instagram

 

uppdate

Hejhej, veckan rullar på och mina planer har inte gått som jag vill riktigt. Kände redan i fredags att det var dags att bli dålig igen, och så blev det också. Så jag har varit sängliggandes i princip hela veckan. I fredags hade vi tjejer från HL skitroligt i alla fall Käkade gott, sjöng och sen rullade vi in till stan.
 
Annars så har jag träffat Ellen och Jennifer nån sväng. Jag har köpt tallrikar och bestick inför min framtida lägenhet. Imorgon är det dags för andra besöket på vårdcentralen, och jag har bokat tid för vaccinationer. Det är väl det jag har gjort helt enkelt.
 
 
 
 

Aug. 23, 2013

Klockan slog precis om till fredag och jag bör sova för längesen. Vid denna tid imorgon står jag förmodligen och kör nån fuldans med mina bästa jobbkamrater någonstans. Eftersom jag tränade efter jobbet och allt vad det var, så har jag helt enkelt packat ner lite kläder i en resväska eftersom jag inte hunnit med mig riktigt. Jag ska alltså ta med mig en jäkla resväska på jobbet pga en utgång? Låter konstigt men det känns som det smartaste.

Imorgon är min sista sommarjobbsdag och jag ät lite kluven. Var döless i början eftersom jag jobbat där 3 somrar förut. Men i år har jag jobbat med 3 nya donnor som har fått mina dagar att rulla på bra, så jag vill jobba mer. Jag vill tjäna pengar och inte känna någon stress över det. Jag tror det kommer gå bra men jag vet ju inte vad som händer efter Ghana liksom. Är sugen på en sak, men tanken att lämna min trygghet igen känns jobbigt. Men aja, det där kan jag tänka på längre fram så :)

Och annars då? Nästa vecka tar jag alla mina saker till pappsen och flyttar in på heltid. På målvaktsfronten rullar det på rätt bra trots ömma knän och jävlig rygg.


Uppdatering

Hallå i stugan. Alla andra kvällar vid den här tiden brukar jag sova, men idag blev det tydligen inte så. Jag skulle egentligen ha slutat jobba nu, men jag fick chansen att jobba en vecka till så då tog jag den. Haha pengar är livet!!

Idag har varit en fantastisk dag. Det jag jobbat med är inte särskilt roligt, men jag gapskrattar flera gånger om dagen så det går bra ändå. Vi tog dessutom en väldigt efterlängtad seger också, vilket känns så j ä v l a skönt. När jag kom hem åt jag sen god middag medan jag öppnade lönespecen. Fick endast för de åtta dagar jag jobbade i juli, men herregud nu känner jag mig rik helt plötsligt. Bra känsla må ja säga.

På fredag ska jag ut med finaste jobbkamraterna. Ser ej fram emot packningen jag måste ha med mig, men det lär bli så roligt att jag kommer ha träningsvärk i magen på lördag. Jag slutar även jobba på fredag, så nästa vecka tänkte jag fixa allt jag tänkte höra den här veckan. Typ att skicka in visumblanketter, kika levervärden, vaccinationer, börja packa ner mitt rum i kartonger, osv osv.

Nä nu ska jag somna lycklig och vakna likadant. Jag lär vara trött men va fasiken, livet är bra jäkla bra ibland alltså.


a drop in the ocean


Grattis bästa du <3

Hallå i stugan. En uppdatering om läget just nu kanske? Jag är inne på min sista sommarjobbsvecka för i år och det känns super. Jag har stått hela dagen på jobbet och det känns nu kan jag lova, så nu ligger jag i sängen och vilar lite innan träningen börjar. Jag har inte så mycket att berätta egentligen då jag bara jobbar, spelar fotboll, äter och sover just nu, men men. Jag kikar in och hälsar min bästa syster grattis på födelsedagen i alla fall! Så grattis bästa du, jag älskar dig miljarder varv runt jorden <3
 
 

söndagsångest

Söndagkväll och ångest, nu längtar jag till nästa helg. Det där om att de 5 första dagarna efter helgen är värst, stämmer ganska bra.
 
Igår var jag med Elin, Jennifer och Joel på konsertfesten och kikade på Håkan. Sen gick jag och Julia en sväng på Daltons innan vi sprang igenom stan till bussen. Idag har jag varit med släkten och kollat på kusinen som spelat fotboll, det har varit skitvarmt och skittrevligt. Och det var min helg det. Nu är det bara att ladda för mina två sista veckor på HL för i år.
 
 
 
 

RSS 2.0