walk away


- the pretender

funny life

en smärtsam kväll för alicias del, men det var roligt



  



(L)


jullegirl

blyerts & sudd =


party song

godmorgon.

jag vill på birsta. ska ju som sagt spara mina pengar, men jag har presentkort som vill användas nån gång. så när mamma kommer hem från ica maxi ska jag höra med henne lite. har jag inte fel har hon också presentkort. så förhopnningsvis vill hon åka med mig en sväng. vi gör ju aldrig nånting tillsammans, bara hon&jag. jag kan tycka att vi behöver det. men vad hon tycker är en annan sak. så ja, resultatet av min plan lär du ju höra om sen.

igår så ringde ju jensan först, sen ringde mamma och frågade vart jag var nånstans. självklart hade hon glömt bort att hon skulle hämta upp mig hos pappa som alla andra dagar. och jag sa klart och tydligen igårmorse när hon släppte avmig på skolan att hon skulle hämta upp mig så jag hann byta om innan vi for till jimmy. det åkte väl ut lika snabbt som jag sa det. menmen. hon kom och hämtade mig, och vi fick väldigt bråttom helt plötsligt. jag kastade på mig andra kläder sen fpr vi och hämtade upp johan. sen vidare till staden där jimmy bor. måste få säga att hans lägenhet var VÄLDIGT snygg. och han var bra på att laga mat också, så det var en lyckad kväll. jenny var ju där med vera också, hur söt som helst, jättefin! :)
på vägen hem stannade vi till på ica maxi och köpte lite glass och sånt.
väl i soffan somnade vi typ allihopa, sen la sig alla på sina rum. försökte läsa slutet på boken ja läser men var för trött. så jag la ifrån mig den och somnade kort därefter. trodde jag skulle vaknade sent idag. men klockan var inte ens tio när jag slog upp ögonen. så nu sitter jag här.
hejdå


superman

everytime I try to fly, 
I fall


let the sun die

hejhejhejhejhej.
någon som är lika trött som jag idag? det är frågan.

jensan ringde nyss, men la på ungefär lika snabbt. vi ska till jimmy och äta middag idag, blir nog trevligt det. ska höra om jag kan få b&j efter det också. hade ju varit gudomligt gott faktiskt...

känns grymt skönt med helg, äntligen ska jag få sova ut. har varit allt annat än pigg i veckan. tror inte det har gått en dag utan huvudvärk. väldigt irriterande. men dock har det gått bra i skolan, har jobbat på som aldrig förr typ. så det är ju bra. känns osm att det är mycket på G dom närmsta veckorna. som jag har fattat det äre vecka 4 nu. nästa vecka har vi fysikprov, vecka 6 har vi grammatikprov plus två nationella. och vecka sju har vi prao. så ja. kom på nu att ja o elin glömde ringa och kolla praon idag också. men vi kan nog fixa det nästa vecka.

gillar min nedre spotifylista också, haha för alla er som antecknar tänkte jag ;)

nu orkar jag inte mer. hejs


mind is a razorblade

jag vill inte höra din röst en gång till,
jag vill inte se dig igen.
jag hatar mig själv för hur jag är och för hur jag känner ibland.
jag hade skrikit om jag hade haft ork.

jag önskar att jag aldrig hade träffat dig


you better die young

hejsaNNNNNNNN........

all denna snö, känner mig rätt less på den nu.
har även fått skottat här hemma idag, känner mig väldigt väldigt duktig. jens åkte för en stund sen, hans skulle på bio. och mamma jobbar över, så hon kommer väl snart hoppas jag. känner mig lite ensam faktiskt. hehe menmen.
skolan har rullat på idag, och imorgon är det fredag äntligen!.
känner att veckan har varit rätt kul och den har gått bra, så det känns skönt.

imorgon ska vi till jimmy som har fyllt år, ska få se hans lägenhet också. den är tydligen skitsnygg, så det blir nog trevligt. sen tänkte jag flörta lite med mamma och ta ett snack om en sak som jag suktar efter......... hehehhe hejdå nu =)

confused

 



 


johnossi

Jag har insett att min senaste kyss: var väldigt längesen
Bebisar är: sööööööööööta

Jag lyssnar på:
  18 karat gold just nu
Jag pratar: en del faktiskt
Jag tycker om : mat

Jag avskyr när folk: är idioter
Min bästa vän är: jag har flera, men elin kan jag väl säga =)
Min första bästa vän hette: ellen källman
Kärlek är: inget för mig, haha ..
När jag borstar tänderna: går jag oftast runt
När jag lagar mat: blir det bra, för jag är bäst

Det sexigaste yrket är: typ brandman eller liknande,
Jag är rädd för: mycket
Den värsta känslan är: jobbig

Den bästa känslan är: när det känns som att det inte kan bli bättre, när man är lycklig

Jag är bäst på: allt
Jag är sämst på: inget, haha nejnej. mkt
Om jag va ett djur skulle jag vara: nått jävligt bra, nått oslagbart.

Jag kommer alltid att vara: större än andra
Det finaste som finns är: kärlek
I sommar: ska jag göra en hel del hade ja tänkt
Sist jag grät var: inte längesen. häromkvällen bara
Jag kan: mycket.

Jag kan inte: sjunga
När jag vill tänka går jag: ner till älven ibland.ellerupppårummetochmålaroskriverlite
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka före mesta 
Min mobiltelefon är: en oldie och dålig

När jag vaknar på morgonen: vill jag sova vidare
Innan jag går och lägger mig: läser, målar, eller ser jag på film
Just nu tänker jag på att: det snöar jävligt mkt ute, och hur jag ska komma hem till mamma
Idag har jag: varit på skolan
Ikväll ska jag: plugga
I morgon kommer jag: vara i skulannnnnnnnnn
Jag vill verkligen kunna: sjunga & träna mig smal på en dag, haha....

snow on my face

tjaaAAAAAAAAAAA......

jag GICK hem från skolan i detta väder, jag kom knappt fram. sanning, trodde vaderna skulle börja krampa vilken sekund som helst. haha .. nejmen fyfan va det snöar, så länge snön inte är på mig, så äre lugnt. men nu var den överallt, verkligen överallt...... just nu idag, hatar jag snö väldigt mycket

skolan har rullat på riktigt bra idag faktiskt. har fått en del gjort, så det känns skönt. ja och elin redovisade för jenny idag, så det är klart. jobbade ikapp i matten eftersom jag var sjuk i måndags när dom började med det där kapitlet. son har jag hemma och den är snart klar, så den fixar jag ikväll. var även med på gympan även fast jag inte skulle det egentligen. åkte skridskor, och måste bara få skryta lite här och säga att jag är så jävla grym! helt sjukt va bra jag är. hahha kanske inte, men ändå. jag är stolt över migsjälv =)

har ju pengar nu så jag ska kolla runt lite på hm och andra sidor, vill hitta lite inspiration så jag vet va jag vill ha när jag väl är på birren. så hejs,

american love

I'm more than a Bird, I'm more than a plane.
more than some ugly face beside a train.
it's not easy ..

people always leave


jag är stark för andra,
men för dig är jag svag. för svag

confused

HEYSAN.

var hemma från skolan idag, halsen mår inte så bra och jag har feber. känner mig inte så mkt bättre men imorgon lär jag nog gå ändå. idag har jag gjort i princip ingenting, typ suttit på rummmet och lyssnat på musik samtidigt som jag har målat litegranna. jag färgade håret också, det glömde ja nästan.
men så har min dag gått till iallafall.
jag vet precis vad jag ska önska mig när jag fyller år iallafall, haha lär ju hinna ändra mig tills dess men just nu idag vet jag.
vill...h.a.12......jun.i...........N.UUUU.............

hejdå

pictures

med aliciusss


- reprisen

















heartbeats

chacha.

klockan är snart sju, och alicia hämtar mig snart för att sedan dra vidare till ellen. där empygirl också är =) sover hos alicia inatt också. hoppas på att det blir en trevlig kväll, men det tror jag nog =) känns skönt med helg också. ska sova hos alicia i två nätter nu, vi ska ha oth maraton. så det är nerpackat med resten av sakerna, en deo, tandborste, mjukisbyxor och tröja. haha, tror jag klarar mig på det. plus pengar till hockeyn imorgon, tror vi skulle på den också.
webcamar med alicia nu också, hahaha det var skitlängesen jag gjorde det med nån. hon springer fram o tillbaka som en tok, s er väldigt stressad ut.

gjorde matteprov idag, till och med A-delen kändes svårt. B-delen var en mardröm. jag är orolig över mitt vg i matte, lätt svåraste matteprovet jag gjort någonsin.....

aja.
ska hejja på alicia nu, så hejs

where are we now


missing you

mmmmmmmmm hejsan.

imorse var jag bra mycket duktigare än igårmorse. haha alarmet ringde, jag stängde av det, och sov 45 minuter till. sen kommer mamma upp och ba "godmorgon gumman....." paniken jag fick eftersom jag aldrig blir väckt. så där rök den duschen jag hade planerat in. MENMEN. imorse klev ja upp iallafall,duschade och sen fixade mig som vanligt.
skolan har rullat på rätt bra. har fått en del jobb gjort, så det är skönt. har gjort gymnasievalen idag också. det var vldigt pirrigt att trycka på bekräftavalknappen, hahah.. men det blir nog bra.
blev iallafalll handels på första, SAMHÄLLE :o:o:o:o påandra, och flygtstekniker på tredje. är lite förvånad sj över mina val, samhälle har ju varit uteslutet sen länge. men titt på fan, efter öppet hus igårkväll har jag fått helt andra syner. så ja, men jag hoppas på att jag kommer in på handels iallafall =)

vandrade hem med elin idag, försöökte plugga men första uppgiften var för svår för mig. haha så jag gav upp. slängde iväg ett sms till fredrik, som jag sedan blev uppringd av. han ville att jag skllulle komma o kolla på träningen iallafall, eftersom min hals aldig verkar vilja gemed sig. så jag gdet =)

ursäkt hur bokstäverna är, de nptt fel på mitt tangentrd. så jag slutar skriver nu innan delir för mycket fe
hejdååååååååååååååååååå


?

goddagens.

ställde klockan på tio idag, så jag kunde gå upp och plugga på en gång. så jag hade det gjort, väldigt duktigt av mig tycker ja. gjorde 17 uppgifter, får göra mer senare om jag hinner. idag ska jag och alicia hockeyn igen, ska bli nice. TROR hon sover hos mig också, vi har samling halv sju på nordic imorgon. nicenicenicenicenicenice....

ska snart gå mot johan för lite skjuts hem till mamma, måste då göra nånting åt mitt morgonutseende, haha ..
nejmen hejdå nu, ska rulla vidare jag

daylight

We walked along a crowded street,
you took my hand and danced with me.
Images ..
And then you left, you kissed my lips.
You told me you would never, never forget
these Images ..

Goodbye, my almost lover.
goodbye, my hopeless dream.
I'm trying not to think about you,
can't you just let me be ..
So long, my luckless romance.
my back is turned on you,
should've known you'd bring me heartache.
Almost Lover Always Do

Runaway with my heart
runaway with my hope
runaway with my love

almost lover

hejsan.

är hur trött som helst idag, vill helst gå och lägga mig. men då är risken att jag inte somnar inatt, och då blire bara fel imorgon, eftersom vi har samling sju på söndag måste jag lägga mig i tid imorgon. så för den sakens skull, går jag inte och sover en stund nu. långsökt det blev, haha

fick bli mjukisbyxor, linne, huvtröja och halsduk idag. + uppsatt hår. har njutit av trevligt sällskap hela dagen också, älskar min klass för tillfället.. sjukt att vi strax ska skiljas, :(:(:(:(: sadface bigtimes.
menmen, vi allla överlever hoppas jag.
har under dagen tagit mig igenom en väldigt väldigt tråkig bildlektion. bild brukar ha eb bra effekt på mig, jag gillar det. men inte idag, hua. känner inte att urgamla tavlor, kända konstnärer osv intressar mig så mkt. trodde jag skulle somna där ett tag. men icke. sen har jag varit med om att edvin först ramlar över mig, sen kommer alla andra och lägger sig ovanpå. MEN EN KÄMPE SOM JAG TAR SIG TYDLIGEN IGENOM ALLT. hahhaha.. kan inte påstå att engelskan var rolig hellerrrrrrrrrrrrr.
hua vilka klagomål det blev nudå.

lika bra jag slutar nu, så hejdå


bullet and a target

idag. har jag insett mer att jag kommer sakna min klass. :(
dom är så bra.

våran hälsokultur börjar nästa vecka, så vi fick gå hem efter engelskan. så egentligen skulle jag vänta på alicia i två timmar. men jag gick hem istället, jag får väl gå och möta na sen =) ska äta lite mat, sen ska vi på hockeyn. kommer nog bli skoj det, brukar ju va de. vill bara nämna att jag har samling halv sju på MORGONEN på söndag, och ska ska spela ute. nice supricee

träningen rullade på
rätt okej igår, fast det
var jobbigt. kondition = inte bra

nja nu ska jag nog slänga iväg ett sms till alicia och kolla när hon slutar, såååå hörs vi

BYE

stop crying your heart out

JAAAAAAAAAAAAAAAAAG KAN INTE SITTA STILLLLAAAAAAAAAAA!!!! SÅ HIMLAAAAAAAA GLAAAAD, HAR TRÄFFAAAT MIN ABSOLUTA IDOL IDAG!!! :d:d:d::D:d:d::D:D::D:D:D:D:
ELAK!!! ELAK!!!!!



hahha nejdå, tänkte vara lite fjortis för en stund..
det jag ville komma fram till var att jag fick martins autograf idag, haha

jag somnar inte föränn två tre på nätterna, skitirriterande. jag är trött. men inte fan somnar jag. nu känner jag mig ilsken. jävla skit.
vilket gör att jag är dötrött på mornarna, idag också. haha..
ville verkligen inte kliva upp imorse, men vad gör man inte för sig själv. ska jag komma in på nått gymnasium äre fan dags att ta tummen ur arslet och sätta igång. så jag steg upp kvart i sex. steg in i duschen, steg ut, fixade mig, och åkte sen till skolan.
dagen har rullat på, har inte kommit in i arbetarposition ännu. men vem vet, det kanske kommer imorgon. förhoppningsvis.
träning idag, målvaktsträning va jag vet. hoppas det går bra med mig, min hals, och min tränare.. vem det nu är, haha.

vandrade hem med fröken söderberg idag, hon vurpade två gånger. sen pratade vi en del intressant, brukar vara så med henne. hähähäähäh .....

ne nu ska jag sluta skriva, hejs

boring life

 TIO FAKTA
1. hemstad - sundsvall antar ja
2. hårfärg - brunt
4. frisyr - just nu uppsatt
5. ögonfärg - blåa
6. skostorlek - 39
7. humör - nu, trött
8. orientering - whatttttt
9. civilstatus - singel
10. vänster eller högerhänt - hyger

TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär? - a
2. tror du på kärlek? - ja, men inte för mig
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? - det gör oftast det när nån gör slut
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - japp, duråååh?
5. har du någonsin krossat någons hjärta? - det vet jag inte.
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? - nejeller
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? - inte direkt
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? - litegranna kanske
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare ? -  det skulle ajg ju inte veta isf
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jadå

TIO SAKER: "DET DÄR ELLER DET HÄR"
1. kärlek eller pengar - både och
2. vin eller öl - water baby
3. dag eller natt - bror på vad ajg gör :)
4. one night stands eller förhållande - förhållande
5. tv eller internet - båda
6. pepsi eller cocacola -  coca cola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll - bror på vem eller vilka ja e med
8. färgfoton eller svart/vita foton - både och
9. telefonkontakt eller face to face - bror på med vem, mahahha
10. aim eller myspace? - facebook

TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - smiter inte ut,
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål - ne
3. har du någonsin gjort något du ångrat? - det har nog alla
4. har du någonsin hoppat bungyjump? - ne
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? -  vafan e de?
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? haha ja.......
8. har du någonsin gått på bio ensam? - hah ne
9. har du någonsin gillat någon som inte gillat dig tillbaka? - ja
10. har du någonsin tyckt att världen suger? - oja

TIO KÄNSLOR.
1. saknar du någon just nu? - a
2. är du glad? - a
4. är du uttråkad? - jämt
5.är du tysk? - njet
6. är du irländare? - nejnej
7. är du fransk? - MNEN JAG ÄR SVENSKKKKK:@
8. är du italienare? jävla skit lista
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? aldrig varit
10. gillar du någon just nu? - nix


done

hoohooo jag har gjort min första lasagne nånsin idag, och jag klarade det. det var ätbart, mamma o jensan gillade det iallafall. haha grym man kan vara.. förutom att jag först klämde ena handen i diskmaskinen, sen den andra också. haahhahaha lyckat..

jag är skittrött, vill bara gå och sova. men då är jag rädd att jag ska vaknade inatt och inte kunna somna om sen. sover så dåligt nuförtiden så jag vågar inte ta mig till sängen ännu. imorgon ska blir min första skoldag, är planerat så iallafall. vem vet jag kanske får värsta återfallet imorgonbitti, men det tror ja inte ;)
orkar inte duscha idag, så jag gör det imorgonbitti istället.

hejdånu

lasagne

sitter här i soffan och lyssnar på min väldigt mycket förbättrade spotifylista, ska snart sätta igång med middagen. ska servera lite lasagne till mamma och jens när dom kommer hem, frågan är om jag kommer klara det. det svåraste jag gjort i matväg är typ pannkaka, haha..

imorgon tänkte jag faktiskt gå på skolan, vi lär ju märka nästa vecka vilka som är hemma och är sjuk. haha, jag har faktiskt ingen aning om jag är frisk än, mig jag känner mig betydligt bättre iallafall. så jag hoppas att det inte finns några bakterier kvar, så jag smittar alla andra. men jag är säker på att det inte är någon fara, både jensan och mamma har klarat sig, ändå har dom varit runt mig enda sen jag blev sjuk satt. så det är lugna puckar :)

jag slog på lite eva och adam igår innan jag somnade, kollade på några avsnitt. sen slog jag på filmen. grinade som en snorunge i slutet, haha... och idag när jag vaknade slog jag på australia, älskar den filmen. och jag grinar lika mkt varje gång på den också, hahaha........... k ä n s l i g a s t . s e ( Y )

nu ska jag läsa igenom receptet och sen sätta igång, jag är fan peppap på dethär. ska bevisa att jag också kan laga mat =) men jens lovade att dom inte skulle bli sur om det blir äckligt, haha..

har inte tid med det här, hejdå nu

funny life

joshua radin, maria taylor - when you find me
<3

 
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? jaa
2. Är du ofta med dina vänner? jadå
3. Vad brukar ni hitta på? olika,
4. Bästa minnet med nån vän? jag har inte bara ett bästa inte
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? jennifer hägglund
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? självklart
7. Har du hatat din bästa vän? inte hatat
8. Litar du på din bästa vän? ja
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? det gör vi alla nångång, sviker
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
12. Vart bor din bästa vän ? timrå, fagervik, fagervik
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? inte direkt
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej,
17. Vilken kompis var du senast med? alicia
18. Har du många kompisar i din klass? jadå
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? elin
20. En vän som du känt sen du var liten? ellen

SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? det märker vi väl då
4. När hade du sex senast?
5. Har du kört oskyddat nån gång?
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? det var när ja va mindre, inte så seriöst nej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej
10. Haft sex på fyllan?
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? tror inte det
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? haha ja
14. Somnat gråtande pga kärleken? ja
15. Varit på en blind date? nej
16. Varit otrogen? nejnej
17. Ångrade du dig?
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? lite mer än tre månader
19. Har du någonsin varit kär? ja
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? ja

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? vet inte
2. Sov med dig i samma säng? alicia
3. Du delade ett riktigt skratt med? alicia tror ja
4. Du gick på bio med? julia edvin martin simon och frida
6. Du gick på stan med? jessica och julia en snabbis
7. Delade en pizza med dig? vene
8. Du ringde? elin typ,
9. Skickade ett sms till dig? elin
10. Du kramade? mamma kanske
11. Gjorde dig lite besviken? vet inte
12. Gjorde dig mycket besviken? vene
13. Du skrev med på msn? pappa
14. Du snackade skit om? hah, brukar vara samma
15. Du åkte bil med? mamma
16. Gav dig en komplimang? de va nog på hockeyn innan jag blev sjuk, hahahahaha
17. Du kollade på film med? mamma o jensan
18. Du åt med på restaurang? mamma jens och michaela i somras typ,
19. Betalade något åt dig? jag fick låna en tjuga av alicia :)
20. Grät inför dig? vet inte

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? nej, lika brare
2. Om inte vem bor du mest hos? mamma tror ja
3. Har du eget rum? yes
4. Egen dator? delar
5. Egen tv? japp
6. DVD? ye
7. Boxer? den står kvar i gamla rummet, som nu tillhör michaela
8. Internet? ja
9. Vilka färger går i ditt rum? tog bort love igår iaf!!!!! happyyface :d nejmen grått vitt och svart typ
10. Har du stor golvyta? jadå
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? jaaa
12. Är köket stort? nja, kunde ha varit mindre iaf
13. Ismaskin? ne
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? japp
16. Fler än ett badrum? ja
17. Badkar eller dusch? både och
18. Tvättstuga? en liten del av vårat badrum ska tydligen vara det, men jag ser det som ett badrum
19. Balkong? yes, hos pappa
20. Bra grannar? inte hos pappa :@

DIVERSE
1. Favoritfärg? svart typ
2. Mobiltelefon? s e
3. Skola och program? sörbergeskolan....... no program
4. Oskuld? haha ja
5. Senaste filmen du såg? evilenko
6. Senaste låten du lyssnade på? joshua radin, maria taylor - when you find me
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? hur är det? <3
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? vene
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? raderat
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? raderat

11. Vad åt du till middag igår? kött, potatis och vitlöksbröd
12. Har du duschat idag? nej
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? hejdå
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? hejdå
15. Har du skolkat någongång? en gång typ
16. Är du en svartsjuk person? jag kan vara

son's gonna rise

goddagenS

hade det jävligt svårt att somna igår. läste klart en bok, sen låg jag bara där och stirrade rakt ut. tillslut gav jag upp och gick ner o la mig i soffan, slog på teven och kollade lite. efter att jag stängt av den, låg jag bara och stirra igen. men tillslut somnade jag iallafall.
så jag vaknade strax efter tolv förut, eftersom jag har åkt på halsfluss blir det ingen skola förän på onsdag. om jag ens är tillräckligt frisk då, vet inte hur länge det smittar satt. men på onsdag är jag ganska säker på att jag är Back On Track. så det går nog bra, förhoppningsvis kan jag vara med på cupen också. men som sagt vet man aldrig med mig, det kanske blir värre. för det skulle ju inte förvåna mig ett dugg satt, menmen.

tänkte kolla runt på lite sidor och sukta efter kläder.
LATER


aras

chaaaaaacha.

slutade gårdagen med halsont, började dagen med halsont. slutar den här kvällen med halsont.
vaknade väldigt tidigt imorse igen, slog på filmen jag aldrig såg klart igår. insåg att jag hade så jävla ont i halsen så jag gick ner. väckte mamma och jens, så dom fick ringa till nån vårdcentral i stan.
sen en halvtimme efter det åkte vi in.
slutade med att jag har halsfluss, ska äta penicillin i tio dagar, 6 gånger om dan. hon på apoteket sa att jag var 'väldigt' sjuk, med tanke på att jag fått dubbel dos och så.
så jag lider somfan här hemma, men jag lyckades få i mig mat nyss. stolt jag är över mig själv. har knappt kunnat svälja mitt eget saliv på hela dagen, har till och med släppt några tårar pga smärtan. jag har sår och blöder i halsen, plus att jag har feber. känns som att jag har turen på min sida, hatar dehär. allvarligt hatar.

mennnneee nu ska vi inte klaga mer, hejdå

fredag

morsning......

har så jävla ont i halsen, finns inte tillräckligt med ord hur ont jag har. sitter här med två påsar halstabletter, och ber till gud att det ska gå över. JAG ORKAR INTE, jävlaskithalshelvete.

igr när jag gick och la mig hade jag lite problems med att sova, men efter lite tvtittande antar jag att jag somnade rätt snabbt. nångång vid tre inatt fick jag sms av alicia, det stog att hon hade drömt nånting och att hon inte kunde somna om.
imorse när jag vaknade skulle jag kolla vad klockan var, så hittade jag telefonen i sängen, också hade jag börjat svara alicia, men sen somnat mitt i allt. HAHHAHAHA, jag hade kommit till 'haha nu väckte du' ..... tror att det ska stå mig där, men vem vet. lite smått roligt vare iallafall.
kunde inte somna om första gången jag vaknade pga halsen, så jag låg bara där och led och kämpade med att svälja då och då. tillslut gick jag upp och kissade, sen la jag mig i pappas säng. funderar fan på att överta den sängen, pappa sover ju alltid i soffan ändå............ hmm ska funderas på iaf.
drog på mig mjukisbyxor, ett täckte och ett överkast. lite kallt i det rummet eftersom vi inte får ner handtaget på våran balkongdörr, HAHA.. men nånstans där somnade jag iallafall, vaknade vid tolv igen.
men fortfarande med sveriges ondaste halsont.

:@

Hejdå.

godnatt

I tried to hold on but it hurts too much.
I tried to forgive but it's not enough.
To Make It All Okay

one of those days

hejhej.

först tänkte jag inte gå på hockeyn, sen insåg jag att jag faktiskt ville. kylan skulle inte få stoppa mig, så jag slängde iväg ett sms till alicia och ja så blev det. haha vilken jävla kväll säger jag bara. skrattade en del iallafall*

en förlust senare fick jag skjuts hem av dom också, när jag kom hem tog jag fram min b&j glass. lovelovelovelove va gott

och en stund senare sitter jag här, ska snart ta mig en tallrik flingor och försöka sova. sov jävligt dåligt inatt, och vaknade rätt sent. och så har resten av lovet sett ut också. ska försöka vända på dygnet lite iallafall, så jag orkar med att kliva upp på måndag. kan bli en utmaning.....

plus att jag måste plugga nån dag, lär bli söndag. för sån är jag, men inombords vill jag göra den tidigare. men som sagt så är ja inte så. hårt haha ^

jamen jag rullar vidare jag då, och passar på att tacka alicia för kvällen. jag hade mer än kul =)(L)

LATER

this feelings won't go away

hej alla glasssssätare.
jag ska iallafall äta glass. ben&jerrys in my <3

sitter här och lyssnar på lite citizen cope, kanske nya kärleken ? who knows.. pappa gick precis och handla glass till mig, och med det utlöstes lite tjaffs. men ajg tror vi båda överlever, he he he he he.

känns skönt att jag börjar på måndag, jämfört med yman som börjar idag. haha ... bara tanken känns jobbig ju. förresten har jag nog kommit nånstans med mitt gymnasietänkande. har faktiskt hittat tre program på timrå som jag kan tänka mig. men det är ju en stund kvar till jag ska söka, så mycket kan ändras, tro mig.
jag längtar lite faktiskt, träffa lite nytt folk och så. slippa sörbergeskolan, men jag kommer ändå sakna klassen. vissa har jag gått med sen ettan ju. menmen, life I guesssssSSSSSssssssssss.

ikväll funderar jag o yman på att gå på hockeyn, det enda som skulle kunna hindra mig är kylan. fyhelvete va kallt det är idag. typ 27 grader kallt O:OO:O:O:O:O helt sick ju.
men jag ska prata med yman, jag är inte helt omöjligt ännu :) tänkte att det var dags för en vinst, så det kanske är lika bra jag är där ? haha nejdå.

nu ska jag läsa runt lite, snart kommer pappa hem med wonderbaaar glass till mig. lovelylovelylovely
HEJDÅÅ

godnatt


ek


- I need you to know today, I'll wait for you always ..
We start together, and we end together.

I Love You

(L)(L)(L)

kollat runt på lite kläder och grejjat lite.


- meeeeee like


- summerfellings

nu ska jag byte om lite, blir upphämtad av alicia nångång.
sover där inatt. 
hejdå

Lovely Tonight ~

maten förut var väldans god, satt finfint den.
förutom min träningsvärk, så har jag fått ont i halsen också... -_-
älskar att ha ont och vara sjuk, verkligen.
menmen jag överlever väl.
imorgon börjar min första målvaktsträning, vi märker väl hur det går.

har inte tagit mig till att ringa nån eller nått idag för att göra nått, tänkte att det bara blir en större plåga för den jag skulle ringa till pga min träningsvärk. klagar en del när jag har ont. dålig egenskap jagvet, haha menmen.

så har iallafall stannat inne hela dagen idag, medans pappa har gått ut och gått två gånger :s det ör typ 20 grader kallt, inser inte hur han ens kan tänka tanken. men han hade den så kallade rånarluvan på sig, och skitfult var det också. haha

kan lika gärna slänga in lite musik.
för både din och min skull.
jag har tråkigt.

Citizen cope - Son's Gonna Rise
Gavin Degraw - Jealous Guy (Acoustic Version)
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
Tyler Hilton - Missing You (Acoustic Version)
Jack's Mannequin - The Mixed Tape
Joshua Radin, Maria Taylor - When You Find Me
Oasis - Wonderwall
Jet - Look What You've Done
The Killers - All These Things That I've Done
Feist, Constantines - Islands In The Stream

tack för mig, häjs

Afraid ..


- Something is said, it sits in my head.
it's been there too long, it's killing me slow.
it's rolling around, it's pushing me down.
it's keeping the good part of me closed.
Can't you see that when I find you, I'll find me ..

I need you to know today I'll wait for you always..

wonderwall

hej


kollade klart på fjärde säsongen av oth igår........... väldigt tröttsamt. började läsa ena boken efter det också, känns inte som att jag är fast. som med twilightböckerna, dom ville jag inte lägga ifrån mig. men det känns inte svårt att lägga ifrån mig den här boken. haha nörden.
la ifrån mig den när jag insåg att jag inom kort skulle somna. sen antar jag att jag somnade, för jag minns inget efter det. blev väckt av pappa imorse, tolv var nog klockan. tyckte han sa det. låg kvar och drog mig lite, sen fortsatte jag läsa på boken lite. ja det blir bättre, men jag är fortfarande inte fast. men det är inte dålig iallafall.

sen klev jag upp, kom knappt ner för sängen. älska träningsvärk................
tog mig iallafall en skål med flingor, jag mamma och pappa ska bli nyttigare. ett försök skadar inte :) klarade mig rätt bra sist ju. i vinter tänkte jag verkligen satsa och ta tag i det här, så jag börjar nu.

idag ska vi äta kyckling och ris!!!!! oooooooooohhhhhh vad jag har längtat. mummmmmmaaaa.

men hejdå nu


I Am A Three

gokväll

igår spenderades kvällen på bio, med väldigt roligt sällskap.
julia, frida, simon, martin och edvin. hade riktigt jävla trevligt.
andreas skulle också se med oss men han och hans kompisar valde en annan film, så vi skiljdes åt på bion. men det gjorde inte mig nått, lyckad kväll enligt mig.
filmen var också bra, småskrattade mig igenom hela kvällen.
vi tog bussen hem, släppte av folk en efter en. tills det bara va jag och julia kvar.
när vi klivit av bussen gick vi till mig, la oss och kollade på två avsnitt av oth. sen låg vi och pratade rätt länge också. julia måste tro att jag är en poet / konstnär efter igåårkväll. hahahahhahahaha jag verkar ha mycket i bagaget som ingen vet om. eller som ingen har sett. hehhhhhhhhhhhehehehehe, love was in the air. hähä

slutade med att vi släckte lampan, pratade några minuter. tills vi somnade in.
nio imorse gick mig alarm. efter jag och mamma skulle på birren tio.
så jag klev upp, lät jullen ligga kvar. och när jag kom hem, låg hon fortfarande och sov. hahaha klockan var då kvart över ett.
fast jag kan säga att jag själv var jävligt trött när jag hörde larmet........ hua

köpte iallafall en tröja, den jag har suktat efter här på nätet ett tag.
vet inte om den satt så värst bra, men jag kunde inte låta bli att köpa den.


hittade några böcker också. slog till på köp 4 betala för 3.
så fyra böcker jag jag allt hem med, dock en till mamma.
snäll dotter jag är.

   

hejdå nu

värdelöst


-det var det enda jag visste att jag var bra på.
folk räknade med mig, och jag svek dom sällan.
det var den Bästa känslan i världen ..
när den försvann visste jag inte vem jag var längre.
det är otäckt att tappa fotfästet, och jag vet inte
om man nånsin kan få tillbaka det ..

jag hatar mig själv för att jag känner så

^

sådärja.
orkar inte göra mer.
ska byta om för träning.
ja önskar mig själv ett lycka till.
heehhhehhee bye


:)

tänkte skrapa ihop en ny design,
förhoppningsvis blir den bättre än den här.

later

bilder som blivit till under helgen ~

 


- jag spacklade min vägg helt själv. hur fantastiskt grym är jag inte ?



 

nyår

   



 

   

 


RSS 2.0