-

Ligger i skrivande stund i sängen och försöker skriva en packlista, samtidigt som jag kollar på cancergalan. Gråter titt som tätt över både galan , men också tanken på att jag åker snart. Jag längtar så mycket, men det känns tufft också.

Jag jobbar till på torsdag, och imorgonkväll ska jag på en sista shoppingvända med mamma. På onsdag ska jag ha filmkväll med tjejerna på jobbet. På torsdag ska jag träffa Ellen. Och på fredag ska jag luncha med moster innan jag får besök av mina tjejer på kvällen. Det lär bli en känslosam vecka det här, så nära nu.

Söndag

Jani hurrni, den här helgen är snart slut och snart sitter man på jobbet igen. I fredags var jag ut och käkade med Johan. Jag gjorde misstaget för längesen att säga till honom att jag tålde mer alkohol än vad han gör, haha vilket han skulle bevisa nu att det inte är sant. Och jag håller med. Jag hade iallafall trevligt, och det var kul att få umgås med honom innan jag åker.

Igårkväll var jag och Jennifer på bio, såg en konstig och pinsam film och sen for vi hem till henne igen. Sen avslutadevi kvällen med att färga hennes hår och se på armageddon. Idag har vi bara tagit det lugnt, ätit god mat och skypat lite med Bea. Och det var min helg det!

Om en vecka vid den här tiden är jag i Ghana, sjukt.


ps.

Istället för att skriva om min volontärresa här så har
jag gjort en ny blogg för det istället.
Den hittar ni här :)

Min fina mamma

Du kanske inte gillar allt jag gjort, gör eller vill göra. Vi kanske inte tycker lika jämt. Men så får det vara ibland. Du är en stor del av den jag är, och jag vet att du många gånger har varit stolt över mig. Jag vet att du bara vill mig väl även om jag inte förstår det alla gånger, men du ska veta att jag uppskattar allt du gör för mig fast att jag inte säger det jämt. Jag älskar dig så mycket.

Myshelg i huvudstaden

Halloj! Sitter i skrivande stund på tåget hem från Stockholm, har spenderat helgen hemma hos Elin och Niklas där jag har haft väldigt trevligt. För att beskriva helgen lite kort så har vi käkat god mat. Fixat våra naglar. Sett på film. Haft mycket soffhäng. Ätit goda hemmagjorda langos. Åkt tunnelbana. Jag och Elin träffade Ida för en mysmiddag. Och imorse stekte vi pannkakor till frukost. Jag har haft en grym helg helt enkelt.

soulsister

Spontanfotade Julia lite snabbt förra veckan. Så fin <3
 
 

surprise

Hallå i stugan! I fredags skulle vi tjejer på middag hemma hos Tina och Julia tillsammans med våra mammor, och i torsdags fick vi veta att Ellen och hennes mamma inte kunde vara med, då Ellens mamma hade överraskat Ellen med en mamma-och-dotter-helg på okänd ort. Vi andra tyckte det var lite konstigt med tanke på att den här middagen hade varit planerad så pass länge. Men men, det skulle ju bli kul ändå tänkte vi. I fredagsmorse ringde Julia till mig och frågade om jag också skulle packa min väska, jag fattade ingenting då jag inte hört någonting från min mamma. Så jag ringde upp, och precis som Ellen så skulle även jag, Jennifer och Julia packa våra väskor. Efter några timmar blev vi upphämtade och alla träffades på busshållsplatsen i Timrå för att rulla vidare mot huvudstaden och sedan vidare på en kryssning. Och vi har haft så jäkla roligt. Våra fina mammor är bäst i världen och vi 8 går så himla bra ihop, så vi har verkligen haft roligt. Vi har i princip skrattat från att vi satt oss på bussen i fredags till att vi klev av den igårkväll. Så den här helgen har varit väldigt lyckad må ja säga!
 
<3

Härnösand

Vilken jäkla bra dag! Lever fortfarande på lyckoruset över att ha tagit körkort, får dock inte köra än pga olika anledningar, MEN skitsamma, jag är klar iallafall!

Vaknade upp hos Julia imorse, sen for vi och Jennifer till Härnösand och strosande omkring lite. Käkade mat och så. Sen fortsatte vi trippen till birsta och kikade vidare. Avslutade heldagen hemma hos Julia med god mat framför teven. En jäkligt mysig dag helt enkelt!

Fast car

Today was the day. Körprov klockan 13:00 för att vara exakt. Hur det gick? JAG KLARADE DET. Wihoo wihoo wihoo körkort körkort!!

Iallafall så när jag var klar inne i stan då tog jag bussen hem. Mötte pappa på Ica och köpte middag, tacossmörgåstårta, det är grejer de kan jag tala om! Julia kom förbi och vi avslutade kvällen i hennes säng med en film, skönt och behövligt! 

Imorgon ska vi bege oss till Härnösand för en liten tripp, kan bli spännande att se vad vi hittar där, nått gott och nått bra hoppas vi på.



superb

Vet ni? Jag klarade teorin idag! Förklaringen till att jag är sen med detta är att jag var halvlat i börjar med teorin, och sedan blev jag rätt sjuk både i november och januari. Vilket resulterade i att jag hamnade efter ganska mycket i skolan. Jag var dessutom skolless och allt var det var, men jag bestämde mig helt enkelt för att fixa körkortet efter studenten istället när jag inte behövde plugga en massa annat. Nu är teorin i alla fall gjord och jag är så glad över att jag fixade det på första försöket då jag inte har så mycket tid på mig (vill VÄLDIGT gärna bli klar med körkortet innan jag åker till Afrika). Nu laddar jag inför körningen som jag också hoppas att jag fixar på första försöket. Skulle det bli så att jag inte klarar den så är jag rädd att det inte kommer finnas några tider kvar innan jag åker, vilket också betyder att jag måste göra om teorin när jag kommer hem från Wakawaka-landet. Det mina vänner, vill jag inte. Så jag håller mina tummar att detta kommer gå vägen!
 
Annars så har jag tagit min sista tablett för tyfoidfeber idag, vilket betyder att alla vaccinationer är klara woho! Förutom malariatabletterna då, men dom jag ska ju ta under hela tiden jag är där också satt. Är laddad idag, längtar till och med till träningen? Inte vanligt att jag gör det såhär i slutet av säsongen. Men va fasiken, jag kommer ju inte spela fotboll på hur länge som helst! Det känns lite sjukt faktiskt, min största paus någonsin.

RSS 2.0