Hey

Denna lediga vecka har varit behövlig må ja säga. Jag har inte varit så pigg, så då är det ju skönt att man inte måste sitta på jobbet och må dåligt iallafall. Men jag har kommit igång med mitt teoripluggande igen iallafall, så det är ju bra. 

Igår arbetade jag av några rimmar på hockeyn, och idag har jag hjälpt moster och hennes kille att flytta. Burit kartonger och allt vad det innebär i flera timmar. Sen har jag bara lagat nå middag och sett på film typ. Inte långt kvar till Ghana nu heller, 35 dagar! Det blir dock en snabbvisit om cirkus tre veckor hos Elin först. Myspys

falling for you

 

hallå

Hallå. Igårkväll när jag skulle skriva så somnade jag mitt i inlägget, haha snacka om trött. Så att vara ledig idag känns jäkligt skönt! Igår var min sista jobbdag, dock lät det som att dom skulle ringa in mig när det kommer in mer candy king. Men jag har fått totalt en månads förlängning så jag är nöjd ändå även om det inte blir nå mer jobb innan jag åker.
 
I onsdags var jag och tre tjejer till från jobbet hemma hos Kristina på filmkväll. Vi käkade först sushi, som jag förmodligen aldrig kommer köpa igen, och sedan intog vi soffläge och slog på en film. Det var jäkligt trevligt, är så glad över att jag träffat dessa tre, underbara människor må ja säga.
 
 
Idag så skulle jag egentligen till mamma och städa och packa ihop rummet. Men jag har inga kartonger så jag tar det i helgen eller på måndag istället. Så idag städar jag här hos pappa, och ikväll ska jag på bio med faster.
 
Annars så är det bara 44 dagar kvar innan jag åker till Ghana. Vaccinationerna är tagna, jag har postat mina visum, och resan är betald. Det är nära nu!

OMG

Heyhey. Är helt slut. Jag har haft sån jäkla huvudvärk i två dagar nu, och idag har jag känt mig skitdålig hela dagen. Jag vill inte trycka i mig en massa värktabletter med tanke på sist heller. Är dessutom svinstressad då jag har en massa saker som måste fixas, och det planerade jag att börja med för en månad sen. Dock så har jag får förlängt på jobbet vecka efter vecka så det har inte hunnits med alls. Det verkar som att jag ska hoppa in på lördag också, samt kanske nästa vecka. Jag är självklart glad att få jobba, men jag har ångest och är stressad över allt bara. Imorgon blir det dessutom jobb direkt efter jobbet, hoppas min huvudvärk går över bara.

Eftersom jag har haft en dålig dag så belönade jag mig själv med lite nätshopping. Så nu längtar jag efter paket. Kan se det som tidiga julklappar till mig själv då jag inte ens är hemma över jul i år.

Mina fina jobbkamrater <3

On my way

Hallå. Förra veckan sa jag att det skulle bli skönt med sovmorgon i måndags. Men jag fick förlängt med ännu en vecka på jobbet, så ingen sovmorgon för mig inte. Så nu suktar jag efter att få vara ledig, men samtidigt så vill jag ju ha pengarna så jag försöker tänka på det. Men det finns knappt någon tid över, hinner inte träffa bästisarna ens.

Annars så har jag varit i Luleå med laget i helgen, och det känns faktiskt jäkligt skönt att säsongen snart är slut så man kan tänka på annat en stund. Det är ju inte särskilt lång tid kvar innan jag åker till Ghana nu satt. Jag har fått hem mer information om resan, och idag har jag varit och vaccinerat mig. Så det börjar närma sig!

Men nu ska jag stänga ner. Klockan är typ tio och jag är hur trött som helst. Hua!

-

Gud mitt schema denna vecka är näst intill för fullspäckat. Fick förfrågan om jag ville jobba resten av veckan, pengar tänker jag då och tackar såklart ja. Sen så har jag träning varje kväll förutom onsdag, och då ska jag iväg och bowla. Och på fredag kommer Elin hem, och sen på lördagmorgon åker jag och laget till Luleå för att spela fotboll. På måndag lär det sitta skönt med en sovmorgon!


RSS 2.0