one way, or another

har grejjat lite till med designen nu, men har inte tid till att göra mer.
det måste packas, ska ladda hem lite musik och så.

så jag ska vandra vidare. vi får se om jag skriver nå mer innan jag åker. det kommer iallafall vara tyst från mig i en vecka nu, så du får ha det bra. PUSShej

(Y)

håller på med designen, ifall det skulle se rörigt ut
hejs

let me tell you about hard work

har grejja lite med designen, fixar mer imorgon.
nu går jag och slår på en rulle, natti

where the stars go blue

klockan är snart halvsju, jag är trött, och jag har ont i magen.

öppet hus igårkväll gick ju kanoners, stog i kiosken med mycket roligt sällskap. julia,erik,moa&viktor. kan tänka mig jobba i kiosk med dom i framtiden faktiskt, haha låter som en bra idé. nejmen trots min magsmärta klarade jag av att vara på skolan i cirkus 12 timmar. inte illa alls kan jag tycka. skramlade ihop lite pengar iallafall. bra det (Y)

jag tackar även mig själv för att jag var med på öppet hus igårkväll, det resuleterade ju i att jag blev ledig idag. dock hade jag ett prov som jag var tvungen att göra, eftersom jag är ledig nästa vecka. och sen är det ju lov blablabla..
ni fattar <
så jag vandrade iväg till min sista lektion, sliten som fan var jag också. mjukisbyxor, ett linne & en huvtröja. uppsatt hår som inte har tvättats på år och dar, och osminkad. haha det låter som att jag brukar ha jättemycket smink, som att jag inte kan visa mig utan smink. men inte ens lite mascara kletade jag på. menmen, ingen klagade för de inte (Y)

provet som jag hade promenerat dit för att göra, som också var ett kemiprov. var jag ett poäng ifrån VG, känns lite VAFAN ETT POÄNG.. men jag är jävligt nöjd att jag ens klarade provet, med tanke på att dom två dagar jag var hemma från skolan sov jag. så jag känner mig nöjd med G+. otroligt

pga min mage har jag inte gjort någon sorts ansträngning alls till att hitta nått annat roligt än att vara hemma hela kvällen. pappa har köpt ostkrokar och festis till mig, så jag tänkte mysa ner mig med det och slå på en rulle. så jag önskar dig en trevlig kväll, PUSShej


SO

jag fem minuter sen.

nu. SÄNGEN!!!!!!!!

NATTI ;p


mr cool


sneakpeak


mistake

hejsan.
var några dagar sen jag skrev, och min anledning till detta är att jag är sjuk. fast imorgon ska jag på skolan, jjag måste även om jag vill eller inte. ha så mycket jag måste göra satt.
åkte in på sjukan igår, kom hem med nya mediciner och lite ny information. jag kan tycka att informationen va både förvånande och bra, men medicinen som jag fick som skulle hjälpa. den hjälper inte. så hopppet om den sjukdomen rinner ut i sanden lite, menmen. jag fortsätter hoppas. har haft sjukligt ont senaste dagarna, så allt känns rätt meningslöst.

har inlämning om andra världskriget på fredag, och idag blev det lite ändrade planer. så jag måste sätta igång och försöka hinna klart. tror vi har ett kemiprov imorgon också om jag inte minns fel. känner ingen ork till nånting, vill bara ha den här veckan överstökad.
ska skriva på SOn nu. hejdå

i don't care

you are nothing but trouble for me

nails

sara svensson är här igen, hoho

har sovit mig igenom dagen sen sist jag skrev. haha .. kom på mer negatvia saker av medicinen, det klias över hela kroppen, verkligen hela. känns som att jag har löss, haha.. nejmen på huvudet, armarna, ryggen, magen, benen, i ansiktet, verkligen överallt. skitirriterande.
mtv har varit på hela dagen också, allt från the hills, americas best dance crew, taking the stage, och the peak. kan ju tycka att det är rätt bra serier på mtv ibland, mjaaaaaaaaa.....u

ska nog försöka måla lite fina naglar sen. roligare att måla när man har långa naglar, och duktiga jag har inte bitit på mina på ett tag. så dom är längre än vanligtvis nu, så lika bra att passa på. brukar vara duktig på att låta bli dom när jag har fina naglar också. så nu jävlar!
fast jag vill inte ha så mkt längre än vad dom är nu, är ingen nageltjej egentligen. gillar nagellack och mönster mest. och nu sitter jag här och pratar naglar, lika bra att sluta skriva. haha hejdå

hate on me

klockan slog ett för några minuter sen, och jag är dötrött.
löpträningen blev inställd, och det tackar jag gudarna för. hua tror verkligen inte att jag hade orkat det. har träningsvärk, men jag kan faktiskt röra mig normalt =) sen har jag ont i magen som en stucken gris. min rätt så nya medicin funkar ju inte så jag tar tradolanen också, känner att jag inte att stått ut annars. så nu får det bli så, det negativa är att jag blir så jävla trött av den. så om jag ksulle lägga mig nu skulle jag nog somna. och jag känner att det skulle vara skönt, så efter jag skrivit det här kanske man ska ta och mysa ner sig i soffan. jens&mamma är ju inte hemma ändåsatt.

det är söndag också, går bara till torsdag som tur är! kännsssss hur bra som helst. sen tar jag lov kan man säga. sörberge har öppet hus på torsdagkväll, så jag är snäll och ställer upp ska vara där. ska hjälpa tilll litegranna, och då får vi ledigt dan efter. känns hur värt det som helst ju.
sen på söndag om precis en vecka, åker vi till fjällen. tror att det blir roligt i år. vi ska nog ta ett besök till åre och så, och anton skulle med i år också. plus lillVera. mycket folk, plus att det är skönt att få komma bort också. jävligt skönt.
när vi kommer hem från fjällen, ja då har vi påsklov. hur bra är inte det då?
förhoppningsvis har jag inte ont i magen, men det har ju nyss börjat så det lär ju inte ha slutat då. men det blir nog bra ändå =)

berättade jag att jag fick vg på mitt engelskaprov? kanske kanske inte, minns faktiskt inte. men det känns jäkligt bra faktiskt. förhopnningsvis kan jag höja mitt g där, och inte sänka mig i matten heller =) känns som att det flyter på rätt bra med skolan nu. men vem vet.. kan inte påstå att nationella har känts så bra. hua nej.
AJA

men trodde dom skulle vinna där ett tag. jag pratade med pappa i telefonen, och då stog det ett ett. sen när vi la på då ringde han upp på en gång och ba "SEBBE GJORDE MÅL NU!!!" haha söta söta pappa..
nej nu ska jag lägga ner mig lite.
vi höres, posshej

sleepy

svar på alicias kommentar :
ja jag hade tänkt det ;)

har spenderat det mesta av dagen i stan och på birren.
började med ett pass på etic med laget, haha fyfan. men det var skönt när vi var klar =) känner att armarna fortfarande skakar i vissa lägen. hehehehhhehehehehhe ..
åkte hem , duschade. fick främmande av en tjej, men kan tyvärr inte säga vad det handlade om ännu. hemlisssss.
sen for vi till staden för lite tittande. fick med oss tre saker hem, bla en eventuell skolavslutningsklänning. ute i tid (Y) nejmen jag vet inte om jag vill ha den då än, men annars kan jag ju ha den i sommar. funkar ju de å =) kan lägga ut en liten sneakpeakbild nån dag. kanske iaf, vi får se 
*fick med oss två saker till hem. men det är lika hemligt som det andra hemliga, inte ens en smygtitt.

påvägen hem svängde vi in till moster för att visa dagens handlande, pratade lite och så.
sen for vi hem igen, och nu är jens kompis här med sin tjej. och jag funderar starkt på att gå och lägga mig, magen är ju inte i sitt bästa skick. varken inuti eller utanpå, haha..

HeydåNu

by ss



sneakpeak


helg

hejsan

äntligen fredag och äntligen helg. den var efterlängtad. har inget speciellt planerat, men jag har så pass ont i magen ändå att jag känner endast för att ta det lugnt. så det är precis vad jag tänker göra också.
var hur trött som helst imorse när jag vaknade, och är fortfarande. skolan har rullat på som vanligt också.

vandrade hem i min ensamhet, och när jag var vid malin så kom mormor med barnen och frågade om jag vill följa med in och fika lite. så jag hängde med in och gjorde det, sen gick jag hem till pappa. ska ringa moder och höra om hon kan hämta mig sen också.

var på hockeyn igår med julia också, de var ju trevlans. och förhoppningsvis gåre det bättre för timrå nästa gång.
nejmen nu orkas jag inte sitta här mer.
pusshej


onsdagens mysigA


powderfinger

tjosan.

tror att min mage har börjat gjort ont idag, förberder mig inför smärta. haha nedå. men medicineringen jag går på funkar inte som vi vill, och jag vet inte vad jag ska göra åt det heller. dom vill ju göra klart dom här tre månaderna, sen ytterligare tre månader men med dubbel dos. så vi får se vad som händer. jag önskar mig lite tradolan iallafall..

skolan har rullat på, onsdagens skoldag har passerat och snart är det helg igen. endast en vecka kvar då tills jag åker till fjällen en vecka, sen när jag kommer hem väntar ett lov på mig. känns verkligen inte dåligt på nått sätt.
så jag står ut =)
började dagen med svenska, jenny gick igenom typ hela lektionen. sen hade jag & mattias skol iaf, sen matte. det fanns goda mackor på lunchen också, sen hade vi so. och till sist hade vi gympa.
gymnasiet hade trippelboll så vi fick vara lite här och där. lektionen blev ganska oseriös, så tillslt gick jag och bytte om, sen satt jag&gullan oss och kollade på trippelbollen.
vandrade hem med henne också =)

köpte mig en sallad, och gick vidare till mamma. sen har jag bara sutte här, lite tv & lite dator.
ska lägga ifrån mig den här och lägga ner mig i soffan innan träningen, kanske ska byta om nu och bara gå och ta på mig skorna och åka sen. smartis

heydå

not

and now, I want you

fredagen den 12/3





haha det får räcka så..
tjosan

beautiful soul

tjatja

elin drog precis, hon följde med efter skolan. promenerade med henne julia & hem efter skolan, en efter en vek dom av och tillslut vare bara vi kvar. vi gick ett varv runt sörberge innan vi gick till pappa. skönt att få sig en liten prommis ibland, speciellt i denna sol. fast idag vare lite kallare än vanligt faktiskt :sss ogillas
kom hem, åt middag. sen satt vi oss här.

hade gymmet på gympan idag, gjorde några starka insatser. haha ...
FICK VG PÅ MATTEN OCKSÅ, chocken jag fick. skitglad*!!! hur det gick till vet jag inte, men jag gjorde det. och känner mig väldans nöjd! ihooooooooooooooooo =)=)=)

lunchen skulle ha bestått av tunna pannkakor, men icke. stor besvikelse faktiskt :( fick i mig en hårdbrödmacka iallafall, verkligen mättande. heheheh

ska vandra upp till träningen, musik i öronen så går det bra. skönt ännu en gång =)
haha hejdå


kort inlägg

godmorgon

är helt slut. tog hundra år att somna igårkväll, sen imorse har jag vaknat hur många gånger som helst. menmen, är uppe på bena iallafall.
ska till mamma idag, längtar efter min säng! så det ska bli skönt att komma dit faktiskt, haha .. men innan jag ska dit måste jag först duscha, packa. också tänkte jag steka på en burgare till lunch. alltså typ nu. så ska gå och göra det nu, Hare

converse

före första ska jag svara på din kommentar alicia :
jag tror dig när jag träffar dig, haha tills dess tror jag dig inte =) puss


sen skulle jag inte tacka nej till dessa grejjor :





 
give me some money dankeeee

right now

fyll i med ett namn -
denna person har bra andedräckt - ja inte vet jag eller
denna person skulle jag kunna göra allt för - pappa
denna person älskar jag - elin
denna person har jag haft sex med - chad michael murray ;p
denna person är det bästa som har hänt mig - tjejerna
denna person finns alltid där för mig - elin
denna person saknar mig -
denna person skulle jag ringa om min pojkvän hade tagit livet av sig - hade nog inte ringt nån
denna person vill jag kasta en sten i huvudet på - nja javene
denna person är bra på att kyssas -
denna person kysste jag senast - pussade :) martin
denna person är värd guld för mig - tjejerna
denna person kommer jag aldrig svika - elin
denna person är kul - julia söderberg
denna person är gullig - jennifer hägglund
denna person fick jag senast ett sms ifrån - min telefon är trasig
denna person skickade jag senast ett sms till - ^
denna person va jag hemma hos senast - agnes
denna person va senast hemma hos mig - alicia
denna person låg senast i min säng - förutom jag, alicia
denna person har jag haft roligt med - gårdagens folk =)
denna person har alltid varit något extra för mig - ellen källman
denna person har jag släppt kontakten med - inte släppt, den har bara blivit sämre. julia n
denna person kommer jag aldrig släppa kontakten med - elin
denna person va jag senast på toaletten med - ellen källman
denna person delade jag senast en cigg med - humm
denna person sov jag senast hos - alicia yman
denna person sov senast hos mig - alicia ^
denna person är min älskling - tiiiiiepppp martin mazeltov, haha
denna person har jag bråkat med många gånger - mamma
denna person hatar jag -
denna person vill jag lära känna bättre - tkr det är bra som det är nu =)
denna person pratade jag senast med på msn - wirre
denna person pratade jag senast med i telefonen - mamma
denna person har jag sovit med i någon annans säng - ellen i alicias säng
denna person har jag sovit hos - jennifer hägglund =)
denna person har jag käkat god mat med - elin wikberg
denna person va jag senast med på bio -  ellen & jessica, mnen vi träffade amanda julia & amanda där också ;)
denna person kollade jag senast på film med - kollade på oth o lassew med alicia om det räknas?
denna person skrek senast åt mig - mamma
denna person skrek jag senast åt - mamma
denna person är snygg - chad michael murray
denna person saknar jag - jennifer! & julia
denna person är mysig -
denna person va jag senast tillsammans med - viktor
denna person äcklar mig - j
denna person skulle jag ge en halv miljon för att kunna klara sig i cancer - släkten
denna person är bäst - sara svensson
denna person ska jag träffa nu - ingen

augustana

where love went wrong

don't wait

tjoho

måste få säga att gårkvällen var riktigt kul :)
kom hem strax efter ett, tog bort sminket, och borstade tänderna. sen la jag mig, tog ett tag innan jag somnade. men tillslut så.. haha vet inte hur många gånger jag slog av och på teven.
vaknade imorse nångång vid tio kanske, sen somnade jag om. och vaknade sen vid tolv.
känner mig hungrig som ett svin gör ja å, haha kanske dags för lite mat.
ska hhöra med fader min.
så nu har jag inte tid med detta, pösshej


a å

sitter hos ellen the master nu, och om två timmar går bussen.

och det var allt jag hade att säga. bye

when I grow up

tjosan.

hela dagen är i princip planerad. ska först göra mig nån mat, sen måste jag in i duschen. sen ska jag fixa mig, och sedan ta mig till ellen. sen tar vi bussen in till agnes med lite annat folk.
det hela är en lång process, även om det inte låter som det. haha ..

var iallafall på hockeyn igår, riktigt jävla kul vare. ett poäng i ryggsäcken, och mattias fick sitt pris. dom förlorade inte iallafall, och jag kan ju tycka att det är bättre än inget =) så det var ju bra.
vandrade hem med julia, elin skulle egentligen också men det blev inte så.
hade skitsvårt att somna igår, slog till och med på teven igen efter att ha slagit av den en gång. sen när jag slog av den igen, då låg jag bara och stirrade i väggen. men tillslut måste jag ju ha somnat eftersom jag vaknade nu på morgonen, haha smart

fredag idag, = lite kvar tills skolan börjar igen. men det är ju bara tre veckor så det känns bra ändå. plus att jag åker till fjällen sista veckan, så när jag kommer hem då äre lov. så det känns ju inget annat än skönt.

men nu måste jag rulla vidare, så hejdå

somebody to love

nu är jag tillbaka igen, fixad och fräschare än tidigare dagar. haha..

fan det ska bli riktigt kul att gå på hockeyn faktiskt, var ju som sagt längesne plus att mattias får pris i pausen. som han har tränat och kämpat så är han värd dedär kan jag tycka. så det är ju skitkul för honom =)

jag har gått runt och funderat som en dåre på om jag ska ha väska med mig eller inte på hockeyn. jag vill egentligen inte, men då är frågan vart jag ska ha pengarna? jag ska ha skinnjackan och har inte lust att gå och hålla i dom heller. så väskan måste med även om jag vill eller inte.

dagens sara svensson;


- jeanstights, linne & stor pösig tröja

hare

somebody

morsningkorsning,
jag är pepp idag. förhoppningsvis blir det en bra dag.

var väldigt längesen jag var på hockey senast, så nu äre på tiden. ska gå med alicia julia & lisa, så det blir nog riktigt tevligt det. hoppas på en vinst också!
pappa jobbar så jag gör egen mat idag, tänkte försöka mig på strips och schnitzel. förhoppningsvis blir det bra, kan inte tänka mig att det är så svårt. så det blir nog bra.
har inte fixat mig riktigt på hela lovet. kanske i helgen, men inte sen dess. haha .. men idag tar jag tag i det här. min hud är fortfarande konstig också, tycker att det borde ha gått bort nu. men tydligen inte, ska höra med mamma vare är för nånting.

har knaprat på en idé till min vägg hos mamma också, har äntligen kommit på nått jag gillar. men jag behöver en mening, så det är bara det som fattas. blir denna idé i verket kommer det nog upp på bloggen när jag väl har gjort det. så det är bara att vänta och se .. ;)

skriver mer under dagen, Hare

mahaha

för någon helg sen <3

här bjuds det, man kan inget annat än å njuta



haha snyggast i stan ^



avslutar detta inlägg med ett godnatt,
och en bild på den snyggaste av dom alla.


PUSS


mumma

huahuahuahuahuahuahahauhauahuahauhuuuua
än så länge en av världens snyggaste. lätt


b r o k e n



- where are you now? when I need you the most.
why don't you take my hand? I want to be close.

where are you now? when nothing is going right.
where are you now? I cant see the light ..

so take my hand and walk with me, show
me what to be. I need you to set me free

where are you now, Now that I'm half grown.
why are we far apart? I feel all alone ..

where are you now, when nothing is going right.
where are you now?
I can't see the light ..

sara the master

slutade med att jag spenderar ntten hos alicia, alltid lika trevligt.
har tryck i oss alla sorters chips, och ostkrokar. haha dödligt mätt nu. illa..
jag lyckades med middagen, och pappa var nöjd han med.
pimplingen gick dock inte så bra, jag har varken intresse eller tålamod för sådant. känner mer för att sitta och njuta av sol jag, och någon sådan fanns inte heller. så fikat var höjdpunkten under dom timmarna :)

när alicia blev avsläppt hos mig förut så började vi med att sitta vid datorn lite, kollade igenom en massa mappar. vissa roliga, andra inte. sen började vi baka. vi åt så mycket att vi hann knappt njuta av den, haha.. sen satt vi oss med pappa för att kolla på hockeyn. och det slutade med vinst, inte illa. kan tycka att det var viktigt också. sebbe gjorde första målet också, inte illa alls. efter andra perioden gick jag och alicia mot henne, plus ett stop på shell på vägen. haha kan ha varit dagens roligaste också. såhär gick allting till..
jag skulle betala och alicia skulle sen ge mig pengar. när vi kommer till kassan så börjas det.
killen i kassan: hej!
jag: hejhej!
killen: det blir 64 kronor
jag lämnar fram en hundring.
han: du har inte 4 kronor?
innan jag ens hinner tänka skriker alicia ut, JAG HAR!!!
sen lägger hon ifrån sig ett skratt.
då börjar killen i kassan småskratta. sen börjar jag skratta.
medans skrattar alicia också.
det fortsätts skratta och killen i kassan säger
: här var det någon som var ivrig på att betala!:)
sen fortsätts det skratta en hel del.
plus att det kom in två andra på macken som bara står och kollar vad vi håller på med, haha det är svårt att förklara men väldigt roligt vare. haha...
haha det verkar nog inte ett dugg kul för dig som läser. men tro mig bara..

imorgon är pappa på jobbet jag och ska laga mat till mig själv, sen väntar en träning på kvällen. som förhoppningsvis går bra också.
men nu måste jag lägga undan datorn, alicia halvsover nere i fotänden.
ska försöka väcka lite liv i na, och be om att få sätta på oth igen.
så nattinatti


alvin och gänget

morsning

måste skynda på detta inlägg litegranna, ska åka med andre pappa & alvin och pimpla. fast jag lär dock bara titta på, önskar mig lite sol.....
när vi kommer hem ska självaste jag sara svensson göra middagen också, ppappa kommer bli förvånad hur bra jag faktiskt är. haha..
alicia kanske kommmer förbi också, det bestäms nog under dagen. men nu måste jag sticka.
telen är med (mp)
hejs


D.c - permanent

tjosan

följde aldrig med pappa på ica förut, orkade inte.
har inte gjort nånting förutom att sitta vid datorn, kollat på tv, och ätit middag. kvart i sex har jag träning, ska ta mig igenom ännu en timme. jag håller mig aktiv iallafall, haha ..

har huvudvärk, och mitt ansikte har idag blivit alldeless knottrigt. fattar inte vare är för nånting, men förhoppningsvis försvinner det inom kort.
sitter här och önskar mig massor av pengar. tänk va skönt att inte behöva oroa sig om pengarna verkligen räcker den här månaden. så jag ska försöka satsa på ett roligt och välbetalt jobb.
men först väntar flera år av pluggning................

ska iallafall börja lägga undan 200 kr i månaden. har verkligen bestämt mig för det. så det är en början för lite extrapengar :)

hejdå

b j

Morsning

matte skjutsade ner mig och pappa till farmor igår, hon & monika var barnvakt åt Kid. och för dig som inte vet, så är monika min faster =)
och HUA va fin Kid är, helt sjukt va söt.
pappa fick iallafall i sig lite mat, och sen gjorde vi inte så mycket mer. efter en stund gick jag och pappa hem igen, i en jävla fart också. endast för att vi skulle hinna till ica innan det stängde.
skulle egentligen köpa glass till mig, men det fanns inga goda smaker så då sket ja i den. köpte en festis iallafall :) la mig ppå en gång när vi kom hem och kollade på glee. har dom första avsnittena.
nu funderar jag bara på om jag ska bränna mer oth avsnitt, eller glee. för skivorna börjar ta slut så jag måste välja. haha vilka problem.
kommer ju ändå få dom andra avsnittena sen hur jag än väljder. menmen.

jag och pappa ska snart promenera till ica för att köpa lite mat till imorgon, jag ska kocka lite =) haha.. förhoppningsvis blir det bra.
ska gå och klä på mig nu, hejs


kid eir

ska ner till farmor strax, hon är barnvakt åt kid.
så vi hörs, hejs

halo

morning. är hemma idag, = sjuk..........
har mått piss den senaste tiden, mest huvudvärk och ont i magen då&då. känns väldigt meningslöst.

men imorgon ska jag ta med mig själv och gå på skolan. har två prov och vill helst ha dom gjorda, är orolig inför båda två. men nästa vecka har vi lov så jag vill ha dom gjorda. lovet däremot ser jag framemot. skiter i om jag ligger inne vare dag bara jag slipper skolan en vecka är jag nöjd. är så sjukt skolless just nu, orkar inte bara.
ska väl ta fram nått och göra lunch, vi får se vare blir. hajdå, orkar inte skriva mer.

m

I don't wanna be the blame,
not anymore ..

sex and the city

hejsan.
huvudvärken sitter i, men vad kan jag göra åt det.
har träningsvärk också, att borsta tänderna gör ont. haha..
har varit riktigt flitig idag på skolan, jobbat en massa faktiskt. och efter skolan vandrade jag hit till mamma. tog mig ett så kallat mellanmål och satt mig här.
nu är äntligen tisdag över, känns så oerhört skönt. när tisdag har passerat så går resten av veckan snabbt. och på fredag ska jag på bio med jessica, så det ska bli skoj.
är inte på humör så finner ingen ork till att skriva mer heller. så hejdå

walk this way

tjosan.

tänkte börja med att berätta om gårdagen.
vaknade rätt tidigt på grund av ett hus med 4 ungar. så jag ringde alicia och sen la jag mig och lyssnade på musik ett tag. tillslut gick jag ner och satt mig vid datorn i väntan på träning.
träningen gick nog bra, men det kändes ändå tufft. hade ingen kraft kändes det som, det bara blev som det blev. plus att jag inte har varit nå pigg den senaste tiden. menmen.
idag känns det ännu sämre. och har även dubbelträning idag. så vart jag ska hitta orken vet jag inte, för just nu känns det inte ljust för min del.
iallafall så efter träningen duschade jag lite snabbt, drog på mig nå kläder och smetade på mascara för att sedan åka till staden med mamma.
svängde även in på birren när stan höll på o stänga.
är iallafall nöjd med köpena.


- monki 40 kr


- guldfynd (ta 3 betala för 2) ca 150 kr


- gina tricot 49 kr


- stadium 400 kr : ÄLSKA

 
fram - bak
vila 300 kr (klicka för större bild)



det hade varit bättre bilder om jag
hade haft en bättre kamera. men nu
har jag inte det. synd


RSS 2.0