Novellen

Det känns som att det är söndag idag eftersom vi har varit ledig från skolan. Känns just därför grymt att det är fredag imorgon och äntligen helg, det man längtar efter varje vecka.

Igår följde jag med Jennifer, Elin och Micaela på jacks där vi var hela kvällen. Ramlade in många till innan kvällen var slut också, vi hade det jäkligt trevligt trots att mitt konto förmodligen gråter blod just nu. Att ta taxi hem känns aldrig bra dagen efter, hua. Men men!

Var svintrött imorse när jag vaknade, somnade om flera ggr, sen var det kört när solen lyste in genom fönstret. När jag kom hem handlade jag och pappa lite lunch, och sen dess har jag kollat på film och tränat. För en gångs skull gick träningen bra också, var så längesen det kändes så. Nu känns det lite som att jag är påväg tillbaka, så man kan ju hoppas att det håller i sig! Fantastiskt att mina brännsår på händerna har läkt ihop och att dom inte är ivägen för målvaktshandskarna också, härlig träningstimme helt enkelt.

Nu ska jag försöka somna så jag kommer upp imorgonbitti, laddar om för några lektioner innan helg. Sen på kvällen blir det lite återförening med en gammal kompis, blir nog myspys de. Natti!


Plans

Hejhej, försökte somna lika tidigt igår som i förrgår, gick dock ej enligt planerna. Trots att jag varit skittrött idag så har skolan gått bra, har bara media på tisdagar vilket gör att tisdagar är den bästa skoldagen. Så det kan vi ju vara glad över iallafall. Käkade med Elin och Julia innan vi for vidare till ishallen för jobb. Kom hem för några timmar sen, fastnade lite i att försöka planera mitt liv lite. Skolan, fotbollen, körkort, skoterkort, + allt jag vill göra. Måste orka ta tag i saker och ting. Så imorgon ska jag ringa körskolan, Jens har anmält mig till skoterkurs, ska sätta mig och plugga det första jag gör efter skolan imorgon, ska fixa mitt cv, sen tar vi nästa steg. Nu är det bara att tuta och köra!


lost

Har ingenting att skriva. Kan sammanfatta senaste tiden med några ord istället. Skola. Fotboll. Plugg. Jobb. Fest. Soffhäng. Sänghäng. Hejdå.

orkaa

Insåg precis att klockan är halv 1, tiden har gått jäkligt snabbt må ja säga. Idag har jag börjat på lite skolarbeten, ätit mat, sovit lite, och gjort lite mer skolarbete. Imorgonbitti blir det tidigt uppstigning för att sedan åka till vårdcentralen för lite nya prover. Sedan vidare till skolan och göra meeeeer skolarbeten innan vi börjar. Låter som en jävligt tråkig torsdag kan ju jag tycka. Känner mig så jävla stressad för allt nuförtiden. En jäkligt trött Sara som ska hinna med en massa skola och fotboll, plus att man vill komma ut ur hemmet lite också. Inte lätt alla gånger.

MMM

Jag hoppades på att den här helgen skulle gå lika sakta och vara lika skön som förra helgen, dock blev det inte så. I fredags efter hockeyn var jag ned Julia. Vi käkade lite mat och for runt i bilen bara innan vi la oss i sängen. Igår var jag på kalas nere hos faster då Kid fyller år, var där några timmar innan jag gick upp till Julia och intog sängläge. Sen for vi runt igen och hämtade grejor i hela sörberge typ. Landade tillslut hemma hos mig där vi hade värsta tjejkvällen till en början. Sjöng och dansade i sängen typ, väldigt kul må ja säga. Sen for vi till jeppe och sen avslutade vi kvällen i Fagervik. Sov som en gud inatt, har varit skittrött hela dagen, tränat, och ätit gomiddag med Lemons. Nu hoppas jag att veckan går snabbt så det blir helg igen.


Orka

Torsdagnatt, kan icke sova. Det brukar bli sent, men detta må vara mitt rekord. Mår inge vidare heller, så trött på art ständigt känna mig hängig bara.

Idag var vi lediga från skolan, och japp, det var magiskt skönt. Jennifer sov hos mig, och efter uppgång imorse så käkade vi frukost och intog sen soffläge. Jullan kom förbi och pluggade med oss.

Har varit i kovland och kikat på hockey också, och så har min onsdag sett ut. Längtar till helg, det om något, kommer bli fantastiskt!


f a i l

Äntligen är måndag över, alltid värsta dagen. Började med att försova mig imorse, bra jobbat Sara! Gick dit och hade mina två lektioner iallafall, sedan kom Elin och vi for hem till mig. Käkade middag och Jullan ramlade in nån gång där också. Sen for vi och gymmade lite, gjorde det klassiska fallet på löpbandet och allt var jättepinsamt. Dom flesta skrattade ihjäl sig och ja, det var katastrof iallafall. Har alltid gruvat mig inför att träna sånt där inför andra, men nu när jag väl ska göra det så börjar jag med att göra bort mig, känns lite sådär faktiskt. Menmen, haha det där kan man ju skratta åt resten av livet nu iallafall. Nu tänkte jag avsluta dagen med OTH. Hejdåhejdå
 
"Körde stenhårt på gymmet idag"

redo

Den här helgen har gått så långsamt, det har varit så jäkla skönt och jag önskar att alla helger ska kännas såhär. Har ju mått skit i veckan, så nu känns det skönt att jag börjat må bättre och bättre under helgen. Idag har jag varit och kikat på hockey återigen, sen for jag hemåt och packade ihop alla mina grejor, käkade lite middag och så. Har tränat också, min första träning för i år och nu är det bara resten av försäsongen kvar. Känns rätt jobbigt, men det är självklart så himla värt de sen. Imorgon tänkte jag återgå till mina matvanor jag hade innan jul, ska börja gymma också. Är så jäkla pepp på detta alltså, förhoppningsvis ska ingenting kunna stoppa mig. Trots noll träning och dålig kost under lovet, så har jag ändå fått lite resultat märkte jag idag, så nu känns det så jäkla bra när både mat och träning kommer bli bättre. Hua hua, nu kör vi helt enkelt!

heyhey

Kan tala om att denna dag har varit magisk. Det har känts som söndag hela dagen fast att det inte är det, bara det är ju fantastiskt skönt.
 
Igår fixade jag och Julia oss hemma hos henne litegrann, åkte sen hem till Ellen och Jonte och spenderade kvällen där. Jag var den enda som inte drack, men jag hade roligt ändå må ja säga! Jag var ganska trött, så jag smög iväg och vilade lite, haha.. Har vaknat 52 gånger imorse typ, hade dock en bra morgon ändå. Julia kom och hämtade mig och vi for hem till Ellen igen för lite chilledill. For sen till ishallen och kollade på hockey, sedan hem till Jullan, och sen hem till Ellen igen, och nu har jag varit hemma några timmar. Ska se klart ett OTHavsnitt innan läggdags. Imorgon tror jag det vankas mer hockey om jag orkar, annars tänkte jag sova ut bara. Städa rummet hade ju varit bra också, och packat, sedan åker jag till moder jord igen.
 
På måndag började jag äntligen gymma, är faktiskt jäkligt pepp, så det känns bra. Nu är det bara att ladda inför studenten, woop woop!
 

fitinspo

weheartit ♥

Sjuk och taggad

Imorgon är det fredag och jag har varit sjuk hela veckan. Känns förjävligt. Mår för det mesta skit, har dock fått hem mina mediciner så det går ganska bra till och från ändå. Är jäkligt trött bara. Har fått komma ut ur lägenheten några gånger så jag inte växer fast i sängen iallafall. Kikade på lite hockey igår och hjälpte Julia ta ur sin hårförlängning idag. Det har inte hänt nå mer spännande än så.

Annars då? Nästa vecka börjar jag mitt nya liv, är så jäkla taggad! Jag ska börja gymma och äta bättre, samt kämpa som ett djur i skolan. Det här är mina sista månader på gymnasiet och jag vill vara nöjd med dom, mina planer känns bra och nu är det bara att köra på!


hospital

Jahapp man blev hemma första skoldagen, även imorgon också. Blir inge jobb och lite skolarbeten gjort. Känns dåligt. Men kanske hellre nu än strax innan studenten. Jag hr iallafall spenderat min kväll på sjukhuset. Mycket väntan, nå prat, ja det vanliga fast ändå inte. Flera timmar senare for vi hemåt igen. Och det är vad jag har gjort idag, kanske låter kult? Nä.
 

Sunday

Jaha, då var detta lov över. En natt sömn kvar, sen är det dags för skolbänken igen. Är inte ett dugg sugen, men förhoppningsvis går tiden snabbt. I fredags låg jag och kollade på oth hela natten, igår var jag och kikade på hockey med Jennifer och Elin. Sen for jag till stan och käkade med laget, alltid lika trevligt må ja säga! Hamnade hos Caspar med folk nån timme innan jag vandrade hemåt igen.

Idag önskade jag mig en magisk söndag. Vi började med frukost på Ikea, sedan for vi och hämtade upp Jullan innan vi intog sittplatsläge och kollade på hockey idag igen. Efter det åkte vi till Elin och kollade på film och åt lite mat. Har mått dåligt, men annars blev dagen mycket bättre än många andra dagar. Har hunnit med mycket trots att detta egentligen är min sänghängsdag, haha.


O'learys

Åker in till stan och umgås med bästa laget strax, låter fantastiskt!
 

hello you


friday friday

Vilken fredagskväll. Känner mig rätt tråkig, men orkar ändå inte göra nånting. Jag har blivit lite såhär på slutet, orkar inte gå ut, orkar inte fixa mig, tror att jag behöver lite motivation. Jag har iallafall legat hemma exakt hela dagen, käkad sallad med pappa och sett på oth. Är inge pigg och det har redan gått 6 veckor sedan jag var dålig sist, så nu verkar det vara dags igen. Jag känner att jag inte har tid med detta, inte nu när skolan börjar på måndag igen. Men men. Imorgon ska jag käka med laget, och sedan lär jag väl bara åka hem och ta det lugnt igen. På söndag måste jag plugga lite, och sedan tillbaka till verkligheten igen. Mitt sista jullov någonsin är snart över och studenten närmar sig, känns bra!
 
Nu ska jag glo lite mer på oth, så natti

hej 2012 lista igen

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja det har man väl gjort. Åkte utomlands med tjejerna utan några föräldrar eller så. Gick ur tvåan och började trean. Fyllde 18. Det är typ såna saker.

Har du några nyårslöften? - Nej inte direkt, är rätt dålig på att lova mig själv saker, men jag har nånting jag vill lyckas med till studenten iallafall. Vill självklart klara av skolan också.

Blev någon eller några av dina vänner föräldrar i år? - Nepp.

Vilka länder besökte du? - Thailand, världens bästa resa!

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - Är dålig på datum ja, men min födelsedag (12 juni) såklart, men jag hade längtat efter den dagen i flera år så. (16 juni) hade jag mina tjejer på middag hemma, och det var så himla bra alltihop. Annars vet jag inte.

Vad var din största framgång 2012? - Fotbollen helt klart. Jag hade gått hela vintern och oroat mig över att jag inte skulle få nån speltid alls, pga skador och att jag varit värdelös hela vintern. Men sen kom seriestarten, och jag fick spela alla matcher förutom en på hela säsongen. För mig var det framgång.

Största misstaget? - Jag vet inte riktigt. Men att jag inte började med körkortet tidigare typ. Och dedär om att vara med någon som inte förtjänar det, skulle ha sagt hejdå för längesen.

Bästa köpet? - Lätt Thailandsresan. Den kommer jag alltid minnnas.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Självklart. Alla kvällar med tjejerna och annat folk också. Ja, resan med tjejerna, kryssningen med tjejerna, men också min familj många gånger.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? - Jag vet faktiskt inte, partylåtar och så kanske.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Helt klart gladare skulle ja tro. Jag hade en period då jag var så jäkla glad, det kändes som att ingenting kunde göra mig tvärtom. Men man har väl inte varit tipptopp alla dagar hellre, men helt klart mycket gladare!

Favoritprogram på TV? - Grey's, OTH, How I met your mothe, criminal minds, cold case, Ja listan är lång.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Jag var med Ellen, sen på kvällen blev jag firad av släkten.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - Stil på vadå? Kläder? Det är väl det vanliga. Svarta jeans, nån huvtröja, nån av mina västar, camouflagejackan, converse.

Den bästa nya personen du träffade? - Samtidigt som det känns som att jag inte träffat nån ny alls, så har jag nog träffat fler än vad jag gjort alla andra år. Men vilka det är är inte så intressant att veta.


första januari 2013

Jahapp, 2013 är här. Har haft ett bra 2012 må ja säga, nästan magiskt till och med. avslutade året uppe i Jontes stuga med Ellen, Julia, och killarna. Har haft roligt, mest chilledill. Imorgon ska jag upp tidigt för halkbanan, sen ska jag hem och råplugga teori så jag blir klar med detta nån gång. Har ingenting att säga så nu säger jag hejd, nu vet ni att jag övelrevde 2012 iallafall.

mitt 2012

Januari.
Jag längtade massor till mars då jag och mina bästisar skulle ut och resa. Började övningköra. Kollade upp min armbåge för första gången, och den är ej bra ännu (härligt!). Gjorde misstag jag fortfarande ångrar hehe. Myste på med vänner. Gick i skolan. Januari var en tråkig månad helt enkelt.
 
Februari.
Armbågen strulade massor. Fick inte stå i mål på 5 veckor. Var förvirrad. Åt för sista gången på indiana. Var på födelsedagsfester. Var på Thailandsmiddag med tjejerna och allas mammor. Var less på skolan. Firade Elin och hade skitroligt hela kvällen. Träffade herren några gånger. Räknade ner dagarna till Thailand.
 
 
Mars.
Började packa. Åkte till Thailand, hade världens bästa resa med världens bästa vänner! Efter 7 veckors uppehåll från målvaktshandskarna fick jag äntligen ta på dom igen. Hade skitrolig kick off med laget. Saknade. Längtade efter seriestarten. Träffade herren. Var på födelsedagsfest igen.
 
April.
Hade roligt på parken. Träffade herren. Njöt av lovet. Längtade efter sommaren. Åkte med Ulaget till hudik för match och glömde fotbollsskorna? Var less. Åkte till stockhom med mamma och hade det trevligt. Hade skolångest.  Firade sista april. Träffade nån hemlig haha.
 
Maj.
Hade seriepremier i div 2. Pluggade ihjäl mig. Insåg hur jävla dålig jag och herren är. Gjorde min sämsta match någonsin. Räknade ner till sommarlovet. Gjorde dip dye. Var less hela månaden typ.
 
 
Juni.
Åkte på den årliga kryssningen. Jag lämnade in den allra sista uppgiften i tvåan och var skitglad. Träffade herren. Räknade ner till min födelsedag. Kollade på guldkotten och studenten och längtade tills det är våran tur. Gick ur tvåan och fick äntligen sommarlov. Fyllde 18 och var så jävla glad. Var ute och käkade med bästaste vännerna. Klippte av mig håret. Hade födelsedagstjejmiddag här hemma, och det var typ en av mina bästa dagar någonsin. Firade midsommar. Firade Alicia. Började sommarjobba. Köpte min iPhone hehe.
 
 
Juli.
Gjorde min bästa match för säsongen. Hängde med vänner. Träffade hemlig. Var på gatufesten alla dagar. Var död på jobbet. Åkte till stockholm med Lemons och Johan. Jobbade klart och fick sommarlov på riktigt igen. Spenderade två nätter i Julias stuga och tog det lugnt. Var ut med Fp och hade skitkul. Blev tvåfärgad i håret igen.
 
Augusti.
Var ut med tjejerna. Träffade hemlig. Åt kräftor med vänner. Firade Emelie och hade svinroligt. Längtade inte efter skolan. Firade Jullan med gofika hemma hos henne. Hade min första körlektion. Fick mitt första gula kort med damerna. Fick typ ryggskott hahaha.. Började trean. Hade roligt på idyllen.
 
September.
Spelade fotboll. Firade Ellen och den kvällen var så braaa. Tyckte om skolan typ. Bokade tatueringstid med moster. Spelade sista seriematchen för året. Hade avslutning med laget och det var som vanligt svinroligt. Var nöjd med säsongen trots skador osv. Jag och moster tatuerade oss. Var på parken och dansade mig igenom kvällen.
 
 
Oktober.
Var på kryssning med tjejerna som Ellen fått av oss i 18års present, hade vansinnigt roligt. Jobbade på ladies night med Ellen och den kvällen avslutades så jäkla konstigt, haha. Kollade på gossip girl hela tiden. Var ut med kompisar. Var på allstar med Jennifer och Beus och såg en av dom roligaste fotbollsmatcherna jag sett.
 
November.
Var ut med tjejerna. Var på parken. Hade min värsta magperiod på 12 år. Körde 100minutersleken som vi hade hört så mycket om, och klarade den dessutom! Kollade på en massa hockey. Färgade håret ljusare.
 
December.
Det snöade så mycket att jag knappt kom in i huset från min lille stuga. Hade myspys med Beus. Beställde bal- och studentklänning hehe. Slogförsovningsrekord. Spelade cup med Ulaget. Firade Bea och skrattade mig igenom kvällen. Handlade julklappar med Julia och Emelie. Firade jul med en massa Lemons + våran släkt. Träffade herren. Var på parken. Åkte till Jontes stuga och firade nyår där.
 
Ja, det var väl det.

RSS 2.0