Hej igen!

Hejsan hoppsan va längesen det var sen sist! Fast att jag typ bara har jobbat hela sommaren så har det säkert hänt massor som jag inte ens tänker på. Vi har iallafall fått ordning i trappen, så det är bara några lister kvar så är det klart sen. Jag har målat hallen och småpysslat lite bara. I augusti åkte vi till Rhodos med min familj, det var jätteroligt och varmt och härligt, men det var också gott att komma hem till makaroner och korv haha.. 
Vi har fiskat lite kräftor, jag var i Stockholm och sprang tjejmilen med Johanna, Alexs mamma, syster och moster, vi var en del med hand kusin också som bor där :) Vi hade skitkul, och överlevde tjejmilen!! Jag fattar ingenting men det gick faktiskt rätt bra för mig, det märks att man inte sprang runt på lika mycket kilon längre :))) Kände dock på kvällen när jag stelnat ihop rejält att jag bog inte kommer göra om det, dessutom ät ju första kilometrarna så förbannat tråkiga. Men såhär i efterhand så gör jag gärna om det haha...
Jag jobbar ikväll, delad dag imorgon och på söndag, sen dag på måndag. Det är som vanligt förutom att det är lastbilsträffen i Ramsele i helgen. Jag hade före första sett fram emot det här när jag klev av mitt sommarschema, eftersom jag jobbat på allting annat i sommar så var jag glad över att det fanns en grej till som jag kan gå på. Men icke då, fick kliva på ett till schema en sväng så jag missar detta också. Fast det gör inget, det kommer fler gånger ;)

Nu ska jag städa lite i källaren då vi får hem våran nya frysbox idag. Så jag ska ta bort lite kartonger och så bara. Sen tänkte jag ta det lugnt i soffan resten av dagen, ladda i för jobbhelg helt enkelt. 

Och det var det, nästa helg tänkte jag ta med mig Alexus till Sörberge och se på fotboll och så. Längtaaaaar hejdåå

RSS 2.0