Jul. 24, 2013

Just nu händer det inte jättemycket. I måndags började jag sommarjobba och det rullar på precis som vanligt. Så nu kliver jag upp tidigt, jobbar mina timmar, kommer hem och äter middag, åker och tränar, sover, och sen går det runt igen. Hinner knappt med något annat och det är ju tråkigt, men det är ju bara i fyra veckor och sen är jag ledig om dagarna igen.

Detta är en av mina tråkigaste uppdateringar, men så fick det bli.


life

 

birdy

Hello. I helgen har jag varit med Ellen och Michaela i Stockholm. Vi har inte gjort annat än att käka, sova och shoppa. Mätt i magen och ömma ben beskriver helgen ganska bra om du frågar mig. Kom hem runt 18 idag, sedan bytte jag bara om och rullade vidare för lite tävlingar och hamburgare med laget. Mitt lag kom tyvärr inte på någon första plats, men vi har som vanligt skitroligt så det spelar aldrig någon roll. Imorgon tar lilla träningsuppehållet slut och vi kör igång igen, spännande att se hur det går resten av säsongen, men också utanför fotbollen. I november lämnar jag boet i fyra månader för att åka till Ghana, önskar mig en magisk tid innan jag far. Sen kommer jag tillbaka till mina vänner och är fit for fight igen. Saknar dom typ redan fast att det är flera månader kvar, hua.
 
 

What what what

Hej å hå, ligger i skrivande stund på hospitalet. Levern mår inte så bra så det håller dom på att fixa nu, men imorgonbitti får jag rulla hemöver om det går som planerat. Har inte gjort nånting särskilt alls. Typ sovit, spelat sudoku, kollat lite på sommarkrysset, allt som jag vanligtvis aldrig gör annars. Så det kanske låter kult? Höjdpunkten var iallafall när moder jorden och pappa kom med en köttbulletallrik, då va man i heaven må ja säga! Det gick dock sedan över till en smärta som höll i sig i flera timmar, vilket inte är så roligt när man inte får äta nå smärtstillande. Så nu väntar jag på bättre tider bara :)

Tack och hej, haha leverpastej!


RSS 2.0