godnatt

Nä hurrni, nu signar jag ut. Upp med tuppen imorgon för att åka iväg på bortamatch, håller alla tummar jag äger för att det ska gå bra på matchen också. Var ett tag sen sist så att säga. Nattinatti
 

fredaaag

Åh helg, härligt! En veckas jobb avklarat och det känns kanon, sista dagarna har faktiskt gått rätt snabbt och jag tycker inte ens det är jobbigt att åka och jobba nu. Känns skönt.
 
Slutade lite tidigare idag för att följa med Jens och hämta lite grejor, sedan följde jag med hem till dom och städade ute i stugan. Ska tydligen va nå gäster som övernattar där imorgon, så jag åkte dit och dammsugade och städade lite.
 
Ikväll ska jag endast ta det lugnt och inte göra nånting, ska ligga här och må bara. Imorgonbitti går bussen till Krokom för sista matchen innan uppehållet, sedan på kvällen ska jag ut med Jennifer och kanske Jullan. Låter fint de!

iPhone 4s wohoo

Ligger i sängen och skriver, igen, haha. Är helt slut, somnade till och med på sista kvartsrasten idag på jobbet. Hoppsan!
 
Efter jobbet åkte jag med Jens och Carina på Axfood och handlade en massa mat till Jens 40års fest. Gud, är fan magiskt därinne ju. Ville ha allt jag såg. Sen for vi vidare in på birsta en sväng för att köpa min telefon. Vi fick vänta i kön i en timme på telia, så medans handlade jag lite nödvändigheter till telefonen, och donken såklart! När vi väl var klar släppte Jensan av mig hos pappa, käkade min mat och la mig sedan här. Sen dess har jag legat här kan man väl säga.
 
Imorgon är det äntligen fredag och det känns jävligt skönt. Första jobbveckan klar osv. Ska inte göra ett skit, ligga här i vanlig ordning kanske? Ja, blir nog så va. På lördag kliver jag iallafall upp tidigt och åker till Krokom på match, sedan hemåt och fixa mig inför en utgång med en vän eller två. Blir roligt de!
 

trött

Ligger i skrivande stund i sängen och gör ingenting, kollar på tv bara. Har hunnit med en del på jobbet idag, sedan for jag och Jens in på birsta en snabbis. När jag kom hem började jag med mitt matlagande och Ellen kom. Jag hjälte henne slinga hennes hår och sedan var jag tvungen att åka på målvaktsträning. Det gick skit redan i början, och mina sår på låret gjorde för ont för att ens kunna kasta mig bra. Så jag klev av. Madde skjutsade hem mig och sedan dess har jag legat här, förutom dusch och lite fika.
 
Imorgon är det mer jobb, telefonköp och mer träning. Telefonköp låter givetvis mest lockande. Jag kommer bli rätt fattig men det är det väl värt antar jag.

yes yes yees

Cause it's time to leave those feelings behind

bästa dagen

Hej påer. Intog sängläge för längesen och jag är lycklig som satan idag alltså! Jobbet kändes inte ens jobbigt idag, hur skönt som helst. Johan kom förbi på jobbet med min gatufest biljett, jag är träningsledig, också har jag fixat med min födelsedagspresent som jag fick av Jennifer, Julia, Ellen och Fp, vilka vänner! ♥
 
Är bara nöjd med den här dagen, hoppas humöret håller i sig! På lördag är det bortamatch i Krokom också ska jag ut med några tjejer på kvällen. Annars det lugnt, förutom jobb och träning då.

midsommar, mormors stuga


outside


knott å knott

Varje gång jag är som mest osugen på att träna, går det som bäst. Hur kan det gå till tro? Jaja, ligger iallafall i sängen nu nyduschad, sköntskönt. Har fikat lite och kikar just nu på criminal minds. Måste försöka somna tidigt idag så jag orkar med morgondagens jobb. Jobbiga ordrar väntar på att jag ska fixa dom, det kanske låter kult?
 
Haha så ful. Känns tufft med uppsvällt öga som om jag har slagits med någon, men icke. Ett ynka knottbett har skapat denna svullnad, inte illa pinkat för en sån liten varelse! Haha godnatt

hl

Jahapp, första jobbdagen är över. Sov knappt 3 timmar inatt så jag har varit skittrött hela dagen, men det gick ju det också. Har käkat middag och ska åka på träning om en stund. Har längtat efter att få sova hela dagen, men väntar till efter träningen. Då jäklar ska jag sova som en gud.
 
Resten av veckan ser ganska lika ut. Jobb och fotboll. Imorgon är jag dock ledig efter jobbet och fyfan va skönt det ska bli. Heaven!!

done.

Jag vill bara bort från den här cirkeln, det tar liksom aldrig slut och det är bara meningslöst. Alltihop.

vart jag än går


.Bror.24.

Grattis på födelsedagen! ♥

I'm not a winner

Fan va den här dagen har gått fort då. Whyyyyy, jag som börjar jobba imorgon liksom. För tråkigt.
 
Igår var jag med Ellen hela dagen, sedan åkte jag hem och fixade mig. For till Alicia och firade henne, det var trevligt och sedan for jag hemåt och sov. Skönt skönt.
 
Klev upp strax efter 11 imorse, käkade frukost och packade fotbollsväskan. Åkte på samling och spelade match, vi var skit och nu jäklar blir det revansch på lördag då vi möter samma lag igen, fast borta. Kom hem och duschade, åt gomat, ska väl byta om till nått lite finare innan vi åker bort till Johan. Han fyller år och det vankas kalas. Och det var väl det.
 
Det kommer vara skittråkigt här de närmsta fyra veckorna, ska sommarjobba och försöka överleva dagarna.

23

Guuud har aldrig varit så skönt att ligga i sängen förut, eller jo, fast jäklar va skönt att få komma hem och bara hoppa i säng, magiskt.
 
Har haft trevlans hos Anny ikväll. Har käkat god mat, skrattat, sjungt, lekt lite lekar, dansat, och sedan for vi till fagervik. Har suttit där några timmar, och sedan skulle vi egentligen vidare igen men drog hemåt istället. Bästa beslutet för den här kvällen iallafall!
 
Imorgon vankas det chillläge, sen på kvällen ska jag på Alicias 19års fest. Trevligttrevligt. Blir dock lugnt då jag har match på söndag, men det går ju det också. Nu ska jag kika igenom några bilder bara innan jag slår igen de två blå, nattinatti

glad midsommar då

Av nån konstig anledning så vaknade jag av mig själv innan halv 9 idag, fast att jag somnade sent???? Aja, bara bra för mig de!
 
Jag behöver bara klä på mig så är jag redo att åka sen. Ska först till mormor och äta lunch med Lemons och moster. Sedan åker jag hem och hämtar mat och grejor för att sedan åka till Anny. Jag och Ellen har köpt gomat som vi ska dela på, gottgott. Nä hurrni, vi kommer ha trevligt vi!
 
Men nu ska ja dra på långklänningen och åka sen, så hejdåå

nails

Hejsanhejsan. Ligger i sängen och redigerar bilder till mamma. Har målat midsommarnaglar också, svart, haha vilken glad färg.. När jag är klar med alla bilder ska jag fortsätta kika på desperate houswives innan jag somnar. Imorgon ska jag upp i tid och fixa mig, premiär med långklänningen, spännande. Ska till mormors stuga och käka lunch, och sedan hem och byta om och ta med diverse saker för att åka vidare till Anny där det vankas grillning. Trevligttrevligt!
 

saraland

För just nu går det liksom inte, hjärnan verkar ha gett upp och hjärtat bara fortsätter med sitt eget liv.

18års middag - bildbomd

Tack för världens bästa kväll, världens bästa ni ♥

criminals

Planerar en myskväll. Ska skriva klart det här först, sen lägga in bilder sen 18års middagen, och till sist slå på nått avsnitt eller två av nånting bra. Eftersom jag inte gjort nånting vettigt om dagarna, så ska jag ställa alarm till imorgonbitti och det är väl lika bra att man lägger telefonen långt bort så jag kommer upp. Jag ska iallafall promenera bort till mamma och fortsätta fotografera huset, och sedan ska jag lägga mig i solen om det ens finns nån. Det är på tiden att jag får lite färg, så nu håller jag alla tummar jag har att den kikar fram. På kvällen ska jag hjälpa utvecklingslaget på deras match, spännande.
 
Snart kommer bilderna!

darling

Känner mig dålig som inte gör någonting utav dagarna. Jag ligger inte ens ute och solar när solen kikar fram liksom, för dåligt. Har inte hämtat mina kläder och så hemma hos mamma heller, men ska försöka fixa det lite senare. Ska hjälpa henne med att fotografera huset också, och till sist har jag träning. Nu ska jag fortsätta med att inte göra nånting, så hejdå

I won't give up

Nuså. Mådde skitdåligt imorse av okända anledningar, men nu är det bättre! Twittrade för en stund sen om att jag skulle försöka montera ihop mitt nya löpband. Sagt och gjort, nu står det där. Väldigt fint må ja säga! Dock var det inte särskilt svårt då det redan var monterad redan i kartongen, haha.. Jag behövde bara skruva fast handtagen, ingen större utmaning för en grym montör som jag ;) Haha nejdå, lyckades skära mig, så grym är jag inte.

Tänkte ta en snabb provspringtur innan jag hoppar i duschen. Sen ska jag till Ellen och umgås med henne. Kom hem vid halv 1 igår från bortamatchen, var så jäkla trött fast att jag inte ens var med på matchen. Så det känns skönt att vara träningsledig ikväll.

Men nu ska löparskorna på, hejdåhejdå!

orkar inte skriva


do you still love me?

Min 18års middag blev riktigt lyckad, hade så himla kul! Fick fina presenter och jag är skitnöjd med kvällen i huvudtaget. Inget kaos, skratt, god mat, god dryck, bästaste vännerna, lagomt, känns bra.

Vi som kunde drog in på memento, och sedan vidare till fagervik. Jag gick dock hem på en gång, så jag låg väl i sängen vid halv 5 kanske. Somnade med datorn på, och på en chokladkaka dessutom. Haha.. Klev upp imorse, trött som ett djur och städade. Sen kom Fp och Julia och hämtade mig, åkte till cosmos och käkade mat. Sen gick vi bort till Ellen. Sen låg vi där i flera timmar och gjorde ingenting, hur skönt som helst.

Nu är jag hos fader och ska vara här två veckor framåt, trevligt trevligt. Imorgon åker jag på bortamatch, ska knäppa nå kort på huset i veckan, sen ska jag träna i vanlig ordning, och på fredag är det midsommar. Blir nog kul de. Nu ska jag kika på the hills och äta en chokladboll, så hejdå

you had me at hello

Går ut tvåan som också var mitt kämpigaste skolår någonsin. Har sommarlov som jag har längtat efter i flera månader. Är uppe sent om nätterna för att inte göra någonting. Går på sörberges gator fram och tillbaka som jag även lär göra resten av livet. Fyller 18 år och jag älskar det. Spelar fotboll som om det inte fanns något annat. Har kul med vänner och skrattar åt livet ganska ofta. Planerar 18års middag och nu är den här, idag. Vill ha närhet och ibland får jag den, oftast är det bara jobbigt. Köper mat och diverse saker för flera hundra. Är dyster ibland men livet är ändå på topp. Klipper av mig håret och ser ut som en 12åring. Försöker fixa tävlingar som kanske inte ens är roliga. Gruvar mig inför maten för jag har aldrig lagat tacopaj förut, tänk om det blir äckligt. Får fint samtal av tränaren som berömmer mig. Måste hinna duscha och göra mig i ordning, men har inte tid, fast att jag sitter här och egentligen har jag hela livet på mig. Träffar Ellen och hennes lover hela tiden, jag är glad för att få den här tiden som jag en gång missade. Går ut och äter och kan köpa min egen cider. Umgås med Lemons och tycker att det är trevligt, familj och släkt är fint.

Välkommen till mitt liv.

today is the day

Tycker inte om det här nya blogg.se ja eller, det fungerar inte ens att ladda upp bilder för. Det händer liksom inget, för dåligt må ja säga. Men men.

9 ringe mitt alarm, och det minns jag inte ens att jag stängde av. Sen ringde Ellen och väckte mig, jag drömde att jag hade börjat klätt på mig och att vi skulle åka och handla, så när hon frågade om jag låg och sov så sa jag nej? Haha trodde seriöst att jag hade på mig byxorna, men icke. Klev upp, borsta tänderna, satt på mig kläder, också kom Ellen och Jonte och hämtade mig. Åkte vidare in på ica maxi och köpte mat och grejor. Ska fixa klart tävlingarna, sen duscha och så, sen kommer Ellen och hjälper mig med maten och så. Ska göra tacopaj för första gången, spännande!

Nä, nu har jag inte tid för detta. Hejdåå

en hand över min

Blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll, med sängläget och det. Men jag har haft det lugnt ändå. Käkade middag med Lemons och Jens kompisar, sen la jag mig i Lemons sovrum och kollade på teven bara. Såg sverigematchen och skrattade åt Jens kompisar, sen gick jag bort till Ellen för att hon var ensam. Det slutade med att vi två, Erik och Jonte åkte in på max en sväng. Lite mozarella sticks satt jäkligt fint de, sen for vi hemåt.

Planen är väl att jag ska fixa klart morgondagens tävlingar, haha.. Måste bara hitta orken. Och imorgon är det tidig uppstigning för att åka och handla mat och grejor med Ellen och Jonte, detta kommer bli en dyr historia, men man fyller ju 18 bara en gång så, det äre värt!

andetag

Hajhaj, fin dag dehär. Blev väckt imorse av att Ellen skickade sms, var svintrött och var inte med i leken för fem öre. Hörde att broder var utanför och grejade med nå grus, så jag klev upp efter lite om och men. Käkade gofika till frulle samtidigt som jag stog och pratade med Johan. Han fick sen med mig på kusinernas avslutningsfika hos mormor, och efter det bjöd mormor på mat, och sedan följde jag med moster in till birsta en sväng. Fick med mig två armband och en blus typ, båda två hade jag suktat efter, så nu är dom mina.

Malin släppte av mig hos Ellen, och sedan gick jag hem och diskade lite och så. Ska slå på The Hills nu och ta det lugnt hela kvällen, se på lite fotboll och bara ladda inför morgondagen. Då vankas det 18års middag, för ingen mindre än mig, hihi äntligen.

nyklippt..

Klippningen som jag har gått och skjutit upp är nu avklarad, och jag tänkte mig väl inte nån större skillnad, men så sitter jag här och känner mig korthårigare än nånsin! Haha det fula var att det var jag som typ tvingade mamma att ta mer och mer för att det var så slitet. Hon sa till och med nej, men jag gav mig inte. När vi tillslut la fram håret så jag kunde se det i spegeln så skrek jag rakt ut och förbjöd henne att klippa mer. Haha jag var till och med påväg att börja grina en sväng.. Men nu är jag faktiskt nöjd, och nu planerar jag en än gång att ta hand om mitt hår, men om några månader lär man väl sitta här och ba, jahapp, korthårig, igen. Haha..


Om ni inte fattar så är de tre övre bilderna sen innan, och den nedre nu.
Dålig bild, ofixat såklart. Men det går väl an.

jahapp

Sitter och kollar på bröllop på teven, släpper några tårar och funderar på vad jag ska göra härnäst. Har inte gjort ett skit idag, och så ser det ut resten av dagen också. Förutom träning ikväll.

Igår hade jag så jäkla trevligt och mina fina vänner gjorde min kväll så bra. Åh, livet känns bra nuvaaa.

Instagram



9999

Hej å hå, vilken jäkla bra dag detta har varit alltså. Plus att nu är det Alicias tur, grattisgrattis! <3

klev upp imorse och for sedan på utbildning på HL i två timmar, kom hem och duschade innan jag gick vidare till Jontes lägenhet, börjar bli standard att vara där nu, haha. Fixade mig, och sedan mötte jag, Ellen och Julia upp Jennifer och Bea på bussen in till stan. Gick på biteline och käkade gomat, hade trevligt några timmar, och Fp kom där nån gång också. Dom andra åkte hem medan jag, Jennifer och Fp rörde oss vidare. Hann förbi några ställen innen hejkillen skjutsade hem oss. Tack min sjukt fina vänner för den här kvällen, love uuuu!

Imorgon ska jag sova så länge jag kan, på kvällen vankas träning och annars lär det bli sänghäng. På lördasg har jag min middag, och förutom det har jag inga andra planer. Vi får se, vi får se. Nu ska jag lägga mig och sova som en gud, hejdåhejdå!

världens bästa

Alltså gud vad jag älskar min familj och släkt, världens bästa! Min dag är snart slut, och den har varit så himla bra. Jag har fått precis vad jag önskat mig, och jag kan inte vara mer nöjd än såhär.
- Pengar
- Vin

- Ett halsband
- 3dagars på gatufesten
- Löpband
- En tatuering


Tack än en gång! ♥♥♥

kalaspuff











Todayyy





18 år och så jävla lycklig

Hej, hej och hej. Vilken bra dag!! Har typ inte gjort ett skit än, men jag är glad ändå. Klev upp imorse, fixade mig, och gick bort till Ellen. Vi gick på ica och köpte fikabröd, sen förbi bästa pappa en snabbis. Fick precis det jag önskade mig!!! Wohooo! Sen gick vi hit till Jontes lägenhet igen och har chillat sen dess :) Ikväll kommer släkten och ska fira mig, sedan vet jag inte vad som händer. Vi får väl se.

Imorgon blir det biteline med tjejer, och på lördag ännu mer gotta, tjejer och trevligheten. Bästa veckan någonsin!! Är helt galen, haha hejdå

11 minuters lycka!

Äntligen är det min tur, wohoooooooooooo!!

på låtsas

Jag vill veta vad du känner, men du känner ingenting.

jag vill ha dig nu

Det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort
dig på alla sätt, men du är ju precis överallt.

monday

Drar iväg på lillavslutningen och får betyg och så, sen sommarlov! Livet leker


we are young

Igår åkte jag och Fp till nån Jonas där Hejkillen var, var där ett tag och sedan for vi in på donken. Käkade där en stund och sen blev jag hemskjutsad igen, kom hem tidigt men jag hade trevligt ändå. Somnade sent, så jag är typ förstörd idag.

Idag ska jag inte göra nånting, måste bara upp på kansliet och lämna lite pengar, annars är det chillläge hela dagen. Tänkte slå på nån film och så bara. Imorgon är det avslutning och sedan har jag fan sommarlov ja, inte dåligt! Åh hua vad jag har längtat efter detta, maaaagisk dag.


svag

Lycklig. Och skör.

Instagram







3

Det gör mig absolut ingenting att bloggen utstrålar dålig uppdatering, mitt liv är så fint just nu.

Efter jag vaknat imorse gick jag ut och solade nån timme, tillslut frös jag bara så då gick jag inåt. Har duschat, och nu tänkte jag städa här ute. Ska rensa kläder, hänga upp det som är kvar, och allt nytt som inte har blivit upphängt än. Det är nog dags att hänga undan vinterjackan också, haha..

Idag vet jag inte alls vad som händer, vi får helt enkelt se. Mamma är borta, så jag och Jens ska väl käka tillsammans iallafall. Annars vet jag inte mycket mer.

heaven

Vilken trevlig dag, kunde ha slutat bättre, men så jävla bra. Nu känns det att sommarlovet är alldeles nästan här. Klev upp imorse, var trött som ett djur, men på nått vis kom jag upp ändå. Fixade mig, sen kom Fp och hämtade mig. Kom till skolan där guldkotten höll hus, och sedan blev jag och Ellen avsläppt på inez för att käka mat. Tog med oss den hem till Jonte och åt den där, och sedan intog vi chilläge. Ramlade in fler, och sedan åkte vi till grytan där studenterna kom och vandrade ner för trappan, inte ett dugg avundsjuk -.- Bara ett år kvar, sen så!

Efter det åkte vi hem till Jonte igen, var där nån timme eller två innan vi åkte vidare igen. Och igen. Och igen. Tillslut gav jag upp och blev hemskjutsad. Nu är jag så trött att jag kanske till och med skriver i sömnen, den här natten kommer fan vara magisk den. Nu har vi typ tagit sommarlov, förutom betygen som vi får på måndag, men ändå. Sommarlovet som jag har längtat ihjäl mig efter är här, och jag kan inte vara så mycket mer nöjd än såhär. På tisdag fyller jag år, och den dagen har jag också längtat som en tok efter. På onsdag ska jag käka med kompisar, och på lördag har jag middag. Nästa vecka kommer bli grym helt enkelt.
-
Jag frågar mig själv nästan hela tiden, hur kom vi hit egentligen?

shoppingshopping




melody

Alltså gud vad jag älskar den här veckan. Vi har inga nödvändiga lektioner. Jag har umgåtts med bästa vännerna. Jag har ätit god mat. Det har gått bra i fotbollen. Jag har fått lite närhet. Jag har skrattat och varit lycklig. Det är snart sommarlov. Och jag fyller förfasiken år om snart 4 jävla dagar!!! Vill aldrig att den här känslan ska försvinna.

Idag har jag iallafall varit på birsta med Ellen, Jennifer, Erik och Ture. Hade myspys med Ture, letade kläder till Erik, åt godaste donken, shoppade lite till mig själv, och sedan tog jag bussen hem. Blev hämtad strax innan 6 för att åka på samling. Spelade match mot sund och den slutade 0-0. Jag är nöjd med min egen insats för en gångs skull, också känns det jävligt bra att få med sig en poäng istället för ingen. Yeahyeah.

Imorgon plockar Fp upp mig och vi åker vidare till skolan, vilken lyx att slippa gå! Ska kika på guldkotten och så, bra dag!


standing still

Men hej igen. Här har det stått stilla, men jag har knappt suttit nått vid datorn. Jag har iallafall haft en bra vecka än så länge. Att inte känna någon stress över skolan, att inte ha några viktiga lektioner och att bara få sitta av tiden typ känns bra jäkla skönt. Att det har gått bra i fotbollen också känns bra, trots handledsproblem. Hade en jäkligt kul kväll igår också. Vi var bara hemma hos Jonte, men på nått vis så hade vi bra kul ändå. Det slutade med att jag sov kvar där också.

Imorse vaknade jag i ett ryck av att Jonte kom och väckte oss med nån jävla megafon, jahapp! vart så rädd att jag låg och skakade, haha.. Låg iallafall kvar ett tag innan vi tjejer gick och käkade. Sen gick vi tillbaka och jag somnade i sängen, hur länge är dock oklart. Efter min sovstund chilledillade vi i soffan innan jag gick hem hit till moder jord och fixade mig på nytt. Sen kom dom och hämtade upp mig igen för att åka till, ja nått bilställe, haha. Och det är min dag de. Har inte ätit någon middag så jag är skithungrig, men det tänkte jag ta igen imorgon på nått vis! Nu ska jag kika på nån serie och vara vaken så länge jag vill, hehehehejdå

nice

Trots dagens trötthet och min smärtsamma handled så har dagen varit så himla bra. Umgicks med fina vännerna i stan, har ätit god mat, och träningen gick bra så länge jag var med på den. Betygen är satta och skolan är inte ett dugg jobbig nu, jag har inte en enda sak kvar att göra och det känns så förbannat skönt. Som jag har kämpat senaste tiden. Har varit vaken sent dom flesta nätter för att plugga, har varit på skolan tidigare även fast jag har haft sovmorgon. Har stannat kvar på skolan när vi har slutat, och jag blev klar med allt. Känner mig fasiken stolt över mig själv. Fantastiskt.

Imorgon ska jag försöka orka mig upp för att sedan promenera till skolan, har ingen aning om vad vi ska göra där, men vi lär väl märka. Sen ska jag försöka lösa all packning som ska hit och så vidare, bara jobbigt. Sen ska jag ta mig igenom träningen innan jag åker hemåt och fixar mig. Blir nog en fin dag imorgon också, det mesta känns bara bra nu alltså.

8 dagar!!

Försov mig imorse. Gick på skolan. Åkte till stan och åt lunch med Fp, Jennifer, Ellen och Bea. Jag, Jennifer och Ellen gick en sväng där. Tog bussen hem till Jontes lägenhet. Satt i köket och gjorde typ ingenting. Jag köpte middag och åt den. Gick hem. Har kollat på bbfinalen. Ska byta om nu. Sen ska jag träna.

Är inge sugen alls, men måste man så måste man. Sen ska jag hem till mamma igen. Denna vecka är fan grym den. Har ingenting i skolan, bara en massa chilledill. Så jävla skönt. Är ledig på onsdag, så imorgon vankas det finkväll med tjejerna. Lär bli trevligt! Men nu måste jag gå, heyhey

home again

Jag är hemma och jag lever. Kryssningen var skitkul och nu känner jag mig helt slut, berättar mer imorgon. Nu ska det sovas innan jag kliver upp för skola. Natti.

here we come

Nu lämnar jag sörberge för en stund, hejdååå


godmorgon sunshines

Jäklar va trött jag är, funderar på att ta med mig ett täcke i bilen, haha det skulle ju vara hur skönt som helst de. Klev upp vid 8, och sen dess har jag segat på. Orkar liksom inte göra nått. Ska packa, men har inget att packa i. Ska fixa håret, men jag orkar inte. Haha, lyckat.

Men man måste väl ta sig i kragen och fixa allt det här nudå. Om 59 minuter kommer mamam och hämtar upp mig, så det är bara att sätta igång. Jobbigt.


mitt rum i ditt hjärta

När han går sin väg, och varken säger vart han ska eller vad han ska göra. Det är väntan som fördärvar och förstör. Jag har varit vaken i många nätter, förhandlat med mig själv. Jag har sagt att jag borde lämna honom ikväll, det har gått för lång tid nu. Det har slitit mig itu. Det fanns ingen, bara du. Men jag är lyckligare nu.

nyttnyttnytt



ljug för mig älskling

Jag brukar svälja dina lögner mest för att få känna något.

stay strong

Idag känns livet lätt. Så fritt och så fint. Ingen
saknad och ingen längtan. Det känns inte tomt.

Jag måste låta mig förlora för att sedan kunna vinna.
Jag måste få vara skör för att sedan kunna vara stark.
Jag måste låta mig vara ledsen för att sedan kunna vara glad.

Vi måste bara vara, för att sedan bli något annat. Det bara är så.


ett fel närmare rätt

Åh, bästa dagen! Den har varit bra enda sen imorse, så bra så. Har ju som sagt varit på skolan och chillat mest, sen gick jag hem och myste i sängen lite innan min skjuts kom och plockade upp mig. Åkte buss och spelade sen match mot Remsle, vi vann med 2-1 och det känns så jävla skönt. Jag var så nervös innan matchen på grund av den förra, men det gick bra och jag är faktiskt nöjd! Så det mina vänner, det gjorde min dag de.

Bussresan hem gick snabbt och jag har varit hemma ett tag nu. Ligger återigen i sängen och ska kika lite på nån serie innan jag stänger ner. Imorgon ska jag upp vid 8 för att packa och fixa mig och så, sedan går bilen till huvudstaden. Det kommer bli grymt, galaxy har aldrig svikit oss ;)


galaxy

Idag har varit en bra dag, har inte haft nånting jobbigt på skolan. Ligger i sängen nu och ska kika på nån serie hade jag tänkt. Strax efter 4 åker jag på samling, och sedan går bussen till Sollefteå. Kommer hem sent inatt, har jag ork ska jag försöka hitta nått att packa med mig till imorgon. Då går bilen till stockholm tillsammans med Julia, mamma och mormor. Den årliga kryssningen är äntligen här och det ska bli så jävla kul. Jag har med mig kameran, så det lär hamna massvis med bilder här sen. Trevligt, trevligt.



en bättre bild


RSS 2.0