Haha omg

Hellå bloggen. Igår var det bergeforsparken, och som vanligt så kan man prata om dessa kvällar en hel dag och lite till efter.

Efter att ha åkt hit och dit med Julia, färgat hår och duschat och lockat hår och ätit mat och så, så plockade vi upp en till Julia och for hem till mig. Stressfixade mig klart och tillslut kom vi iväg till Ellen.

Hela vardagsrummet var redan fullproppat så vi intog köksläge vid middagsbordet, mycket trevligt må ja säga! Hela högen gick till sist bort till parken, hade svinroligt, dansade nästan exakt hela kvällen så som jag alltid gör där??? Vet inte hur det kommer sig att det blir så men, haha aja. Kvällen tog slut och vi vandrade hemåt.

Somnade svinsnabbt och imorse när jag vaknade var jag så jäkla förvirrad. Haha jag satt mig upp i sängen och fattade typ ingenting, sen ringde jag Ellen för att klara upp visa saker. Vi bestämde ganska snabbt att vi skulle köpa nå mat så jag klev upp och promenerade bort.
Sen dess har jag hunnit med att ligga på Ellens golv och mått dåligt. Kommit hem och halvsovit. Ätit god middag och varit svintrött. Duschat. Sett på film hos Ellen. Hämtat Ellens lillebror i stan. Käkat glass på Max, och nu äntligen ligger jag i sängen igen. Imorgon ska jag sova ut och inte behöver jag ha söndagsångest heller. Detta är mitt sista lov och jag ska fan njuta av varje sekund.

Godnatt från världens längsta blogginläggsskrivare


-

Jag vet mina misstag.


all these little things

Hejhej, nästan så att jag glömmer lösenordet till denna skit, haha.
 
Idag har jag tagit lov och det känns fantastiskt skönt må ja säga. Jag avslutade skoldagen med ett fint resultat på muntliga nationella i svenska som vi hade idag. Så jag är jäkligt nöjd! En tjej i klassen hade en jättefin presentation och när vi klev ur klassrummet fanns inte ett öga torrt. Så fint så! Har inte haft allt för mycket för mig sen jag kommit hem, kikat på nån film och ätit middag typ. De flesta är ute och firar för att det är lov, själv har jag haft min säng och ett glas vatten. Inte det roligaste, men är inte särskilt pigg heller så man får väl vila upp sig inför fredag istället då det vankas retroröj. Av nån anledning så har jag alltid så jävla kul på dessa retroröj, så kan inte tänka mig att jag blir besviken den här gången heller.

Hej påre igen

Händer ju typ aldrig nånting superroligt i mitt liv som jag kan berätta om här, men det kanske inte behövs eftersom ni blir lika intresserad av den här fantastiska bloggen varje gång jag skriver att jag ligger i sängen, pluggar eller nånting om fotboll, eller? -.- Förhudligen inte.

Om jag varit aktiv senaste tiden så kanske jag hade berättat att jag var på kryssning med Jullan, moder jord och mormor förra helgen. Den där årliga traditionen ni vet? Men det är jag ju inte så nu vet ni det iallafall. Åkte en annan båt och den var inte lika party som galaxy och därmed så var väl det en besvikelse. Dock jäkligt roligt för mamsen och mormor att dom verkade ha roligare än alla på båten sammanlagt, haha. Trots att jag och Jullan inte var så festlig som annars kanske, så var den ändå den sjukaste på sitt sätt. Haha pinsam och ja, har aldrig skrattat så mycket som under dom där 24 timmarna iallafall!

Sen kom vi hem och jag återgick till verkligheten igen. Värmecupen startade och idag var jag den duktigaste bänkvärmaren av dom alla. Insåg hur förjävla nervös man blir av att stå på sidan och kolla på, hua, kan inte vara bra för hjärtat de inte. Vi förlorade iallafall finalen på straffar, men man får väl vara nöjd med tanke på den tunna truppen som sprang runt med känningar lite här och där. Duktigt mitt lag må ja säga.

Men nu lämnar jag tompratet och detta för att försöka somna i god tid. Imorgon - tillbaka till skolan och kämpa på tills nästa fantastiska lov. Nattinatti


Hellå

Nämen hej igen! Har knappt nå bilder att bjuppa på, men förhoppningsvis kanske det kommer snart. Så drar väl lite snabbt vad som gjorts senaste veckan. Haha sån tråkig läsning, men men.

Hat haft brors lägenhet då han varit borta. Har haft det så jävla bra, och jag har insett ännu mer hur skönt jag tycker det är att vara själv ibland. Haha harmoni för själen! Har tränat och jobbat och gått i skolan före mesta bara. Igår var vi några hos Ellen några timmar, imorse hade jag match, efter det städade jag lägenheten som en tok, sen for jag in på birsta med bästa moster och fikade lite. Sen har jag bara myst på hemma hos dom hela kvällen. Ska sova nu då vi avslutar värmecupen imorgon, så hejdåhejdå.


hej Jag lever

Gör du just nu? Har nyss käkat, ligger i sängen och tänkte slå på en film.

Vad är du rädd för? Att alla mina nära ska försvinna bland annat. Och spindlar. Men det finns mycket annat jag är rädd för också.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Jag bryr mig mycket om andra.
Det roligaste jobbet du haft? Haha jag kan inte påstå att jag har sån stor arbetserfarenhet. Så jag säger jobbet på hockeyn.
När tog du ditt körkort? Hehe det är på gång hoppas jag.
När grät du senast? Häromdagen bara.
När skrattade du senast? Idag, har umgåtts med faster och kusinerna på drakborgen.


Vem åkte du bil med sist? Min faster :)
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? En nogger.
Vem åt du mat med sist? Pappa.
Vem sov du hos sist? Robino.
Vem sov hos dig sist? Jag minns faktiskt inte.
Vad var du rädd för när du var liten? Jag var så jäkla blyg, och att tappa bort föräldrarna var typ det värsta som kunde hända mig.
Vad ville du, som liten, bli när du blev stor? Delfinskötare och konstnär, haha
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient? Oj det är många gånger det.
Värsta smärtan du råkat ut för? Förutom smällar jag fått och så, så äre väl allt dehär med min mage.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv? Oj det är ju hur mycket som helst. Kan knappast rabbla upp allt, men Thailandsresan var bland det bästa jag gjort.


Något som gjort dig riktigt förbannad? Ja, det är också mycket. Men folk som endast är ute efter att förstöra må vara bland det värsta jag vet. 
Dold talang? Vet faktiskt inte. Ibland kan jag nicka med boll ganska många gånger på rad, haha härligt.
Vad finns oftast i din handväska? En huvtröja, pengar, laddare, nån tampong, mediciner, sen varierar det lite beroende på vad jag ska göra.
Har du piercing eller tatuering? Jag har en tatuering på ryggen, och en navelpiercing, och 5 hål i öronen.


Vilket är ditt favoritplagg? Svarta jeans.
Sämsta egenskap? Skjuter upp saker för länge, och prioriterar kanske lite fel ibland.
Ord du använder för mycket? Va, typ, ba.
Vem litar du mest på i hela världen? Julia, Ellen och Bea, Jennifer
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Två.
Favoritgodis? Choklad.
Hur är killen som får dig att falla pladask? Jadu, snäll, charmig fast att han inte vet om det, rolig, fast jag vet inte riktigt.
Vem ser du upp till? Min moster och min faster, helt klart två av världens bästa människor.


instagram moments


uppdate

Ja här står det jävligt still ser ja, men jag har ingenting att skriva så.

RSS 2.0