they can't here you


tvtvtvtvtvttvtvtvtvtvtvvt





mad world

Gokväll. Funderar fortfarande på när jag ska ta och vinna en massa miljoner? Vi får väl se helt enkelt. Det hade iallafall varit ganska fantastiskt de. Men men! Kan ju ta och tala om att träningen gick skit också, så nu vet du det. Fattar inte vad som har hänt bara, hur kan man bara tappa allt?

Aja. Ska snart gå ut och lägga mig. Behöver en massa sömn med tanke på att morgondagen kommer vara lång. Skola och inventering står på schemat, inte bland det roligaste kan ja lova. Men men, måste man så måste man så. Men nu ska ja kika lite på tv innan ja lägger mig. Så godnatt.


bra fråga

Sitter fortfarande här i mörkret. Snart bara en timme kvar till träningen är, woho. Fördriver tiden ännu mer genom att drömma mig bort på nätet. Så kvällens fråga är väl, varför är inte jag miljonär?

försöker bli bra igen

Vad gör man när man inte vet vad man ska ta sig till? Vad gör man när man varken vet vad man ska säga eller göra längr? Vad gör man när man bara försöker och försöker men aldrig kommer nånstans? Vad gör man när man är så fruktansvärt rädd för att göra fel att det skrämmer en? Ja, hur gör man då?
Vad gör man när man inte har någon aning om vad man håller på med? Vad gör man när det känns som att det blir för mycket? Vad gör man när man försöker vara tillräcklig men känner att man är helt tvärtom? Vad gör man när ens familj säger att dom är så stolt över en, när det är nu dom inte borde vara det?

Vad gör man när man inte kan bestämma sig? Vad gör jag när jag knappt orkar bry mig längre? Jag är inte lika ansvarig längre och jag hatar det. För vart är motivationen som jag en gång faktiskt hade? Jag vet ingenting längre, så vad gör man då?


later alligator

Hejhej, sitter hos pappa här i mörkret nu och fördriver tiden. Har träning klockan nio, fantastisk tid! ..
Imorse var jag duktig och kom upp i bra tid, hoppade in i duschen och fixade mig. Sen kom Julia och var med mig en stund innan vi tog bussen. Bea hade tagit fel på bussen (haha hur hon nu lyckades med det) så vi fick ta en annan, vilket också resulterade i att vi missade första föreläsningen inne på mittuniversitetet. Dock hade den som skulle ha den inte kommit så det gjorde ju inte så mycket. Vi tog iallafall bussen till subway och åt, sen bussen tillbaka för nästa föreläsning. När allt var klart hängde vi med Nellie till shanti där hon tog nästa hål i läppen. Och till sist tog vi bussen hemåt.

Har sen dess ätit middag, och legat i soffan. Så nu kan klockan få gå lite snabbare så jag får träna nån gång. Men med tanke på hur det har gått senaste tiden är jag inte speciellt sugen, hua. Imorgon väntas skola innan jag åker till ica maxi för många timmar inventering. Låter kul vavavava. Hejdå

dagens

DAGENS LÅT: Hey ya
DAGENS KLÄDSEL: Bara svart.
DAGENS DUSCH: Imorse
DAGENS FRISYR: slickycat -.-
DAGENS MAT: makaroner och korv
DAGENS HÄNDELSE: nån sköt mig. med en fotboll dock.
DAGENS PLANER: plugg.
DAGENS VILL HA: pengar. flera miljoner helst.
DAGENS SAKNAD: jennifer
DAGENS DROG: tetris på telefonen
DAGENS TRÅKIGASTE: jag.
DAGENS KÖP: har inte köpt nått
DAGENS GODIS: en chokladboll
DAGENS HUMÖR: först bra, sen dåligt
DAGENS SJUKA: huvudvärk
DAGENS KOMPLIMANG: ingen
DAGENS SKRATT: beas lätt
DAGENS BILRESA: jaru en annan går ju!
DAGENS GRÅT: såg på oth på teven....
DAGENS DRYCK: juice
DAGENS LÄNGTAN: jul och thailand
DAGENS SPAN: inte mycket att spana efter på skolan inte
DAGENS PERSONER: bea och issa


arg

Hatar måndagar, dom suger ju. Känner mig less fast att jag inte har någon anledning, så det kan gå. Har iallafall gjort religionsprovet nu och det känns jääkligt skönt att nånting är klart iallafall. Ska försöka skriva klart svenskan nu och sen ska jag hem till moder jord. Imorgon ska vi in till mittuniversitetet med skulan och lyssna lite, sen ska ja träna på kvällen. Det kanske låter kult?

Näru, nu lägger jag ner detta och övergår till helvetespluggning. Så jävla less på skolan nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blir bara på dåligt humör. Skitskola


kom igen då


Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die.

broken hallelujah

Tjatja, haha jääklar va mitt humör går fram och tillbaka idag alltså. Men jag skyller på skolarmeten, sugerrrr.

Har iallafall fått en hel del gjort så det känns skönt, imorgon avslutar jag skiten och lämnar in. Det väntar ett religionsprov imorgon på morgonen också, hur ska det gå då? Ja, det får vi helt enkelt se. Funderar på att åka lite tidigare till skolan och plugga lite innan, fast det får vi se hur det går med det också, hehe.

Nej nu har jag tillbringar massor av dagens timmar framför en massa plugg så nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Kommer förhoppningsvis sova himmelskt inatt, annars jävlar. Natti

give up this fight

Dagen började bra. Skönt soffläge och bra tv. Sen när pluggandet kom igång gick det utför. Jag blir så jävla arg när jag inte fattar vad det är jag ska göra. Så ikväll hatar jag skolan apmycket. Fyfan

Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar.


sugskola

Betalar varenda jävla krona jag äger till den som gör min svenska, PRECIS så känns det just nu. När jag väl kommer igång och skriver insändaren som bara rann ur fingrarna på mig, så kommer nästa. Allt är så ologisk och den här uppgiften måste vara missbildad. Känner hur ilskan snart kokar över, nu brinner det!!

linken


oh yes

"If assholes could fly, this place would be an airport"


thailand

Idag längtar jag som ett djur till thailand. Åh hua va fantastiskt det kommer bli!




första advent

Godmorgon. Vilodagen är här och även första advent, inte långt kvar till jul nu inte!

Igår kom Bea hit och jag fixade mig lite, sen gick vi bort på ica och handlade mat och lite annat gott. Sen kom Ellen och tillslut så skjutsade Jens oss till Bea. Väl där så gjorde vi inte så mycket, pratade lite, lyssnade på musik, Bea tog fram ukelelen och spelade en massa fint, sen kom Fp och vi började med maten. Hade en jäkligt trevlig kväll hemma hos Bea och sen kom några och hämtade upp oss för en sväng lite överallt.

Vaknade för ett tag sen med Jennifer om min sida, sen åkte hon och jobbade. Och jag intog soffläge, och nu hamnade jag här. Ska dock sätta mig i soffan snart och hänga lite innan jag drar igång med allt mitt plugg. Hua..

min fina vän


Jag är så glad över att jag har dig i mitt liv, och du förtjänar det bästa. ♥

maybe I can make it

"The best way of appreciate something, is to be without it for a while"

vad vill du?

Ikväll vill jag fotografera allt jag ser. Jag vill ha nya täcken till min säng. Jag vill att mitt hår ska växa som ogräs och bli svinsnyggt och vågigt. Jag vill tatuera allt jag vill ha och allt jag tycker är snyggt. Jag vill äta bra mat och träna mer så att jag får den kroppen jag faktiskt vill ha. Jag vill måla mina naglar i en permanent svart färg för jag älskar svart. Jag vill vinna hundra miljoner så jag slipper oroa mig över någon skitekonomi, jag tycker att pengar är lycka vad än vissa säger. Jag vill flytta hemifrån och inreda precis som jag vill, jag vill köpa onödiga köksprylar också. Jag vill somna i någons björnfamn och aldrig någon annanstans. Jag vill pierca tungan fast att jag inte kan, jag vill ha anchors i nacken och ta något hål till i öronen. Jag vill ha salladen på Nancys i stockholm. Jag vill ha precis dom kläderna jag älskar utan att vara obekväm. Jag vill åka till nått fattigt land och ta hand om undernärda barn som har flugor i ansiktet. Jag vill kunna sjunga så att alla som hör får gåshud. Jag vill att alla mina önskningar på 00:00, 11:11 och 22:22 ska slå in någon gång så allting blir som jag vill. Jag vill ha en tjock cool hund som inte släpper hår och luktar illa. Jag vill ha ett skäggigt ansikte som ser på mig varje dag och som vill ha mig. Jag vill bli lika snäll som jag var förut, men jag vill också kunna säga ifrån som jag kan nu. Jag vill ha bra självförtroende. Jag vill ha en halv rostbiff, ljust bröd, med sallad, gurka och vitlök på. Jag vill ha den snyggaste magen jag någonsin sett. Jag vill att mina telefon ska vara en 4s, med osprucken skärm, en låsknapp som funkar, med touch som funkar jämt, och med en ljudknapp som inte glappar. Jag vill ha spotify prenium. Jag vill till thailand och må så jävla bra. Jag vill vara duktig i skolan igen. Jag vill vara kär, jag vill känna känslan när man står och skriker varandra i ansiktet, och sen blir sams igen. Jag vill kunna läsa andras tankar. Jag vill vakna mitt i natten och höra Julia säga en massa roliga saker i sömnen. Jag vill åka till ett ställe där ingen kan mitt namn, fast det är jag egentligen livrädd för, så det kanske jag inte vill ändå, men jag kan önska att jag hade velat det. Jag vill ha bra kondition.

Men det är bara ikväll. Imorgon vill jag väl något annat. Såklart.

o

It's not about finding someone who won't fight with you, or make you sad, or mad.
It's about finding the person who will still be standing there wiping the tears away.
Holding you in the arms after a fight, and the one who will never leave.
No matter how hard things can get.



the girl

okej, jag skrev för snart tio minuter sen på facebook att det vankades sängläge. Dock stannar jag här en stund till. Kanske fem minuter. Kanske tio, kanske trettio. Ingen som vet, men vi märker. Men jag är iallafall svinigt trött och jag blinkar i princip varje sekund av trötthet. Men jag har ju så svårt att gå och lägga mig "tidigt" på en fredagskväll. Känns så slöseri, plus att jag har hittat bra musik som jag måste få lyssna på.

Imorse kom Benke, Jennifer och Bea och hämtade mig. Vi åkte sen in till Nacksta där resten av klassen redan var. Var på rättpsyk och fick lyssna på nån snygging som jobbade där. Sen tog vi bussen till subway, åt gott, blev mätt, sen åkte vi vidare till skolan. Hade engelska, sen åkte ja buss till mamma, hämtade en tröja, sen gick jag till pappa. Hängde i soffan innan jag gick till ishallen.

Så nu har jag varit hemma i lite mer än en timme, timrå vann så det var ju bra. Gick bra att jobba också, mattehjärnan var med och det tackar man ju inte nej till dessa jobbkvällar. Men nu ska ja kika runt lite innan jag faktiskt intar sängläge på riktigt. Ska slå på en film också.
-
Åh, älskar mig själv när jag hittar mysig musik. Mmmmm

trukigt

- tio frågor om dig själv
vad heter du i andranamn? - stina
har du några piercingar? vars? - 4 i öronen och i naveln
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på. men med någon är väl kult.
väljer du filmkväll framför utekväll? - tror inte det faktiskt. beror på humör. men oftast inte
vad tycker du om med dig själv? - får fundera på det.
din sämsta egenskap? - har många
är du dag eller nattmänniska? - kväll
vad har du på dig just nu? - kläderrr
är du nöjd med ditt utseende? - nej
vad vill du ändra med ditt utseende? - allt

- tio frågor om kärlek
är du i ett förhållande just nu? - nejelleeer
har du varit kär på riktigt någon gång? - vet inte
är du oskuld? - ne
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja
hur många har du varit riktigt kär i? - en kanske
vad för sorts killar faller du för? - idioter
när hade du sex senast? - längesen nu
har du kysst en kompis någon gång? - ja hua
hur många har du haft sex med? - 194394 st. blir så less på mig själv..
hur många har du varit tillsammans med? - en typ.

- tio frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen vet nog allt
vem skulle du vilja träffa just nu? - julle
vem saknar du mest just nu? - julle
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - moa
vem krama du senast? - bea kanske
vem står dig närmast? - mina fina
vem vill du träffa oftare? - julle
vem är mest partyprisse? - jennifer
vem ringer du när du är ledsen? - ingen
vem är snyggast? - channing

- din mobiltelefon
vilka finns på "inkomna samtal"? - pappa, jennifer, mamma, johan, jens, julia, tina, alicia, stoffe, mormor, matilda, och okända nummer
vilka namn finns i smsinkorgen? - ellen, alicia, mamma, jennifer, anna, pappa, rydja, anders, bea, julia, filip, johan, faster, sandra, jens, lisa, elin, mattias, jenny
vem ringde dig senast? - pappa
vem smsar du oftast med? - jennifer
vad stod det i senaste smset du skickade? - kommer ni ut? :)
vad har du för bakgrundsbild? - nån från telefonen
vad står det på anteckningar? - skitsamma
vem ringde du senast? - minns inte
vad har du för mobil? - iphone
spelar du wordfeud? - jadå

- farligheter
snusar du? - ne
har du snott något från en affär någon gång? - ne
brukar du röka? - ne
har du tagit droger? - ne
känner du folk som tar droger? - ne
har du blivit jagad av polisen? - ne
har du druckit så mycket att du spytt? - ne
dricker du alkohol varje helg? - ne
skulle du kunna testa droger? - ne
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - ja
har du varit i slagsmål någon gång? - haha ne

- random
sover du med dörren öppen eller stängd? stängd
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - ne
tror du två ex kan vara vänner? - ja
skulle du vilja vara berömd? - ne
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - nej
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - haha ne
brukar du tänka innan du talar? - haha ne
känner du någon som är oskuld? - vet inte
skulle du vilja tatuera dig? vars? - jaaaaatack, överallt
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja typ
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - ne inte direkt
tror du andra tycker illa om dig? - ja säkert


kom hit

Kvällens plan gick ju skit. När ska det börja gå bra igen?

Vet inte varför jag skriver. Känner att det här inlägget blir väldigt meningslöst. Men vad gör det om tjugo år? Så nu ska jag slänga mig i duschen och sen hoppa i säng. Kommer bli fantastiskt skönt! Så godnatt påre.


stand together

Men tja, fint med onsdagkväll må ja säga. Endast två ganska sköna skoldagar kvar innan lite ledighet. Hallelujah!! Den här dagen har iallafall gått bra, hade sista naturlektionen innan morgondagens prov och för en gångs skull så gick nog lite in i hjärnan för att stanna, eller ja, jag tror det iallafall. Sen har jag suttit i över en timme och försökt förstå mig på danska, bra konstigt språk dedär. Väldigt ologiskt för mina öron, men men!

Ikväll står träning på schemat, och ikväll tänkte jag vara bra. 
Insåg precis hur bråttom jag har också, blir hämtad halv och jag har inte ens bytt om än. Såååå jag får skynda mig att skriva. Iallafall så imorgon väntar som sagt ett jobbigt prov som samtidigt ska bli döskönt att få undan. Sen har jag nog inte planerat så mycket mer, fast det känns ändå som att jag har bestämt nått. Fast ne?? Jaja, kommer väl på det isåfall. Sen på fredag ska vi in på rättpsyk med klassen, så det blir nog intressant. På kvällen blir det jobb på hockeyn, och vad som händer efter det är det ingen som vet ännu. Så vi får väl se.

Men nu måste ja kila! Hejs


the apple of my eye


I wish that you were here, or I were there. Or we were together anywhere.

like we don't care






stockholmo









intuition

Hejsvejs. Tråkig dag va? Tisdagar suger. Det känns som att veckan har pågått i flera dagar när det egentligen bara är andra dagen, också känns det som att det är svinlångt till fredag. Bra segt, men men.

Började dagen med att trycka av alla tre alarm innan jag tillslut tvingade mig upp. Ja kom ju på att jag ställde klockan ganska sent idag då jag planerat en liten slappdag. Så upp klev jag, fixade mig en snabbis och sen gick ja till skolan. Det var halt och converse var inte det bästa valet, men så blev det. Så jag halkade mig framåt, och väl framme så stog natur på schemat. Fick faktiskt mycket gjort, fast å andra sidan så förstod ja ingenting, men jag jobbade iallafall. Så jag ger mig själv en applåd.

Efter naturen käkade ja lunch, satt i bibblan ett tag, hade religion, sen två timmar bild. Och jag kämpar vidare med min gråskala ja, lite framsteg iallafall. Efter bilden gick jag och väntade på Ellen, sen gick vi till mig. Åt middag, och sen intog vi soffläge.

Hon åkte för en stund sen och sen hamnade jag här, ska redigera klart lite bilder som jag helt glömt bort. Sen då? soffläge såklart.

tired of missing things

Your smile. Your eyes. Your lips. Your hair. Your voice. Your laugh. Your hands. Your smirk. Your teasing. Your humour. Your weird faces. The way you walk. The way you say my name. The way you look. The way you talk. Your singing. Your dance. Your body. You.

bara för att

Vem kysste du senast? - Oviktigt.
Vem får dig alltid glad? - Tjejorna!
Vem skrev åt dig på facebook senast? - Discojeffi
Vem skrev åt dig på msn senast? - Minns inte ens när jag var inloggad där senast
Vem är din bästa vän? - Tjejorna
Vem ringde dig senaste? - Pappa
Vem i din klass prata du med senast? - Jennifer
Vem älskar du? - Familj, släkt och vänner
Vem hatar du ? - Idiutttsss
Vem skulle du vilja byta liv med? - Nån jävligt snygg som får channing tatum på fall.
Vem kramade du senast? - Pappa kanske
Vilken kändiskille vill du helst dejta? - Channing...... MMMMM
Vilken karaktär i en film/serie hade du velat vara? - Brooke Davis kanske. Eller Peyton..
Vem bråkade du senast med? - Typ Ellen
Vem saknar du? - Jullanpullan
Vem har du inte träffat på länge? - Moa
Vem var du med senast? - Jennifer
Vem gillade en bild på dig på facebook senast? - Simba.
Vem puffa dig på facebook senast? - Jaru nån jag inte vet vem de är
Vem vill du återuppta kontakten med? - Vet inte
Vem skulle du först berätta till om du blev gravid? - Jennifer och Julia
Vem vill du träffa nu? - Mr bed.
Vem delade du senast en dricka med? - Jennifer kanske.
Vem är den snyggaste tjejen i världen? - Finns ju så månggaaa
Vem la du senast in på din kontaktlista på mobilen? - Du det har jag ingen aning om.
Vem vill du festa med? - Nån kul jävel
Vem är nummer 8 i din kontaktlista på mobilen? - Mosters man
Vem är snyggast av dina vänner - Dom är snygg hela högen
Vem sjunger bäst av dina vänner? - Julle
Vem sov du senast med? - Jennifer!
Vem vill du sova med inatt? - nån mysig
Vem vill du ha en myskväll med? - tjejorna kanske. Nä då vill jag inte ha mys
Vem ska du träffa imorgon? - dom på sugskolan

fast car

Vad har hänt med mig då? Jag som brukar va så aktiv... Fast å andra sidan har det inte hänt nånting intressant alls så det gör väl inget. Jennifer sov hos mig lör-söndag iallafall. Sen tränade ja i söndags, och sen har jag inte gjort nått mer. Var svintrött igårkväll, fick kämpa för att inte somna vid sex :o Sen var det en massa bra program på teven så det blev lite halvsent ändå. Så kan det gå.

Idag hämtade mamma mig på skulan, åkte sen direkt till ica för handledarutbildning i några timmar. Så nu är det bara att skicka efter nå papper och vänta en stund innan jag kan börja med mitt körkort. Haha hua, hur ska detta gå? Mamma bjöd mig på en sallad efter också, satt ganska perfekt den må ja säga.

   


breaking dawn

Oj här var det tyst. Fast va gör de?

Igår åkte ja in till stan med Jennifer och Bea. Gick en sväng innan vi mötte upp Emelie på subway för att käka gomat. Efter nån timme av prat så gick vi fyra upp på hemmakväll och köpte godis, sen gick jag med disco upp på bion. När den var slut gick vi till Jeffe och var där hela kvällen, det rullade in lite mer folk och sen åkte vi hem strax innan två.

Idag har jag vaknat upp efter nattens sköna sömns. Låg kvar i sängen, åt lite godis från igår, sen klev ja upp. Hjälpte till att städa här inne, åt frukost, städade där ute, duschade en snabbis, åkte med johan och knäppte kort på hans lägenhet som han ska sälja. Sen gick ja hem hit till moder jord igen. Så jag har fått en del gjort iallafall. Imorgon står träning och djävulsplugg på schemat, hua.a.a..

gavin

Godmorgon. Sitter i soffan nu och myser, vill.inte.till.skolan. Ska väl snart gå ut och klä på mig innan jag rullar iväg. Har bara två lektioner idag vilket är jäkligt skönt, och imorgon är det äntligen fredag. Mm njuter.... Ska dock inte göra något speciellt, men ändå så skönt med ledighet. Det kan jag leva på ;)

Efter skolan vankas jobb, så jag kan tänka mig att detta blir mitt enda inlägg idag. Och nu ska jag göra något annat, kanske kika HM:s hemsida? Varför är jag så fattig? Huhu

hard feelings

"Jag ska aldrig vara någon annan, som du är mot mig"


jag går i vinterskor

Men hej. Bra dag? Joedå må ja säga. Så det är ju bra.
Har haft en ordentlig träningsvärk hela dagen, så du som har sett mig komma gungade fram som ett fån, där har du svaret varför. Annars då? Det som gjorde min dag var att historien var inställd, och det tackar man ju aldrig nej till. Så jag tog bussen hem och intog soffläge, sen käkade jag, och sen sängläge. Mycket skönt.

Just nu försöker jag förbereda mina lungor för ett fotbollspass. Hua, HUR ska detta gå? Ja vi får helt enkelt se, förhoppningsvis bra. Antar dock att det inte kommer göra det. Fast nu ska jag va positiv: Jag ska få bättre kondition.. Jag ska få bättre kondition.. Jag ska få bättre kondition.. Jag ska få bättre kondition.. Jag ska få bättre kondition.. Haha hejdå nu..

Och Bea, förlåt för att jag slog dig min älskade ♥ hihi

bye

Jäklar va innebandy kan göra med kroppen, min träningsvärk är
obeskrivlig. Kom knappt ur sängen imorse, hua.

Efter att ha kämpat mig in i huset så fixade jag mig klart, sen har jag suttit här i soffan sen dess. Säkert en timme nu, och jag börjar inte förän om 50 minuter. Men jag måste ändå gå ut och sätta på mig nå kläder innan jag går iväg till skulan.

Ikväll vankas träning, och innan det måste jag verkligen plugga. Så det är dagens plan.
Men nu ska jag försöka gå ut så smidigt som möjligt. Hähä break a bone!


hopeless place

Tja. Har haft innebandyturnering hela dan på skolan, riktigt kul må ja säga. Tog bussen hem, åt mat, la mig i sängen och gjorde ett försök till att plugga men höll på att somna. Då gick jag hit för ännu ett försök till att plugga. Men kom tillslut fram till att jag gör det imorgon då jag har mitt psykologipapper på skolan. Lyckat va?

Sen på kvällen har jag träning, och med tanke på min kondition idag lär det inte gå så bra. Men vi får väl se. Nu ska ja kila.

why so complicated?


Verkar inte ha någon som helst kontroll över mitt eget hjärta.

the best of me?

Är less på världen och less på mig själv. För nu går ingenting bra.

Vart är hon som verkligen kämpade? Vart är hon som vägrade ge upp, och vart fan tog
tjejen vägen som faktiskt brydde sig? Inte är hon här iallafall, jag är inte kvar.
Så känns det ikväll.

Jag hatar att jag aldrig vet jag vill, för jag gör allting så svårt exakt hela tiden. Jag hatar att jag inte verkar ha lärt mig nånting i skolan, för här sitter jag och pluggar men fattar ingenting. Jag hatar att jag har ont i min mage och att inte en jävel kan fixa det. Jag hatar att jag är negativ jämt när inget går bra, precis som idag, precis som senaste tiden. Kan nån snälla bara ge mig lite motivation, för jag är inte såhär. Jag har ingen kontroll längre.

still young

Tjatja. Ska sätta igång lite med psykologin nu och sen vandra hem till mamma och sova. Imorgon väntas innebandyturnering och jag som knappt kan hålla i en innebandyklubba grubar mig lite, men det ska väl gå! Idag har jag varit med Bea hela dagen och hon har hjälpt mig massor, så det tackar ja för! Tiden har dock gått mycket åt att kolla på tv och lite för mycket yatzy. Men vad gör det om 20 år? Det märker vi då.

Nu måste jag sätta igång med mitt uppskjutande. Hejs

Nu kan jag andas ut.

today is the day.

-


svår

What have I done?


vad gör jag då?

Tjatja. Tackar Bea för denna jäkligt roliga dag!

Känns väldigt surt att det är måndag imorrn, MEN samtidigt så är det snart jul, vilket innebär ännu mer lov, så vafan. Imorgon väntas även en massa skolarbete och Bea ska hjälpa mig tillbaka in i pluggvärlden. Det ser man ju fram emot, iallafall mina betyg.

Och nu ska jag se på tv och äta glass. Så hejdå.

Afraid.

believe me

Oj vart tog jag vägen då? Ingen som vet. Det är väl på tiden jag skriver eftersom jag inte skrivit sen i torsdags. Så vad har jag gjort då?

Efter skolan i fredags åkte ja hem och fixade mig lite. Sen skjutsade Johan mig till Julia, fixade oss lite till innan Bettan och Jennifer kom och hämtade upp oss. Åkte sen vidare ut till tranviken och var där hela kvällen med en massa tjejer innan några till ramlade in. Hade svinigt kul. God mat och jävligt roliga tjejer, kunde inte gå fel helt enkelt. Innan hemgång så svängde vi förbi donken och käkade lite, sen mot sörberge igen.

Igår tig jag med mig mitt täcke och kudde och la mig i soffan. Sov i två timmar ungefär och sen åkte jag och Jennifer på indiana och åt pizza. Efter nån timme eller två där så gick vi på ica och köpte med oss en massa gotta. Sen intog vi sängläge (I MIN NYA SÄNG, ÅÅ HIMMELRIKET!) och såg på film, tv och sen film igen. Hade mysigt och sen somnade vi. Dock var grannarna igång igen med sin musik, men efter en stund av irritation så lyckades jag ändå somna.

Idag ska jag hjälpa Bea med sitt hår, så ska alldeles snart gå bort på ica. Så nu kanske man ska gå och klä på sig. Ja hejdå

Dumma beslut.


'cause you had a bad day

Jobbig dag idag, men det blev bättre med biteline och sen att umgås med Jennifer hela dagen. Har färgat håret mörkt och nu ser jag ut som ett spöke i ansiktet, men jag är glad ändå :) Sen har vi suttit i soffan med täcke och mysläge på, käkade gomiddag och såg en rulle. Ska snart iväg och träna och sen ska ja hem och sova.

Imorgon blir det en dag full av plugg och sen roligheter på kvällen. Blir fint de. Nu ska ja kila


too tired to care

Tjatja! Sitter på Engelskan nu och ska snart gå. En lektion kvar innan vi slutar, bra skönt. Har varit här sen nio imorse då jag och Jennifer skulle ha seminarium på religionen. Det gick som det gick sen myste vi på i samhällsrummet nån timme innan vi började.

När ja kommer hem ska ja käka lite och sen tokplugga. Nu jävlar ska det hända något på skolfronten, måste skärpa mig alltså. En ny skolSara kanske? Ja vi får väl se, man kan ju alltid hoppas iallafall. Så nu vet ni vart jag har för mig resten av dagen. Skola coh plugg. Klingar så jobbigt i mina öron dedär, men måste man så måste man!

Kan hända att jag får en dubbelsäng hos pappa idag också. Efter att ha sovit i 90s sängen i några månader nu så är jag mer än redo för att breda ut mig!!!! Wohooooo

you and I

Hejhej. Trots bra dag så är det ändå en skitvecka. Fast jag med mitt dåliga humör kan ju börja försöka vara positiv iallafall, snart så.

Hade lagt telefonen en bit från sängen imorse så jag var tvungen att kliva upp för att stänga av alarmet. Smart av mig må jag säga, för det verkar vara det ända sättet som får mig ur sängen i tid om mornarna. Dock är det jävligt jobbigt. Hatar att gå in i duschen och i princip halvsova, men det får en ju att vakna till iallafall.

Gick till skolan. Hade lektioner. Satt kvar med Jennifer och fixade lite inför innebandyturneringen, är man man i skol if så är man liksom. Sen kom snällBettan och skjutsade hem oss. Jag käkade lite mat och sen la jag mig i soffan och sov en stund. Alarmet ringde och jag bytte om lite snabbt, sen kom Julle övningkörandes och plockade upp mig. Duktig hon! Iallafall så for vi till ishallen och hade möte.

Imorgon ska jag plugga djävueln hade jag tänkt. Har inte ett skit planerat och måste göra det så. På torsdag är ja ledig från skolan och på fredag blir det tjejkväll i Jeffes stuga, blir nog riktigt kul det!

don't you see?

Oups...... Har jag tagit tag i pluggandet än? Kvällen är ung..

Ska gå och sätta mig i soffan nu och kika på fotbollsgalan. Kanske äta lite kvällsfika och sen gå och sova. Skjuter upp plugget till imorgon, fast att jag inte borde.

Och mamma om du läser detta, bli inte stressad över mitt uppskjutande.

like i knife


Det är sällan såhär, så längesen nu. Det är för mycket.


skitdag. eller skitvecka.

Oj va duktig jag är. Satt mig här för att plugga, men har jag gjort något? Nej, har inte ens öppnat boken. Är så less på att vara skolless, känner mig bara frustrerad när jag tänker på skolan. Men men, nån gång ska det väl kännas okej igen.

Försov mig en timme imorse, så jag drog på mig en mössa och nå kläder och gick till skolan. Hade psykologi och sen lite bild innan vi tog bussen till timrå. Var i kyrkan på religionen och det kändes som ett sömnpiller emellanåt, fast jag sov inge bra inatt så det kan ju vara därför också.

Imorgon ska jag väl inte göra nånting förutom möte på ishallen på kvällen, lär väl måsta plugga som vanligt. Låter ju riktigt trevligt det.. Nej nu ska jag försöka komma igång med lite skolarbeten. Hejdå.

shelter


just wondering

Det är mycket som händer, fast samtidigt ingenting. Jag har oroat mig i flera nätter nu, men när den här veckan är över kanske jag kan slappna av. Skolan börjar igen och jag kommer tillbaka till ständig stress. Saker som måste göras ska göras, och vad händer sen då? Livrädd.

would I be good enough

Har suttit med den här sidan uppe i en timme nu och bara struntat i att skriva något, är för trött. Men here I go! Jo vad händer igår då? Eller vad har jag gjort under helgen i huvudtaget? Umgåtts med vänner skulle jag nog svara. Haft trevligt skulle jag också säga. Så jag drar väl igenom lite snabbt så jag kan göra något annat sen, kanske inta soffläge? Hade varit perfekt det.

I fredags slutade det med att grannen fick skjutsa mig till Micaela då Johan spelade kort i evigheter. Så vi var där ett tag, Jag, Elin, Julia, Micaela, Micaela och Johanna, en stund innan vi åkte vidare till nästa Elin. Var där nån timme eller två innan vi for vidare ännu en gång. Och några timmar senare så hamnade jag och Elin på donken och pratade svengelska med några. Var ju riktigt underhållande det må ja säga, synd att inte Rydja var där så kanske mitt betyg hade höjts.. Sen släppte skjutsen av mig hemma och jag la mig med en gång, sovmorgonen igår var gudomlig om jag säger så. Hua.

Under gårdagen gjorde jag inte så mycket, gick på ica med Michaela och sen bakade vi. Käkade sen lite middag och jag fixade mig lite. Sen kom Bea, Emelie och Ellen förbi. Satt ute hos mig några timmar innan vi åkte in på donken, sen åkte vi hem till mig och då kom två till förbi. Satt och skrattade i några timmar sen for nästan alla hem. Jag somnade halv sex imorse kanske så idag är jag så opigg som förväntat. Men jag fick sovsällskap iallafall, och det är ju aldrig fel.

Vaknade vid ett idag av att mamma kom och knackade på. Låg och drog oss en stund innan sällskapet gick hem och jag gick in för lite frukost. Sen la jag mig i soffan och gick inte därifrån på många timmar. Sen packade jag ihop mina grejor och mamma skjutsade hem mig till pappa. Så nu är jag här för ännu en vecka, full med skola. Men men, nu ser jag fram emot jullovet som varar mer än en vecka vilket kommer bli mer än fantastiskt skönt.

Fick nog med allt. Så hejdå.


bara för att

Är du singel nu? såklart
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? långa
Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? ja
När hade du sex senast? nå helger sen.
Har du kört oskyddat nån gång? ja
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? inte direkt.
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ne
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? självklat
Sparat något från ett gammalt förhållande? nej
Somnat gråtande pågrundav kärleken? ja
Varit på en blind date? nej
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? jaru, vet inte ens om vi var tillsammans. men tre månader typ.
Har du någonsin varit kär? ja kanske de
Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? ja
Har du någon bästa vän? ja
Är du ofta med dina vänner? ja
Vad brukar ni hitta på? myser. och shoppar. typ så.
Bästa minnet med någon vän? har många bästa
Kan du vara dig själv med dina vänner? självklart
Har du hatat din bästa vän? jag har inte hatat. bara varit så arg att jag sagt att jag hatat. så kan det gå.
Litar du på din bästa vän?  ja hua.
Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja.
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
Var bor din bästa vän? fagervik och timrå, och bergeforsen
Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? när vi vill så.
Har du ljugit för någon kompis någon gång? ja
Har någon kompis ljugit för dig någon gång? har dom säkert
Ljuger du för dina vänner ofta? nej
Har du många kompisar i din klass? några
Vilka eller vem är du mest med i din klass på skolan? jennifer
Du fick en puss av? julia sö tror ja. eller jag vet inte
Sov med dig i samma säng? filip
Du delade ett riktigt skratt med? dom inatt
Du gick på bio med? jennifer och ellen tror ja de va
Du höll i handen? filip
Du gick på stan med? mamma
Delade en pizza med dig? jennifr
Du ringde? vet inte
Skickade ett sms till dig? bea
Du kramade? bea kanske.
Du skrev med på msn? minns inte ens sist jag var inne där
Du snackade skit om? vet inte
Du åkte bil med? mamma
Gav dig en komplimang? lehman
Du kollade på film med? vet inte
Betalade något åt dig? elin
Grät inför dig? ellen

Bor dina föräldrar tillsammans? nepp. längesen dom gjorde de
Om inte vem bor du mest hos? båda två
Har du eget rum? ja
Egen dator? nej
Egen tv? ja
DVD? japp
Boxer? ja men jag använder den inte
Internet? ja.
Vilka färger går i ditt rum? hos pappa, rött och svart. och hos mamma är det typ svart och vitt
Har du stor golvyta? inte jättestor
Får man plats att sova fler än en i din säng? jajemen
Är köket stort? ja lite så
Ismaskin? nej
Micro? ja.
Glass i frysen just nu? ja.
Fler än ett badrum? ja.
Badkar eller dusch? både och
Tvättstuga? inte en egen.
Balkong? ja.
Bra grannar? ja en del iallafall
Favoritfärg? svart
Mobiltelefon? iPhone
Skola och program? timrå gymnasium, samhälle media
Oskuld? ne
Senaste filmen du såg? minns inte
Senaste låten du lyssnade på? bon iver come talk to me
Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? jeffi skullle ju fixa
Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? vet inte
Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? vet inte
Vad åt du till middag igår? mos och biffar.
Har du duschat idag? nej
Vad var det senaste du sa till din mamma? hejdåå
Vad var det senaste din mamma sa till dig? ha de bra gummman, hejdå
Har du skolkat någon gång? ja
Är du en svartsjuk person? ibland så. jag hatar det
Går vänner före en partner? ibland
Kommer du bra överens med din familj? ja
Vad ska du äta till middag ikväll? har äte redan
Har du några syskon? ja ett
Jag har insett att min senaste kyss - var nog den sista med den personen.
Jag är sämst på - att göra saker i tid.
Jag vill verkligen - lära mig att inte skjuta upp plugg.
Om jag var ett djur skulle jag vara - nånting coolt.
Om jag var en insekt skulle jag vara - NEJ NEJ OCH NEJ.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - men jag vet inte.
Jag kommer alltid att vara - långstång
Det finaste som finns - är mina finaste
I sommar - hade jag kul.
Sist jag grät var - förra helgen
Jag kan - lyssna på en låt om och om igen. vilket resulterar i att jag blir less på den.
Jag kan inte - sjunga
När jag vill tänka - lägger jag mig i sängen. kanske lyssnar på musik, eller så sätter jag mig och skriver milslånga texter på evernote.
När jag bakar så bakar jag - nått gott.
Min mobiltelefon är - bra.
När jag vaknar på morgonen - så hatar jag att jag förmodligen ska till skolan.
Innan jag går och lägger mig - brukar jag spela yatzy.
Just nu tänker jag på att - jag borde sluta spela yatzy.
Bebisar är - svingulliga så länge dom inte är jobbig.
Idag har jag - inte gjort nånting. varit trött.
Ikväll ska jag - sova som en gud.
I morgon kommer jag - vara i skolan..
Jag pratar - svenska.
Jag tycker om - människor som inte gör mig irriterad,
Jag avskyr när folk - är idioter.
Mina närmaste vänner är - så bra
Min första vän hette - ellen källman.
Kärlek är - fint.
När jag borstar tänderna - kan jag inte stå still
När jag lagar mat - blir det gott.
Jag tänder på - bra beröring
Det är charmigt när - dom inte fattar själv att dom är charmig.
Jag är rädd för - att bli ensam. att bli svinfet. för att hamna i lyxfällan. spindlar. mörker ibland. höjder ibland.
Den värsta känslan är - när allt känns så jävla dåligt.
Den bästa känslan är - när allt känns skitbra. glädje.
Jag är bäst på - att ha dåligt kondition. världsmästare i det ja.

choklad

Hejhej. Jäklar va fort dagen har gått, har inte gjort nånting typ. Blev väckt även denna morgon, men denna gång var det mormor som kom och knackade på. Så jag gick in, åt frukost som inte smakade nånting då jag är förskyld. Sen skrev jag ner ett recept, satt och pratade med Mamma och Jenny vid matbordet. Sen gick jag och Michaela och handlade ingredienser till cupcakes. Så nu ska bara frostingen på sen är det klart.

Ska snart käka lite middag innan jag hoppar in i duschen och göra mig själv till människa igen. Ser ut som skit. Sen får vi se vad som händer ikväll, om det ens kommer hända nått. Vi märker väl. Annars får det bli hemmakväll i soffan.

Annars då? Hatar att det är söndag imorgon, känns väldigt tungt. Jag visste att lovet skulle gå snabbt för det gör det jämt, men nu är det jäkligt nära. Bra tråkigt.

klar för längesen.

Hejhej. Sitter här och vill åka härifrån nån gång. Johan kom förbi på pannkaksmiddag också ska han skjutsa mig till Micaela. Men han vägrade åka på en gång och sitter nu och spelar kort med Lemons. Riktigt irriterande när man vill iväg........

Annars så har dagen rullat på. Har inte gjort nånting i princip, bara städat ute i rummet typ. Men nu ska ja gå och hejja på gamlingarna så det händer nått. Hejs

why so serious?

Hands up in the air, like we don't care.


silvernails

Oj va den här veckan går fort, precis som vanligt när det är lov helt enkelt. För dåligt. Redan imorgon är det fredag och söndagen närmar sig med dom största stegena, för dåligt igen. Men men, en helg kvar innan sugskolan börjar igen iallafall. Förhoppningsvis händer det nått kul, men det ska vi nog kunna ordna.

Anton kom och väckte mig imorse, var den värsta knackningen på dörren någonsin. Det var fruktansvärt, ja jäklar va trött ja var. Men upp klev ja iallafall, slängde i mig en macka sen hoppade jag in i duschen. Efter att jag fixat mig en stund så åkte jag och mamma in till stan. Gick omkring och kikade lite, åt mat och sen kollade vi lite till. Åkte förbi på dollar en sväng och kom hem med lite smått och gott. Har suttit i soffan några timmar nu, har jobbat på hockeyn och det rullade på bra.

Ne nu ska ja kika lite på teven innan jag går ut och lägger mig. Ska låta mina naglar torka också, från och med ikväll är dom silvriga. Haha för dig som vill veta.


27 svåra minuter

Skulle snarare säga 99 saker ni visste om mig, med tanke på att jag ofta har tråkigt och därmed gör alla dessa listor.

99 saker du inte visste om mig:

1. Fullständigt namn? - sara stina svensson.
2. Exakt ålder? - 17 år, 4 månader och 22 dagar.

3. Vart bor du? - bor i sörberge ja, durå?
4. Bor tillsammans med? - Lemons här, och med pappa på ett annat ställe.
5. Husdjur? - inte ett enda. vi hade men dom försvann
6. Färg på ditt hus? - blått typ
7. När är du född? - 12 juni
8. Klass? - tvåan på gymnasiet
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - kioskmongo ja
11. Vad ska du göra ikväll? - kvällen är över
13. Duschat idag? - nepp.
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? - nejnej
16. Vad har du ätit? - vad har jag inte ätit?
17. Dagens klädsel? - jeans, linne, kofta, och jacka
19. Dagens sötnos? - jennifer
20. Dagens roligaste? - jennifer. efter mig då.
21. Har du många vänner? - tillräckligt
22. Hur många har du kysst? jag kan räkna dom iallafall. men det tänker jag inte göra.
23. Vem kramade du senast? - vet inte. mamma kanske
24. Hur många vill du ha sex med? - haha mennnn
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - jag leder singelklubben sen 17 år tillbaka, klart jag inte har ;)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - bea, Hahahhah gör du!!!! skitlika!!

FAVORIT:
31. Film? - men inte kan jag välja bara en eller. misson impossible
32. Låt? - samma där, men måste ju säga att rihannas låtar blev några gånger bättre sen igår
33. Mat? - kan inte välja en maträtt där heller. älskar ju mat.
34. Dryck? - vatten
37. Stad? - har inge favvo. men jag tycker om stockholm
38. Land? - thailand.
39. Ämne i skolan? just nu, inget alls.
40. År? - 201111111111. magiskt år

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - rihanna
42. Personen du kysste? h.e.m.l.i.g.t.
43. Gången du spydde? - nån vecka sen bara
44. Gången du grät? - i lördags.
45. Pizzan du åt? - söndags.
46. Gången du var i göteborg? - några år sen
47. Gången du var i stockholm? - ja idag.
48. Gången du var full? -
49. Gången du var hög? - är aldrig hög ja eller. om man inte talar om längden då.
50. Personen som såg dig gråta? - ellen.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart.
52. Hund eller katt? - katt. fast jag tycker om hundrar också, iallafall om dom är ojobbiga.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - både och
54. Tv-spel eller datorspel? - tv.
55. Singel eller upptagen? - är singel, men vill va upptagen ;)
57. Lunarstorm, eller playahead? - facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - big brother
60. Svart hår eller blont? - brunt. fast jag är ljus
61. Blåa ögon eller bruna? - jag har blåa iallafall.
62. Choklad eller lakrits? - helt klart choklad
63. Göteborg eller stockholm? - stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - vatten. sen fanta, sen cola.
66. Pizza eller kebab? - pizza med kebab på. mmmm
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? både och
69. Leva eller dö? - vill leva ja

ANTAL:
70. Personer du älskar? vet inte, har inte räknat dom direkt. men mina fina
71. Personer du hatar? vet.inte.
72. Personer som sagt jag älskar dig? till mig? ja några stycken.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - två.
74. Glassar du ätit på en dag? - haha många
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?- har bara vare på gatufesten
76. Gånger du haft minnesluckor? - ja en gång eller två kanske.

 

77. Piercingar har du? - 4 i öronen, pch en i naveln.
78. Personer du saknar just nu? - vet inte
79. Gånger ditt hjärta brustit? - en


VEM:
80. Vill du kyssa nu? - nån bra. haha
81. Ska du träffa imorgon? - många.
82. Sjöng du senast för? - jennifer
83. Hade du senast en msnkonversation med? - minns inte ens när jag var där sist
84. Spelade du tv-spel med senast? - filip trorja.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - vet inte
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - idiuts
87. Förtjänar att dö? - breivik
89. Vill du sova brevid inatt? - hemligt.

VAD:
90. Gör dig glad? - när det går bra.
91. Gör dig ledsen? - när det går dåligt.
92. Vad vill du helst göra nu? - vet inte.
93. Önskar du att du slapp göra? - skolarbeten.
94. Vill du ha nu? - pengar. helst flera miljoner
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar.
96. Längtar du till? - thailand.
97. Tycker du om dina betyg? - nej.
98. Ångrar du i ditt liv? - lite allt möjligt.
99. Är det bästa som har hänt dig? - har nog inte upplevt det än. det kommer.


fantastiskt bra.

Är heelt slut. Helt helt helt helt helt slut. Kanske borde gå ut och lägga mig, kanske borde jag sitta kvar här i soffan en stund och kika på tv. Kanske borde jag hoppa i duschen så jag slipper göra det imorgon. Ja vem vet.

Tågresan hem gick bra, vart lite tråkigt mot slutet men det är väl som vanligt de. Har iallafall haft två jävligt underbara dagar i stockholm och detta är bland det bästa jag har gjort! Under dom här dagarna har jag ätit den godaste salladen i världen. Jag har åkt skyview på globen. Jag har betalat billiga pengar för god mat. Och förutom mat har jag köpt smycken. Jag har sett grymmaste rihanna från några meters håll och älskat henne ännu mer än innan. Och jag har spenderat två av årets bästa dagar med Jennifer, grymt. Men nu är jag hemma och det känns också skönt. Vi har ätit så mycket mat och mitt mående har inte varit helt hundra, så jag tackar för dessa dagar och nu går livet vidare. Nu ser vi fram emot nästa resa, thailand!


Hold on?

I hate this part right here.


Snabbuppdatering

Tjatja, sitter på tåget nu och lyssnar på musik, bland det skönaste. Kommer hem om några timmar, så nu ska jag sitta här och vara nöjd över dessa två dagar.


Tacos

Hejsan, sitter på bellmans café och har precis ätit med Jennifer. Gottgott.

Gårdagen kommer jag kunna leva på länge. Rihanna i ett fullsatt Globen med en fin vän, ganska mäktigt.

Vi lär kanske sitta här en stund innan vi går och kollar runt lite. Tåget går vid halv sju ikväll och då ska jag hem och sova. Kanske låter kult?


We found love

Men godnatt påre. Händelserik dag? Kan ja lova!

För dig som vill veta så kan jag ju berötta om dagen. Vi började med att åka tåg till Stockholm, det var skönt och det gick snabbt. Sen åkte vi hit till jennifers mormors lägenhet och lämnade grejor. Efter lite chilling så gick vi på Nancys och åt kanske världens godaste mat. Jag tog mig en sallad från himmelriket, heelt fantastisk var den. Efter att ha suttit där ett tag så gick vi till lägenheten igen innan vi begav oss mot Globen. Väl där så gick vi runt och kikade lite, åt mat igen på donken och kollade runt ytterliggare en stund. Sen tyckte Jennifer att vi skulle åka upp på Globen, så vi gick och kollade in priset som inte alls var så farligt. Så vi köpte två biljetter och upp åkte vi, måste ju säga att det var jävligt häftig samtidigt som man tassade omkring och var livrädd, men helt klart värt det!

Efter några timmar gåendes inne på Globen shopping så gick vi tillslut ut och köade. Väl därinne stog vi och väntade ett bra tag innan nån dj körde igång. Det var skitbra till en början, var skitpepp men det var ju Rihanna vi väntade på. Så efter att han hade kört en timme tog det ganska lång tid innan hon väl kom. Och vad som hände strax innan det är en annan historia, men det löste sig bra :)

Hon var svinbra och det var värt varenda öre. Det bästa jag sett helt klart, mmmm ler bara jag tänker påre. Hua. Magiskt.


Rihanna

Köar med Jennifer utanför Globen! Nu jäklarrrr


X2000

Tjatja, sitter på tåget nu med Jennifer och chillar lite. Klev upp halv sex imorse och har inte sovit speciellt många timmar inatt, så trött är bara förnamnet.

Ikväll blir det förhoppningsvis Rihanna och jäklar va kul det ska bli. Vi har golden circle biljetter och förväntas ha onda fötter innan kvällen är över, men det äre värt!

Nu ska jag ta mig en macka och sen kanske köra en omgång yatzy till, haha..


Låt mig sovaråå

Förvånad över att jag inte kan sova? Nej. Klart jag inte kan.

Jag ska upp om några timmar, och jag gruvar mig för jag vet hur trött jag kommer vara. För dåligt.


RSS 2.0