torsdag

AMEN HEJ. som vanligt

har inte haft nå internet hos pappa, så nått inlägg har ni inte fått. menmen hårt o leva iknow

måste bara få skriva om träningen igår, tog min fungerade moppe dit, och börjar med att låsa in nycklarna, HAHAHAHA lyckat sara jävla svensson..
hade iallafall målvaktsträningen med tobbe, jag och yman. haha längesen ja skrattade så mycket på en träning. vilka övningar alltså, värsta lekarna, haha de va ju kul. men gudars skymning viKKen träningsvärk jag har idag iallafall, SJUKT. dålig tajmning också, jag målar ju hos min moster i dessa dagar, och mina armar är typ spagetti.
men iallafall - efter träninge skjutsade yman mig både hem och tillbaka. då när jag kommer, sitter nycklarna I MOPPEN, PÅ SIDAN, irriterande. jag var helt säker på att dom inte var där, kollade två ggr juuh. det är magi, det måste vara så. hur ska det annars ha gått till, för dom var inte där först.
AJA
lekstugan är iallafall kvar, nu äre bara lite fönster kvar, men dom får bli till helgen.
min mamma insåg för några dagar sen att vi behöver en mor&dotter dag, så det får bli imorgon. hon vill till oxviken. eftersom att hon hört, att det ska bli skitbra väder imorgon, men såå pepp är ja inte inför det, så jag ska böna och be för stan eller birsta................... för tro mig, det behövs.
sen på kvällen, ska jag och yman stå i mål, varsin halvlek alltså, haha ska bli kul, som på fem-manna. vi märker väl hur min höft, mina armar, mina ben ch resten av kroppen mår. men det går nog bra, HÄHÄ ...

efter träningen igår kom ellen och yman för att låna en plopp till ellens navelsmycke hon ska ha i örat, sen frågade dom om ja skulle hänga med ut till en massa folk. så jo, de gjorde ja. träffade mattias och simon också, längesennn <3 .. kom hem vid kvart i ett eller nått, sen slocknade jag efter en film i sängen. och nu ska ja gå, innan du dör av alla intressanta anteckningar du gjort efter det här inlägget. (Y)(Y)(Y)(Y)

hedå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0