Måndag

Hejhejhej, jäklar va tiden går fort! Snart är vi inne i juni och halva året har redan gått, sjukt. 

I helgen har vi haft det väldans bra. I fredags hade jag simträning en sväng på morgonen, sen for jag hem och plockade på lite i huset. På kvällen drack vi vin och grannen kom över. I lördags köpte vi pizza och började bygga ihop växthuset som vi har beställt. Dock började det både regna och blåsa djävulen så vi lyfte in växthuset i garaget och gick in istället. Sen spenderade vi kvällen i soffan framför Melodifestivalen. I söndags gick vi ut på en gång och fortsatte bygga på växthuset. Christian kom förbi och hjälpte till och några timmar senare var vi äntligen klar. Inte det lättaste eller det roligaste jag gjort, men det blev bra iallafall :)) Nu ska vi bara bygga nån grej så växthuset står där det står, och såklart fylla det med växter också :)

Vi avslutade dagen med en tripp till Sollefteå för mathandling, sen gick vi och la oss framför teven resten av kvällen. Så vi är nöjd med helgen, så skönt när man får mycket gjort.


Gött

Hej hopp, livet är bra nu alltså! Det känns som att det börjar ordna sig nu lite. Sambolivet med Alexus är fantastic såklart, men ekonomi och bilproblem har varit som en stor klump i magen ett tag nu. En halvtidstjänst ger inte mycket + lönstrul denna månad + en jävlig bil som bara poppar ut mer och mer fel känns det som. Men på onsdag börjar inskolning på ett annat jobb, så det ser ljust ut må jag säga! Jag har köpt dom "viktigaste" delarna till bilen så förhoppningsvis blir det fixat snart. Tur man får hjälp <3 Så ja, kanske är man lättad nästa månad.

I fredags åkte jag hem till sörberget och det var en väldans trevlig helg. Svea och Johanna kom på besök, jag fick också träffa Sveas familj och Johannas kille vilket var jätteroligt! Framförallt jättekul att få vara med mina ghanabästisar igen :'))) Sen for jag hemåt till Edsele igen efter stt dom hade åkt igårmorse. Jag har saknat Alexander massor i helgen, två nätter är egentligen ingenting, men jag kan ju för fasiken knappt sova utan han längre, livet som kär haha ;)
Egentligen är det sista jobbdagen för mig imorgon då jag är ledig onsdagar i normala fall, och sen ör deg ju röd dag osv. Men jag har min inskolning på torsdag och fredag också, så ingen långledighet för min del inte. Men jag klagar icke :))

Nu ska jag vänta in Alexander som är ute och kollar gårdsgränsen. Snart sovdags, nattinatti!

<3Söndag

Söndagkväll och långledigheten är över. Vi har studiedag inorgon på jobbet, så vi ska ha nån träff med lärare från junsele och lyssna på en massa saker hela dagen. Jag drar dock en styck tidigare för att gå på mitt spännande möte, så nu håller jag alla tummar och tår!

I fredags åkte vi till Sörberge en sväng. Vi hjälpte Lemons på dagen med att gräva upp en bit gräs och fylla på med nå grus och sådär. Många timmar senare plockade vi upp Ellen och Jonte och åkte in till stan för att käka på innergården. Mycket mycket trevligt må jag säga! :D Trots lång dag och trots att vi var trötta så åkte vi till Alexanders kompisar i Härnösand. Vi blev kvar nån timme innan vi får hemåt och la oss och sov. 23:55 rullade vi in på gården och det var helt otroligt att vi var hemma så tidigt trots allt vi hunnit med under dagen, men förbannat skönt att komma hem i lämplig tid :) 

Idag började vi dagen med att kapa ved. Det är typ det tråkigaste jag vet men det måste ju göras. Sen kapade vi plank och byggde ihop såna där lådor man kan plantera i, samt en till lådgrej som vi har mot husväggen. Jag som aldrig någonsin varit intresserad av trädgårdar eller blommor eller såna saker är väldigt lost. Vad jag kan minnas så har jag bara planterat växter en enda gång och det gick åt helvete, men nu är det dags att lära sig helt enkelt! Så förhoppningsvis så börjar jag tänka på utsidan, alltså trädgården osv, för just nu och tidigare så tänker jag bara på insidan. Inredning och såna roliga saker. Nu måste jag typ inreda utomhus också, utreda hahaha... 

Men men, det blir nog bra! Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Natti

RSS 2.0