lördag

klockan slår snart tre. sisådär nio minuter nu

idag ska jag till mamma, men det får bli senare.

igårkväll var jag ju som sagt på selånger med tjejerna, vi hade trevligt. gick först runt och kollade in alla stånden, sen till karusellerna (sttttt??? :O:O:O) aja. sen gick vi nog och kollade igen, sen satt vi oss en stund. växlade pengar, sen mot karusellerna igen. vi köpte tolv billjetter eftersom det blev billigast kom vi fram till. då kunde vi åka tre var, så det börjades med nått skeppliknande sak, fast som en bur eller nått. den åkte bokstavligt runt runt, upp & ner, jag var nog räddast av oss fyra innan den börjat. men jag var nog gladast när vi klev av. hahaha jag var så lycklig. samtidigt som jag skrattade ihjäl mig skrek jag att jag skkulle dö, haha ...hur kul karusell som helst verkligen.
sen gick vi vidare till en annan, då vare inte bara vi fyra som åkte. amanda julia andreas jonte och nån kompis till amanda trorja. har åkt den förut men den var kul, tror det finns på film också. andreas den jäveln, skrattade gjorde vi.
efter den skulle jennifer o elin åka space eller nått, så då gjorde dom det med med amanda och dom. jag och julia stog kvar på marken levande till 100%. haha aldrig att jag sätter mig i den .........
sen gick ja o julle och åkte den upp och ner igen, haha ajg önskade jag hade en sån på gården. LÄTT

nenu orkas det inte skrivas nå mer.
hedå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0