Måndag

Hej hopp, ligger i skrivande stund på en madrass i gympasalen och väntar in 2-3. Jag tänkte fördriva tiden lite då det är typ en timme kvar tills dom kommer. 

Vi har haft en bra helg, kort men skön. I fredags hade vi bestämt att jag skulle plocka upp Alexander på jobbet för att sedan åka och handla mat och sådär. Det har varit jättefint väder ett tag nu och snön var i princip borta. Men just i fredags snöade det exakt hela dagen och jag hade dödsångest hela vägen till Sollefteå. Fy det var inte roligt. Men jag kom fram och hittade dessutom till Alexanders jobb på en gång trots att jag inte hade nån aning om vart det låg. 

När vi kom hem så soffhängde vi ett tag innan vi gick och la oss. I lördags satt vi upp gipsskivor i trappen och vi klarade det på första försöket. Så vi var jäkligt nöjd må ja säga! Sen spacklade vi och städade innan vi grillade till middag. Direkt efter maten åkte vi till Alexanders föräldrar på kalas då Alexander pappa fyllde år. Det blev fika, gott sällskap och lite lek med barnen innan vi for hemåt igen.

Igår spacklade vi igen och såg på nån film och sådär. På kvällen åkte jag och tränade och sen avslutade vi kvällen med farmen-finalen. Nu har den nya veckan börjat och snart är det påskledighet. På torsdag har vi elevens val och jag ska få ihop nån sorts turnering för cirkus 30 elever innan dess. Sen går jag på ledighet fram till vecka 16. Gött mos :))
Trappen innan den nya gipsen åkte upp :) Efter-bild kommer när det är klart.

Nöjd

Ojoj vilken bra helg! I fredags åt vi pannkakor och myste på resten av kvällen. I lördags åkte vi till mitt kära Sörberge för dop och mys med familjen. Lilla juno döptes och det var jättefint alltihop. Sen åkte vi in till Birsta och handlade en massa grejer till huset, snart har vi en fin trapp och en fungerande toalett på övervåningen :))) 

Efter några timmar i Birsta åkte vi hen till Lemons, Jennifer kom och vi grillade kött och gjorde egna klyftpotatisar. Hur gott som helst och jag har längtat efter grillad mat. Sen soffhängde vi resten av kvällen och det var både skönt och trevligt. I söndags klev vi bara upp och åt frukost innan vi bar oss in till Birsta för det sista vi behövde, sen for vi hemåt till Edsele igen. 11:55 exakt rullade vi in på gården och sen städade vi hela huset och plockade på nån timme. Strax innan 14 var vi klar med allt och det kändes skönt att vi hunnit med så mycket på kort tid. Så resten av söndagen blev till eb tripp med bilen och lite såna saker. Mycket bra helg må ja säga, desto jobbigare kändes det att det är måndag idag men det slipper mab ju aldrig så. Snart blir det lite  påskledighet ändå så man får kämpa på lite tills dess. 

I helgen blir det aw med Johanna, Martina och bröderna sjöströms. Sen ska vi bara greja på i huset resten av helgen. Livet är bra nu hurrni, vikten går sakta men säkert neråt, snön börjar försvinna och sambolivet med Alexander är fan-ta-stiskt. Wihoo :))

Ytggstjvkkjgd

Tiden går så fort och helgerna hinner ju knappt börja innan dom är slut, känns sådär. En dunderförkylning har anlänt också så jag är inte helt nöjd för tillfället. Men men. I fredags städade jag hela dagen tills Alexander kom hem från jobbet. Jag gjorde min första stek någonsin och sen kom mamsen hit. En middag som smakade heaven, ett glas vitt och ett sällskap jag aldrig kommer tacka nej till, så blev kvällen jättebra. Igår visade vi mamma runt på byn lite, vi åkte till ladugården och kollade på oxarna och jag klappade en för första gången också, spännande! Sen grejade vi på här hemma. Mamma sydde gardiner, Alexander flyttade badrumsskåpet och jag satt upp några hyllor. Sen åkte mammut hem och jag och Alexander åkte till Sandberg och kollade på hans hus. Det slutade ned att vi tog med oss honom tillbaka hit och drack litegrann. Grannarna, Johanna och Christian kom över och några timmar senare la vi oss och sov. 

Idag har vi sänghängt en del. Magnus kom med nån grej och vi har lånat Alexanders föräldrars bil då min har pajjat. Vi har käkat och sådär bara. Men nu tog fantasin till att skriva något mer slut, så jag ska sluta babbla och se klart på farmen istället.

Måla måla

God morgon! Nu är det torsdag och min sista jobbdag för veckan. Känns skönt, speciellt nu när vi grejar på här hemma så mycket. Igår var jag ledig och då passade jag på att städa och fixa i gästrummet. Efter det så började jag måla 2/5 pallar svarta. Jag blev jätteless för att jag trodde att jag hade köpt fel färg. Den var alldeles rinnig och det såg varken rätt eller bra ut. Så efter 2 vändor så gav jag upp och planerade att köpa ny färg till dom. Jag visade pallarna för Alexander när han kom hem och han öppnade bara burken och rörde om så var det bra. VARFÖR HADE JAG INTE TÄNKT PÅ DET?? Jag skakade burken innan, men att röra om fanns inte ena på världskartan i mitt huvud. Haha så jäkla klantig!! Så jag hade alltså målat pallarna med det där vattniga som är innan man rör om haha..

När jag hade gett upp dom svarta pallarna så rotade jag fram den vita färgen jag använde till köksbordet och det. Det fanns bara lite lite kvar i burken, men jag ville så gärna se hur det blev att måla så som jag hade tänkt. Jag köpte ju även en vit likadan färg som den svarta jag använde igår, men eftersom jag hade köpt "fel" färg så ville jag inte ens öppna den vita haha. Så jag målade på och blev himla nöjd, vi hade nån färg uppe också som jag målade med så pallarna blev klar tillslut. Förutom det så har vi under veckans gång satt upp lampor, bytt vardagsrumsbord och TV-bänk. Hängt upp nya gardiner osv. Så vi grejar på hur mycket som helst här hemma och det är skitkul! 
Imorgon ska jag städa och greja på lite till och sen kommer mamma hit. Spännande och se vad hon tycker :))) Men nu måste jag åka på jobbet, hejhej

Shopping

Hej och hå. Benen värker och humöret är inte på topp ikväll. Jag hade en jättebra kväll igår. Vi var hos Kristina och käkade mat, sen satt vi vid köksbordet resten av kvällen och skrattade ihjäl oss typ. Idag åkte jag och mamma in på Birsta vid 10 typ. Helena mötte upp oss strax efter och första shoppingtimmen började. Tre timmar senare gick vi ut från Ikea och in på Birsta för lunch med min andra faster och hennes man.
Halv fyra, och tre affärer senare åkte vi till moster på en snabbfika. Sen åkte jag till pappa och förberedde grejerna som ska med släpvagnen imorgon. Mamma kom och hämtade mig också åt vi middag här hemma. Sen dess har jag suttit i soffan med Lemons hela kvällen. Jag älskar att vara hemma, men ikväll när livet tar emot lite så saknar jag Alexander ännu mer. Så det ska faktiskt bli skönt att få åka hem till Edsele imorgon. Nu har jag gjort mitt den här helgen känns det som. Förutom fotbollsmatchen som är imorgonbitti. Jag har sån värk i benen efter allt gående idag, så jag hoppas att vaderna orkar imorgon. Det lär dom ju förmodligen inte göra, men men. What to do.

Nu ska jag sova bort den här äckliga känslan jag har i kroppen. Godnatt.

:D

Jahapp och det här sportlovet som lärare går exakt lika snabbt som när man själv gick i skolan. Men men, jag har helgen kvar och den kommer vara fullspäckad men hur rolig som helst! Imorgon ska jag träffa HL-tjejerna, så jag och Johanna åker härifrån mitt på dagen någon gång. Det blir nå käk och en massa skratt som det alltid blir när vi ses. Magiskt :') På lördag är det dags för shoppingen som jag har längtat efter hela veckan. Alltså att planera inredning för ett hus är ju hur roligt som helst! Man må måste ta lite i taget men ändåå, drömmen!! Känns bra att jag har med mig mamma och Helena också, lite hjälp på traven skadar inte :) På kvällen ska jag hälsa på Jennifer och Johan och det ser jag alltid fram emot.

På söndag startar jag dagen med fotboll, haha ojoj det kan bli spännande. Anders ringde idag och det slutade med att jag ska vara med på en match på söndagmorgon, som utespelare!! Det ska bli så jäkla kul, men jobbigt också såklart för en som alltid haft dålig kondition trots träning. Nu tränar jag ingen kondition alls, så vi lär ju se om någon måste bära mig därifrån efter haha..

Efter matchen möter jag upp Alexander i Birsta för att köpa en toalett och nå gipsskivor, sen ska vi packa i alla mina grejer i släpvagnen och till sist rullar vi hem till Edsele igen. 

Allt som allt så lär det bli en magisk helg. Yes yes yes!!


:)

Alexander har en tendens till att prata i sömnen, för ett tag sen så bad han mig sluta försöka hålla honom vaken. Jag själv var på gränsen till att somna så jag fattade ingenting. Jag frågade såklart vad det var jag gjorde, ja då svarar han att jag försökte kittla honom. Haha alltså.. Nyss var han igång igen med att jag hade flyttat bänken som står på hans sida av sängen. Det existerar inte ens någon jäkla bänk så jag vet inte alls vad för konstigt att drömmer. Men men, så är livet med Alexander när han sover ;)

Idag har han varit hemma då han varit dålig. Jag har haft mensvärk från helvetet så vi låg i sängen med varsin värmekudde till halv två typ. Vi kände för lite frisk luft då vi legat i ett instängt rum hela dagen, plus att vädret var magiskt. Så vi tog med oss hunden och gick på en långpromenad, och det är väl det mest aktiva vi gjort idag. Förutom det så pratar vi en del om vad som ska ingå i shoppingen på lördag. Eller det är mest jag haha, men det ska bli så kul så jag spricker. Jag letar inspo hela tiden och jag är så taggad på att greja i huset, drömmen :'))))) Jag är ju lite av en pysselmaja också så jag har såklart en massa småprojekt i huvudet haha ;)

Före:
Efter:

3

Tiden går så fort och helgerna går om möjligt ännu snabbare. Dock är det sportlov denna vecka så jag är i princip ledig, men ändå. Igår var vi på pimpeltävling utan någon framgång. Men solen lyste och det var trevligt. Sen hade vi världens tacomys och jag åt för två haha. Det slutade med att grannarna kom över och sen avslutade vi kvällen på bygdegården. 

Idag har vi mest chillat på. Alexander har sålt bilen, vi har sänghängt, varit på kalas hos Alexs systerdotter, köpt mat och vid 19 åkte jag och tränade. När jag kom hem låg Alexander i princip och sov och har gjort sen dess. Jag kikar på Wallander och hoppas jag kan hålla mig vaken tilla den är slut. Sen jag flyttade hit har jag tagit efter Alexs sovvanor vilket har resulterat i att jag sover innan 22 och 08 är sovmorgon. Så nu när jag är ledig imorgon så hade det varit skönt att ha en lite längre sovmorgon. Men men det blir som det blir :)

På fredag åker jag hem över helgen. På lördag fm har jag planerat shopping  på Ikea med mamma. Sk bli så kuul :))) Förutom det så ser jag givetvis mest fram emot att träffa alla. 

Nu: försöka hålla mig vaken.


RSS 2.0