hej å hå

Ja ni hurrni, idag är det en vecka sedan jag tog studenten och jag fattar det typ inte än. Ingen större ångest inför framtiden egentligen, ingen ångest över att jag inte har nå jobb efter sommaren, ingen ångest över att jag inte vet vad jag vill plugga till när det väl är dags heller. Så man kan väl säga att jag har ångest över att inte ha nån ångest, haha lät lite ologiskt kanske. Nejdå, men känns rätt skönt ändå att jag inte känner mig så stressad, det brukar alltid lösa sig och nu blir det som det blir. Är ju för fasiken ung.
 
Imorgon är det sista dagen på fotbollsskolan där jag är ledare för ett killgäng på 12 pers tillsammans med en annan tjej. Avslutar dagen med vattenkrig och sen tar jag sommarlov fram till 22 juli då jag börjar jobba några veckor på HL som vanligt. Efter det ser det rätt dött ut än så länge. Har inga planer i sommar alls förutom de lilla jobb jag har och fotbollen, förhoppningsvis tar jag körkort också. Har mest funderat på att jag vill tatuera mig, köra på nått större, på nått som moder jord ej lär tycka om, inte herr Lemon heller för den delen, kanske inte nån i hela min familj eller släkt haha.. Så nu ska jag börja spara pengar och sen får vi se hur det blir, söka nått jobb borde jag ju göra, bli vuxen, ta mer ansvar, spara pengar, flytta hemifrån. Ja, ett steg i taget så är man nog där en dag.
 
Men nu ska mina lilla kvällsfunderingar nå sitt slut, så god natt bloggen
 

lycka

Japp, jag lever. Jag har bara varit upptagen med att TA STUDENTEN!! Kan typ inte förstå det själv. Efter att betygen hade satts så kändes det skitkonstigt att bara se på film och inte behöva ha ångest för att man egentligen borde plugga. Jag kan inte beskriva med ord hur roligt jag har haft det senaste tiden.
 
 Mösspåtagningen var fantastisk, sen kom balen som var ännu bättre. Till sist kom självaste studentdagen. Den dagen var så jävla bra från champagnefrukosten till att jag kom hem och la mig efter några timmar ute på stan. Trots att det verkligen öste ner regn när vi klev ut på trappan och när vi skrek på flaket, så hade jag så obeskrivligt jäkla roligt. Det var helt klart den bästa dagen i hela mitt liv hittills. Så himla nöjd med exakt hela dagen.
 

prom queen?

Hejhejhej, pausar i pluggandet och skrivet lite. Det är ju rätt dött här så varför inte.
 
Sitter i alla fall och skriver på min näst sista grej som ska in imorgon. Är svinigt trött och vill helst bara stänga ner och skita i det här, men samtidigt vill man ju inte få ig heller så. Igår var det bal och det var en av mina bästa dagar någonsin! Vi var typ 10 pers hemma hos Jennifer innan och vi hade så jäkla trevligt och roligt. Sen for vi in i finbilar till stadshuset och hade det mer trevligt. Rolig underhållning, bästa folket och stadshuset var nöjd också, bästa balen på 10 år!! Wohoo yäyäyä! Jag som dock var på timråland dagen innan var rätt trött och strax efter vi vandrat ner på efterfesten så var suget efter att få åka hem och sova oändligt. Rätt tråkig tjej, men ändå haha..
 
Idag har jag käkat skräpmat och pluggat typ. Jennifer kom hit och vi fixade en massa med en fotouppgift, surrade en massa och ja, det var trevlans helt enkelt. När hon åkte så började jag skriva på min sista psykologiinlämning, och när den är klar börjar jag med en engelskauppsats. Hua, har gruvat mig inför den hela tiden och nu måste den göras. Annars blir det ig i engelska C för lille Saris. Låter ju kul alls. Så nu ska jag fortsätta, hejdåhejdå natti
 
Min fina baldejt, bästa Mattias :')

RSS 2.0