this is what I'm made of


turn around

Snart är det fredag igen och veckorna går så jäkla fort. Skolan rullar på och för en gångs skull känns det bra. Jag älskar mitt schema och även kurserna. Matten kan dock ta sig nånstans, men den är jag ändå snart klar med så jag får väl stå ut så länge. Idag har jag haft skönaste dagen med endast två lektioner. Sen fick jag åka hem med Jennifer och Bettan. En stund senare åkte jag och åt med Micaela och Elin, sen åkte vi till gärde och kikade på Sundsvall-AIK. Imorgon blir det mer hockey och på lördag vankas det bortamatch i Östersund. Sedan blir det utgång med några tjejer, mycket trevligt må ja säga.
 
Nu ska jag försöka stänga ner och sova, så hejdåhejdå

your bones

Jahapp, tjugo över tolv och jag tänkte stänga ner och sova nu. Imorgon börjar jag halv 2 och jag har veckans skönaste skoldag på schemat. Två lektioner och sedan adjökens till skolan. Ska nog plugga teori med Elin också, så mycket bättre med sällskap när man gör det alltså. Imorse var jag hos naprapaten, och min rygg är slutkörd. Muskler som krampar osv.. Måste tillbaka dit på måndag och fortsätta med det onda, men nån gång blir det väl bra igen. Var iallafall och kikade på träningen förut, det såg mycket bra ut må ja säga. Men nu, nattinatti

fast car

Hej hej, jo jag lever fortfarande. Hostan finns kvar men den är betydligt bättre. Imorse hade jag körlektion och det gick förvånanstvärt bra, nu känner jag mig pepp inför körkortet igen! Idag har jag suttit med körkortsteori och faser med Elin, och dagens avslutades med bio.
 
Imorgon ska jag till naprapaten vid halv 11, och sedan har jag 3 lektioner innan jag åker hemåt igen. Jag har träning på kvällen men jag vet inte hur det blir med den ännu, vi får se imorgon hur kroppen mår helt enkelt. Nu: dags att sova.
 

tut tut

Host host. Tänkte kika lite i körkortsboken nu, det är rätt sent men jag kommer ändå inte somna än på ett tag. Imorgonbitti har jag körlektion så jag kikar lite i sista minuten kan man väl säga, det är så mycket mer man ska kunna än köra liksom. Teorin är dock inte min starka sida, kan i princip ingenting och det är så jävla tråkigt. Men det ska ju göras så.
 
Ikväll har jag sett på film och legat inne i soffan med Lemons bara. Och det var väl det. Så hejdåå
 

I'm alive

Nä hurrni, den här dagen sket sig. Mina planer försvann och jag ligger hemma och hostar ihjäl mig. Klockan var tjugo i 5 när jag kollade på klockan sista gången inatt, vilket resulterade i att jag försov mig imorse. Ringde till naprapaten och bokade om min tid och sedan sjukanmälde jag mig. Så nu ligger jag här och försöker andas typ.

godnatt

Idag har jag kommit hem. Ätit mat hos Ellen. Kommit hem igen. Legat i sängen. Ätit kinamat som jag är skitless på. Legat i sängen mer. Sett på film. Sett på tv. Spelat facebookspel. Och hostat sönder allt som går att hosta sönder. Det sistnämnda kanske låter kult? 
 
Imorgon ska jag ta en buss som går strax efter 8 och sedan sitta i stan i en timme och inte göra nånting. Halv 10 ska jag vara hos naprapaten för att kolla upp höft och rygg, så vi får väl se vad domen blir. Vila? Övningar? Slutet på fotbollskarriären? Haha nädå, det var att ta i. Jaja, sen är det iallafall skola till 4. Träning och sedan läggdags. Låter som världens längsta dag, så nu ska jag sova.
  

idyllen

En ovanligt tidig, men samtidigt en ovanligt bra kväll. Magisk.Har träffat massvis med folk och så vidare. Käkade middag och drack goda drycker. Dansade med bror och dansade till liveband. Träffade vänner och träffade bekanta. Nä hurrni, denna kväll bra den.
 
Matchen vann vi med 3-0 och det gör ju inte dagen sämre, hurrahurra!
 
Imorgon ska jag och min hesa röst sova ut. Japp, hejdå

we know what we know

Hej hej så jävla mycket hej. Dagen med stort D är här och jag tror detta blir en grym dag. Förhoppningsvis vinner vi matchen också, det hade ju inte alls suttit fel. Det jobbiga är bara att jag hostar som ett djur och resten av kroppen gör ont också. Blir hämtad senare för samling och sedan är det bara att stressa på när matchen är slut. Klockan sju blir jag återigen hämtad för att bli utskjutsad till nästa ställe. Å hua, kommer få sminka mig i bilen eller nått sånt trevligt.
 
Igår käkade vi asgod mat på jacks och sedan åkte vi mot hemmaplanen igen, vi orkade inte gå på bio så det sket sig. Satt i fagervik och sedan på vivstavarv, vvslutade kvällen i stan. Träffade massvis med folk och vi hade skittrevligt. Nyktra utgångar brukar vanligtvis inte vara så roligt men denna gång hade jag faktiskt ganska roligt till och från.
 
Ikväll blir det idyllen och mycket skratt, låter magiskt.

give me food

Blir strax upphämtad för att åka vidare in till stan och jacks. Ska käka mat med några tjejer och några killar och sedan beger vi oss till bion. Blir nog trevligt det! Skolan rullade på och äntligen får man känna fredagskänslan igen, känns faktiskt skönt. Imorgon vankas det hemmamatch och vi får se hur rygg och höft klarar sig, men det är väl bara att bita i. Sen efter det får jag supernsabbfixa mig för att sdan åka ut till idyllen och umgås med tjejer igen. Tror det kommer bli fantastiskt roligt. Men nu måste jag kila, hejhej

skitblogg

Jahapp, vad hände med designen nudå? Varför ligger min meny i botten och varför ligger det ett inlägg där menyn egentligen ska vara? Vet nog vad jag måste ändra på, men orkar inte ens försöka fixa det nu.
 
Idag har vi haft svenska och fotografisk bild. Hur skön dag som helst. Foto verkar så jävla roligt och det känns jäkligt bra, hihi. Förutom skolan har jag tränat, hade målvaktsträning och ryggen tog emot varje gång jag skulle ta mig upp igen. Hade ont och kände mig förjävlig, men det gick väl. Höften fick sig dock en smäll i slutet så då klev jag av. På måndag ska jag till naprapaten så då hoppas vi att det är nån sorts gud där som gör mig smärtfri, hoppas...hoppas..hoppas.. Jaja.
 
Imorgon ska jag käka på jacks med Elin, Mikaela och några till och sedan avslutar vi med bio. Snabba cash 2, haha har inte ens sett hela första. Men men, Joel Kinnaman är så snygg att det blir bra ändå!
 
 

face of a faith

Känner lugnet, ligger i sängen och njuter bara. Mitt schema är så fantastiskt jävla bra att jag skulle kunna tjata om det varje dag, hela tiden. Imorgon börjar jag halv 2 och det tackar man ju inte nej till direkt, svenska och fotografisk bild sen tar jag mina ben och vandrar hem igen. Magiskt? är frågan, svar ja.
 
Idag har jag varit med Nellie på riskettan och jag känner mig väl inte direkt klokare, en vettig människa fattar allt det där redan och nästan -1000 spänn känns fan inte gott i plånboken nu eller. Men det måste ju göras, så jaja. Sedan blev jag avsläppt på ishallen för att jobba några timmar. Har varit hemma ett tag nu och det är alltid lika skönt att få lägga sig efter en jobbkväll. Speciellt när man vet att man inte alls har någon bråska till att sova. Alltså mitt schema, lööööööve it! Haha..
 
Imorgonkväll ska jag prova på att träna, ryggen mår bättre och förhoppningsvis fortsätter det så. Vill ha helg också, den är planerad och jag tror den kommer bli skitbra. Så ja, hejdåå
 

2 cool 4 school

Hejhejhej påre. Jag blev klar för en halvtimme sen och väntar nu in bussen som går vid 12. Hade egentligen tid till att duscha och fixa håret, men det orkades inte. Istället går jag med hästsvans och känner mig hemsk, haha menmen. Idag är det riskettan med Nellie och jobb på hockeyn som gäller, jepp.
 
Igår satt vi och jobbade med projektarbetet hela dagen, känns bra då vi är en grupp på 5 med en förhoppningsvis grym idé, men jag tror det blir bra! Jennifer följde med hem när vi slutade och vi såg på film bara, väldigt skönt må ja säga. För en gångs skull känns det faktiskt roligt med skolan, har haft sån jäkla ångest innan vi började men nu är det bra igen. Mitt schema kommer från himmelriket och nu är det bara att köra, känner mig peppad!
 
 
 

hehe

En dag närmare studenten, wohoo! Det enda vi fick göra idag var att få scheman och lyssna lite på lärare osv. Mitt schema så väldigt lovande ut må ja säga, så nu är jag nöjd. När det hela var klart jag gick hem med Jennifer, Ellen och Fp. Jennifer följde med hem och vi kikade på film och läste lite tidningar, kanske låter kult? Hon gick för ett tag sen och om en timme ska jag på träningen och prata med Anders. Och så ser min måndag ut. Japp, roligt inlägg, japp.

-

It's been a long night.


Idioti

Gårdagens besvikelse.


mumma

»  Laleh – In The Comet
»  Hanna – Face of a Faith

japp japp

Vilken jävla dag. Skön till en början, men sen vet jag inte vad som hände. Efter middagen fick jag så jäkla ont i ryggen att jag inte ens kunde stå rakt, kunde knappt sitta och det var omöjligt att ligga ner utan att det gjorde ont. Så imorgon bokar jag tid hos sjukgymnasat och avbokar halkbanan på tisdag, detta håller inte. Så what to do?
 
Hur som haver. Skolan drar som sagt igång imorgon igen, tiden har gått jäkligt snabbt och nu börjar jag mitt sista år. Ska promenera upp med Fp, skulle behöva en rullstol men det ska väl gå på nått vis. Jennifer följer med hem och sedan ska jag upp på träningen och prata med tränaren. Nu är det bara att återgå till rutinerna igen.
 
Till helgen vankas det bio och idyllen, låter som en bra helg må ja säga.

hua

Hejsan, dagens sänghäng har varit som det brukar vara. Vaknade vid 10 kanske, men halvsov till halv 2. Ja så fick det bli idag. Har absolut ingenting jag ska göra och det känns så jäkla skönt. Ska äta middag snart och sedan lär jag väl slå på en film eller nått. Det vanliga.
 
Igår åkte jag till Jennifer där Matilda och en massa andra var. Sedan åkte vi till Petter i timrå och var där i flera timmar. Och det var min lördag det. Imorgon börjar skolan igen och nu är det bara att kämpa på igen.

sommarlista 2012

Stal den från dig Beus, hehe

 

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Jag fyllde 18. Jag gick ut tvåan. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Osv, osv

Lärde du känna över 10 nya människor? Nä det tror jag inte

Dog någon som stod dig nära? Nej.

Vilka länder besökte du? Inget land alls

Är det något du saknar med årets sommar som du vill ha nästa sommar? Sol. Och mer jävligt roliga kvällar.

Vilket datum från sommaren kommer du alltid minnas? 12 juni, såklart. Min 18årsmiddag, Empys 18årsfest, och säkert en massa annat också.

Största misstaget? Inget jag kan komma på.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja både och kan man väl säga.

Bästa köpet? Jadu, mina pengar har mest gått till samma sak den här sommaren. Mat och dryck.

Vad spenderade du mest pengar på? Som sagt.^

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina kompisar, min familj, vissa kvällar, vissa nätter, vissa fotbollsmatcher, osv

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om den här sommaren? Flera stycken,

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Gladare helt klart!

Vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? Solat typ

Vad önskar du att du gjort mindre? Legat hemma i sängen, haha

Hur tillbringade du midsommarafton? Några tjejer grillade hemma hos Anny, sedan åkte vi till fagervik.

Blev du kär i sommar? Icke

Hur många förhållanden? Haha inget alls :)))

Favoritprogram på tv? Criminal minds

Bästa boken du läste i sommar? Har bara läst Zlatanboken

Något du önskade och fick? Roliga kvällar och nätter, lite spänning, osv

Något du önskade men inte fick? Säkert

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Fyllde år :) Mycket bra dag!

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Om det hade varit soligt, och om jag hade träffat mannen i mitt liv, haha

Hur skulle du beskriva din stil i sommar? Som vanligt bara. Svarta jeans och nånting upptill, jeansvästarna har varit varit väldigt goda vänner med mig i sommar också

Vad fick dig att må bra? Mina vänner såklart, min familj, alla partykvällar och den minimala spänningen jag har haft.

Vem saknade du? Min släkt

De bästa nya människorna du träffade? Har inte träffat så många nya direkt


skitmatch

Den här dagen har gått så jävla snabbt, klockan är ju redan 7 liksom. Det känns som att jag precis har vaknat, trots att jag både åkt till härnösand och spelat match, kommit hem och ätit middag, och legat här ett tag. Herrreguden... På tal om matchen, vilken konstig en, har aldrig varit med om liknande. Vi fick 5 gula kort emot oss?? Där en av oss dessutom fick utvisning. Dom fick straff och jag räddade, troru inte domarjäveln blåser och säger att den ska slås om?? Blev arg och fick gult kort. Inte blev det bättre av att det står en vuxen jävla människa som var utländare på läktaren och står och skriker e x a k t hela matchen en massa könsord på sitt språk till oss, han står dessutom och dricker öl. Vad är det liksom? Pinsamt. Den här förlusten kan ta sig nånstans.
 
Hur som haver.. Vet inte vad som händer ikväll. Det får bli som det blir.
 
Tack för mig och mitt ilskutbrott här. Hejdåå

kiss me

Hua, så lite kvar nu innan skolan börjar. Imorgon börjar återigen söndagsångesten, kanske låter kult? Förhoppningsvis hittar jag på något roligt ikväll, annars blir det hemmaläge. Vi får helt enkelt se. Hade iallafall skittrevligt igår. Julia bjöd på grillat och det är ju alltid gott. Sedan satt vi i deras inglasning hela kvällen innan vi åkte in till stan. Jag var nykter och min plånbok har aldrig mått så bra som den gör idag, 50 kronor var det enda jag la pengar på i igår och det var på skjuts. Känns bra!
 
Om en stund blir jag hämtad för att åka ner på bsk för samling. Bortamatch står på schemat och som vanligt hoppas man på vinst. Det är ju alltid trevligt de hurrni. Så nu måste jag packa lite innan jag åker, hejdåhejdå

Lycklig ändå

Vägrar känna nånting, bara lite pirr kanske. Det kanske inte går bra nu, det kanske aldrig kommer gå bra igen. Men det känns bra. Det är ju som det är, det är det alltid. Jag mår bra.


k

Hade körlektion halv 8 imorse, gick åt helvete. Haha skrämde nog hela stan, ja så kan det gå. Slog på en rulle när jag kom hem, sen såg jag en till. Inte gjort nånting helt enkelt. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för ikväll. Ska hem till Julia och sedan blir det utgång eftersom hon nyss fyllt år, blir dock nyktert för min del. Imorgon vankas det bortamatch i härnösand och än så länge så är det så min lördag ser ut.

vi sitter i samma bil

Alltså fan vad tiden går snabbt. Det är 16 augusti redan och snart börjar det väl snöa också, haha orkar inte. Jag kommer ihåg förra året när vi tjejer ba, "undra hur det ser ut om ett år, undra vad vi gör då?" Åherregud, undra hur det ser ut om ett år från och med nu undrar jag då. Lär antingen se alldeless fantastiskt ut, eller förjävligt.
 
Sen sist jag skrev har jag iallafall kikat på min träning, fått äckligt ond massage av Tobbe, sett lite på utvecklingslaget match, och övningkört med mamma. Vi körde i stan och jag har skällt ut mamma för att jag hatar att köra där, kommer helt enkelt inte få något körkort ja eller. Imorgonbitti har jag iallafall nästa körlektion, och därför måste jag skriva i böckerna nu som jag lovar henne sist att jag skulle göra. Vilket jag inte gjort än, såklart. Så detta har jag inte tid med. Hejdå.

what makes a man?

Jahapp, torsdag är här och nu är det inte många dagar kvar till skolan drar igång igen. Herregud, vart tog sommarlovet vägen? Hade inte tvåan sett ut som det gjorde att jag nog längtat, men nu känner jag bara ångest.
 
Igår pluggade jag teori, tränade och var ut med tjejerna. Jag, Julia, Jennifer, Ellen, Fp och Elin var på biteline och hade skittrevligt. Käkade och drack gott, pratade och skrattade. Ja, det vanliga. Sedan gick jag, Julia och Elin vidare. Landade väl i sängen runt 2 inatt och imorse vaknade jag av att Elin ringde.
 
Idag ska jag förbi träningen och försöka bli masserad av Tobbe. Kan gå åt helvete med tanke på hur kittlig jag är, menmen. Annars tänkte jag sitta med teorin lite och kika på nån film. Tråkigt liv må ja säga.
 

magiskt

Lyssna på dessa och bara va.
 
»  Zola Jesus – Skin
»  Benjamin Francis Leftwich – Atlas Hands

simple

The less you care, the happier you'll be.

japp, så äre

Uppdateringen är dålig och tråkig, har inga nya bilder att bjuda på och ja, det var väl det.
 
Efter maten och allt det där så följde jag med Elin, Micaela och Elin till ingenstans och såg på timrås herrar. Dom vann matchen och vi åkte hemåt igen. Har varit pigg och glad hela dagen och sen blev jag så trött att jag knappt orkade prata mer. Har så jäkla ont i kroppen att jag känner mig lite negativ, varje rörelse gör att det gör ont nånstans och nu är det dags att börja klaga på armbågen igen. Borde kanske gå och besöla naprapaten igen som kan säga några kloka ord till mig.
 
Vill sova men ändå inte, så jag lär ligga här vid datorn och sedan slå på en film innan jag somnar. Imorgon ska jag sova ut och jag skiter i om jag sover bort hela dagen.

kevlarsjäl

Ja den här dagen är väl inte särskilt annorlunda jämfört med dom andra. Förutom körlektionen jag hade imorse då. Det var en mardröm att kliva upp, måste börja vända på dygnet nu annars kommer jag vara död när skolan börjar. Allvarligt, det var bara tur att min hjärna hann vakna innan jag skulle köra, hade kunnat blivit en krock eller tre annars. Haha.. Jag hade tydligen bokat in 80 minuter, vilket jag inte ens visste om själv. Haha duktigt! Det gick iallafall bra, så om nån månad kanske jag också har körkortet i handen jag också. Det hade varit nått de hurrni!
 
Efter det har jag sett på film bara, och ätit middag. Ska försöka göra mig själv till människa, för sedan ska jag med Elin och Elin in till stan och kika på fotboll. Har jag inte träning så ska jag se på fotboll, haha japp, ni har nog fattat nu vad mitt liv består av, typ.
 
Imorgon tänkte jag sätta mig och kolla på nå faser, måste greja teorin också om detta ska gå vägen. Sedan lite träning innan vi ska käka middag och så för att fira Julia. Trevligttrevligt!

snabbis

Jahapp, måndag är över och nu är det mindre än en vecka kvar till skolan börjar. Hua.
 
Idag har jag iallafall legat i sängen, städat rummet, packat väskor, spelat match som vi också vann, förjävla skönt! Varit hos Ellen, skrattat, pratat. Ja nivet, det vanliga. Imorgon har jag min första körlektion och det känns så jäkla läskigt, men det ska väl gå. Måste sova, så nu ska jag väl ta och göra det. Gonatt

grattis jullan!

Vilken skön dag. Har legat i sängen, ätit god mat, varit hos Julia och firat henne, och tränat (som dock inte var så skön). Sängen är min bästa vän typ, maten var god som sagt, det var trevligt hos julia, som förövrigt har varit 18 år i 55 minuter nu, wohoo! Så söndag har varit bra. Imorgon vankas det match och jag håller alla tummar jag har att min höft inte strular, men med tanke på att den har gjort det de senaste träningarna så känner jag mig inte så positiv. Men men, vi får väl se.
 
Nu har allra sista veckan på sommarlovet börjat och det känns så jävla tråkigt. Vill vara mer ledig, vill inte sitta i skolbänken än. Så därför hoppas jag att den här veckan blir så jävla rolig att den slår alla andra veckor sammanlagt. Haha ja, vi kan ju alltid hoppas!

augustihelg


h e l g igen

Uppdateringen här är så jävla dålig, men jag har en massa annat roligt för mig så jag har inte tid. Som igår så åkte jag på birsta med Jennifer och Julia. Vi var in en snabbis för att köpa presenter, sen for vi hemåt igen. Packade med mig lite saker och sedan åkte jag och Julia till Micaela i timrå. Vi fixade oss där och sedan for vi till Emelie och firade henne. Det bjöds på god mat och jag hade skittrevligt! Sång och skratt och en massa prat, väldigt roligt! Sedan for alla in till stan och där hade jag också svinkul, landade väl i sängen runt 4 inatt.
 
Idag har jag umgåtts med Julia, vi skrattade åt exakt allt och vi hade så jävla roligt bara. Sen när jag kom hem fixade jag mig igen för att åka in till stan för att vara med Lemons. såg på giffarnas match, och sedan käkade vi på All stars. Det var meningen att vi skulle ner till öltältet vid ån men varken jag eller mamma orkade så vi lämnade Jens och for hem. Köpte med mig en subwaymacka och nu ska jag kika på greys. Är så förbannat trött och jag minns knappt sist jag var hemma en lördag såhär, känns skönt och behövligt må ja säga.

california king bed

Haha alltså min vardag ser ganska nästan exakt likadan ut nuför tiden. Sänghäng såklart!
 
Igår kom Julia förbi och var med mig en stund. Låg i soffan och gjorde ingenting typ, pratade, ja det var väl det. Sedan åkte jag och mamma in till stan och skrev in mig på körskolan. Köpte teoripaketet och bokade även en körlektion, läskigt! Haha jag är så töntig, kan ju fan köra bil men när det gäller körlektioner så får jag för mig att jag inte ens kommer kunna starta bilen liksom. Ja, vi får väl se! Kanske slutar med 100 lektioner och ett konto som står på minus innan det är klart, vem vet..
 
Hur som haver så skickade Mikaela ett sms igår och planerna började smidas, efter träningen fixade jag mig och så och sedan åkte jag hem till henne. Emelie fyller år idag så vi drog ut igår. Emelie var på hugget och jag skrattade mig igenom kvällen åt hennes skönsång, haha! Sedan fick vi skjuts hem och jag sov som en gud. Trots få timmar i sömn så klev jag upp imorse då jag skulle följa med familjen och moster till boda borg. Har varit där en enda gång och det var typ 10 år sedan, samma sak med dom andra. Haha vi klarade en enda bana, och sedan for vi hemåt igen. Käkade donken och sedan la jag mig på en gång. Skulle ta mig en tupplur och tre och en halv timme senare vaknade jag och då var bara Michaela kvar. Lagade middag åt oss och sen satt vi och pratade ganska länge om alla tonårsproblem som 14åringar har, känner mig jäkligt vuxen som ba, aamen på min tid blablabla. Haha..
 
Imorgon vankas det presentköp och födelsedagsfirande och ännu mer utgång. Pengarna rinner iväg, men så är det ibland.

instagram


kusinvitamin

Här står det still, men here I am. Levande givetvis.
 
Igår följde jag med faster, Kid och Link till drakborgen. Kid når inte upp till alla saker, så jag fick följa efter honom i den där jäkla borgen dom har. Lyfta, krypa, springa, upp och ner. Kan jämföra det med ett träningspass typ, haha.. Käkade lite lunch och så innan vi åkte vidare. Helena släppte av mig på birsta där jag mötte upp Ellen. Strosade omkring där i några timmar. Gjorde av med mycket pengar så nu har jag lite ekonomiångest, blir inge mer inköp på länge nu alltså. Men men, fick med mig nödvändiga saker hem så det är lugnt ändå.
 
När jag kom hem från birsta kastade jag mig i sängen, och jäklar va skönt det var. Skulle kunna ligga i sängen resten av sommarlovet, vilket inte är så länge, nä fy, vill inte ens prata om det.
 

drunk

Att börja varje inlägg med att jag har sängläge börjar bli uttjatat, menmen. Hur som haver så har jag umgåtts med bäst moster idag. Vi pratade om livet och hon bjöd på gomiddag, väldigt trevligt må ja säga! Efter några timmar åkte jag på match och återigen var vi bra, men ändå förlust. Väldigt störande men så blir det ibland.
 
Imorgon är det tänkt att jag ska på birsta med Ellen, så så får det bli.

little talks

Det är söndag och jag har mitt sdtandardsängläge, mycket skönt må ja säga. Har dock varit och käkat med Jennifer och Ellen, sen var vi hos Jonte ett tag bara. Om 40 minuter blir jag upphämtad för träning och det känns jävligt jobbigt, men det är bara en timme så det går nog snabbt. Sen ska jag hem till sängen igen.
 
I fredags åkte jag som sagt till Maja och var där med henne, Julia, Ida och Bea. For in till Memman och till sist handlade jag och min friend lite mat innan vi åkte hemåt. Vaknade tidigt i vanlig ordning och sedan stötte jag på mormor så hon skjutsade hem mig, lyckan när man slipper ta bussen! Haha..
 
Igår var jag med Jennifer och kikade på timrå-söråkermatchen. Jens släppte sen av mig hos farmor där vi skulle grilla. Men med brist på skjuts så var jag tvungen att åka på en gång. Hade kräftmys hemma hos Fp och sedan for vi till Jonte, avslutade kvällen med krogen med Elin och Mikaela.
 
Så det var min helg de, snart börjar skolan och jag har sån jävla ångest. Vill ha sommarlov i flera månader till om jag hade fått bestämma, men icke. Sista året är här och förhoppningsvis blir det jävligt roligt.

Kioskmongo

När alarmet ringde imorse var jargongen annat än zombie. 06:10, gud vilken jobbig tid. Blev hämtad och for på jobb. Säljer korv och ser på fotboll, inte så jobbigt men det känns lite uttjatat nu. En timme kvar bara, sen åker jag hemåt. Ikväll ska vi till Maja innan vi beger oss in till stan. Och så ser min fredag ut.


call me

Gokvällens, läser lite bloggar och så innan jag ska stänga ner. Ska upp tidigt imorgon då vi ska jobba på mittnorden med lagen, och jag hade turen att få ett pass som börjar 07:00 på morgon. Wohoo! Men jag har hellre det och slutar 15 än att ha det som slutar sent på kvällen, så jag ska väl vara nöjd. Hur som haver så är jag kisokmongo tillsammans med Eva imorgon, inte farligt alls. Att få kika på fotboll medans skadar ju inte heller så.
 
Idag har jag som sagt varit på birsta med Jullan. Sedan skjutsade Fp ner mig till bsk där div 3 spelade, och när den var slut blev jag avsläppt hemma hos Ellen. Vi har pratat av oss och skrattat en hel del också, så kort stund men ändå väldigt trevligt. Det tackar vi inte nej till!
 
Efter arbetspasset imorgon åker jag hemåt och fixar mig innan jag drar på nya äventyr med några tjejer, blir nog roligt de!

shopping shopping

Imorse hade Julias alarm ringt 3 gånger innan jag vaknade av det, haha vadå är felet? Jag som nästan alltid vaknar av alarm. Men men, fixade håret lite snabbt innan vi vandrade till bussen. Som dock inte kom, så ringde mamma som ändå skulle in mot birsta så vi kunde åka med henne. Bra skönt. Har vandrat omkring där några timmar, käkat mat som jag blev zombie av. Sen gick vi till Fp på donken och åt glass, nu hur det gick ner.
 
Fick med mig lite behövligheter samt två tröjor hem, satt fint i garderoben. När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och la mig i sängen, fyfan va skönt det var. Magiskt! Tänkte kanske åka ner på bsk ikväll och kika på utvecklinglagets match, annarss ska jag inte göra nånting. Och nu ska jag slå på en film, måste vara något sorts filmrekord den här veckan från min sida. Så blir det när man endast ligger i sängen om dagarna, mycket till liv må ja säga.

Rain over me

Verkar som att nattbloggning är populärt hos mig nu när jag sovit hos Julia. Kör på en tredje natt också. Jag tror att hon sover och jag är väl på g. Ikväll har jag tränat, och det var mest blött bara. Blev avsläppt här och sen dess har vi återigen sett på film. Vi har ställt klockan för att åka in på birsta imorgonbitti. Ska väl försöka få med mig en tröja hem som jag kan ha till helgen, för då mina vänner vankas det utgång med Julia sö och några till, blir nog riktigt trevligt de! Annars är det lite fotboll och den årliga grillningen hos farmor som står på schemat. Och sova förstås, på söndag, haha.


mystiskt

Vaknade imorse av att Julia sprang runt och fixade sig, också berättade hon att hon vaknade av att jag satt mig upp och skrek inatt. Hon hade blivit svinrädd och jag minns ingenting, haha..
 
Hon for och jobbade, jag plockade undan lite och sen kom mamma och hämtade mig. Fick mitt första paket från glossybox idag och jag blir som ett litet barn, fick det som 18års present av bästisarna och det är grymt! Väldigt roligt må ja säga :))
 
Ikväll har vi träning och innan dess har jag sängläge tillsammans med en film. Låter bara bra det!
 

Woop woop

Japp, matchen är avklarad och vi var så jävla grym. Trots att det slutade 1-1 känns det som en vinst, vi kämpade och det lönade sig. En poäng mot serieledarna känns endast svinbra! Så nu är jag nöjd :)) Annars så har jag bara umgåtts med Julia. Jag har färgat hennes hår, så nu liknar hon mig i håret. Sen har vi ätit chips och dipp medan vi såg på bra film. Myspys helt enkelt. Bra dag!


RSS 2.0