äntligen fri

Inventeringen är över och sen nån timme sen har jag legat i sängen. Det rullade på bra och det känns jävligt skönt att det är över för den här gången. Handlade med mig gotta till morgondagens film på skolan, sen körde jag hem.

Imorgon har vi match i Sollefteå, bussen går halv 5 och jag längtar till min mat som jag ska äta påvägen hem, haha det är ju normalt. Nämen jag hoppas att jag gör grymt jävla bra ifrån mig, annars kommer det inte bara var jag som är besviken imorgon. Det känns nästan läskigt.

Nä hurrni, imorgon blir en bra dag. Även fast att vi har ett skitmatteprov och att jag kanske inte klarar Engelska B, jag vägrar vara negativ för jag har kämpat som ett djur med alla andra ämnen och klarat dom. Tvåan har inte varit mitt år alls och jag är glad bara av att bli godkänd. Så nu vet ni det.

Tack och hej.

inventering

Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i sängen och sova några timmar. Men i vanlig ordning så hindrar fotbollen mig. Idag ska vi inventera påå ica maxi, och även fast vi bara gör det två gånger om året, så känns det som att vi jämt är där. Det är skittråkigt och min rygg mår alltid piss efter att ha varit där. Men det måste göras.

Såå nu säger jag hejdå. Hejdåhejdå!


dagens



dipdye

Har mejlat in ännu en uppgift, och nu har jag bara typ en kvar. Ska försöka få ordning på den, och fortsätter sen imorgonbitti. Ikväll har Ellen hjälpt mig att färga en dipdye, och jag tror faktiskt att jag är nöjd. Det återstår att se imorgon när jag ska fixa håret.

Nu ska det pluggas lite mer innan jag signar ut, ciaociao

blondie

Tjenna, skolan har rullat på. Fick veta att jag klarade morgonens prov som jag inte ens kunde. Fick höra bra saker av sammhällesläraren också, så det känns bra. Har endast två och en halv uppgift kvar att göra, så nu tänkte jag sitta tills jag somnar med datorn i knät! Eller ja, förhoppningsvis tills jag är klar iallafall.

Efter skolan fick jag och Ellen åka med Fp in till birsta, mötte upp Michaela, och sökandet efter diverse saker började. Michaela fick med sig avslutningskläder, och jag fick med mig lite saker jag också. Hårfärg, klänning, jeansshorts och en jeansväst. Lär väl slänga upp nån bild när tiden finns. Jonte hämtade oss och nu är jag och Ellen hos pappa. Ellen färgar mitt hår och jag ska plugga, ber till gud att det inte kommer se förjävligt ut. Huahua!


tretton

Jag hade varit vaken längre om jag hade orkat, och om mina ögon hade orkat. Skulle lika gärna kunna somna sittandes här, så trött jag är. Så jag lägger ner nu, har fått saker gjord så det känns jäkligt skönt. Imorgon åker jag till skolan till 8 och gör ett prov, som jag dock inte kan nånting om, sen plugga lite innan lektionerna drar igår vid halv 11. Känner mig väldigt effektiv just nu.

Den här veckan är fullproppad. En jäkla massa plugg då betygen sätts på fredag, panik! Imorgon ska jag gå på birsta med låtsassystern. På torsdag vankas det inventering på ica maxi med laget. På fredag går bussen till Sollefteå för bortamatch, kommer hem sent. Och på lördag förmiddag tar jag, moder jord, mormor och Julia bilen till stockholmo för att åka på en kryssning en sväng, kommer hem på söndag kväll. Det kommer bli jävligt kul kan jag lova er!

Så det är min vecka de. Ingen tid över, men tiden går iallafall. Om 13 dagar fyller jag år, som jag har längtat!!

criminal minds

Är återigen hemma, eller ja, har väl varit det ett tag. Men men. Ligger i sängen, kikar på bb, ska plugga, lär somna sent för jag ska bli klar men det jag kan bli klar med, sen sova lite, sen upp tidigt imorgon och göra ett prov. Woho...

Nämen nu ska jag sätta igång, ciao


hello

Vital Statistics
Name: Sara Svensson
Nicknames: Nån säger väl Sessan
Birthday: 12e juni
Place of birth: Sundsvall
Zodiac sign: Tvilling
Work: Kioskmongo under hockeysäsong

Appearance
Hair color: Urtvättat brunt
Hair length: Långt? Halvlång? Ja, nått sånt
Eye color: Blåa
Height: 176 cm
Braces: Nepp
Glasses: Nepp
Piercing: 4 i öronen och har en i naveln också
Tattoos: Nej, men det kommer snart

Your "firsts"
First time drunk:
First sport you joined: Ridning, haha
First time having sex:
First real vacation: Var på kanarieöarna när jag var 3 månader, wohoo
First consert: Lars Winnerbäck 2011
First love: Alltså nä, har inte haft riktiga first looveeee än ja elle

Favourites
Movie: Men, har så många ju
TV show: Oth, grey's anatomy, criminal minds,
Colors: Svart
Song: Har olika hela tiden, just nu tycker jag om mitt rum i ditt hjärta
Candy: Choklad
Store: HM, typ gina,
Shoes: C o n v e r s e, behöver inget annat

Currently
Feeling: Trött
Single or taken: Singeeeeel
Eating: Inget just nu
Wanting: Min födelsedag, och pengar, och sommarlov
Listening to: Big brother på tvn.
Thinking about: Att jag måste plugga
Watching: Big brother, och dataskärmen
Wearing: Sovtröja och trosor

Future
Want children: Jaedå
Want to be married: Jajemen
Careers in mind: Vet inte
Where do you want to live: Vet inte, lite här och där kanske

Have you ever
Kissed a stranger: Jo
Drank alcohol: Japp
Ran away from home: Nepp,
Broke a bone: Neje
Broke someones heart: Nepp
Broke up with someone: Nepp
Cried when someone died: Klart jag har.
Cried during school: Ja

Do you believe in
God: Nä, inte på gud
Miracles: Jag vet inte, kanske
Love at first sight: Nä inte direkt, tror inte att man kan bli kär av att se varandra för första gången liksom.
Ghosts: Jag vet inte
Aliens: Nepp
Soul mates: Japp,
Heaven: Nja, men det låter väl fint att man kommer till himlen liksom,
Hell: Nepp
Kissing on the first date: Självklart

angry bird

Är så sjukt less på skolarbetena nu, är alldeles snart klar, men det går så sakta. Sitter med svenskan nu och har svarat på massvis med frågor, ändå är det många kvar. Skriver och skriver, men kommer fan ingen vart.

Har träning snart också, det kommer väldigt opassande så det känns också jävligt surt. Förhoppningsvis går det bra, om inte så kommer jag vara ännu mer less ikväll. Kan lika gärna dygna inatt.

Hejdå. /surpuppan


monster

Jag är så förbannat trött, orkar knappt hålla ögonen öppna. Men, har lite skolgrejor som måste göras, så sova har jag inte tid med. Har inte tid att träna ikväll heller, men men.

Skolan är inte allt för jobbig nu sista tiden. Käkade lunch med Fp, Ellen och Jennifer på cosmos. Sen har vi byggt fåglar på naturen och till sist hade jag bild innan jag fick åka hem med Fp. Har käkat middag och nu sitter jag och försöker göra svenska, så måste fortsätta med det. Ciao

private

Jag har ett myggbet på tån, det enda jag har, och det är på tån. Vilken hemsk plats det är att få myggbett på alltså, fyfasiken!

Efter lite plugg förut så åkte jag iväg och tränade. Och det gick väl som mitt humör var, skit. Har nån sorts svacka nu tror jag, och det känns fan värre än någonsin. Kan det liksom inte få gå bra jämt? Det är så jävla tråkigt när det går dåligt. Men men, hoppade in i duschen när jag kom hem, sen åt jag en toast. Jag skulle egentligen plugga mer, men det har jag tid till imorgon efter skolan innan nästa träning. Har bockat av några uppgifter nu senaste dagarna, så nu ser listan inte alls så jobbig ut längre. Så det känns jävligt skönt. Längtar efter känslan att inte ha ett enda arbete till att göra, och att sommarlovet är på väg. Den kommer va magisk den.


glitter in the air

Gud va trött jag är, hade helst legat kvar här i sängen hela kvällen. Men icke, träning står i vägen som vanligt. Ska väl snart orka mig upp för att byta om, sen blir jag upphämtad.

Har mejlat in ännu en uppgift, inte illa alls! Nu är det inte många uppgifter kvar, och jag tror faktiskt att jag kommer fixa det här. Eller ja, jag kan ju hoppas på det iallafall. Betygen sätts på fredag, och sedan blir det nog chilledill på skolan. Låter bra det, måste bara få in sista skolarbetena så kan jag andas sen.


sp2a

Ligger i sängen just nu och ska börja plugga lite hade jag tänkt. Igår efter att Jennifer åkte så satt jag till strax innan två på natten och skrev en massa. Mejlade in uppsatsen om Jugoslavienkrigen som jag har kämpat med ett tag nu, så det känns ju jävligt skönt de! Fixade lite med morgonens redovisning också.

Idag har skolan rullat på precis som vanligt. Hade som sagt redovisning imorse, käkade avslutningslunch med Skol if på eon, och hade mycket bild. Fick tillbaka min kamera som Elin lånat också, så jag slänger väl upp lite onödiga bilder som togs där nån gång.

Fick åka hem med Fp, så snällt och så skönt att slippa gå. Har haft nyconversen idag och jäklarns va ont i fötterna man får. Huahua. Har käkat godaste makaroner och korv till middag, nu vankas det plugg, och sedan har jag träning. Är inte ett dugg sugen, det gick så jävla dåligt på matchen i helgen att fotboll känns skit just nu.








söndagshäng

Ligger i sängen med Jennifer och håller på att försöka plugga, men vi har ju hela dagen på oss så det är nog lugna puckar.

Igår hade jag trevligt med tjejer och sedan gick jag hem och sov, och idag är det som sagt pluggdag med Jennifer. Ska köpa nån mat också hade vi tänkt, sätta oss ute i solen och ta det lugnt bara. Låter fint de.

fml

Hur kan nånting som har gått så bra senaste tiden, bara försvinna på en sekund? Matchen gick skit och jag är så himla besviken på mig själv. Jag vet verkligen inte vad som hände, jag var mitt sämsta jag idag och det känns så jävla surt.

MENMEN. Livet går vidare. Har duschat och så, ska hänga upp alla kläder och sen fixa klart mig. Tjejer kommer hit och ska umgås, och sedan får vi se vart vi tar vägen. Nånting trevligt lär vi ju hitta på iallafall. Dagens match ska iallafall inte få förstöra min kväll.


day 18

Day 18 - A song that you love but ravely listen to.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

sounds good

Godmorgon bloggvänner. Ligger i skrivande stund i sängen och kikar lite på tv. Dricker vatten och laddar upp för match, wohooo BSKpremiär!! Känns bra.

Igår gick jag bort till Ellen  och var där en stund med dom som var där. Sen åkte vi ut till kattskär och var där i några timmar. Dom andra bastade medan jag och Ellen satt ooch pratade om livet, myspys. Sedan åkte vi till max en snabbis innan vi åkte hem, en fin och lugn kväll helt enkelt.

tja




kevlarsjäl

Idag känns livet lite jobbigt, fast av ganska okända anledningar. Har varit på bra humör till och från, har skrattat men varit konstig. Har typ velat grina bara. Det kanske är dags att grina av sig allt helt enkelt.

Skoldagen gick snabbt iallafall. Har gjort ett engelskaprov. Har suttit ute i solen som har stekt på som fan idag. Har ätit god lunch på skolan för en gångs skull. Fick sluta tidigare också. Åkte in till stan med Ellen och Fp, Josefine piercade tungan och sedan svängde vi förbi media markt och handlade lite. Köpte ny volume master och en morsdagspresent till mami. Så det känns skönt att det är gjort.

Ska byta om lite och sedan vandra bort till Ellen. Tror vi ska iväg nånstans, planerna ändrar ju hela tiden så vi lär väl märka. Jag måste iallafall byta om nu, så hejhej

day 17

Day 17 - A song that makes you want to dance.

Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia

fast car

Skiter i att jag hatar att visa min armar, dag är jag barärmt! Så så fick det bli idag..

Efter skolan ska jag med Ellen och Fp in till staden, sen ska jag väl hem eller nått, kanske plugga lite innan jag kanske åker iväg ikväll. Träningen gick bra igår, så nu är det bara att ladda till matchen på lördag, riktigt hemmapremiär också, nicenice!

Har bråttom, så inlägget blev lite blandat, menmen. Hejdåå

day 16

Day 16 - A song that has made you cry.

Jag grinar inte åt låtar, jag grinar åt vad som helst när jag är ledsen. Men David Gray – This Years Love har jag säkert grinat åt nån gång för väldigt längesen.

express

Idag är solen framme, molnfritt är det också. Jag lär ju ha för varma kläder, vem skulle det förvåna liksom. Jag ser folk med linnen och shorts, här sitter jag med helsvarta jeans och svart huvtröja, haha.. Blev iallafall klar snabbt idag, på 20 minuter typ. Det händer inte allt för ofta kan jag tala om. Så nu passar jag på att chilledilla lite. Halv tio ska jag ta bussen in till timrå, sen när jag är klar där ska jag ta bussen tillbaka till skolan.

Ikväll har jag träning och sedan blir det mer plugg. MMm kult. Hejdå




djävulskriget

Har skrivit som ett djur och ändå är jag inte klar. Det måste vara något fel på mig alltså. Ville bara vara lite negativ. Kommer ju ingenstans fast att jag skrive hela tiden. Suger ju. Nu ska jag sova iallafall, så hejdå.

the show

Åh ligger och kollar på slutet av grey's på tvn nu, shit måste börja fortsätta se där jag är. Tråkgt bara att skolan och fotbollen tar över mitt liv och att jag knappt har någon fritid. Men snart så.

Innan träningen tyckte jag det var jäkligt skönt att få komma ut på riktigt gräs, men gräset nere på faggafältet är skit så jag hade verkligen inte tackat nej till ncc idag. Kom iallafall hem för ett tag sen, har duschat och käkat en macka. Ska skriva klart en uppsats nu och skicka in den, ska fan aldrig gå och lägga mig tills den är klar alltså. Så vi får väl se hur länge jag sitter med den, lär va ett tag iallafall. Imorgon skiter sig min sovmorgon också, precis som alla andra dagar den här veckan. Man har nånting att göra hela tiden alltså, hua hua.

Nä, helvetespluggningen drar ännu en gång igång. Natti

for you

Hajhaj. Trots att jag har sovmorgnar tre dagar i veckan så känns det som att jag är på skolan vid 8 jämt nuförtiden, eller så är det jag som inbillar mig, så kan det ju också vara. Imorse var jag iallafall där vid den tiden, hade engelska nationella. Sen har lektionerna rullat på. Klarade mitt naturprov som jag har gruvat mig inför, så det kändes jävligt skönt! Annars har det väl inte hänt allt för mycket. Åkte med Bea till ica, handlade med mig lite mat och gick hem och käkade. Tänkte försöka sova en timme nu innan träningen, så kan jag plugga när den är slut.

Imorgon ska jag iväg på lite ärenden innan skolan. Sen skola då, och imorgonkväll har jag mer fotbolll. Kommer ut på gräs idag också, heaven! BSKpremiär på lördag också, inte illa alls. Men nu ska ja kila, hejhej

det känns ännu sämre nu

"Det spelar ingen roll om jag kommer sakna ihjäl mig ibland. Det spelar ingen roll om jag kommer längta efter den där kroppen, famnen, händerna, läpparna. Ingenting spelar roll längre."

let's have a toast for the assholes

Allt det fina jag tycker att vi har ibland, det är inte värt
nånting. Vi är inte värt nånting. Inte för mig. Inte längre.


wohooo

Shit vilken effektiv dag! Tänkte sammanfatta lite snabbt. Har jobbat en massa på skolan, varit nöjd över mina betyg i bild, blivit förvånad men jävligt glad över att jag klarade geografiprovet, har åkt nedcabbat med Benke och Jennifer, ätit god mat, och pluggat med Jennifer. Tog med mig datorn på skolan för att åka hem till Jennifer efter skolan och plugga. Har suttit och skrivit som en tok och är ännu inte klar, men det närmar sig iallafall.

Är förbannat nöjd över den här dagen fast att mitt humör har varit jävligt upp och ner, men det skiter man väl i? Jag får blicka framåt helt enkelt.


day 15

Hoppar över 13 och 14.

Day 15 - A song you love singing along to.

James Morrison – Burns Like Summer Sun - Fantastisk låt!

så kan man också se det

"Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år.
Jag har trampat upp stigar där gränserna går"

 


love the way you lie

Jag skrev ju i förra inlägget att jag ville sova en timme innan träningen. Sagt och gjort. Hann bara lägga mer ner och dra täcker över mig så somnade jag. Pappa väckte mig och jag var helt borta, trodde det var morgon ja! Haha.. Somnade om, och tio minuter senare ringde mitt alarm. Var ju inte så jävla sugen att ta en promenad då eller, men man var ju tvungen. Träningen gick bra och nu känns det jäkligt fint med fotboll. Har haft det så struligt hela vintern och nu har det lossnat. Så jag hoppas att det håller i sig.

Har käkat en toast och ska väl strax stänga av igen och sova. Imorgon är det pluggtisdag då jag är träningsledig. Kanske låter kult? Nä, men måste ligga i nu sista biten och få alla skitarbeten gjorda. Tiden går ju fan assnabbt nu.


somewhere

06:45 ringde alarmet imorse. Ett par solglasögon åkte i golvet och jag for upp i ett ryck. Var så trött att jag trodde att jag skulle tippa, mne jag lyckades hoppa in i duschen iallafall. Sen fixade jag mig i seg fart och vandrade till sist till skolan.

Idag har vi suttit och jobbat med samma sak hela dagen, för att ha en redovsning på sista lektionen. Den var över 2 timmar lång och det blev kaos. Haha älskar min klass ibland alltså. Iallafall så åkte jag hem med Fp, stog och pratade ett tag med Julia innan jag gick upp och käkade. Tänkte försöka lägga ifrån mig datorn och sova en timme. Ska träna vid 8, och sedan ska jag hem och plugga lite hade jag tänkt.


fragile bird

I may be dumb, but I’m not stupid in love.

sena nätter, tomma glas

Idag har jag pluggat, käkat gott, legat i sängen, packat väskan, städat stugan, ätit en mjukglass på sibylla med mamma, och åkt till pappa. Ligger här nu och ska kika på nått avsnitt av nånting innan jag ska lägga mig. Ska tydligen vara på skolan tidigare imorgon så det hade ju varit bra om man kom upp också.

Nu ska jag läsa lite bloggar, så hejdå


boxer

Jag drunknar i plugg, men det är väl som vanligt då. Jag har iallafall mejlat in ännu en uppgift, och nu börjar listan äntligen se kortare ut. Har dock en del kvar som ska göras klart så snabbt som möjligt. Hur tiden ska räcka till vet jag inte, men på nått vis ska det väl gå. Får sitta uppe hela nätterna hela veckan, kan ju iallafall bli spännande att se hur jag är i slutet av veckan.

Ska ut till stugan nu och packa ihop alla kläder som ska med till pappa. Ska också hänga in det som inte ska med, och dammsuga. Så så ser min dag ut. I veckan blir det skola och fotboll. Match till helgen, och förhoppnignsvis grillning med vänner. Vi får se helt enkelt. Läääjuuu uppdatera i vanlig ordning, utan bilder dock då den är utlånad.

men gud va tråkigt

Är du singel nu? Självklart!
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa
Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? Joedå
När hade du sex senast? Nå helger sen.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Kanske när man var mindre
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nepp
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Klart jag har, alltid
Sparat något från ett gammalt förhållande? Neje
Somnat gråtande pågrundav kärleken? Jo
Varit på en blind date? Haha nej
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Äh, jag har inte varit tillsammans med nån sådär på riktigt.
Har du någonsin varit kär? Jag har väl alltid trott det, men egentligen har jag nog kanske inte varit det. Eller så har jag det. Fast jag vet inte. Bryr mig inte om det idag iallafall.
Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Om vi nu var tillsammans, så ja.
Har du någon bästa vän? Japp
Är du ofta med dina vänner? Jajemen
Vad brukar ni hitta på? Party, Chillkvällar, shoppar, äter, umgås, skrattar. Ja, typ så
Bästa minnet med någon vän? Thailandsresan nu i mars skulle jag nog säga.
Kan du vara dig själv med dina vänner? Klart jag kan.
Har du hatat din bästa vän? Nää
Litar du på din bästa vän? Ja
Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Jaja
Var bor din bästa vän? Fagervik, Lilla bandsjön, bergeforsen
Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? När vi snackar skit gör vi väl det helt enkelt. 
Har du ljugit för någon kompis någon gång? Ja
Har någon kompis ljugit för dig någon gång? Har dom säkert.
Ljuger du för dina vänner ofta? Neje
Har du många kompisar i din klass? Några som man umgås med
Vilka eller vem är du mest med i din klass på skolan? Jennifer
Du fick en puss av? Jaru, Ellen kanske
Sov med dig i samma säng? Bea
Du delade ett riktigt skratt med? Ellen, Jennifer och Anny igår kanske. Eller på bussen med laget.
Du gick på bio med? Jennifer
Du höll i handen? Ellen igår
Du gick på stan med? Minns inte.
Delade en pizza med dig? Minns inte.
Du ringde? Bea.
Skickade ett sms till dig? Mamma
Du kramade? Jennifer kanske
Du skrev med på msn? Minns inte ens sist jag var inne där
Du snackade skit om? Vet inte
Du åkte bil med? Andreas
Gav dig en komplimang? Tränaren igår
Du kollade på film med? Bea
Betalade något åt dig? Jonte köpte Mozarella sticks åt mig igår, haha
Grät inför dig? Det minns jag inte

Bor dina föräldrar tillsammans? Neje, bra längesen dom gjorde det.
Om inte vem bor du mest hos? Bor lika hos båda.
Har du eget rum? Japp
Egen dator? Japp
Egen tv? Japp
DVD? Japp
Boxer? Ja, fast jag använder den inte
Internet? Japp
Vilka färger går i ditt rum? Hos pappa är det rött och svart. Och hos mamma är det svart och vitt.
Har du stor golvyta? Jag har haft större.
Får man plats att sova fler än en i din säng? Självklart
Skola och program? Timrå gymnasium, samhälle media
Senaste filmen du såg? 50/50
Senaste låten du lyssnade på? Det känns ännu sämre nu, Melissa Horn
Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? "Oki :) Får jag komma sen?"
Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Vet inte, inte många
Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Ingen aning
Vad åt du till middag igår? Nån macka bara
Har du duschat idag? Nepp
Vad var det senaste du sa till din mamma? Japp, hejdå
Vad var det senaste din mamma sa till dig? Kom in sen så kan du plugga, hejdåå
Har du skolkat någon gång? En gång typ
Är du en svartsjuk person? Jag är väl det ibland, men jag försöker att inte visa det
Går vänner före en partner? Ibland
Kommer du bra överens med din familj? Japp
Vad ska du äta till middag ikväll? Förhoppningsvis nått jävligt gott.
Har du några syskon? Jo, ett
Jag har insett att min senaste kyss - som jag kommer ihåg var riktigt jävla amazing
Jag är sämst på - att göra saker i tid
Jag vill verkligen - ha sommarlov nu, och fylla 18 såklart
Om jag var ett djur skulle jag vara - nått coolt
Om jag var en insekt skulle jag vara - NEJ NEJ OCH NEJ.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - men inte vet jag eller.
Jag kommer alltid att vara - långis
Det finaste som finns - lycka.
I sommar - ska jag ha kul tänkte ja.
Sist jag grät var - förra helgen tror jag det var.
Jag kan - svenska.
Jag kan inte - åka skridskor
När jag vill tänka - så lägger jag mig i sängen. kanske lyssnar på musik, eller så sätter jag mig och skriver milslånga texter på evernote.
När jag bakar så bakar jag - nått gott såklart.
Min mobiltelefon är - trasig.
När jag vaknar på morgonen - somnar jag oftast om igen.
Innan jag går och lägger mig - så sitter jag vid datorn.
Just nu tänker jag på att - jag vill se på en film.
Bebisar är - svingulliga så länge dom inte är jobbig.
Idag har jag - endast legat i sängen.
Ikväll ska jag - plugga.
I morgon kommer jag - vara i skolan och på kvällen ska ja träna.
Jag pratar - när jag har något att säga.
Jag tycker om - människor som inte gör mig irriterad, haha
Jag avskyr när folk - är idioter.
Mina närmaste vänner är - så bra
Min första vän hette - Ellen Källman.
Kärlek är - fint.
När jag borstar tänderna - kan jag inte stå still
När jag lagar mat - blir det gott.
Jag tänder på - bra beröring
Det är charmigt när - dom inte fattar själv att dom är charmig.
Jag är rädd för - att bli ensam. att bli svinfet. för att hamna i lyxfällan. spindlar. mörker ibland. höjder ibland.
Den värsta känslan är - när allt känns och går så jävla dåligt.
Den bästa känslan är - när allt känns skitbra, och när det går bra.

when you smile

Söndag är redan här och den fantastiska långhelgen är över snart. Det är bara att ladda om för ny skolvecka helt enkelt. Trots min skollesshet och att jag har mängder med saker att göra på jättelite tid, så känns det inte ett dugg jobbigt. För bara tanken på att det är cirkus 14 skoldagar kvar slår fan allt just nu. Känns magiskt.

Igår var vi hos Ellen en stund, sen åkte vi in till birsta, sedan förbi donken, och sedan hem. Somnade och sov jävligt skönt.

little hell

Have you ever hated yourself for staring at the phone your whole life, waiting on the ring to prove you're not alone? Have you ever held your breath and asked yourself, "Will it ever get better than tonight"?

lullaby

Sitter i Jontes soffa med Ellen och Jennifer. Ska snart åka härifrån, och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Igår var jag här med Ellen och en massa och sedan for vi till Petter i timrå. Efter nån timme blev jag upphämtad för att åka vidare, Bea kom och sen åkte jag hem och sov.

Imorseringde alarmet vid kvart över åtta. Klev upp, packade, och for till kansliet. Åkte buss till Edsbyn med laget, spelade match, vann den med 1-0. Duschade, och åkte hem. Fixade mig lite, käkade nån macka, och gick bort hit. Än så länge är det min dag.

Nu ska ja kila, hejhej

day 12

Day 12 - The last song you heard.

City and Colour – Fragile Bird

i don't know anything at all

"Du skrattar och kysser min hals, och jag minns varför jag
föll för dig. Varför jag alltid föll för dig."

mind is a razorblade

Vi delar aldrig samma hjärtslag.

day 11

Day 11 - A song on the soundtack of your favourite movie.

Amanda Seyfried – Dear John - Little House - Kan ju inte välja en enda favvofilm ju. Men Dear John är en utav dom.

steven

Hej bloggen. Har haft en trevlig, men jävligt trött dag. Blev väckt av Anton imorse, jag blev arg och det kändes som att hjärnan sov fortfarande. Men när jag öppnade dörren stog lillen där med sina vita lockar och valpögon, då gick det värsta över. Kan visa en bild så förstår ni vad jag menar.

Sa ju de.. Klev iallafall upp, alldeles för tidigt för att jag skulle fungera. Käkade lite frulle med Michaela, sen började storstädningen. Jag har nog aldrig i hela mitt liv städat så mycket som jag gjort idag. Toaletten, råkade slå på vattnet när jag skulle göra ren duschen, så typiskt mig. Sen har jag dammat och torkat av alla listor, alla bänkar, alla bord, ja överallt. Jag har dammsugit hela soffan, samt lyft den tio sekunder i taget medan Michaela tokdammsög under. Dammsög även hela övervåningen, och undervåningen. Ja, fnns det något jag inte gjort i städväg idag så säg. Hua, helt slut blev jag iallafall.

När vi väl var klar åkte vi till inez och köpte jävligt god skräpmat. Jag tog med mig min del och gick över till Jonte och hängde med dom där. Såg på film och var allmänt trött bara. Efter lite godisköp och skrattattacker så gick jag hem för att åka och träna. Var ensam målvakt och slet ihjäl mig, men det gick åtminstone bra. På lördag går bussen till Edsbyn för nästa match, kulkul. Efter blir det mer kult med vänner.

Nu ska jag ge mig med skrivandet. Jag förstår om ni bara kollar på gullebilden och skrollar vidare, jag hade förmodligen gjort samma sak. Beus kommer iallafall hit sen och sover med mig, vi ska se på film och vi lär också grina till den.  

vad?

Det spelar ingen roll vad vi gör, eller säger om varandra. Vi förblir
alltid detsamma. Ingen förstår, inte ens vi.

woho

GUUUUD vilken dag. Har fått massvis gjort på skolan, har skrattat samtidigt som jag har varit irritetad av okända anlednignar. Ber om ursäkt till dom som blivit utsatta av mitt menshumör.

Så lång tid som jag spenderade på skolan idag har jag nog aldrig spenderat förut. Jag kom dit innat 8, och kom hem efter 5. Åh hua. Har haft lektioner efter lektioner idag och sen när alla tog slut, så var jag tvungen att fixa det sista på uppsatsen. Mejlade in den, och sedan kom Jens och hämtade mig.

När jag kom hem käkade jag lite middag. Åkte med Lemons in till stan, lämnade mami och tog ut pengar påvägen hem. Duschade och gick sen bort till Jontes lägenhet där Ellen, och med flera var. Var där en stund och sedan åkte vi in till staden till Höglund. Strax innan elva rullade bilen vidare till Jennifer där jag varit sen jag började vandra hemåt, och nu är jag här. Är jävligt trött och är avundsjuka på alla som tar studenten i år. Det är dock skönt att jag kan fundera lite mer på framtiden, vilket inte har gått så bra än så länge.

Imorgon vankas det storstädning med Lemons och träning på kvällen. Fredag är ledig, och på lördag åker jag till Edsbyn med laget på bortamatch. På kvällen tror jag att det blir finfina saker med vänner, och det är helgens planer. Jag njuter bara av att vi har långhelg, heaven!!!

day 10

Day 10 - A song by your favourite band.

City and Colour – What Makes A Man - Jag kan inte välja ett enda band. Men City and Colur är så jävla bra.

hey girl

Löpträningen är över och nu ska jag göra klart min uppsats, lite småfix bara och sedan är den klar, woho! Känns så jävla bra.

Imorgon åker jag tidigare till skolan för att göra nationella. Sedan fortsätter tråkdagen innan jag går hem och tar långhelg. Ska hänga med Ellen och njuta av lite extra ledighet, heaven!


day 09

Day 09 - A song that makes you hopeful.

Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia - Alltså jag vet inte om jag blir så himla hoppfull av låtar. Jag blir väl bara glad. Och alla partylåtar blir man ju glad av, så jag tog bara nån. Och så vare med det. Tack och hej!

sparkspark

Träningen är över och här sitter jag i soffan i mörkret. Ska snart gå ut till lillestugan och kika igenom uppsatsen och försöka göra lite mer. Snart klar, wohoooo.

Imorgon vankas det mer skola och mer löpning. Onsdag kommer vara så fantastiskt jävla skön. Jag tar helg, förhoppningsvis har jag lämnat in min uppsats, och jag är träningsledig. MMMMMMm mår fan skitbra bara jag tänker på det. Så nu ska jag kila, hejhej!


det kommer gå bra

Sitter i skrivande stund med mamma vid köksbordet och skriver på uppsatsen. Jag vågade berätta om mitt telefonsamtal jag fick av mentorn idag och nu sitter hon här och hjälper mig, så snällt så.

Har varit ute och övningkört också, massvis på motorvägen och vi planerar också en färd in till stan någon dag. Jag skjuter upp teorin till alla skolarbeten är gjorda, sen ska körkortet vara mitt så fort det går. Det är tanken. Så ni vet, haha.

Ska skriva lite mer nu och snart byta om för lite löpning innan själva träningen. Har inte mycket ledig tid nu inte.

baby let's go

Kan hända att jag har fått min viktigare deadline i livet någonsin idag. Så nu sitter jag här ute, redo att skriva klart den här jävla uppsatsen.

Skolan har rullat på idag iallafall. Det har inte hänt nånting ovanligt så det finns inget att berätta. Gick hem med Nellie. Lagade middag, åt den. Och nu är jag här. Är jävligt trött men har ingen tid till att sova. Jag har träning vid 8 och sedan blir det bara att åka hem och fortsätta med pluggningen. Det är min måndag och den känns alldeles för jobbig.

day 08

Day 08 - A song that reminds you or your "first love".

Veronica Maggio – Inget kan ändra på det - Känner egentligen inte att jag har haft min riktiga, riktiga "first love" än. Men samtidigt så antar jag att jag har haft det, liten första kärlek kanske. Ja nått sånt.

obegripligt

Jag minns att vi var lyckliga igår.

I never told you

Är fortfarande skittrött. Somnade i mammas knä förut. Skulle se bb, men höll på att somna i soffan igen så jag tvingade ut mig själv.

Har inte gjort ett skit på hela dan sen jag kom hem. Har inte velat gjort ett skit heller, så jag har väl lyckats med min plan. Har haft söndagsmys med Lemons och legat i soffan framför teven bara. Har ingenting att skriva, skriver bara för att Jennifer gav mig order att göra det. Jag tänkte iallafall kika på senaste avsnittet av New girl innan jag slår igen ögonen. Så hejdå


du och jag är inget vidare bra

Lars Winnerbäck – Strimmor

omg

Oh my god va trött jag är. Skulle kunna somna ståendes.

Vi vann matchen igår, 1-0, så det känns jäkligt skönt. När den var slut åkte jag hem och slängde mig i duschen, sen bytte jag om och efter det gick jag bort till Jontes lägenhet där Ellen, Bea och Fp var. Efter att ha varit där nån timme åkte vi in på cruisingen ett tag och gjorde mest ingenting. Sen åkte jag, Bea och Fp vidare medan Ellen åkte till lägenheten. Till sist gick jag också bort till Ellen och sov där.

Idag gick vi på cosmos och käkade frukost/lunch. Sen gick vi tillbaka och chillade i sängen. Efter nån timme till gick jag hemåt och åt middag, och nu ligger jag här. Känns jävligt tråkigt med skola imorgon, men vi är ledig på torsdag och fredag så det gör faktiskt ingenting.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken, så hejdå


day 07

Day 07 - A song that reminds you of the past summer.

The Police – Roxanne - Denna var med mycket i sommar den, å hua!


Game on

Trevlig övernattning hos Jennifer. Mamma hämtade mig. Jag gjorde mat. Hängde i soffan. Ligger här ute. Och nu; Byta om för match. Laddaa


djuriskt trött

Efter att vi hade varit i stan med skolan så fick vi egentligen sluta, 12:20. Men jag åkte tillbaka till skolan och jobbade till tio i 4 istället. Kände mig väldigt duktig.

Gick hem i regnet till pappa. Packade lite och sedan gick jag över på cosmos och handlade mat till mig och Jennifer. Mamma kom och plockade upp mig där och sedan hämtade jag dator och så vidare hemma hos henne innan hon tillslut släppte av mig hos Jennifer. Åt efterlängtad mat och sedan har vi mest suttit vid varsin dator. Har färgat Jennifers hår och vi har även orkat smetat på en ansiktsmask. Än så länge är det allt, och så lär det förbli också. Efter nattens korta sovstund så känns det som att jag skulle kunna somna precis här och nu.

Imorgon vankas det hemmamatch på norrporten och sedan ska jag hänga med Ellen och Fp, förhoppningsvis hittar vi på något trevlans.


morning sunshines

Godmorgon fans, haha. Ska fan skita i gårdagen och vara så jävla glad att jag spricker typ. Känns bra. Igår satt jag vaken till 3 och bockade av skolarbeten, och fler ska det bli. Alarmet ringde vid 7 och jag tackar mig själv att den låg borta i hörnet, jag var helt död. Men tillslut klev jag upp och gick in och duschade. Käkade frukost och fixade mig. Ska väl börja promenera bort till skolan snart.

Efter teatern och de inne i stan åker jag tillbaka till skolan och pluggar. Sen ska jag vara med Jennifer och plugga ännu mer. Så jag hoppas att jag får ännu mer gjort än inatt så jag kan andas ut lite sen.



Hajhaj

tre och tre

Nästan 3 timmare senare, och 3 arbeten senare så säger jag godnatt. Klockan närmar sig tre och jag ska upp om 4 timmar, wohoo.. Tur telefonen ligger där den ligger, annars hade man varit chanslös imorgonbitti.

Hoppas du är nöjd nu.


fix a heart

Allt har varit så jävla bra, och nu ligger jag här och är så jävla ledsen. Det behövs inte mycket från dig för att jag ska känna mig värdelös.

Jag skiter i hur jävla svår och allt det där dåliga jag är, men du gjorde mig så himla besviken ikväll.


feel it

Ja här står det stilla, men livet går väl vidare ändå. Idag har jag varit så himla glad, och sen försvann det på en sekund.

Idag har vi bara lyssnat på projektarbetesredovisningar på skolan, inte jobbigt alls. Sen följde jag med Jennifer hem. Gjorde toast och såg på en pinsam film, gjorde några snygga moves med hennes rullstol, och förutom det skrattade vi åt livet bara. Precis som det ska vara. Sen kom mamma och hämtade mig när hon slutade.

Kom hem hit. Johan kom på besök, käkade middag med han och Lemons, plockade på skräp på släpvagnen och åkte och kastade det på soptippen, kom hem, körde till träningen, kollade på den, kom hem igen. Sen låg jag och kikade på tv bara, sen gick det utför. Är så himla arg bara.

Efter big brother gick jag ut hit och la mig. Efter det här inlägget ska jag göra skolarbeten, och jag skiter i hur jävla länge jag blir uppe och jag skiter i om det blir fel. För nu ska jag få saker gjorda. Jag har lagt telefonen borta i hörnet av stugan så jag kommer upp imorgonbitti. Jag ska hinna duscha, fixa mig, och gå bort till skolan till nio. Ska träffa mentor och sedan ta bussen till staden för att kika på esteternas teater och dans. Blir trevligt det. Sedan ska jag tillbaka på skolan och träffa mentor igen, jobba mer med skolarbeten, och sedan tar jag helg, en efterlängtad sådan. Ska dock plugga ännu mer, men med Jennifer, så det ska nog gå bra.

Det var allt för denna gång, hoppas eran kväll är bättre än min.

remember hearts

Varje stund, varje minut. Samma konstiga beslut. Det blir fel. Allt går snett, och det tar aldrig riktigt slut.

Men nu spelar ingenting någon roll. Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll. Här kan jag börja om, nu kan jag se vad jag har förträngt. Nu ska jag passa mig för honom, som aldrig gjort som han har tänkt. För jag vill aldrig bli sån, så jag har lärt mig det igen. Det kanske passar nån, men inte för mig, och inte än.

come home

Designen är återigen lite annorlunda, jappjapp. Mår förövrigt bättre, är fortfarande förkyld, men annars rullar det på. Efter middagen köpte jag med mig gotta till Jennifer och hälsade på henne, hade mycket trevligt och nu återgår vi nästan till det vanliga igen, känns skönt. Har saknat henne ju. Imorgon väntas skoldag, dock utan lektioner, halleluja! Ska lyssna på några projektarbeten som jag har fattat det, så dagen lär vara skön. Efter skolan ska jag hemåt och vänta in kvällens träning, sen är det fredag igen. Tror jag ska plugga med Jennifer och umgås med henne bara, sen på lördag har vi som sagt match, och sedan ska jag umgås med Ellen och Fp, kingking.

Livet känns bra igen. Den här veckan har känts halvjobbig med sjukdom och negativ inställning på det mesta. Nu ska jag bara bli frisk och få skolan att funka, inte långt kvar till sommarlov heller. Fick veta att jag har fått sommarjobb på HL för tredjje året i rad också, så nu är man ju garanterad pengar, inte fel alls. Dock är jobbet inte alls roligt, men damerna på monteringen tycker ju om mig så det ska nog gå bra ;) Haha.

Nu ska jag kika omkring innan jag stänger ner och ska sova, så adjökens

day 06

Day 06 - A song that reminds you of a best friend(s).

Russian Red – Girls Just Want To Have Fun

en svår och jobbig grej

Jag älskar att bli äldre. Jag älskar att jag snart fyller 18 och att jag snart börjar trean och går mitt sista gymnasieår. Det känns himla bra faktiskt. Men samtidigt så saknar jag när man började sjuan och allt var nytt och spännande. Skolan blev lite jobbigare, men också lite roligare.

Jag hade mappar till alla mina ämnen, tappade aldrig bort skolböcker och det var ordning. Jag visste när jag hade prov och jag visste när nästa inlämning skulle in. Jag pluggade till varje prov, (iallafall kvällen innan), och jag klarade dom. Jag lämnade aldrig in en inlämning försent. Jag kunde sitta och plugga som en idiot enda in på natten. Jag undrar så ofta vart det slitet tog vägen? Kämpade jag så hårt för att idag sitta här som ett fån och låta det gå dåligt, bara sådär?

Även fast skolan blir roligare och roligare, (men också jobbigare och jobbigare), så vill jag tillbaka till hur jag var. Missförstå mig rätt. Jag vill inte vara hon jag var - dumma, glada, och ganska deppiga jag. Jag vill bara vara som jag var skolmässigt, det är allt. Är det så mycket begärt?


lullaby

Förkyld som ett as, nyser stup i kvarten och huvudet lossnar typ varje gång. Har ont i bihålorna och börjar bli öm om näsan för att jag snyter mig så mycket. Jag har hjärtklappning som jag inte vet vart den kommer ifrån. Men febern är åtminstone borta. Någon som vill höra mer klagomål från mig? Haha..

Känns jobbigt att jag missade kvällens träning nu när serien har börjat, men å andra sidan så kan jag ju inte träna i detta tillstånd heller, så vad kan man göra liksom. På lördag väntar nästa match på norrporten och jag hoppas på vinst denna gång! Efter matchen ska jag ha trevlans med Ellen och sedan märker vi vad som händer, men det blir nog skoj!

Nu ska jag se tredje filmen för dagen innan jag ska sova, så hejdå

day 05

Day 05 - A song that is often stuck in your head.

Jay Brannan – Someone Like You (Live - Adele Cover)

oas

Är sjuk och förjävlig. Sov på soffan inatt då jag låg här ute i flera timmar och bara vred på mig. Måste ha slagit något sorts nysrekord också, wiho.

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på film. Och ätit mat med Lemons. Skulle precis plugga men har lite frågor så jag väntar med det. Blir nog hemma imorgon också, och det var väl allt. Rolig uppdatering, vavvavava


skör


surpuppan

Hur kan en förkylning dra ner en såhär? Varje gång jag nyser känns det som att huvudet ska gå av. Jag har ont i bihålorna och jag har säkerligen feber också. Jag är ingen bitterfitta egentligen, men jag är inte glad ikväll.

Jag och mamma körde lite förut, det gick bra. Men hur ska jag någonsin kunna ta körkort när jag bara skjuter upp teorin jämt? Hur ska jag kunna klara av att lämna in alla skolarbeten jag måste lämna in när det tar hundra år att göra en enda uppgift? Varför tränade jag ikväll fast att jag kände mig febrig? Jag vet svaren på alla dom här frågorna, jag är rädd helt enkelt.

Nej hurrni, förhoppningsvis sover jag bort den här jäkla äckelförkylningen och mår svinigt bra imorgon. Men det lär ju inte hända. Godnatt


day 04

Day 04 - A song that calms you down.

Men herreguud, hur ska man kunna välja en?? Men bl.a. dessa:

» Laleh – Hide Away
» Ryan Bingham – The Weary Kind
» James Blake – The Wilhelm Scream

president

Att vara ledig fast att det egentligen är skoldag kan vara det bästa någonsin. Dock så la jag mig efter att solen hade gått upp imorse, såg på en väldigt fin film och jag kunde verkligen inte stänga av. Så jag vaknade sent idag, men det gör inget, skitsamma liksom. Det enda vettiga jag har gjort idag är att laga mat till mig och Lemons, lasagne. Fantastiskt gott som vanligt.

Min träning börjar om två timmar och nu tänkte jag försöka att inte slösa bort den tiden på allt onödigt, plugg står på schemat och jag måste komma nånstans. Jag har inte så mycket kvar, men samtidigt så har jag det. Så nu är det bara att köra på.


dom tomma stegen hem igen

Vad har fått det hjärta som jag har försökt övertyga är tomt och oskyldigt, att vilja vara mer än vänner och skedkompisar under ensamma nätter? Vad var det för konstig känsla som gjorde att jag ville känna hans närhet, hans värme, hela han om och om igen.

Jag hade knappt någon aning om vem han var, och jag önskar att det fortfarande vore så. Men sen stog han bara där. Världens kanske mest otryggaste människa.

Jag kan inte svara på hur kill-känslolösa jag kunde känna allt det här, det här som ingen förstår, inte ens jag.


hide away

I'm falling everytime.

thailand del 10.










thailand del 9.










Ikväll bryr jag mig inte om nånting

Dagen har gått snabbt, den är ju över nu. Men jag ska inte sova, jag ska se på film och inte bry mig ett skit om vilken tid jag går och lägger mig. Ikväll spelar ingenting roll, precis så känns det.

Mormor skjutsade mig till mamma förut, och sen dess har jag legat i soffan med Lemons. Kollat på tv och har bara varit. Jag har absolut ingenting att säga, så jag tror jag ska lägga in mer bilder från thailand. Var ju trots allt ganska längesen vi kom hem nu och alla bilder har inte blivit upplagda än, kanske för dåligt.


söndagsmys




day 03

Day 03 - A song that reminds you of oneboth of your parents.

Mamma - John Denver – Annie’s Song - Kom inte på nån annan, men mamma och Jens hade den här på sitt bröllop.

Pappa - Guns N' Roses – Paradise City - All rockmusik påminner om honom.

fighter

Åh, fin söndag. Ligger fortfarande i sängen och tänkte göra det i många timmar till. Ska slå på en film och mysa ner mig under täcket. Låter mycket bra om jag får säga det själv.

Gårdagen var väl trevlig, vi gjorde i princip ingenting men det gör inget. Vi har ju hela livet på oss. Vet inte riktigt när jag kom hem, men efter en stund framför datorn stängde jag av och somnade på en gång. Om det ändå kune vara så alla andra dagar också, det hade varit nått de!

Har precis beställt några bilder, 100 stycken för att vara exakt. 29 spänn ska man väl kunna slänga upp! Nån dag ska jag fixa med alla och få upp dom nånstans här inne i rummet, samma hos mamma. När det blir vet jag dock inte, men om jag känner mig själv rätt kan dom lika gärna ligga i ett år, haha det där problemet att ta tag i saker..

Men nu ska jag slå på en rulle och ta det lugnt, att vi är ledig imorgon gör inte dagen sämre. Känns faktiskt jävligt, jävligt, jävligt skönt. Kan inte bli bättre.

tonight

Jäklarns va trött jag är, ligger i sängen och längtar tills jag har skrivit klart detta. För då mina blogvänner, då stänger jag igen och hälsar sömnen hjärtligt välkommen. Kvällen blev väl inte alls som vi tänkt oss, men det var trevlans ändå. Började med att gå bort till Ellen och käka lite, dock var det inte så gott som det brukar vara så jag slängde mer än halva salladen, inte alls likt mig. Så jag började fixa mig istället. Sen hängde vi i Jontes lägenhet bara. Bea och Fp kom och vi sjöng och dansade lite, annars pratade vi mest. Var väldigt dött ikväll så vi sket i allt och for in på donken med Andreas istället. Käkade Mcchicken och sedan blev jag avsläppt här hemma igen. Har tvättat av allt kladd från ansiktet och borstat gaddarna, så nu är det bara att sova som väntar. Har ingenting alls jag ska göra imorgon så jag lär ta en finfin sovmorgon. Tänkte försöka göra lite skolarbeten också, och det är min söndag de. Så godnatt påre

day 02

Day 02 - A song that reminds you of your recent ex-boyfriend.

Jag har inget ex, sååå hejdåå


cosmos

Tjatja. Har duschat och lyckats borsta ut mitt hår trots inget balsam, tackar pappas långhåriga kompis som glömde sitt barnspraybalsam här! Haha.. Har beställt en sallad som jag ska plocka upp snart innan jag vandrar bort till Jontes lägenhet där Ellen är. Ikväll ska jag umgås med tjejerna och det kommer nog blir skoj vad vi än gör. Så nu sticker jag, hejhej!

good morning

Gud vilken skön natt. Somnade runt ett och vaknade strax innan ett, nästan 12 timmar sömn, det var längesen de. Har inte klivit upp än, men ska väl ta och göra det snart. Käka lite frukost och så. Sen lär man väl ligga här hela dagen, se på nån film kanske. Ja, vi får se helt enkelt. Kännns makalöst jävla bra att vi är ledig på måndag också, heaveeeeeeen

day 01

Day 01 - A song from your childhood.

Abba – Mamma Mia - Hahahhahahah den enda låten jag kunde på dagis..

stulen av Nellie, hehe

25 Songs, 25 days

Day 01 - A song from your childhood.
Day 02 - A song that reminds you of your recent ex-boyfriend.
Day 03 - A song that reminds you of oneboth of your parents.
Day 04 - A song that calms you down.
Day 05 - A song that is often stuck in your head.
Day 06 - A song that reminds you of a best friend.
Day 07 - A song that reminds you of the past summer.
Day 08 - A song that reminds you or your "first love".
Day 09 - A song that makes you hopeful.
Day 10 - A song by your favourite band.
Day 11 - A song on the soundtack of your favourite movie.
Day 12 - The last song you heard.
Day 13 - A song that reminds you of a farmer friend.
Day 14 - A song that reminds you of your boyfriend.
Day 15 - A song you love singing along to.
Day 16 - A song that has made you cry.
Day 17 - A song that makes you want to dance.
Day 18 - A song that you love but ravely listen to.
Day 19 - The first alphabetically in your iPod.
Day 20 - The last alphabetically in you iPod.
Day 21 - Your favourite song.
Day 22 - A song that someone has sung to you.
Day 23 - A song that you cannot stand to listen to.
Day 24 - A song that you have danced to with your best friend.
Day 25 - A song you could listen to all day without getting tired of.

hehe kul fredag

Äter chips..

Och dipp...

Dricker apelsinfestis..

Fyller i min kalender som används alldeles för sällan..

Funderar på att rensa lite kläder i helgen..

Också har jag ont i armen...

Kanske låter kult?

cold case

Hejsanhejsan. Blev inget umgås med tjejerna ikväll. Tror att vi alla kände att orken inte fanns där helt enkelt. Så vi tar det imorgon istället :) Matchen gick väl ok iallafall. Den slutade 1-1, och jag tar mycket hellre det än en förlust, så man ska väl vara lite nöjd iallafall. Vädret var inte alls på våran sida, det snöregnade och blåste, vilket resulterade i en jävligt kall kropp när matchen var över. Sista 20 minuterna hade jag lust att springa till bilen och lägga mig där, hua va kallt det var alltså. Men nu är det över, och en poäng i ryggsäcken är bättre än inget iallafall. Serien har ju bara börjat!

Annars har jag inte så mycket att säga, slänger in några onödiga bilder i nästa inlägg om vad jag gör. Kan bli tråkigt, jag gör ju inget, haha.

jag kan inte gömma mig

Det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv. Den smyger sig på, äter sig in. Och för varje synd man gör måste man göra en till. Regn faller på mig och det spelar ingen roll vart jag gömmer mig, för på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig.

körkort

Kom hem för inte så längesen, kan ha varit den skönaste dagen någonsin. Klev upp på en gång när alarmet ringde, vilket framsteg! Fixade mig och så, gick till skolan i regnet, hade nationella i engelska, sen kom Fp (som förövrigt tog körkort idag!!!!) och Bea och hämtade mig och Ellen på skolan. Åkte in till birsta och firade med donken, satt perfekt! Sen blev vi hemskjutsad igen och nu ligger jag här. Ikväll har jag match och sedan ska jag vara med tjejerna, låter väl jäkligt trevligt de.

Saknar dock Jennifer ♥ Syns snart älskling


torsdag

Ligger i sängen med handduken i håret än, orkar inte ens ta ur den. Träningen gick bara dåligt, vred armbågen igen också. Wohoooooooooo. Har lust att kapa av den, men det skulle ju inte gå eller. Jag ska ändå spela imorgon, får bita ihop helt enkelt.

Imorgon har vi nationella i engelska, bara nationella som jag har fattat det. Så det verkar bli en tidig dag, dock ska jag stanna kvar och jobba lite. Sen hemåt och käka middag innan jag åker in till västhagen för match. Förhoppningsvis går det vägen för oss den här gången, det hade ju varit fint de.

Men nu ska jag kika klart på big brother och sedan ska jag försöka sova. så hejdå hejdå


fix me

Ingen ser, ingen hör. Ni vet egentligen ingenting om mig.


blåmärke och blåmärke

Den här veckan känns så jäkla knäpp, man vet ju knappt vad det är för dag. Skönt bara att helgen snart är här igen. Börjar med match imorgon, sen lär man ju umgås med tjejerna. Låter mycket bra det kan ju jag tycka.

Gick hem med Ellen efter skolan, käkade lite mat och la mig sedan här. Ska se på nån serie nu innan träningen börjar. Sen ska man väl hem och sova i vanlig ordning. Och mer än så har jag inte att säga. Så hejdå


Där har ni en liten bit av min finarm efter matchen också. Älskar smärta, mmm ♥


...


Do you miss
me now that I'm gone?

girls just wanna have fun

Gud vad jag längtar till sommaren. Och ledighet. Sommarlovet känns så nära men samtidigt så långt borta. Jag har tusen saker att göra innan betygen sätts och jag har ångest hela tiden. Jag måste klara det, saken är väl bara om jag kan. Jag får helt enkelt kämpa på.

Dagen har iallafall rullat på med snabb fart. Efter middagen gick jag bort och och umgicks med Ellen. Sen kom Johnny och skjutsade oss till ishallen. Hade möte en snabbis och sedan fick jag skjuts hem igen av Jullan och Torbjörn. Sedan dess har jag bara duschat och legat här i sängen. Händer inte allt för mycket. Ska försöka somna i tid och komma iväg till skolan lite tidigare för att göra lite skolarbeten. Det hade ju varit bra gjort det isåfall.


pain pain pain

Hejsan. Matchen gick inte riktigt som vi ville, matchen slutade 1-0 och jag orkar inte ens prata om den. Det finns alltid något att säga om varför det blev så liksom. Men den här gången skippar jag det, såhär blev blev det iallafall.

Har haft ont i ländryggen (?) till och från i några veckor nu. Och igår och idag har det varit väldans jobbigt kan jag tala om. Sen strular ju min armbåge precis som vanligt, fick ett knä i huvudet på matchen idag, samt att någon klev eller liknande på min arm. Så nu hurrni är kroppen lagomt öm, men nu är klagovm över för den här gången. Förutom att jag mår skit.

Imorgon vankas det skola igen efter en dags ledighet. Onsdagen är redan här och likaså helgen. Det låter ju ganska fantastiskt det. Får se vad veckan har att erbjuda på förutom fotboll, man lär helt enkelt märka.


galet

Träningen gick bra igår. Sen fxade jag mig i blixtfart för att sedan gå bort mot Jontes lägenhet där tjejerna väntade. Åt god mat och hade trevligt. Sen åkte vi vidare till Petter i timrå och var där i några timmar, och sedan vidare ännu en gång. Sammanfattar kvällen som faktiskt ganska kul trots att jag tog det så lugnt som det går. Jag kom hem strax innan ett idag, duschade lite och la mig sedan här i sängen.

Halv 5 har jag samling på kansliet, för att sedan åka buss till Hudik för seriepremiär. Ber till gudarna att det ska gå jävligt bra, så nu är det bara att börja ladda! Ska försöka vara duktig att plugga till provet imorgon på bussen också, vi får se hur det går med det, haha. Och nu tänkte jag slå på en rulle så nerverna lugnar ner sig lite.


RSS 2.0