men tja

Julia har åkt, och jag ska snart slå på mer grey's. Har inte allt för mycket att säga så jag slänger in nån webcam bild istället. Imorgon vankas det match, och sedan ännu en ny skolvecka. Kämpaa



too bad

Vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramla vi in i varann.

some nights

Jag älskar att det är lördag och att jag inte behöver göra ett skit. Är svinigt trött och jag njuter över att jag är ledig och fri exakt hela dagen. Jag ska laga bulgur och rostbiff med aioli sen, precis den maten jag åt 7 av 7 gånger för några månader sen. Jag ska kolla på grey's anatomy och grina åt fina avsnitt. Jag ska äta mitt godis som jag köpte förut när jag och Julia gick hem. Det låter som den bästa dagen någonsin va? Ja, en av dom iallafall.

Igår efter att Julia och Ellen hade anlänt så promenerade vi bort till Jonte och chillade där nån timme, sen kom Johan och Victor och skjutsade oss till Jeffe. Var där ett tag och sedan åkte vi till fagervik och var där några timmar, och sedan åkte vi till söråker. Och tillslut for vi hem till Jonte och sov där. Jag, Jullan och Ellen såklart.

Vaknade vid 8 imorse, sen gick vi och åt på cosmos. Sen sov vi lite hos Jonte innan jag och Julia vandrade hem hit till pappa. Satt ute på balkongen i solen en stund innan vi intog sängläge, och här tänker jag då ligga kvar resten av dagen. Helt klart.

Jäklar vilket detaljerat inlägg det blev då, men nu vet du ganska exakt vad jag har gjort dom senaste typ 14 timmarna iallafall, trevligt.

friday

Åh, har precis sett senaste avsnittet av oth.. Såå fint, så himla, himla fint.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, Ellen är och hämtar saker, och Julia lär väl ramla in här om en stund. Sen utgår vi härifrån. Om några timmar ska vi till Jeffe och sedan vidare på 18års fest, så jag kan inte tänka mig att kvällen blir annat än bra.

Det enda problemet nu är väl vad man ska ha på sig. Nu hur det problemet ens kan existera efter att ha fått två paket med kläder. Hua, hua.

falling

Ligger i sängen med Ellen och vi myser på bara. Det är fredag och jag mår jävligt bra, hela den här veckan har varit fin i huvudtaget. Våren verkar vara här och nu är det inte superlångt till det är sommarlov heller. Fotbollen går iallafall bra till och från, och skolan med. Serien börjar om cirkus en månad och det ska bli lite nyare och lite mer spännande. Jag och mamma åker till stockholm nästa månad och det ska bli väldigt trevligt må ja säga. Så det är lite på gång iallafall, känns bra nu va!

Ikväll vankas det roligheter med vänner, imorgon är det vilodag och på söndag har jag match. Och det är min helg de, grymt.

the sounds of silence

Someone like you.

mirrors on the wall

Hej fina, fina dag. Idag har jag varit lycklig och jävligt nöjd med livet. Av någon anledning känns det bra med skolan igen, jag tror att jag är på gång. Sista lektionen blev inställd och hela klassen jublade, så glad blev vi för att få sluta en timme tidigare, magiskt. Sen fick vi veta att morgondagens första lektion också är inställd. Åh, inställda lektioner är så bra.

Åkte som sagt och åt med några vänner efter skolan, och sen for vi vidare mot ishallen. Timrå tog än en gång hem matchen och det gick bra att jobba också, hur bra som helst hurrni. Men nu känns det fint att få ligga i sängen och njuta av dagens sista timmar, att en grym sovmorgon ligger och väntar gör ju inte hellen saken värre.

fin kväll

Ligger här alldeles nyduschad och är helt slut. Jag tog mig en promenad i mörkret bort till tennishallen förut, sen körde vi igång. Vi var faktiskt väldigt aktiv större delen av tiden, och en och en halv timme senare åkte vi hemåt. Så det var mycket trevligt må ja säga.

Imorgon har jag min finaste sovmorgon och det ska bli så skönt. Sen ska jag jobba efter skolan, och blir det lika mycket folk som sist blir det nog inte en lugn stund på hela kvällen. Men det är ju roligt det också. Kanske ska fundera på att ta några andra skor än converse, för dom får man ömma fötter av kan jag tala om! Hua hua.

Nu tänkte jag kika klart på grey's avsnittet och sedan stänga av hade jag tänkt. Men känner jag mig själv rätt lär det inte bli så, men man kan ju alltid försöka.

bad min ton

Jag ligger och grinar åt grey's anatomy. Efter min lilla grey's paus har jag återigen börjat kolla, och jag kan riktigt känna hur kvällarna kommer fyllas med en massa GA igen. Hua, hur ska tårarna räcka till? Haha..

Det blev ingen solning, inte heller någon hårfärgsköp. Men snälla moder jord åkte och hämtade mina kläder iallafall, och jag kunde ha allt, woho! Om en timme ska jag befinna mig i tennishallen för lite badminton också, och det kan ju bli skoj. Får helt enkelt se hur armbågen tar mina superslag, annars får jag använda vänstern, det kan ju kanske bli ännu roligare de.

this girl

I remember when you called me beautiful.

samma nätter väntar alla

Ibland önskar jag att jag var en engelsktalande människa, för allt låter så mycket bättre då. Synd att jag inte ens är särskilt bra på att prata på engelska, speciellt när jag har nationella i speaking om en vecka. Hur ska detta gå? Skolan gick annars bra idag, faktiskt väldigt bra. Jag jobbade stenhårt och nu känner jag mig till och med lite stolt över mig själv. Vet inte vad som hände faktiskt. Jag kanske insåg att det finns betydligt värre saker än dålig skolmotivation, ibland kanske man bara behöver bli lite påmind.

Efter skolan gick jag iallafall hem till fader. Han lagade tacos och jag kan tala om att den smakade grymt, kanske lite för bra. För nu ligger jag här i sängen och känner mig väldigt degig. Känns inte heller bra att jag missar två träningar den här veckan på grund av jobb, jag kan då inte fortsätta äta tacos som jag gjorde idag när jag missar det enda aktiva här i mitt liv. Men jag vill jobba, så det är ju en valsak det där med maten, såklart.

Om cirkus en halvtimme ska jag åka och sola med mamma, jag ska som sagt försöka hålla i den lilla brännan jag fick i Thailand. Ska nog köpa med mig hårfärg hem också, och hämta ut kläderna som jag beställde på Gina. Känns spännande, internetshopping är den bästa! Måste hitta den perfekta hårfärgen också, det är dagens planer de hurrni.
-
Det blir bra ska du se ♥


:

I watch the stars from my window sill. The whole world is moving, and I'm standing still.

kom och håll om mig


trött på det mesta.

Jag har en jobbig skolkänsla i kroppen och jag vill orka bry mig lika mycket som jag en gång gjorde. Min mentor ringer till mina föräldrar och pratar om frånvaro hit och dit, fast att jag är där. Är det ingen som ser mig längre? Eller är jag bara så oaktiv att jag blir osynlig på nått vis? Nej, jag vet att det inte är så. Jag blir bara så trött på allt skoltjat och jag orkar inte ta det. Jag försöker bara göra mitt bästa, även om det inte räcker till alla gånger nuförtiden.

Annars då hurrni? Idag har jag jobbat från fem till halv tio, och jäklar vad folk det var på hockeyn idag. Tiden gick åtminstone fort, och det gick ju bra också, både för mig och för timrå. Så två tummar upp skulle man väl kunna säga. Imorgon har jag en fin sovmorgon som ligger och väntar också, plus att jag är träningsledig. Fantastiskt.


tidsfördrivet denna kväll

1. Hur gammal är du om fem år? 23 om några månader 
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Dom på hockeyn
3. Hur lång är du? 176 långa cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Jadu, vet inte faktiskt
5. Vem ringde du senast? Ellen
6. Vem ringde dig senast? Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Men tycker det skulle vara roligt att umgås :)"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på till vem, men oftast sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom har aldrig varit gift, men dom är inte tillsammans
10. När såg du senast din mamma? I söndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blåarå
12. När vaknade du i dag? 08:0000
13. Vilken är din favoritjulsång? Vet inte, brukar inte lyssna på det så ofta ja eller
14. Vilken är din favoritplats? Mina rum.
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på ett bra ställe.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att nånting var under sängen kanske
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Bea larsson, helt klart
19. Hur stor är din säng? Har dubbelsäng hos både mamma och pappa
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? MED!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 hos mamma, 2 hos pappa
23. Vem var din första idol? Vet inte, markoolio kanske
24. Väggur eller klocka på armen? Har klockor som man har på armen, men jag gör sönder alla
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ibland så
27. Vilken är din favoritglass? Nogger och magnum double tror ja
28. Vilken är din favoritefterrätt? Vet inte.
29. Tycker du om kinamat? Bara ris och friterad kyckling, inget annat
30. Tycker du om kaffe? Nejj
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Brukar sova på magen ja. Eller vadå? I mitten på sängen eller?
33. Kan du spela poker? Om nån berättar hur man gör först
34. Tycker du om att mysa/kela? Är det med nån man vill det med så, fast det brukar ju oftast va så
35. Är du en beroendemänniska? Vet inte.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner inte, men vet
37. Vill du ha barn? En dag.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ska va engelska de då
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Beror på.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Bra saker, inte onödiga
42. Äger du dyrbara smycken? Inte direkt.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? One tree hill.
44. Kan du rulla med tungan? Kan ja nog
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla är roliga på sitt sätt
46. Sover du med gosedjur? Nej
47. Vad har du för ringsignal? Nån nokia signal
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Inte va ja vet
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min vägg.
50. Flirtar du mycket? Tror inte det.
51. Kan du byta olja på bilen? Mamma visade faktiskt häromdagen hur man gör ;)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nepp.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Hypnotisören
54. Läser du någon dagstidning? Ibland aftonbladet, ibland st.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nja, händer sällan de
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vet inte
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Genomgången idag på skolan, jävligt tråkigt
59. När var du i kyrkan senast? Med skolan.
60. Är du lycklig? Väldigt, oftast

A case of you

» James Blake – The Wilhelm Scream
» James Blake – A Case Of You
» Timbuktu – Kom och håll om mig
» Brian – Drowning - Acoustic Version
» Lil Wayne – Mirror
» Tyler Ward – U Smile (Justin Bieber Acoustic Cover)
» Jason Reeves – Photographs & Memories.

w y & f

Idag har jag hittat massor av fin musik, jag tycker om mig själv då. Jag har beställt hem bilder på internet också, flera stycken, och det blev inte ens dyrt. Det tycker jag också om.

Idag är en sån dag då jag skulle kunna skriva tusentals rader på evernote. Jag skulle kunna knäppa miljarder bilder på allt som är onödigt. Jag känner mig inspirerad och jag vet inte varför. Jag vill bara göra, och se ut som hon jag vet att jag kan vara. Men av nån anledning kommer jag aldrig riktigt dit. Jag tror bara att det är på gång, eller jag hoppas att det är så. Jag vill fortsätta vara inspirerad, fortsätta känna såhär. Jag ska fortsätta längta efter sommaren, och jag ska fortsätta se framför mig allt jag vill, och ska göra. 2011 var mitt år, men 2012 ska bli minst lika bra.


thailand del 8.










thailand del 7.










thailand del 6.










Thailandsshopping


3 converse. 10 linnen. En skjorta. En kjol. En jacka. 3 iPhoneskal. 6 halsband.
2 Armband. 5 nagellack. Plus presenter till familjen.

dear john

Åhoj, söndag är snart över och jag sörjer över att helgen är påväg mot sitt slut. Ännu en skolvecka väntas och jag ser som vanligt inte fram emot det, men men. Är så trött att jag inte ens har orkat tagit av handduken ur håret, fast att jag duschade för längesen. Vi förlorade matchen förresten, och jag var dålig, riktigt dålig.

Annars då? Jag har inte allt för mycket att säga. Ska väl ta mig ur sängen till att börja med, sen kanske jag slår på nån serie eller nått liknande. Vi får väl se. Nu: Hejdå.

-

Det hugger i bröstet varje gång jag ser ditt namn.

söndag

Heyhey, sitter ute i stugan nu precis som vanligt. Moder jord kommer hem idag så jag har städat lite och så, Julia kom och gjorde mig sällskap en stund också. Annars har jag inte hunnit med mycket mer, och något annat har jag inte planerat att göra tills jag ska åka på samling. Idag är det träningsmatch mot Hudik som gäller, så det är bara att börja ladda.

Igår skjutsade Jens mig och Ellen ner till Bea. Jag och Bea åt och sen rullade resten av tjejerna in. Hade inte så myclet för oss, men vi hade trevligt ändå. Strax innan tolv åkte jag och Ellen hem, så det blev en väldigt tidig kväll. Men det var skönt det också, var så jäkla trött igår alltså. Huaa.



Nu tänkte jag kika lite på SATC, heidoo

dagens

DAGENS LÅT: Lost in the world
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder. Svarta jeans, och tröja
DAGENS DUSCH: Den förut idag.
DAGENS FRISYR: Lite lockigt dårå
DAGENS MAT: Kycklingsallad
DAGENS HÄNDELSE: Häng hos Beus
DAGENS PLANER: Nästa plan är att sova
DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS SAKNAD: Vet inte
DAGENS DROG: Vet inte
DAGENS TRÅKIGASTE: Att fixa håret 
DAGENS KÖP: Mat
DAGENS GODIS: Har inte äte nå godis
DAGENS HUMÖR: Joedåå
DAGENS SJUKA: Träningsvärk coh huvudvärk
DAGENS KOMPLIMANG: Har inte fått nån
DAGENS SKRATT: När Bea dansade till ketchuplåten, åå hua
DAGENS BILRESA: Den hem från Bea
DAGENS GRÅT: Senaste OTHavsnittet!!
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS LÄNGTAN: Min födelsedag!
DAGENS SPAN: Inget span alls vaa
DAGENS PERSONER: Tjejorna

Thailand del 5.











different


Tog mig orken till att klistra ihop det här. Väntar med spänning på att detta ska komma, också håller jag alla tummar jag har på att jag kan ha dessa också. Tänkte lägga upp lite bilder från Thailand också, och sedan ska jag se senaste avsnittet av oth innan jag hoppar i duschen. Och de va det.

same mistake


Låt mig bara va, jag försöker säga nej till dig.

saturday

Godmorgon. Halvsitter i sängen och är svintrött, blev sent igår vaa. Åkte som sagt på nöjeshallen med laget, och där hade vi skitkul. Sen åkte jag hem och bytte om i den snabbaste farten någonsin! Johan stog redan utanför och väntade och jag sprang runt i huset som en yrhöna. Måste dock ha varit rekord på fixningsbiten. Inte illa pinkat.

Johan skjutsade mig iallafall till Anny där jag blev kvar resten av kvällen, hade kul och åkte sen hem igen några timmar senare och somnade. Ikväll ska jag nog till Beus och hänga med dom, och imorgoneftermiddag har jag träningsmatch. Så det är resten av min helg de.

Nu: Grymt sängläge på g

get down

Har precis beställt lite mer kläder, oups...

Efter skolan så har jag käkat pappas godaste makaroner och korv, som jag har längtat efter det nu när vi var i Thailand! Mumma.a.a. Sen har jag bara suttit här, bytt om till svarta och oömma kläder till kvällens bravader. Det vankas kick off med laget, och det kommer nog bli jäkligt kul. Sen får vi helt enkelt se vad som händer, om jag åker iväg på annat eller om kvällen fortsätter på hemmaplan.

Bra skönt med helg, och som jag njuter redan. Bara tanken på att få slippa skolan en stund, fantastiskt. Nu ska jag göra nånting annat innan jag åker in mot nöjeshallen. Hej o hå

så säg mig

Mitt hjärta värker och jag vet inte varför.

torsdagsjävel

Jag har ont i hela kroppen sen träningen, till och med i huvudet. Men det gick ändå okej, så jag är nöjd. Fick åka hem med Sune, han släppte av mig och en massa kakor hemma hos pappa. Strax efter så tog jag en promenad hem till mamma. Hängde tvätt och duschade, sen intog jag soffläge. Mycket skönt, mycket skönt.

Just nu ligger jag ute i stugan och kikar omkring på lite bloggar. Jag vill att morgondagen ska bli fantastisk, jag hoppas att jag vaknar och känner hur jäkla glad jag är. Vill inte vara på dåligt humör mer, så det hade varit perfekt. Men nu måste jag stänga av snart, så jag inte bryter min nya kliva-upp-på-morgonen-trend. Det hade varit tråkigt. Så jag säger hejdå, också hörs vi nog imorgon. Haha. Godnatt.


space

Hajhaj, veckan har gått snabbt och imorgon är det redan fredag. Riktigt skönt må ja säga! Dessutom blir det kick off med laget imorgon, och det kommer nog bli skitkul. Efter det får vi se vad som händer, jag tror det blir en fin fredag iallafall.

När jag är klar med det här ska jag byta om för träning. Först har vi utelöpning, och det är min kropp inte redo för alltså. Haha hua, innan träningen i måndags så hade jag inte tränat på tre veckor. Såå vi får helt enkelt se hur länge jag orkar. Sen kan jag bara hoppas på att själva träningen går bättre än sist.

Idag har jag spenderat pengar också, blev en rejälare summa än vanligt, men jag är glad för det! Skulle ha lagt upp en bild om jag hade orkat klistrat ihop allt, men det gör jag inte. Så ni får se när jag har fått grejorna istället. Men nu måste jag kila, ciaociao

.över och ut.

Nä, nu slår jag igen datorn och säger godnatt. Är svintrött. Fortsätter nog lägga in bilder imorgon, eller dagen efter det. Ja vi får helt enkelt se. Nu, hejdå.

thailand del 4.








thailand del 3.









thailand del 2.









thailand del 1.

Tråkiga bilder som inte ens knäpptes i Thailand.








oh

Heyhey! Kan riktigt känna hur mitt humör svänger, men men, är man tjej så är man.

Men just nu är det kanon iallafall. När skolan väl tog slut så promenerade jag hemåt till pappa, sen kom mamma och vi åkte och solade. Sen övningkörde vi lite innan vi svängde förbi och hälsade på Johan. Där hände inte mycket, så efter en stund for vi vidare hemåt. Åkte till Bea och hämtade en massa kakor som ska säljas också. Och det var väl min dag det i princip, har duschat och så, och nu ligger jag här ute och välkomnar natten. Har en fin sovmorgon imorgon, så lite längre kan jag vara uppe. Tänkte lägga upp lite bilder från resan iallafall.

Och det var väl de.

det är så jag säger det

Jag ligger i hans famn och hans armar håller om mig. Jag ryser när han andas på min nacke, jag är så kittlig. Han pussar min axel och drar mig närmare. Hela världen stannar när jag vänder mig om. Hans ögon ser så djupt i mina, han ser verkligen mig. Vi behöver inte säga nånting, tystnaden är fantastisk ändå. Här, precis här skulle jag kunna ligga i all evighet.

Han drar sin hand lätt mot min arm, jag kan inte låta bli att skratta.
Han vet ju att jag är kittlig.

<3

Kanye West – Lost In The World

why start a fire?

Godmorgon. Dagarna går och snart är det helg, bra skönt! Jag ligger just nu ute i stugan och försöka finna ork till att kliva upp och klä på mig. Det är bara det kvar, sen kan jag börja vandra till skolan. Vaknade över en timme innan alarmet ringde imorse, så då klev jag upp och duschade. Har inte försovit mig nånting sen jag kom hem, jag får väl hoppas att det håller i sig.

Bilderna sen thailand är ute på fejjan, snart ska dom väl hamna här också. Snart så.

innan natten tar slut


river en vacker dröm

My hands are longing to touch you, but I can barely breathe.

three days in a row

Nä fyfan, har legat bra länge nu och lagt upp bilder på fejjan. Är kissnödig, har mensvärk och är hungrig. Ska gå in och kissa, ta mig en macka, och sen gå ut igen och kolla på senaste avsnittet av oth. Sen ska jag sova som en gud, det är iallafall planen. Bra skönt att jag har sovmorgon imorgon iallafall.

Nä nu hurrni, god natt

saknade te havs

Ligger här ute i stugan och lyssnar på mysmusik. Av nån anledning kände jag för att lyssna på Håkan Hellström, så ja, nu gör jag det. Håller på att lägga in bilder på facebook från resan, men det tar sin tid. Annars då? Skolan rullade på som vanligt, och kvällens träning är inställd. Fantastiskt skönt att vara ledig.

Imorgon är jag också ledig, så då ska jag och mamma passa på att sola. Måste försöka hålla i den lilla brännan jag har. Ska nog lämna in min telefon också, så snart är min iPhone åter i mina händer, som jag har längtat! Och till sist måste jag åka förbi Beus och hämta lite kakor som ska säljas. Och så kommer nog min onsdag att se ut.


helt enkelt.


elephant gun

Ligger ute i stugan och det känns som att den kommer lyfta, jag har då inte missat blåsten iallafall. Idag fick vi sluta tidigare, så då tog jag och Ellen en promenad hem i stormen. När jag kom hem kokade jag lite makaroner och åt dom med ketchup, hua så gott, det hade jag längtat efter!

Håller på att redigerar bilder från Thailand, men det är ju så in i helvetes många så det tar sin tid. Men snart kanske jag börjar lägga upp dom, vi får helt enkelt se om orken finns. Ikväll vankas det iallafall träning, och för första gången på länge har jag faktiskt längtat riktigt mycket. Idag får jag äntligen dra på mig målvaktshandskarna för första gången på 7 veckor, så det känns bra!

Annars var det väl inget mer.


-

Du är perfekt.


far away

Men hej igen. Är äntligen hemma efter hemresan som kändes som en evighet, min säng känns fantastiskt skön kan jag lova. Resan har iallafall varit så jävla grym, vi har haft så sjukt kul. Dock har vädret inte varit på våran sida, det har helt enkelt var mer dåligt än bra. Så brännan är inte som man vill att den ska vara, men va gör det när man har haft det så jävla bra?

Dom här två veckorna har innehållt allt från att min resväska blev kvar i Kiev, till sol, regn, moln, bad, sand, pool, mat.. Mat.. Mat.. Vatten, seven eleven, polis, dricka, shopping, värk, diskussion, snorkling, elefantridning, solbränna, typ busskrock, väntande, båtåkning, skratt, och så vidare.. Och jag har haft så jävla, jävla kul.

Jag har knäppt flera hundra bilder, och när jag har tid och ork kommer jag lägga upp dom. Än så länge har jag bara hunnit kolla igenom dom och tiden har redan runnit iväg. Så det får vänta till någon annan dag. Nu ska jag stänga ner och sova, godnatt

good life


flaws


All of your flaws, and all of my flaws. They lie there hand in hand.
Let's finish what we've started. There's a hole in my soul.

packat och klart

Packningen är så gott som klar och jag är redo att åka! Just nu ligger jag i sängen och njuter medan jag laddar ner nyaste avsnittet av oth, hua, den här kvällen är så bra! Min medicin är så fantastisk och jag mår primaballerina. Nu kan inget gå fel!
När packningen pågick:


why am I crying?

Heyhey! Idag är livet på topp må ja säga, haft haft förjävliga krämper till och från, men nu är man fit for fight! Moder jord hade åkte en sväng på apoteket och nu mår man igen! Känns fantastikt nu när man legat och sörjt av smärtor i en vecka, så nu jäklar!

Har som jag trodde inte kommit nån vart med packningen! Men jag har iallafall lagt i diverse biljetter och pass i mitt införskaffade resefodral iallafall, woho. Annars så orkade jag mig igenom skoldagen, mötte upp pappa och köpte mat. Sen låg jag i fosterställning tills mamma kom och hämtade upp mig. Sen kom nästa skjuts till ncc och jag kom därifrån för en stund sen. Planen var att packningen skulle vara igång nu, men icke. Men jag är iallafall påväg, det är alltid nått. Tänkte ta in en massa kläder och prova nu lite, sen kika på bb, och sen återgå till packningen. Nån gång ska man väl bli klar.

Nä nu hurrni, det här har jag inte tid med. Så hejhej, slänger upp några meningslösa bilder sen.


we found love

Hajhaj, min första skoldag för den här veckan och jag vet inte ens om jag kommer kunna hålla mig kvar hela dagen, blir det för jobbigt så går jag hem. Men jag mår iallafall bättre, så det är ju bra.

Jag ställde alarmet på tio idag, men jag vaknade vid sju och kunde inte somna om. Så jag gick in och duschade istället, sen har jag bara suttit i soffan och kollat på tv. Efter skolan ska jag till pappa en sväng och hämta lite grejor, sen måste jag hem hit och packa. Ikväll ska jag förbi träningen också och lämna en sak, sen ska jag hem igen för att fortsätta packa. Om jag känner mig själv rätt så blir jag nog inte klar i första taget.

Imorgon åker vi, wohooo

RSS 2.0