnaden och sen ut och träna. Efter det måste jag färga håret innan jag går och lägger mig. Blir stressigt men det ska nog gå bra det också :)

Imorse försov jag mig för första gången under dessa år på plasten. Johanna ringde och väckte mig i väntan på att jag skulle plocka upp henne hehe. Men det löste sig och efter lite spring i lägenheten så for jag. Endast 8 minuter sen woho! Men förutom det så rullade dagen på rätt bra. Lovade att baka till imorgon så det har jag gjort hela dagen. Nutella cupcakes med vaniljfrosting. Dom blev inte skitsnygg men det smakar nog gott :)
Nu ska jag ligga jävligt stilla resten av kvällen. Pusshej

Tisdag

Vet inte varför jag babblar på så mycket här nuförtiden, är lite uttråkad skulle ja tro. 

Jobbet gick bra. Sängen var magisk imorse så det var lite svårt att kliva upp, men jag har inte vare nå seg idag iallafall så det är ju skönt. Helvetesordern är klar vilket var lite av ett Hallelujah moment! Har fått sutte med hammare för att kunna montera utan att döda händerna. Men nu är det över och det känns jäkligt skönt. Nu väntar jag bara på nästa haha.. 

Käkade mat när jag kom hem sen la jag mig i sängen och gruvade mig inför springturen då jag inte alls var nå taggad på det. Gjorde tillslut ett ryck och idag gick det faktiskt väldans bra! Sprang hela 71 sekunder snabbare än jag gjort tidigare så det var ju bra. Så nu känns det jäkligt bra med tanke på värmen och onda vader :) 
Imorgon blir det en vända hårfärg till i håret, på torsdag blir det lite mer träning och på fredag åker jag och Svea äntligen till Johanna. Wohoo!! 

Måndag

Alltså denna värme, blir galen. Det är svinvarmt på jobbet, ute, inne, på rummet, vart jag än går så är det skitvarmt. Längtar efter höst nu kan ja lova.

Igår åkte jag och pappa in på Birsta på jakt efter en fläkt och ett par jeans. Men fläktarna är ju sopslut överallt så det sög ju. Prövade dessutom 2656 par jeans och det är inte det roligaste jag vet i denna värme. Haha inte lätt inte! Men tillslut hittade jag ett par så det var ju skönt. 

Imorse var jag så jäkla seg och första timmarna på jobbet var en pina. Tiden gick sakta och det är måndag och allt va det var, men tillslut slog klockan fyra och äntligen fick jag stämpla ut och åka hem. Jag skulle egentligen ut och springa idag, men jag tvärsomna efter att jag hade ätit och vaknade vid halv 8. Så då sket jag i det, får helt enkelt ta det imorgon istället.
Nu får vi se hur det går att somna idag med tanke på min lilla oplanerade sovstund. Känner mig rätt trött så förhoppningsvis går det. En fläkt hade inte varit fel. Men men, nästa år kanske!

Röda kinder

Hoho hej hej hej. Gud va skönt det är att vara nykter, eller ja iallafall dagen efter haha. Jag har sett fram emot den här helgen hela veckan, fast det gör man ju alltid. Men jag har varit så jäkla trött varje morgon den här veckan, så en sovmorgon var väl det jag längtat efter. Först var jag så tråkig att jag somnade innan tolv igår, haha såg typ 5 minuter av den där jäkla filmen jag skulle se. Sen vaknade jag tio i sex imorse?! Ö hallå?? Blev så jäkla less. Som tur var så somnade jag om en stund senare, men tillslut gick det inte längre då då klev jag upp och klädde om. Ut på joggingtur och sen till mamma för att kasta mig i poolen. Aldrig har något varit så skönt. Att springa i denna värme är inte den bästa idén jag fått för mig, men så jäkla skönt efteråt. Så jag låg där i poolen nån timme eller två. Försökte lösa problemet med att jag hade sport-bh på mig, och den brännan hade ju inte blivit särskilt fin. Lyckades dock inte  lösa det så då fick det bli som det blev. Klarade mig dock från en ful bränna och all färg verkade ta i ansiktet, eller ja, kinderna för att vara exakt. 
Det blev lite häng i soffan med Michaela innan jag gick hemåt till pappa igen. Efter middag och dusch och allt va det var så skjutsade jag Lemons på fest för att sedan rulla in mot staden för lite bio med Michaela. En och en halv timme senare släppte jag av henne på Alnön och åkte hem igen. 

Så den här dagen har varit bra! Nu är det bara några dagar kvar innan jag möter upp Svea på tågstationen för att sedan ta oss till Johanna och båtveckan!! Omg ska bli så jävla kul. Vill ej vänta mer.


Fredag

Hallå hallå! I skrivande stund så ligger jag i sängen och inväntar Den gröna milen på fyran. Ikväll har jag haft en jäkligt trevlig kväll med Kristina, Victoria och Johanna. Vi har käkat både middag och efterrätt och det var här gott som helst! Jag må ha fuskat med större portion, samt efterrätten, men jag unnar mig gärna såna här gånger :) Vi har suttit ute på altanen och surrat och skrattat och allt va det var, det var magiskt iallafall!

På jobbet har det gått bra. Vi började med en helvetesorder som jag brukar kalla det. Den låg på strax över 2000 och det är ingen jättestor order egentligen, men när läggningen är jävlig så spelar det ingen roll. Det slutade led att jag satt med en hammare och slog. Men men, den varar inte förevigt.

Igår var jag på bilbingo med Julia och Jennifer och det är ju faktiskt ganska trevligt. Extra roligt om man vinner såklart. När jag kom hem fick jag ett väldigt oväntat samtal och nu känns livet lite som det ska igen. Så jag är nöjd  med dessa två dagar! 

Imorgon när jag förhoppningsvis har fått sovit ut är det dags för en springtur. Sen hoppas jag på solning och sen blir det bio med Michaela. Kul kul!

Wednesday

Hejhej! Tiden går snabbt, men på jobbet tycks den gå segare och segare. Beror kanske på värmen, vet inte ja men det är jäkligt varmt där inne iallafall. Ingen blev gladare än mig när jag hörde att det regnade mot fönstren i taket. Jag och mamma skulle ju ut och springa, och hade jag fått som jag velat hade vädret varit rått med duggregn under kvällens tur. Men icke. Svinvarmt och vindstilla. Men det gick ändå på något vis som tur va :) Efter duschen åkte jag bort och surrade med Jennifer och Jullan en stund, mycket trevligt nu när man inte ses så ofta.
Nu har jag vilodag till på lördagmorgon. Jag ska vara nykter ännu än helg och det känns jäkligt skönt. Grillkväll med jobbtjejerna på fredag, vilket jag alltid ser fram emot! Och på lördag ska jag på bio med Michaela. Skön helg som jag hoppas bjuder på sol, så kanske Sessan får lite färg också ;)

Run

Hoho hejsan! Efter en blandad dag på jobbet så brummade jag hemåt för att käka lite middag. Sen hamnade jag i sängen nån timme innan det var dags för veckans första springtur. Idag kändes det jäkligt bra trots värmen, väldigt väldigt roligt och skönt! Äntligen tycker jag att det är lite roligt att springa, haha det ni hurrni är en skräll kan jag lova. 
Efter träningen sprang jag upp hit och bytte om snabbt för att sedan åka till mamma och ligga i poolen och surra med Michaela. Så skönt och trevligt var det också. Nån timme och ett inplanerat biobesök senare så for jag hemåt igen. 

Bra dag :)

Lördag

Hejhejhej. Här ligger jag och är så jäkla uttråkad. Det blev ändrade planer ikväll så jag blev hemma istället. Igår agerade jag skjuts åt mamma och hennes kompisar, samt Jens. Var hos Ellen en stund mitt i allt också. Idag började jag dagen med en springtur som jag önskar hade gått lättare. Benen brände och solen också, kändes som att jag skulle kvävas typ. Haha min kondition kan vara det största problemet, men solen var inte till nån hjälp direkt. Dom andra två turerna i veckan har gått bättre, så det går lite upp och ner. Nästa gång hoppas jag på lättare ben och rått väder :)
Min tanke var att jag skulle åka till mamma och ligga i solen idag, men jag var så jäkla varm efter springningen att solning inte lockade mig för fem öre. Så så fick det bli. Imorgon är det söndag och snart dags för ny arbetsvecka. Heja heja

What to do?

Snart fredag hurrni, alltid lika fint med helg! 

Idag har jag jobbat på som vanligt, imorgon avslutar jag min andra vecka och tiden rusar iväg. Var ju nyss första dagen haha?? När jag kom hem käkade vi tacopaj och det var magiskt, ser alltså väldigt mycket fram emot morgondagens lunch!! Sen åkte jag, Johan och pappa och körde två rundor frisbeegolf, sen avslutade vi med ett dopp i älven. Så nu har det varit sänghäng i några timmar och strax dags att sova. 
Förutom mina vardagar så funderar jag mycket på vad jag ska göra härnäst, vad vill jag plugga? Vad vill jag jobba med? Får lite panik när damerna på jobbet säger att dom fortfarande inte vet och där sitter jag och kan göra nästan vad jag vill, men kommer inte på ett skit. Å hua, vad ska det bli av Sessan tro?

Hoho

Hoho hallådär! Jag har inget intressant att berätta alls, men men jag skriver ändå.

Jobbet går bra! Jäkligt bra. Tiden går fort, tycker inte ens att det är jobbigt med tråkiga ordrar. Vet ej vad som hänt, tycker bara det är förjäkla skönt att det rullar på. 

Idag efter jobbet blev det lite sänghäng innan jag och pappa for och spelade lite frisbeegolf. Sen hann jag bara komma hem en stund innan jag var ut och sprang med mamma. Jag har alltid hatat att springa, men nu går det faktiskt ganska bra. Så det känns skönt, kanske att man t.o.m kan hålla i det nu också, hoppas hoppas!

Annars så är det mesta som vanligt. Mycket roligt på gång så det känns kul. Åker snart till Uppsala, får snart äntligen tatuera mig igen, Jullan fyller 20 och i Oktober åker jag tillbaka till Ghana och hälsar på barnen :))))) Livet känns ganska så bra nu vaa



Söndag

Hallådär! Vart tar tiden vägen egentligen? Går så sjukt fort jämt.

Jag har iallafall börjat jobba nu och imorgon går jag in på andra veckan. Till min förvåning så tycker jag inte att det är ett dugg jobbigt att vara där. Tidigare år så har tiden ofta gått så fruktansvärt sakta osv osv, men nu går det hur bra som helst. Vill typ bara jobba mer och mer, vilket är en skön känsla.

Förutom det så händer det inte så mycket. Jag bokade resan till Johanna idag så det känns skönt, det kommer bli så jäkla roligt! Svea åker samtidigt och helgen kan inte bli annat än bra, så det ser jag väldigt mycket fram emot :))

Hej igen

Vet inte hur många gånger jag har gått in här och skrivit om mina dagar, men tillslut suddat allt och skitit i det. Allt känns ju så tråkigt att läsa om. Men men, det fördriver min tid iallafall.

Sen sist jag skrev så har Svea hunnit varit här. Jag har fyllt 20 och varit en helg i Stockholm. Mycket trevligt må ba säga! Jag och Sveus hade skitkul och jag längtar tills nästa gång vi ses, då lär det dock bli hos henne i Umeå, eller hos Johanna i Uppsala, hur det än blir så blir det jäkligt roligt och jäkligt bra! 
Det var roligt att fylla 20 och det var roligt att gå på Systembolaget, trots panik över att det kanske hade blivit nått fel med min födelsedag och att jag inte alls var 20 och att jag skulle bli nekad. Haha men allt stod rätt till ;)
Helgen i Stockholm var väldans trevlig och rolig och allt va det var. Bra hotell, magisk mat och en jäkligt bra konsert!! Så vi åkte hem nöjda allihop, mycket bra helg :))
Annars då? Det känns som att jag har varit på 2647 kalas senaste tiden, så kag har träffat släkten en del. Jag börjar jobba om mindre än en vecka, blandade känslor inför det som vanligt. Ska ju bli roligt och skönt med fina lönebesked, men det är ju inte det roligaste jag vet att sitta och montera plast hela dagarna, om jag ska va ärlig :) Så nu njuter jag av ledigheten trots att jag är fattig. Jag ser fram emot en helg hos Johanna och jag längtar naturligtvis till jag ska tatuera mig i augusti. Yes yes yes! I slutet på oktober åker dessutom jag och moder jord till Ghana, och jag drömmer om ögonblicket då jag ser barnen för första gången igen :') Så, jag har en del att se fram emot wihoo!!

RSS 2.0