go go go

Å gud va dagarna känns långa, helt slut om kvällarna. Vaknade Imorse och var livrädd, drömde att jag blev jagad av typ hundra maskerade beväpna män som dödade allt i sin väg, jag skulle springa och gömma mig under en bil men den var alldeles för låg, så när dom hittade mig och skulle skjuta mig så vaknade jag precis, haha låter så jäkla fult, men jag var helt andfådd när jag vaknade. Huahua..
 
På skolan blev jag klar med en bokgrej, samt fotouppgiften jag och Jennifer grejade med igår. Sen satt jag ute i solen i mina ickesommarkläder och väntade på mamma, sen for vi in till Ica Maxi för inventering. Det gick bra och tiden gick fort, så sen var det bara att åka hemåt igen. Nu vankas det en natt utan sömn då de sista skolarbetena förhoppningsvis ska bli klara, tänker inte lägga mig förrän jag känner att det är lugnt, så heja heja! Nu är det bara att köra!
 
 

good day

Klockan är mycket och jag planerar att bli klar med i alla fall ett arbete innan jag stänger ner. Den här dagen har varit så jäkla lång, men samtidigt väldigt bra också så det är ju skönt.
 
Imorse klev jag upp och städade rummet då vi har haft visning på huset idag igen. Väl på skolan så skrev jag ett personporträtt på median, som min lärare också tyckte var bra vilket kändes väldigt roligt! Sen skrev jag klart en debattartikel och skickade in. Det låter kanske inte mycket, men äntligen börjar arbetena skickas in och det blir mindre på min lille lista. Hade dessutom kontakt med Tyskland idag heheh, mer om det nån annan gång kanske! Hade nån tävling på svenskan och sedan avslutade jag och Jennifer skoldagen i bildsalen för att framkalla lite bilder. Då det var väldigt längesen för båda två så blev det en skrattfest kan man säga. Men efter mycket om och men så hängde alla våra bilder där så nu är det gjort i alla fall, dock kom vi från skolan strax efter halv 6, men det vare väl värt liksom.
 
När jag kom hem vare bara att byta om och snabbfixa sig för att sedan bli upphämtad igen för att åka in till stan. Myste på både på Svensson och Allstar innan jag, Jennifer, Julia, Johan och Micaela vandrade upp till bion för att se Fast and Furious 6. Jag och Johan delade på en massa popcorn och chips så att det inte blev någon middag idag gjorde inte så mycket det. Filmen var jäkligt bra så vi for hem nöjd, hade återigen skrattfest fast denna gång i bilen då mitt bälte inte funkade, lite väl trötta kanske.
 
Nu ska jag göra psykologi och läsa bok sedan säger jag god natt för idag, imorgon har jag planerat helvetesplugg hela dagen på skolan innan jag rullar vidare på inventering på Ica Maxi, kanske låter kul?

spider

Åh gud vill bara att den här dagen ska ta slut nu, vill lägga mig men måste plugga, orkar inte. Imorse hade vi studentfotografering, såg hemsk ut som förväntat och sedan har vi suttit i medierummet och jobbat hela dagen. Fick en del gjort faktiskt, sen kom det en spindel och jag och Jennifer tog varsin stol och nuddade knappt marken förrän Emmet kom och räddade oss hehe...
 
Sen var det dags för nästa fotografering, med laget denna gång. Såg förmodligen förjävlig ut där med, och sen när väl det var klart hade vi målvaktsträning. Känner mig rätt ovan med BSK, skönt att få komma ut, men planen är så jäkla hård och jag är så ovan och jag slår mig och allt är bara jobbigt typ, nämen idag var det jobbigt i alla fall. Tror fasiken att sparken mitt i ansiktet i lördags inte gjorde susen direkt, aja får se hur det känns om ett tag. Nu ska jag och mina värkande ben försöka plugga. Spyr typ av bara tanken på att jag ska upp imorgonbitti för att städa inför husvisning............
 

monster


hey ho

 
Imorgon är vi ledig så idag har man ingen söndagsångest inte! Det känns verkligen som att livet leker just nu, jag får in mer och mer skolarbeten och snart är jag klar. På lördag är det bal, och idag var jag hos moster och provade klänningen som hon sytt lite på och så, satt som en smäck! Man har ju alltid längtat efter studenten och nu är det så jäkla nära, kan knappt fatta det själv.
 
Igår var jag i Vännäs på bortamatch, vi vann med 3-0 och det var så skönt att äntligen få vinna. När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt, och sen for jag och Julia till Ellen och Jonte där vi hade en jäkligt skön kväll ute på deras gård med en massa folk. Väldigt trevligt må ja säga!
 
Fick reda på idag att jag klarade ett svenskaprov i språkhistoria, blev sjukt förvånad och väldigt lättad. Så det var jäkligt skönt. Imorgon ska jag hänga med Ellen och Julia för att fixa med en massa hår, lär bli spännande! Men nu hurrni ska jag plugga, så hejsvejs!
 

lycka

Det där om att skippa mösspåtagningsfesten sket ju sig, haha ingen överraskning kanske.. I onsdags när jag vaknade mådde jag så jäkla dåligt, kände att det var så typiskt. Som tur va så gick det över efter bara nån timme, så dagen var räddad! Åkte till Jennifer med Bea där alla var redan, hade skitkul och allting var så himla bra bara. Sen for vi in till stan och sprang omkring på torget med tusen andra studenter typ, det var varmt men jäkligt roligt. Sen for vi hemåt igen och jag hoppade av hemma för att byta om lite snabbt. Sen tillbaka till Jennifer igen. Vi hade återigen skitroligt, mycket prat och skratt och allt som hör till. Sen for vi in till stadshuset och köade ute i regnet, var helt dyngblöt när vi kom in. Haha bland det bästa på hela kvällen var när vakten erbjöd sig att bära upp Jennifer för trapporna eftersom hissen inte funkade, haha så Simon och vakten bar upp Jennifer och jag sprang efter och knäppte kort för att föreviga det hela, kanske inte låter roligt men det vare. En av dom bästa dagarna någonsin må ja säga!
 
Imorgon åker jag på bortamatch till Umeå, så ikväll vankas det bara en massa plugg som måste bli klart. Har redan gjort en massa så nu är det bara att fortsätta. Känslan när jag är klar med exakt allt kommer förmodligen vara magisk, såå nu har jag ej tid med detta. Hejdååå
 
 

tisdag

Detta har varit en bra dag må ja säga! Jobbade jättemycket på skolan, och nu känns det som att det äntligen börjar ordna upp sig. Vi fick dessutom reda på att vi fick MVG på projektarbetet, vilket känns jäkligt roligt och skönt efter allt slit. Sen har jag bara tränat, hade ett viktigt och nervöst samtal med tränaren och nu känner jag mig lite lugnare inför det som kanske kommer sen. Är bara så glad idag, och imorgon har vi mösspåtagning. Jag hoppar dock över festen på kvällen då jag vill få bort alla skolarbeten så jag kan ta det lugnt sen och inte känna mig så stressad. Känns tråkigt att missa det roliga, men samtidigt är jag ändå glad över att jag förhoppningsvis kommer få bort några fler arbeten. Så det får bli såhär helt enkelt.
 
Natural beauty..

heja heja

Hallå i stugan. Vaknade Imorse av att det spöregnade ute, jahapp tänkte jag då, där tog turen med vädret slut. Idag har jag i alla fall varit i stan och kikat på esteternas dansföreställning, mycket bra må ja säga! Sen har skoldagen rullat på bara. Gjorde det tredje kursprovet i engelska, och jag tycks bara bli sämre och sämre på engelska. Har verkligen inte fattat nånting på något av dessa prov, vet inte ja, lite besviken är jag nog.
 
Åkte hem med Fp från skolan, följde dessutom med upp till henne för att kika på hunden hon och hennes kille har köpt. Så söt att jag svimmade typ, vill också ha hund ju, varför vill inte min familj det är ju frågan :( Men men, får skaffa mig en egen nån gång här i livet helt enkelt.
 
Har i alla fall bockat av två skoluppgifter ikväll, inte jättemycket men ändå en bit på vägen! Tänkte sätta mig med min slutuppgift på median nu också. Så man kan ju undra, har jag hamnat i ett flow ikväll kanske? Hehe
 

On fire

Jag tror jag har fått typ frossa? Solsting? Vet inte vare heter men, ligger iaf här och det känns som att jag har feber, har huvudvärk och jag fryser jättemycket till och från. Har bränt mig över i princip hela kroppen då jag fördrivit tiden i både solstolen och solariumet idag.

Annars så har dagen varit rätt skön ändå. Skolan är rätt lättsam vissa dagar och vi fick sluta tidigare också. Sen jag kom hem har det inte hänt särskilt mycket. Varje gång jag har gått förbi spegeln så känns det som att mitt ansikte blivit rödare för varje gång. Har sett på film, solat och käkat med moder jord, och legat i sängen.

Imorgon har vi match på bsk för första gången den här säsongen, spännande. Sen blir det plugg resten av dagen. Vill bara få in alla uppgifter så man slipper vara så jäkla stressad jämt. Annars känns allting rätt bra må ja säga. Bästa moster är snart klar med balklänningen, studenten närmar sig och snart får jag vara lite ledig. Känns mycket bra mina vänner!

Nu säger jag godnatt med dagens fula bild. Haha solskyddsfaktorn som jag bad mamma smörja in mig med måste ha varit bra..


yearbook

Hej hej. Idag har jag varit på ett jäkla konstigt humör må ja säga, jag har varit irriterad, och stressad, och glad, och ja lite allt möjligt helt enkelt. Men äntligen så har vi skickat iväg beställningarna för vårat projektarbete. Vi har jobbat med detta sedan vi började trean och äntligen är allt klart. Nu väntas det bara en redovisning av arbetet på fredag, och sedan är vi äntligen klar. Känns bra.
 
När jag kom hem käkade jag gomat med pappa, och sen dess har jag inte gjort särkilt mycket faktiskt. Skjutit upp lite plugg till nu och så bara, haha exakt allting är ju roligare än att plugga så. Pappa överraskade mig med att betala balen så det gjorde mig jäkligt glad, min ekonomi blev helt plötsligt inte lika tajt längre, vilket underlättar i studenttider. Nu: pluggdags.
 
Haha så vackra så

effektiv jaja

Två minuter kvar av denna fredagskväll, och jag må säga att den här dagen har varit kanon. Jag har fått rätt mycket gjort faktiskt, inte allt för vanligt när det gäller mig så det är ju skönt.
 
Klev upp imorse nån gång, bestämde birstadejt med Ellen och klädde på mig och så vidare. Promenerade bort till mamma, gick sen till Ellen och vi for in till birsta som sagt. Kom hem med precis det jag hade sagt innan att jag skulle köpa, kändes som ett bra jobb av mig.
 
Så när jag kom hem började jag ta fram alla bilder jag beställt hem genom åren, satt upp några på väggen och blev nöjd. Satt även in en bild på mina fina i min nyinköpta ram. Mitt i allt började jag städa. Hängde upp alla kläder som legat på golvet lite för länge, dammade hyllorna så nu är dom svart igen. Kastade en massa skit som jag inte behöver, rensade lite kläder, började klippa och klistra och satt upp fler bilder, gick på ica med pappsen nånstans här också. Sen gick han till en kompis och jag tog fram hammare och måttband och nånting mer jag inte kan namnet på, tog fram gamla trädslöjdstalanger och spikade fast nån sorts krok på min tavla som jag gjort, så den går att hänga upp. Städade hamsterburen haha.. Vet inte om jag sagt det, men jag och Julia fick för oss att köpa en hamster för några månader sen, fråga oss inte varför, minns bara att det var en skitbra idé just den dagen... Men aja, jag packade i alla fall väskorna inför helgen, gick och köpte cola, kom hem igen och dammsugade hela rummet. Allt detta har alltså pågått sen strax efter 15 idag, mycket bra jobbat må ja säga!! Har dessutom kommit på fler idéer till detta rum med papi. Tavla ska upp, hylla ska upp, min tv hos mami som jag aldrig använt ska hit, lådor ska köpas, ramar ska köpas, bilder ska sättas in. Så jadu, någon som är sugen på att besöka ett konstmuseum? Det är bara att höra av dig så är du välkommen till mitt rum.
 

instagram


torsdag

Älskar när man får längre helger, så skönt. Speciellt nu när jag åker bort hela helgen, så dessa två dagar sitter perfekt dom!
 
Idag hade jag ställt klockan på typ tio för att inte sova bort hela dagen. Hade hoppats på sol så jag hade kunnat sola lite på balkongen, men till min stora besvikelse så regnade det. Så jag började grejja lite med en framsida till vårat projektarbete istället. Tröttnade dock och slog på några avsnitt av New Girl som jag struntat i rätt länge nu, så jag såg mina 8 avsnitt och lagade lite middag också. Jag fortsatte sen med framsidan, blev så inne i InDesign att jag glömde bort träningen, haha har aldrig hänt förut? Två minuter över 18 ringde tränaren och frågade vart jag var, OJOJ jag skyndar mig!! Till och med han blev förvånad över att jag tog mig dit så snabbt, laget hade inte ens värmt klart när jag kom inspringandes så det var ju bra!
 
Imorgon ska jag plugga en massa, packa lite väskor och så bara, kan ju hoppas på sol också så att Lemons kan sluta reta mig för att jag är så jäkla vit. På lördagmorgon går bussen till Skellefteå för nästa bortamatch, sen väntar Kalix också, förhoppningsvis går det bättre för oss denna helg. Ska bli spännande att se hur det går med allt plugg som jag har planerat att göra också, men jag delar rum med Madde så hon ska nog kunna tvinga mig. Haha..
 

media och godnatt

Hello hello. Tisdag, dagen före helvetesdagen.. är snart över. Idag har jag bara haft medialektioner, vilket är fantastiskt skönt. Sen kom jag hem, käkade gomiddag, vilade lite, åkte och tränade, blev glad över att bli matchens djurgårdare, kom hem, fikade, gjorde ett schema, och nu ligger jag här. Tänkte försöka sova så snabbt som möjligt så jag kommer upp imorgon. Kikade på Alex blogg och såg bilderna hon lagt upp från dagen, så jag lägger upp samma jag med, haha detta är en av anledningarna till att medialektionerna är typ världsbäst, sällan tråkigt i det där rummet alltså.
 

Live

Senast 03 ska jag ha lagt undan telefonen!! Så jag har alltså cirkus 12 minuter på mig att skriva lite.

Igår hade jag så jäkla tråkigt och hade ingenting att göra, så jag suckade för mamma för att detta är min enda lediga helg på jättelänge = ingen fotboll. Så mami tog med mig ut på stan och vi käkade lite, surrade på, tog nån cider och hade trevligt bara. Sen for jag förbi Ellen och surrade lite till innan jag vandrade hemåt.

Imorse blev jag väckt av ett sms där det stod att jag skulle börja städa rummet då vi skulle ha visning på huset. Så det var bara att kliva upp och sätta igång, skinande rent härinne nu helt enkelt. Efter det for jag in på birsta med Ellen stund, och ännu längre efter det hjälpte vi Lotta och Stefan med att köra ut mat och grejer. Till sist var det bara att skynda sig hem, käka, duscha, blåsa håret, och fixa mig inför kvällen. Måste ha tagit rekordtid idag alltså, så snabbt som det gick!

Så ikväll har jag först varit hos Emelie på sexparty, haha det var så jäkla roligt. Sen rullade vi vidare in till stan, jag slutade min kväll på jacks med Oscar, och nu är jag hemma igen. Ska upp tidigt imorgon igen så nu äre dags att lägga sig, natti natti!

https://cdn3.cdnme.se/866460/6-3/pic_5185aec5e087c3312594ba54.jpg" class="image">


vink


RSS 2.0