go your own way

"The best thing about a picture is that it never
changes, even when the people in it do."

love just went wrong


| I feel lost inside myself |

turning tables

Blev inte riktigt som jag tänkt mig, ville egentligen ligga i soffan inmyst i ett täcke och se på tv hela kvällen bara. Men jag har inte kunnat hålla mig ifrån datorn så har hamnat här några gånger. Men men, jag är hemma som planerat iallafall!

Har kikat på idol, och ska väl snart gå tillbaka till soffan igen och kolla på nått annat kul.





Fast kom på att jag varit sugen på att göra en liten filmsnutt typ. Så ska väl försöka mig på det innan jag intar soffläge for real! Haha hej så länge

riverside



jag har så svårt att veta


water




Idol

Hejsan igen. Har knäppt miljoner bilder men tror inte jag blev nöjd med en enda, haha.. Ska lägga in dom på datorn sen och kika. Men just nu så halvligger jag i soffan och kollar på idol.

Skönt med hemmakväll, fast är lite avundsjuk på mina vänner som ska ut på kuligheter, men jag behöver vara hemma :) plus att det kommer fler gånger!

Ne nu ska jag fortsätta sukta efter allas sångröster, undra varför inte gud gav mig någon??? För dåligt ;)


listen

Lämnar datorn en stund för att greja med kameran. Ge mig lite inspiration tack! Kan hända att nån eller några bilder ramlar in här, fast det märker du ju isåfall. Ciao


soldier

Hejsan. Döskönt med helg, hua. Har bytt om till mjukisbyxor och jag kan riktigt känna hur mina ben njuter! Älskade, älskade fredag vad jag har längtat efter dig. Gick med pappa förut och köpte ben&jerrys och en tidning, så ikväll intar jag soffläge och kikar på några avsnitt criminal minds med glassen i högsta hugg. Blir finfint de.

Har varit grisigt trött hela dagen ända sen jag tvingade upp mig själv imorse. Men skolan gick bra ändå, har inte gjort så mycket. Gofikat på mentorn satt fint iallafall!

Nej nu ska jag sitta nån timme till eller två innan jag beger mig till soffan, fast känner jag mig själv rätt så blir det mer än två timmar. Kanske till och med gör om designen här på bloggen, men det märker vi ju hur det går med det.

orkarå

Hur trött får man vara? Och vad som har anfallit mitt ansikte måste vara dagens gåta.. Usch ser hemsk ut.

Ska vandra till skolan om en stund, två lektioner, mentortid med fika, och skriva det sista på en analys, sen tar jag helg.

Ikväll myser jag för mig själv, och imorgonkväll åker jag på restaurang med laget. Skönt med en lugn helg, var ett tag sen sist.


Sängläge

Tjabba. Ligger i sängen framför ps. I love you, fin film de må ja säga! ikväll har jag jobbat och det rullade på bra, inte så mycket folk så det var ganska lugnt.

Imorgon är det fredag och det känns skitskönt. Blir nog en mysig hemmalvöll i soffan med en rulle, helst i onepiecen också, och en b&j! Blir fint de.

Först blir det några timmar skola med gofika på mentorn, tackar man ju inte nej till :)

Nu ska jag se klart innan jag somnar, Matti.


able

Godmorgon! Blev klar snabbt idag, fast att jag nu för andra dagen i rad, inte kliver upp alldeles för tidigt. Har till och med hunnit duscha, imponerande!

Igårkväll satt jag och grejade med telefonen i nästan två timmar. Vet knappt vad jag gjorde, men typ ominstallerat kanske? Ja jag vet inte. Men grejjat med appar och så har jag också gjort iallafall, så nu är det som jag vill. Fyllde även på telefonen imorse, så nu jäklar.

Ska snart gå bort till skolan, två lektioner och sen kanske jag käkar eller nått med Jennifer. Sen ska vi jobba. Det börjar se fint ut på thailandskontot ;)

Ne nu ska ja kila. Lär ju komma upp nån uppdatering under dagen då blogg.se finns som app nu. Kingkers!

dag 22

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.


-


blame it on me

You can't change what's done, you can't go back in time.
You can't try to change the hurt feelings or mend the broken hearts.
All you can do is learn from your mistakes.


long time ago

Gokväll. Dålig uppdatering nu och jag skyller på skola, fotboll, och inflyttning i stugan. Men nu är det fotbollsuppehåll och jag är snart klar inne i stugan. Så här ska det nog kunna ramla in lite fler inlägg. Iallafall så hade vi sista "träningen" ikväll och jag njuter fortfarande av lördagens vinst. Hua.

Dom senaste dagarna har varit super skulle jag väl kunna säga. Bra helg, och en massa fix inne i mitt rum som snart är klart vilket känns skitskönt. Men jag är skolless, fast snart åker jag och fina vänner till huvudstaden och kikar på lars, ska bli kul de.

Ska snart gå vidare till sängen och kika lite på tv innan jag somnar. Så nu avslutar jag denna roliga, men smärtsamma dag.

dag 21

Nu har jag "råkat" glömma bort detta då jag inte har någon aning eller vill skriva nån utav dom fyra nästa dagarna. Så jag skiter helt enkelt i dom.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


morning


hej här kommer segertåget

Oj här står det still! Men sen senast så har jag bara en viktigt sak att säga. Vi vann hela jävla skiten!!!! Woho, seriesegrare och nästa år spelar vi i div 2. Ohlalalallala wohoo. Haha kan ta och lägga upp några bilder som mamma har knäppt. Suddiga, men det skiter man väl i.











nu jävlar

SKITTAGGAD. NU KÖR VI!!!


the man who can't be moved


broken hearted girl

Hejsan. Skolan rullade på väldigt fint idag, och sen satt jag och några till i möte i över två timmar. Kult! Fick åka hem med Bea, dagens hero helt klart! Så jag kom hem för snart en timme sen, och ska snart iväg igen och käka med laget. Ska bara fixa håret först.

Är skitsugen på att fota. Men laddaren är hos pappa (hittade den woho!) och jag är hos mamma. Så det får vänta en stund till. Lär iallafall märkas här ifall det knäppts nått. Nu ska ja kila, hej

don't be a stranger


Find me.

shut up and drive

Har haft kanske den blötaste träningen den här säsongen ikväll, dock gick det bra, så jag är nöjd.

Annars så kikar jag lite på parlamentet, njuter av att det är fredag imorgon och imorrnkväll vankas det käk med laget. Lite laddning inför matchen på lördag, börjar bli nervöst.

Ska nog gå upp och lägga mig nu. Saknar min säng.


du vill ha mig, du vill ha allt

Surprise! Jag är än en gång klar över en timme innan jag ska gå till skolan, varför lär jag mig aldrig? Dock ska jag gå snart, men ändå, bra onödigt.

Ikväll är det sista träningen inför lördagsmatchen, och kan det snälla få gå bra nån gång? Helst ikväll. Och imorgon ska vi ner på bsk och käka lite med laget, kommer nog bli trevligt de.

Fint med torsdag, snart fredag, snart helg. Skönt.

okej

Neru, nu ska tråkjag gå bort till mamma hade ja tänkt. Mitt huvud värker, likaså min mage. Men ska mysa ner mig i onepiecen när jag kommer till mamsi, i soffan också. Fantastiskt.

Fin uppdatering!

dagens

Dagens humör: funkar väl.
Dagens mående: inte så bra
Dagens frisyr: som vanligt.
Dagens smink: de vanliga.
Dagens klädsel: Svarta jeans, ett linne och huvtröja
Dagens planer: inga planer alls
Dagens materiella vill ha: vet inte.
Dagens fundering: om jag kommer kunna spara ihop tillräckligt med pengar till thailand. 
Dagens beroende: datorn typ
Dagens tråkigaste: jag
Dagens längtan: min säng
Dagens superlängtan: thailand
Dagens tidning: aftonbladet
Dagens låt: brighter than sunshine

×

Idag är en sån dag då jag älskar fotboll i mängder. 

Om fyra dagar har det gått ett år sen jag fick gå upp till damerna, och jag är så jäkla tacksam över att dom ville ha mig. Jag var så nära på att ge upp, men det är deras förtjänst att det har gått så bra som det har gjort många gånger. Jag började tycka om det igen.

"Vet du hur jävla bra du är?" Jag vill bara säga tack.

jag vill va vanlig


onsdag

Godmorgon! Sitter i soffan nu och fördriver tiden lite. Jag råkar ju alltid kliva upp alldeles för tidigt så jag får sitta och vänta tills jag ska gå, så här sitter jag och gör ingenting. Läser lite bloggar, funderar på om jag ska träna på nått vis ikväll, undrar vart jag har lagt min kameraladdare?? Ja inget intressant helt enkelt.

Ne nu ska ja gö nått annat. Hälsar till mina vänner att uppdatera bloggarna också.... Tjao

päls

Tjabbaa. Hänger på skolan nu med Bea vid min sida. Ska snart bege mig hemåt och göra lite lasagne med pappa, bra sugen på det idag så! Har inget mer kul o säga. Så hejdå mongoinlägg

happiness

Tjatja! Är på bra humör såhär på en söndagskäll tjugo över tio. Har haft så jäkla ont i magen hela dagen och inte alls varit nå pigg, och nu börjar det sakta avta efter en t. Så nu försöker jag njuta av helgens sista timmar och blickar framåt lite. Jennifer hade länkat en hemsida med en massa fina thailandsbilder och jag blev återigen skitpepp. Tror att vi kommer ha så groteskt kul alltså! Ska på dessa månader som är kvar försöka inskaffa mig en kamera som jag kan ha med mig också, eftersom jag inte vågar ha med mig systemen då vi ska åka runt och så. Åh älskar lyckliga stunder som denna!

Fast att det är skola imorrn med ett psyokologiprov som jag inte kan så känns det ändå skönt. Veckorna får gärna rinna förbi nu känner ja. Snart LW, snart rihanna, snart thailand, snart 18. Ja hua, nu mår man.

popcorn

Hejhej. Tänkte skriva godmorgon, men nä helt fel.

Blev upphämtad av Emma igår för match, som vi även vann med 9-0. Woho. Seriefinal på lördag och det känns ju jäkligt bra de, så nu äre bara o laddaa. Efter matchen for ja hem, duschade och fixade mig. Hann käka lite också innan Ellen kom och hämtade upp mig. For sedan ner till Bea och hade tjejkväll. Vi hade bra kul må ja säga, trevligtrevligt. For hem med Fp och sov som en gud sen.

Vaknade vid halv tolv imorse av ett sms. Sen slog ja på en rulle innan jag åkte in på biteline med Johan och pappa för att köpa mat åt dom. Efter några stopp till så kom vi hem hit och käkade. Gourmérullen var inte dålig den kan ja lova!

tidsfördriv

Vem var den senaste du pussade? - vettefan
Vad har du för bhstorlek ? - vad har du för bhstorlek?
Trivs du med det? - japp!
Gillar du nån nu? - mina vännor
Vad gjorde du inatt ? - sov
Och i förrigår natt? - sov
Vad gör du innan du ska sova ? - inte så mycket.
Kan du prata med din mamma om allt? - kan ja nog
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja
Har du varit gravid? - nepp
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - hade jag haft någon så ja
Choklad eller glass? - beror på.
Push-up eller T-shirtbh? - tshirt
Stövlar eller sneakers? - sneakers
Kjol/klänning eller jeans? - jeans

Åtta fakta:
Hemstad/ort: sörberge
Hårfärg: typ brunt med massa slingor
Längd: 175
Frisyr - just nu, hästsvans
Ögonfärg: blåa
Skostorlek: 39
Humör: trött
Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv:
Har du nånsin varit kär? - tror de
Tror du på kärlek? - ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - inte va ja vet
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - ne
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nja, ne
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - nepp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja

Tio saker:
Kärlek eller pengar? - kärlek.
Vin eller öl? - vin
Dag eller natt? - både och
One night stand eller förhållande? - förhållande
Tv eller internet? - både och
Pepsi eller cola? - cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror ju på de.
Färgfoto eller svartvita? - beror på vare är på bilden
Telefonkontakt eller face to face? - beror på.
Bilddagboken eller myspace? - facebook

Tio har du någonsin:
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - jag smiter aldrig ut ;)
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
Har du hoppat bungy jump? - ne
Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
Har du nånsin ätit en hel tårta? - äter inte ens tårta
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
Har du nånsin gått på bio ensam? - haha ne
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? ne
Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja hua

Tio Känslor:
Saknar du någon just nu? - ja
Är du glad? - ja
Är du fundersam? - såklart
Är du uttråkad? - ja
Är du tysk? - nej
Är du italienare? - inte de heller
Är du finsk? - nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - aldrig varit
Gillar du någon just nu? - ne

Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - 15.40
Namn? - sara
Vart bor du? - sörberge
Hur många barn vill du ha? - 2. max 3
Vill du gifta dig? - ja
Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar. fast jag har nog börjat skära den nu på slutet
Har du ätit sushi? - ne
Favoritglass? - b&j. fast nogger är bra den å. och magnum double
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - två
Humör? - trött

Fyra Grejjor:
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nepp
Har du en hund? - ne
Sover du helst själv eller med någon? - beror på vad jag orkar med :)
Tror du på spöken? - ja lite skulle ja tro

Skulle:
Skulle du vilja vara längre? - inte en enda centimeter
Skulle du vilja kyssas nu? - nej.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - nejtack

Kan:
Kan du röra på öronen? - ne
Kan du slicka dig på näsan? - nepp
Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
Kan dina föräldrar lita på dig? - ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ja
Kan du va på en fest utan att dricka?- japp
Kan dina vänner lita på dig? - ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - har redan
Kan du suga? - kan ja säkert
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja

Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
Har du syskon? - ja ett
Har dina föräldrar ljugit för dig? - har dom säkert
Har du varit full den här månaden? - ne
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - har ändå inget annat för mig
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
Har du pussat någon som är tre år äldre? - ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? -
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - inte påkommen

Vem:
Vem älskar du? - familj släkt och vänner
Vem hade du senast sex med? -
Vem vill du bli full med? - nån kul
Vem är den bästa artisten/gruppen? - kan inte välja en
Vem pratade du senast i telefon med? - moder jord
Vem är snällast i världen? - pappa
Vem vill du prata med? - min faster
Vem sov du senast med av det motsatta könet? -
Vem såg dig full senast? - vet inte
Vem vet allt om dig? jennifer och julia vet mycket.
Vem hatar du mest? - hatar ingen tror ja
Vem kramade du senast? - pappa
Vem kan berätta allt för dig? - jennifer
Har du ljugit på någon fråga? - ne


laddar

Matchdags!


dag 16

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag har ingen bild. Men det jag för det mesta alltid har i min väska är, min plånbok som är väldigt fattig jämt. Min telefon om jag inte har den i jackfickan. Min skåp- och hemnyckel. Papper från skolan. Ibland medicin. Några tamponger. Ibland min Ipod. Ibland ett läppglans. Också brukar jag ha en tröja som fyller ut väskan också.

jar of hearts

Å ljuvliga dag! Mår mycket bättre nu, så nu ska jag hålla detta humör.

Slog ju som sagt på en film igår, Bridesmaids, dock började den strula så då sket jag i den och slog på Another cinderella story istället. Kändes mer som en film för yngre men den funkade ändå. Sen när jag la mig i sängen kollade jag på Friends with benefits. Den var ju fan asbra den, så den ska ni se!

Sen somnade jag in väldigt skönt. Vaknade imorse av att Alicia ringde, sen en minut senare stog hon utanför dörren. Vi la oss i min säng och pratade lite, och nu har hon precis gått hem igen. Jag ska på samling om en stund och jag är fan skittaggad även fast jag inte ska stå idag. Måste ju vinna!

Och ikväll ska jag till Bea med några tjejer, blir nog väldigt trevligt de. Känner att det här är en bra dag, är på bra humör och jag mår inte illa längre. Grymt. Vägrar låta magen stå ivägen, så nu kör vi.

love


"A kiss on the forehead, and you make me feel so alive"

dag 15

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Känner mig hur löjlig som helst när jag skriver det här. Menmen.

Jag la iallafall alldeles för mycket "tid" på en person där ett tag. Eller ett tag, ganska länge rättare sagt. Och det finns ingenting jag ångrar så mycket som det. Idag förstår jag inte hur jag kunde låta mig själv vara sådär så pass lång tid. Väldigt meningslöst och onödigt.

Men för ett år sen släppte jag äntligen taget helt, och sen dess har jag enligt mig själv, varit en helt annan människa. Jag blev mycket gladare och har haft världens bästa år efter det.

Så ni som går och tänker på en och samma person hela tiden, som känner sig helt nere på grund av det. Släpp taget. Jag vet att det är bland de svåraste, men det är bara att bestämma sig. Det är helt klart det bästa jag gjort, och jag lovar dig att du kommer må hur mycket bättre som helst. Det är värt det. Finns det en så finns det flera.

bad day

Mår fan skitdåligt. Känns som att hela kroppen mår ialla. Och mitt huvud lossnar snart, less.

Gick iallafall bort på ica förut. Köpte potatisgratäng och lite andra grejor. Sen kom ja hem och lagade maten, ja potatisgratäng som sagt och kycklingfilé. Riktigt gott må ja säga. Sen la jag mig i soffan och slog på en film. Pausade när idol började, och nu strular filmen bara för det. Men tänkte försöka igen efter det här. Annars slår ja väl på nått annat, eller så går jag och sover. Hade ju faktiskt varit skönast det så jag slipper känna illamåendet. Fyfan.


"någon annan"



fantastiskt


Spelar ingen roll hur otroligt dålig och ful den här bilden är. Fantastiskt ändå.

so sick of lovesongs

Den här dagen har gått snabbt. Klockan är redan halv fem och jag har inte gjort nånting. Har endast sovit bort dagen, men gud så skönt. Mår skit.

Ska ladda hem nån film eller två som jag kan se ikväll tänkte ja. Måste göra nån middag också. Kan hända att jag vandrar bort på ica och köper nått gott till ikväll, men det får vi se. Orken måste ju finnas där också.

Drömde hur mycket som helst inatt känns det som. I en dröm så fastnade min käke i nån konstig position så det gjorde skitont i tänderna på ena sidan, och nu har jag ont i tänderna på riktigt?????? Sen drömde jag att vi vann nästa seriematch mot Lucksta. Så när jag vaknade första gången imorse så låg jag och tänkte på hur skönt det var att vi hade vunnit, för nu var det verkligen bara en match kvar och den är avgörande. MEN så vare ju inte, haha. Ne nu ska ja kila. Hejs


grattis

Min fina vän. Ha en bra dag ♥


det är det jag vill


En famn att få ligga i, en hand att få hålla. På riktigt.

gone

Hej påre. Börjar nog bli lite sjuk. Sitter här och fryser, mår illa och min fina magont är här igen. Men men. Skolan gick iallafall bra. Hade ju knappt en hel lektion då jag var hos tandläkaren. Jag kom dit hur nervös som helst, men åkte därifrån väldigt nöjd. Inte ett enda hål och allt såg grymt ut, kingkers!

När ja kom tillbaka till skolan hade ju skol if samling och sen vare skoljoggen som gällde. Hörde att saften var väldigt bra blandad, helt perfekt. Dock inte konstigt då det var jag och Jennifer som var saftansvariga. Haha..

Alicia följde med hem en sväng efter vi slutat. Sen for hon och jag åt pannkakor, blev mätt som satan och sen dess har jag suttit här. Har inte allt för kul. Men ska väl ta och kika ifall jag har nå träningsgrejor hemma, hade ju varit bra då jag har träning ikväll. Nu ska ja gå, hej

dag 14

Dag 13 – Mitt drömbröllop. Hoppar över den. För jag vet inte.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


what are words?

Jag var glad över att det gått så bra den här sommaren, vi har ju hållt ihop.
Jag trodde att vi hade blivit starkare, jag trodde att det här var vårat år.
Men det behövs inte mycket från dig för att jag ska känna mig värdelös.

Jag vet att jag är hopplöst svår ibland. Men jag vill inte tillbaka.


dag 12

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på


stone

Mtja. Sitter här i mörkret. Lyssnar lite på spotify och kikar runt. Tisdag, andra dagen den här veckan jag mår skit. Men vad ska man göra åt det då? Ikväll ska jag iallafall lägga mig och sova som en gud, det är planen iallafall.

Var trött som ett djur imorse när jag vaknade, sen vandrade jag iväg i regnet till skolan. Lämnade in en uppgift med Jennifer, skrev så jag fick skrivkramp på psykologin, fick mycket gjort på geografin, och satt över 20 minuter på min två-timmars bildlektion. Duktigt. Fick ett sms om att träningen var inställd ikväll också, blev lycklig då jag inte känner mig helt hundra, skönt att inte behöva göra nånting också. Sen när jag skulle gå hem, så hann jag knappt in på lundevallen så kom Jens åkande och plockade upp mig, fantastiskt.

Gjorde mig lite middag på en gång när ja kom hem, sen bosatte jag mig i soffan en stund innan jag hamnade här. Ska försöka hitta mig nån skjuts ner till fagervik en snabbis sen också. Får se hure går med det.

lager






när allting är sagt


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

picture

Tjabba. Ska skriva lite snabbt nu innan jag intar soffläge. Blir lite sen middag till det också, fick bli så när jag inte orkat göra nån egen mat, så jag väntade in pappa ;)

Har suttit här hela dagen, inte gjort nånting annat förutom skola då. Som förövrigt gick fint som vanligt. Dock hade vi skolif kort. Så jäkla glad över att någon hade sagt det till mig, haha så där stog jag i mössfrisyr, fint!! Nejmen jag har ju lyckats sett förjävlig ut på dom där korten sen jag gick på sexårs, så det skulle nog kännas som ett misslyckade om jag skulle bli nöjd. Så jag ser det positivt och är nöjd över att jag "lyckades" ännu ett år, wohoo. 

Ne nu ska jag gå, ciao 


make me feel


Jag säger inte att jag behöver någon. Jag vill bara ha.


beem

Hejsan. Sitter i soffan och kikar på en rulle.

Spenderade hela lördagen med Jullan igår, alltid lika trevligt! Kom hem ganska tidigt imorse, la mig i soffan och sov nån timme eller två. DÖDSSKÖNT. Sen käkade jag och Jens och nu sitter jag här och laddar lite inför match.

Har inget intressant att säga så nu säger ja hejdå.


bullets

Hejsan! Sitter hos Julia nu. Och vart kvällen tar oss vet vi inte än, kanske ingenstans. Vi får se helt enkelt.
Igår så åkte jag ut på Alnön med Jens till hans föräldrar. Hans mamma fyllde år och kalas stog på schemat. Efter det så släppte Jens av mig i timrå och jag gick mot Julia. Sov hos henne inatt också.
Sov jävligt skönt inatt, förutom min hemska dröm och ett sendrag i vaden. Annars så! Julia väckte mig imorse, vi käkade tacos till frukost, sen har vi inte gjort så mycket mer. Julia somnade nån timme medan jag duschade. Sen skjutsade Helena runt oss på alla ställen vi behövde åka till.
Nu ska jag va lite mer social, så hejdå!

moves like jagger

Tjabba. Sitter hos pappa nu och gör absolut ingenting. Läser lite bloggar och fördriver tiden lite bara. Vid fyra kommer Jens och hämtar mig så åker vi till alnön och firar hans mamma. Blir trevligt de, längesen jag var där så. Sen efter det åker jag och är med Julia.

Såg på film på våran andra och sista lektion för dagen, bra skönt. Sen fick jag åka hem med Torbjörn och Jullan, dagens heroes helt klart. Dödsskönt med helg, helt fantastiskt.


dag 11

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Att någon i min närhet dör. Det är jag mest rädd för. Sen finns det ju saker som att jag aldrig kommer få något jobb och hamnar ute på gatan typ. Att jag blir smällfet och inte kan röra på mig tillslut. Men jag oroar mig mest över att nån i min familj, släkt eller någon av mina vänner går bort.

horn

Dina händer ber mig sova över.
Och vissa stunder kan det känns ensamt. Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig.
Vi talar aldrig högt om det vi har.

dag 10

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


gammal bild

lät du henne komma närmre

Hejhej. Kom hem för en stund sen. Skolan rullade på, har fått mycket gjort idag. Har varit väldigt aktiv måste ja säga! Bra jobbat.

Gick hem med Jennifer. Hon gick på ica och jag svängde in till Julia och hämtade mina grejer. Sen promenerade jag vidare hem. Ska snart göra mat till mig själv och Lemons. Sen ikväll har jag träning.

Orkar inte skriva nått. Så ja säger hejdå

vår sista dans

jag har insett att min senaste kyss: var med en kompis :)
jag har insett att: man inte ska slösa tid på idioter.
jag lyssnar på: musik.
jag pratar: ibland jättemycket, eller så säger jag ingenting.
jag tycker om: mina vänner. musik. spänning. min familj.
jag avskyr när folk: ljuger.
min bästa vän är: jennifer, julia, ellen och alicia
min första bästa vän heter: ellen källman
kärlek är: världens finaste känsla typ.
bästa tiden i mitt liv var: är just nu. Iallafall det här året
om jag fick en sak i hela världen: så skulle det va en trisslott med vinst på hur många miljoner som helst.
när jag borstar tänderna: så tänker jag bara på att det är jävligt jobbigt typ.
när jag lagar mat: blir det faktiskt väldigt gott
jag tänder på: bra beröring.  
jag är rädd för: mörker ibland. höjder ibland. typ människor i mörkret
den värsta känslan är: osäkerhet. och ångest
den bästa känslan är: när man är svinglad och allt känns grymt
om jag var ett djur skulle jag vara: typ en fågel kanske. fast ne jag vet inte. vill inte va ett djur.
jag kommer alltid att vara: den jag är. haha
i sommar: har jag haft så jävla kul.
sist jag verkligen grät var: innan sommarlovet kanske.
jag kan: klaga
jag kan inte: sjunga
när jag vill tänka går jag: och tänker.
min mobiltelefon är: bra.
när jag vaknar på morgonen: njuter jag av min jävligt sköna säng.
innan jag går och lägger mig: så ser jag på tv typ.
just nu tänker jag på: att jag kanske borde börja med maten.
bebisar är: söta.
imorgon kommer jag: förhoppningsvis ha svinkul.
jag vill verkligen: vinna flera miljoner.

rest in peace

Hejsan. Ligger i sängen nu och ska snart se klart ett oth avsnitt. Har varit med Jennifer hela dan, och inte har vi gjort nånting. Ätit mat, pratat, ätit chips, sett på oth, och typ pratat. Inget vettigt egentligen. Så nu har jag ätit upp mig för ett år framöver, hua.

Tapetproblemet är ialllafall löst. Bad mamma ringa upp imorse eftersom jag ångrat mig, så efter en massa bildskickande och så vidare så lämnade hon tillbaka dom vi köpte igår och köpte nya idag. Så efter att jag har spacklat så ska dom upp, och det kommer förhoppningsvis bilder när allt är klart också. Vi får se helt enkelt.

Ne nu ska ja se klart oth innan ja somnar, börjar 11:10 imorrn. Jäkligt skönt.


Stefan Liv. Vila i frid.


dag 9

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.






saftmaja

Gokvällllll. Är skittrött ikväll ja, så ska snart gå och lägga mig.

Skolan rullade på, och jag insåg på riktigt hur jävla dålig jag är på geografi. Men men, det löser sig väl nån gång! Efter skolan så vandrade jag hem till pappa, sen blev jag hämtad av mamma och vi for vidare in mot birsta. Och efter nån timme eller två där inne så är jag så sjukligt less på tapeter. Har varit på 100 affärer och jag har ingen aning om vad jag vill ha. Så jag kom hem med nånting som jag inte ens vill ha, så imorgon åker mamma och lämnar tillbaka dessa. Vill..inte.se..en.e....nd..aa...tap..e.t.....ti.l.l...

Hon släppte av mig på bsk och jag tränade för första gången på över en vecka. Gick väl bra, dock fick jag mig en boll rakt i ansiktet så nu känns det som att jag har en hel snusdosa under läppen. Men det är ju nice!

Ne nu ska jag gå upp och lägga mig. Så gdonatt

grattis


Love you

dag 8

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

I perioder så biter jag på naglarna. Så jävla äckligt.

everybody

Men hej. Klockan är strax efter halv elva och jag borde gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Med tanke på att jag somnade om i en och en halv timme imorse..

Är redan less på skolan. Men måste försöka ligga i nu! Kämpaaaa.a.a.a.a... Efter skolan gick jag och Jennifer på ica och sen vandrade vi vidare hem till pappa. Åt massor av pizza och sen satt vi bara i köket och gjorde ingenting. Julia kom efter en stund och till sist åt vi kladdkaka. Med världens mättaste mage åkte vi till Eon för möte.

Imorgon väntas mer skola, och sen träning på kvällen. Och det får bli min tisdag, låter kul va??


dag 7

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jag skulle förutom att åka till thailand, åka på en till resa skulle ja tro. Sen skulle jag nog flytta hemifrån, lägga undan pengar, och handla saker som jag vill ha.

dag 6

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Jag vet egentligen inte. Jag har nog ingen typ.

du är allt

Hej påre. Har inte varit så aktiv dom senaste dagarna, men har ändå inte haft nån lust så.

I fredags åkte vi som sagt till Madde på tjejmiddag, alla åt god mat och vi hade väldigt trevligt. Och igår så åkte jag på match nere på bsk, som vi också vann med 17-0, vilket kändes jäkligt bra. Sen kom Jennifer hit och vi satt oss på mitt rumsgolv och käkade pizza framför en film. Sen åkte vi till Johanna en sväng innan vi for till Jennifer än en gång och sov.

Kom hem från Jennifer vid två typ, och sen dess har jag inte gjort nånting. Legat i soffan och kikat på tv, gjort middag och sen satt jag mig här. Ska till moder jord idag, så Jens kommer snart och hämtar upp mig.

Imorgon blir det mer skola, och sen ska jag spela match med Ulaget, och till sist så ska jag på nått vis ta mig supersnabbt till eon för möte. Men det löser sig, får göra ett körschema med mamma ;)

grattis!

Jag hoppas att du får världens finaste födelsedag. Jag älskar dig ♥


dag 5

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Lättnad.
Jag vill slippa vikten som jag har på mina axlar, och oron som yrar i luften.

-

Vill bara tänka på något annat en stund.


mars

Känns bra fint med helg nu. Hua!

Åkte in på resia idag efter skolan och betalade resan, så nu är det att tuta och köra! Helt fantastiskt. Kom sen hem, och har suttit här sen dess. Ska gå och byta om nu, för vid 6 blir jag hämtad och åker till Madde för tjejmiddag. Blir mysigt de, men nu måste ja kila! Ciaociao


Äntligen

Wohoo, Thailandsresan är bokad och fan va bra det känns!

Klev ju som sagt upp väldigt mycket för tidigt imorse, så jag satt i flera timmar och gjorde ingenting. Sen tog jag på mig en huvtröja och en mössa och gick till skolan, mer ork än så fanns inte. Hade en enda lektion som jag var väldigt oaktiv på, hade inte mycket till mattehjärna idag ja eller.

Men nu ska jag hoppa i säng. Svintrött. Hejdå. Godnatt

dag 4

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Bl. a så vill jag gå ut skolan med fina betyg. Jag vill gå ner massor av vikt. Jag vill hitta ett jobb som är skitkul. Jag vill flytta hemifrån. Jag vill resa jättemycket och kanske jobba utomlands ett tag. Jag vill bli grym på att fotografera. Jag vill träffa någon att skapa en familj med. Jag vill vinna hur många miljoner som helst.

Mitt mål är att lyckas med nånting. "Jag vet inte vart jag ska, men jag vet att jag ska dit"

chicken dinner

Men hej. Jag vet att uppdateringen suger, men jag har helt enkelt inte haft tid. Men jag kan ju ta och berätta lite om det som varit.

I tisdags kom jag hem och åt mig så jävla jävla mätt, hua... Sen blev det lite spontant att jag följde med Alicia hem och umgicks med henne där. Vi slog på Eden lake, och fyfan va arg jag var. Jävla psykmänniskor. Sen gjorde vi det vi alltid gör, pratar och skrattar. Vi hann gå på ica två gånger också, haha.

Igår så cyklade jag först till mamma innan skolan för att hämta några tröjor. Sen gick jag från henne till skolan och var rätt less när ja kom fram, så Jennifer fick stå ut med en äckligt irriterande Sara där en stund, vilket aldrig är meningen. Men men.. Sen blev vi hungrig, så efter lite smsande så kom Johan och hämtade oss på skolan. Vi åkte till Indiana och käkade gomat där, väldans trevligt må ja säga. Sen skjutsade han tilllbaka oss, vi gick på våra lektioner och strax innan 4 gick vi bort till Eon för jobb. Vid tio kom jag hem och somnade in så fort jag la mig typ.

Ställde klockan på halv nio imorse, och när jag väl stog i duschen insåg jag att vi inte börjar förän fem i halv två idag. Så jag sitter här än och låter håret självtorka, ingen bråska nånstans. Ganska skönt ändå.
Ikväll väntas målvaktsträning innan jag åker hem och sover som en gud!


RSS 2.0