Yes yes yes

Ojoj bästa julen nånsin! Jag har haft så jäkla trevligt att det inte är klokt. Igår var vi hos faster med släkten på pappas sida. God mat, bra sällskap, fina julklappar och på kvällen blev det en massa kortspel innan hemgång.

Idag var vi hos mamma med några ur Jens familj :) God mat igen, jättefina julklappar och Anton fick ett air hockey som det blev lite intensivt spel på. Haha  så jäkla roligt! Efter lite soffhäng åkte jag hem till pappa och packade lite. För imorgon åker jag äntligen till Alexander igen wohoo! Men innan jag åker så ska jag träffa Elin en sväng, yes yes yes bra fredag :D
Nu: ställa alarm och se klart på vänner.

22

Uttråkad och mycket som gjorts på bara några dagar = långt och tråkigt inlägg.

Det känns verkligen inte som att det är måndag idag. Förra veckan kändes både onsdag och torsdag som fredag, så när fredagen kom så kändes det som söndag istället. Så min hjärna ligger lite fel i dagarna än haha. 

I fredags efter sista delen av skinkcupen (jag vann julskinkan wohoo), så åkte jag till Jennifer med en massa gott. Hon klarade körkortet i fredags så jag tyckte vi skulle fira lite :) Det slutade med att vi var ute och åkte överallt med Julia och Anny.

I lördags var vi på släktträff. Vi var cirkus 25 pers i en etta, och det var ju spännande minst sagt. På något vis fick alla plats och det var trevligt att träffa släkten. Efteråt följde jag med mormor och var barnvakt åt Tilda nån timme. Sen for jag hem och hade sänghäng resten av kvällen. 
I söndags åkte jag och plockade upp Michaela på alnön då det var dags för städdag hos Lemons. Nya utbyggnaden är äntligen klar, så vi dammade och dammsög och skurade golv och flyttade vardagsrummet och matsalen till sina nya platser. Igårkväll blev vi typ klar, så vi klädde granen och avslutade dagen med en film. Bra och effektiv dag må jag säga :)
Idag klev vi upp tidigt för att åka och hänga på låset på Birsta. Det var bilkaos och det var snöigt och förjävligt. Som jag känner nu vill jag aldrig mer åka tillbaka dit. Men alla julklappar förutom en är klar iallafall, också är allt inslaget. Så nu vill jag att det ska bli jul, och sen den 27e så jag får åka till min fina igen :)

Nu ikväll har jag varit hos Bea och firat henne då hon fyller 20 år idag wohoo :) Det var hur trevligt som helst! God mat och surr och skratt och lite vin på det ;)
Imorgon blir det att fixa det sista i vardagsrummet, fixa sista julklappen, sen åka till pappa och göra senap i mängder. Sen är jag hur redo som helst för jul, var ju endast 2 år sen sist jag firade den på riktigt ;)

Tidsfördriv

Wihoo snart helg igen! 

Den här veckan har varit lång. Jag har typ inte gjort nånting, mest hjälpt Lemons. I måndags var jag på sjukhuset med Jens, och på kvällen hade vi fysträning och det var så förbannat jäkla jobbigt. Oftast är det ju en skön känsla efter man har tränat, men nä fy inte i måndags. 

Igår var jag hos mamma och bakade nå saffransbullar. Jag tänkte när hon frågade om jag kunde göra dom att det skulle vara hur enkelt som helst. Men receptet var på 13468 olika steg, jag skulle dessutom göra nån vaniljkräm och allt va det var, jag har inte tålamod till sånt där. Det är så himla tråkigt att baka själv alltså. Och missar man nån ingrediens har man ju förstört allting. Haha det är alldeles för stor risk för ett misslyckande för mig det där, jag blir bara stressad. Men, jag tror det gick vägen! 

Idag var jag med Johan och pappa och åt lunch. Sen blev jag avsläppt i bandsjön där det blev lite plock och fika med Ellen, Lotta och Stefan. Väldans trevligt må ja säga. Efter det har jag varit barnvakt åt Tilda med mormor några timmar. 
Imorgon blir det träning och sen myskväll med moster. På lördag ska vi stå med organisationen på julmarknad också kommer Alexander hit :)) Sen får vi se vad som sker.

Nu är planen att jag ska somna, så godnatt.

<3
RSS 2.0