2

Hejhejhej. Torsdagkväll och jag har tagit helg, fantastiskt skönt efter ännu en plågsam vecka. Jag skrev vid nyår att jag var på sjukhuset och att det var smärtsamt och så, samma problem är tillbaka igen så nu går jag till vårdcentralen varje dag för att få lite hjälp. Känns surt men jag känner lite hopp nu när penicillinkuren är längre och med bättre hjälp osv, så nu håller jag tummar och tår dygnet runt. 

Förutom det där så går allt bra! Skridskoperioden på jobbet tog slut idag och jag har bara ramlat på isen en enda gång, så jag är helt klart nöjd. Att bo med Alexander gör allting dubbelt så bra också så mitt liv i Edsele är mycket mycket bra. Längtar dock efter bästisarna såklart <3

Imorgon ska jag sova ut, besöka vc, greja på här hemma, och försöka komma ikapp lite serier jag kikar på. Sen blir det fredagsmys, gött med helg :)

Söndag

Idag hade jag gärna sett att tiden stannade, vill inte alls att helgen ska ta slut. Men what to do liksom. Imorgon börjar skridskoveckan på skolan och jag är väl den som gruvar mig mest, jag har inte stått på ett par skridskor på flera år haha.. Men förhoppningsvis står jag kvar på benen, annars får väl eleverna sig ett gott skratt när deras idrottslärare hamnar på rumpan. Det kan jag väl bjuda på :)

I helgen har vi mest tagit det lugnt. Igår var vi en sväng till Sollefteå och handlade lite mat och sådär, och sen på kvällen kom det lite folk hit. Imorse när vi vaknade så bestämde vi oss för att sänghänga hela dagen, så det har vi gjort framför en serie som vi börjat kika på. Hur skönt som helst må ja säga.
Så nu är det väl dags att sova för att ladda upp för ny vecka. Till helgen ska vi hem till Sörberge en sväng :) Nu, sovdags!

Black

Hola mates, livet i Edsele rullar på mycket bra må jag säga! Så det är skönt :)) Jag har varit ledig idag, så jag har lunchat med Johanna, börjat på en planering och hängt upp och grejat på i garderoben. Jag har såklart glömt en hel resväska med kläder hos pappa, så jag är inte riktigt klar än. Men jag måste ändå köpa mer galgar så det gör inget :) Hur som så är jag mer än nöjd med garderoben, längtar tills jag får dit resten av kläderna och skor och allt vad det är! Efter sovrummet så lär detta bli favvostället i huset ;)
Nu blir det lite sänghäng tills Alexander kommer hem från jobbet. Sen ska vi på middag hos hans föräldrar :)

+

Hola! Alltså det händer så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska börja. Är just nu på hemmaplan för att jag har jobbat idag, men också för att träffa bästisarna och hämta grejer. 

Jag har fått nytt jobb = måste planera och läsa på och planera mer och få ordning på allt tills på måndag. 
söndag flyttar jag ifrån mitt kära Sörberge = Jag måste packa alla mina kläder och grejer och allt vad det nu jag har innan söndag. + att det suger att jag inte kommer bo max 5 minuter från tjejerna och familjen. 
Men jag har fått jobb, och jag kommer få somna och vakna tillsammans med Alexander varje dag. Jag ska dessutom inte flytta till andra sidan jordklotet, så jag tror detta kommer bli hur bra som helst! 

Så nu är det dags för nya äventyr för Sessan, mycket spännande!

Annars då? Ikväll har jag haft min sista fotbollsträning på jag vet inte hur länge. Det känns såklart tråkigt men nu är det så, det finns inte så mycket att göra åt det. Imorgon ska jag luncha med Jennifer och Jullan, fira Jimmy och träffa Ellen på kvällen. Innan allt det ska jag försöka mig på en planering också. Fullt upp helt enkelt. Kämpa på kämpa på :)


2015

Kvällbloggning bredvid en sovande Alexander. Jag är på g att somna jag med, men jag kan väl passa på att långblogga medan jag kommer ihåg det. 

Som sagt så var min jul jättebra! Sen åkte jag till Alexander och har varit sen dess. Jag blev dålig nästan på en gång när jag kom hit och det var ju såklart tråkigt. Med feber och ont och allt vad det var så låg vi mest i sängen. I onsdags efter några dagar i feber och smärta så fick det bli en tur till sjukhuset. Efter det mest plågsammaste jag någonsin varit med om så fick jag åka hem med antibiotika. Smärtan försvann jäkligt mycket och efter några timmar var jag som en ny människa, hur skönt som helst! Så jag kunde vara med och fira in det nya året trots allt. Johanna, Christian och några av Alexanders kompisar var här och det var jäkligt roligt. Att dessutom få vakna upp med den bästaste killen första dagen på året var inte heller så illa pinkat :)
Sen dess har vi haft Johanna och Christian på middag, vi har kikat på nån film, ätit, städat, skrattat, hälsat på Alexanders familj osv osv. Jag njuter av att må bra och att få vara med Alexander så mycket. 

Så nu känns livet jäkligt bra må ja säga, det är ett nytt år och jag tror det kan bli magiskt. 

RSS 2.0