Love u

Trots stort bilproblem i fredags så kom vi iväg till Ö-vik tillslut. Vi fick som tur va låna en bil (tacktacktack!) så vi kunde åka. Vi har haft det skitbra hela helgen med massa mys och god mat, han är bäst min fina pojkvän må jag säga! Men idag kom vi tillbaka till verkligheten och en stor klump i magen är återigen här. Imorgon kommer domen och aldrig har jag varit i detta läge, antingen löser sog allt eller så kan detta bli min dyraste historia någonsin. Så nu håller jag både tår och tummar kan jag lova.

MEN denna helg kan jag dock leva länge på. Jag är knappt ledig nån helg på hela sommaren, så detta va behövligt. Nu ska jag bara hitta mig tid till att åka hem en sväng, det längtar jag till.

Imorgon jobbar jag mitt första pass ensam på hemtjänsten, och det känns lite läskigt faktiskt. Inte själva åka-hem-till-folk delen, utan vilken jobbtelefon jag ska ha haha... Men det löser sig ju såklart, men det är så typiskt mig att haka upp mig på så löjliga saker. 

Nu ska jag se klart på filmen innan jag joinar Alexanders sovläge. Natti

12/6

Älskar att fylla år! Det är inte lika excited längre, men det är så trevligt haha :) Mitt psyke mår mycket bättre i år, förra året när jag fyllde 20 hade jag nån sorts kris och blonderade håret hur många gånger som helst. Katastrof!! 

Igår var min sista dag på skolan, och det var så sorgligt att jag vill flytta in där typ. Jag har haft så jäkla kämpigt men också så himla roligt, fattar inte att en hel termin redan har gått och att det är över nu. Sjukt. Men men så är det.

Igårkväll hade vi ett litet kalas här hemma med Alexanders familj, mycket mycket trevligt! Idag ska jag plocka upp Alexander på jobbet, sen åker vi vidare till Ö-vik där vi ska bo på hotell hela helgen. Hur mysigt????! Tanken var att vi skulle åka hem till Sörberge, men flera är borta i helgen så då får det bli någon annan helg. På måndag börjar jag jobba  och sen är man typ upptagen resten av sommaren. Så det är väl så det ser ut för mig. Nu ska jag fortsätta njuta av födelsedagen, puss

Blablabla

För två timmar sen var jag skittrött och höll till och med på att somna innan (!!) Alexander, vilket typ har hänt max 2 gånger. Nu ligger jag här och är skitpigg. Vad hände och varför e frågan.

I fredags jobbade jag till 21:30, sen for vi ut på björnspaning då folk har sett björn här i veckan. Men vi fick då inte se nån björn inte, så det blev hemgång istället. Igår va vi på kalas hos Madde och Tomas i några timmar. Det var mycket trevligt må ja säga, gott fika, fint sällskap och lite spel osv med tjejerna. På kvällen slutade det med att vi gick på bygdegården.

Idag har det varit brännbollsmatch mot niorna och det gick ju åt helvete haha. Men det var roligt ändå :) Det var dock skönt att få komma hem igen och ta det lugnt. Ofta har man ju nånting på gång, så hela den här dagen har varit välbehövlig, trots att den gick fort. 

I veckan är det skolavslutning och lite annat roligt på skolan. På fredag fyller jag år och i helgen ska vi bort på hotell för lite mys. Lär bli magiskt!! Imorgon kommer mamma Lemon och Johan hit en sväng, sen måste jag hitta en tid för att komma hem till Sörberge också. Men snart så :)))

RSS 2.0