-

Jahaja, snart är denna tisdag över och det ska bli skönt att vara ledig imorgon. Idag har vi som sagt haft friluftsdag i slalombacken och nu värker vaderna kan jag säga. Det tog ett tag innan jag vågade mig upp i backen, men tillslut så. Det gick bra också, så jag är nöjd! Efteråt hade vi APT-möte och vid 16:45 kunde vi rulla hem från jobbet. 

När jag kom hem så ställde jag mig och lagade lite mat. Alexander kom hem med ny bil och sen åkte vi på en fika hos hans föräldrar. Alexanders pappa var även här idag och tapetserade en vägg i vardagsrummet, och det blev väldans fint må ja säga! Imorgon ska jag ställa mig och måla matbordet och stolarna också, så nu är det roligt när det händer grejer i huset! :)

Om lite mindre än två veckor åker jag hem för att träffa mina fina där hemma i Sörberge, sen på söndagen kommer Alexander med släpvagnen så vi kan ta med min säng och alla andra grejer hit. Så det blir kul! Livet är så bra nu <3

Hey ho

Under alla hjärtans dag-helgen så åkte vi hem till Sörberge. När vi kom hem till Lemons så väntade också thaimat, Jennifer och Johan på oss. Jag fick sån jäkla energi av att få komma hem och få umgås med dom. Vi spelade spel och skrattade resten av kvällen, magiskt!
Helgen gick jättefort och på söndag eftermiddag var vi hemma i Edsele igen. 

Hela förra veckan var endast stress för mig. Vi har friluftsdag i slalombacken imorgon och allt inför det har varit rätt struligt att planera. Så på torsdag när jag tog helg så var dom flesta måsten gjorda. Hur skönt som helst. 

I fredags käkade vi god mat och hängde i soffan resten av kvällen. Det är så hinla skönt när man inte har något planerat utan allting vara blir som det blir. På lördagen tog vi det lugnt exakt hela dagen och vi somnade väldigt tidigt. Vilket resulterade i att vi vaknade jättetidigt på söndagmorgon. Efter lite surr kom vi fram till att vi skulle åka på ike och handla lite grejer, samt hämta mina slalomgrejer. 


Sagt och gjort, vi avslutade lilla Sundsvallstrippen med att besöka Lemons för att hämta slalomutrustningen. En halvtimme senare åkte vi hemåt igen. När vi kom hem så började vi greja på med allt vi köpt, och jag älskar att montera ihop Ikea-möbler så jag var nöjd ;) Jag åkte på träning och sen var det dags för läggdags. Idag fortsätter monteringen och imorgon är det dags för en dag i den isiga slalombacken. Jag har inte åkt på flera år så det kan bli spännande. Men på något vis ska det väl gå :)

Umeå

Hur fort kan en helg gå? Så känns det idag. Just nu sitter jag vid bassängen och väntar in nästa klass. Btw, hur coolt är det inte att dom har egen bassäng under gympasalen här på skolan?? Hur skönt som helst ju :) 

Annars så hade vi en jättebra helg i Umeå. Den gick fort, men den var jäkligt bra! Hotellet var skitfint, vi bidde på högsta våningen och hade ett stoort fönster så man såg ut över Umeå. Vi gick och käkade kinamat på kvällen och sen hamnade vi på allstar. En öl eller två slutade med att vi träffade ett äldre par som vi satt med resten av kvällen. I söndags mötte jag upp Svea, vi hick på promenad och sen sänghängde vi på hotellet ett tag. Det var skitkul att träffa henne igen!! Längtar tills det blir reunion tillsammans med Johanna också! :) När Svea cyklade vidare på jobb så var vi kvar nån timme till innan vi åkte hemåt. Det var typ snöstorm och jag hade panik i princip hela vägen hem. Men det gick ju bra haha ;)
Haha gulle

I veckan blir det bara jobb, och sen till helgen så åker vi hem till mitt kära Sörberge <333333

Kryddhylla

Hejhej! Jäklar va skönt med ny helg, vill så långt bort från den förra som möjligt :) Jag är ledig fredagar så jag har varit hemma idag bara. Såg fram emot en skön sovmorgon, men icke då. Jag kunde inte somna om efter Alexander klev upp imorse, så jag har varit vaken sen cirkus 05:30. Haha det är tidigare än när jag ska på jobbet. Så jag låg i sängen och gjorde i princip ingenting i flera timmar. Suktade efter heminredning på internet typ. Jag åkte till Ica och köpte lite saker så jag kunde baka nutella cheesecake, vilket jag gjorde också. Jag har ej smakat, men jag tror faktiskt inte att den blev så bra. Jag är jättedålig på att baka så det ser inte ljust ut med den där haha. Men men. Efter det satt jag mig i soffan och började skriva bedömningar på två klasser. Det var inte det enklaste inte. Jag satt hur länge som helst med det där. Alltså jag vet ju vad dom gjort osv på lektionerna, men att beskriva med ord var svårt, haha det kändes som ett skolarbete. Inte min starkaste sida. Tillslut blev jag klar med det så då tog jag tag i diskberget som lyckad bli varje dag. Och efter det började jag med maten. Alexander kom hem precis när den var klar och nu är klockan redan 19:20. Trots min tidiga morgon så har dagen rusat förbi. 

Jag nämnde sist att Alexander tyckte vi skulle hitta på nått i helgen. Så vi bestämde oss för en natt på hotell i Umeå. Så imorgonbitti rullar bilen dit. Det ska bli så jäkla skönt. Och mysigt. Och kul. Och gott med hotellfrukost. Och det var väl allt. 

Före och efter.

Måla

Hejhej! Idag är jag ledig och det känns jäkligt skönt må ja säga. Var som en zombie imorse när Alexander skulle på jobbet. Jag somnade om typ i samma sekund som han stängde dörren, sen vaknade jag upp vid 11 igen. 

I måndags var sista (förhoppningsvis) gången jag behövde gå till vårdcentralen och det är både skönt för mig och för min ekonomi haha. Annars så har skid- och simperioden börjat på skolan och jag kämpar på med både det ena och det andra. Men det går ganska bra kan jag tycka. Den här veckan har redan gått rätt fort och det känns jäkligt bra, vill gärna ha ny helg för att ladda om. Alexander tyckte vi skulle hitta på nått roligt och det tackar jag inte nej till. Så vi märker väl vad vi kommer på :)

Jag har precis målat klart kryddhyllan i köket, sen tänkte jag städa och greja på innan Alexander kommer hem. 
Efter första lagret färg :)

RSS 2.0