Onsdag

Hejsan. Har känt mig halvdålig i några dagar nu och jag ber till gud att slippa bli sjuk nu. Har ej tid. I helgen är det två roliga halloweenfester jag ska på, och på söndagkväll åker jag till Arlanda och sen till Ghana. Dessutom vill man ju inte bli sjuk i huvudtaget. Så nu är det bara att vila sig i form.

Helgen som var blev riktigt lyckad må ja säga. Jag hade finbesök och jag ville inte att söndagen skulle ta slut. Nu måste jag vänta i mer än 2 veckor innan vi ses igen. Men men, den som väntar på något gott ;) Vi käkade middag i lördags, var hos Ellen och Jonte med alla, och sen avslutade vi kvällen i Fagervik. I söndags sänghängde vi i princip hela dagen, förutom när vi var och käkade med Julia. Mycket bra helg!

I veckan har jag jobbat lite. Haft föredrag med mamsen och haft första träningen med Kovland. Imorgon ska jag luncha hos faster, sen måste jag in en sväng på Birsta. Ska försöka hinna med att byta däck på bilen också så jag har det gjort innan jag åker. På fredag är det packningsdag, och sen har vi ju dom där festerna som jag måste komma på vad jag ska klä ut mig till också. Avslutar förhoppningsvis veckan med lunch med Elin :)) Så det är väl det, snart åker vi!

Boring

Godmorgon. Nu skriver jag endast pga att jag är så fruktansvärt uttråkad.

går somnade jag väldigt tidigt om man jämför med tiden jag brukar somna. Resultatet av det? Jo jag vaknade 06:30. Vilken jäkla tråkig tid det är alltså! Det finns ju typ ingenting man kan göra vid den tiden om man inte jobbar. Jag vill inte äta frukost så tidigt. Jag funderade på att åka till mamma och städa lite ute i stugan, men då är det ju mörkt ute istället. Katten har dessutom lurat mig och fått mig att tro att vi ska kattmysa flera gånger. Han hoppar upp i sängen, gör sitt kattmys-move, sen hoppar han ner på golvet och går. Så har han gjort 2363 gånger den här morgonen. Mitt i allt kom pappa hem från nattskiftet också. Han smög in och blev så förvånad när jag sa att jag var vaken. Haha jag är aldrig vaken vid den här tiden! 

Så vad gör man 06:30 en ledig dag?? Nu har det till och med gått två timmar och det finns ingenting att göra nu heller. 

Asterix

Hello mates! Idag har det varit en lång dag. Jag hade inga planer alls för dagen så jag har pysslat på lite här hemma bara. Jag har målat på en tavla som jag aldrig blir nöjd med, samt gjort en drömfångare. Efter Ellens jobb gick jag bort till henne och käkade och surrade på bara. Anny kom förbi också.


Imorgon ska jag färga håret och byta däck på bilen. Tänkte försöka handla lite nödvändigheter också när jag ändå är i farten. 

På fredag ska jag på begravning, och på lördg får jag finbesök. Så jag ska väl försöka laga nån god middag och sen ska vi nog till Ellen och dom. Vi får se vad som sker helt enkelt :)

Idag var jag och Mami med i tidningen också pga organisationen och resan. Bilderna som togs var hemska och jag hatar att alla kan se dom haha, men det är ju bra att organisationen uppmärksammas så. Synd att man inte är fastnar då bra på bild vara. Men men, snart åker vi wohoo!

Måste bara slänga in en bild på min fina kattkille som flyttade in här igår, kolla va fin!!

14

Hejjejhej. I lördags förmiddag plockade jag upp Bea, Ellen och Fp för en fika på Birsta. Vi hann surra massor massor och det var väldans kul. Varför gör man inte sånt oftare??Sen åkte jag återigen till Edsele och hälsade på. Mycket trevligt må ja säga :) Avslutade söndagsmyset med middag hemma hos Lemons med Johan, Jennifer, mormor och Risto. Så man kan ju säga att min helg var hur bra som helst!


Idag har jag hunnit med en del faktiskt. När jag vaknade vid 9 imorse så klev jag upp och kokade ägg till frukost. Fick sms om att tidningen skulle komma idag så det var bara att hoppa in i duschen och fixa sig lite innan det var dags. När vi var klara så åkte jag in på Birsta en snabbis och handlade en tröja till mormor som hon ville ha, och när jag var klar där så åkte jag till henne och fikade lite. Några timmar senare åkte vi till moster för att fira Alvin som nyss fyllt 14 (!!). Känns helt sjukt, hur kunde han bli så stor helt plötsligt? Han föddes ju typ nyss haha.. Nejdå, men som vanligt så var det trevligt där. Efter det följde jag med Jens på Giffarna, och till sist så åkte jag till Ellen för surr och för att kika på Paradise. 

Imorgon händer det roliga saker ska ni veta, spännandee

Happy

Hej kompisar. Den här helgen har varit så himla trevlig och så himla rolig! Trots lite sömn så orkade jag mig upp i lördagsmorse. Efter att jag duschat och fixat lite så gick jag igenom vägbeskrivningen igen. Haha när man inte har någon aning om vart olika ställen ligger och när man verkar ha problem med höger och vänster i trafiken så kände jag att jag måste vara lite förberedd iallafall. Sen packade jag in min lille väska i bilen och åkte. 

När jag kom fram så visade Johanna mig omkring, tillslut åkte vi till Ramsele och hamnade på ett café. Efter mycket surr om allt möjligt så åkte vi hem till Johanna och Christian igen. På kvällen var vi några som grillade och så, spelade lite spel, drack gott och surrade på bara. 

Jag skulle egentligen åka hem i söndags, men med lite sömn osv så somnade jag och Johanna till på soffan. Det hann bli mörkt och orken till att köra hem var långt bort. Så jag stannade en natt till och for hem igår förmiddag istället. Hur som helst så har jag haft en magisk helg!


Annars händer det inte så mycket. Ska på mysig fikaträff med Ellen och Fp i helgen, sen får vi se vad jag hittar på resten av helgen. Snart är det dags för halloweenfester och sen åker jag och mamma till Ghana. Fick veta idag att Lemons bokat en utlandsresa för familjen nästa år också, kult!

Nu ska jag se klart på nå program innan det är dags att sova. Natti nattti

Långt långt

Jag har börjat skriva här 1567 gånger efter det senaste inlägget, men det har bara slutat i att jag raderat all text och skitit i det. Men nu är det väl dags att dra igenom allt som hänt. Jag varnar redan nu att detta kan bli långt och utdraget.

Efter besöket i Stockholm så har jag gjort lite det ena och det andra. Jag har varit på bio två gånger, se Gone girl, den var magisk! Också har jag ju varit på mina mattelektioner. Jag beställde min mattebok som jag verkligen behövde för några veckor sen. Efter att ha väntat på den ett tag så får jag ett mejl om att den är försenad och att dom inte vet när den kommer levereras. Nehe?? Det är ganska svårt att plugga utan bok, så jag har gått här och väntat och väntat, och idag kom den! Applåder applåder, endast lite sen bara -.-

Jag har jobbat några dagar på lagga, sett på film och serier och lagat mat och städat och tränat lite och allt vad det är. Jag och Jennifer var på Johan Rheborg på tonhallen och det var så jäkla bra! Jag skrattade från att han kom ut på scenen till att han klev av. Lyckat lyckat! Dagen efter det var vi några tjejer hemma hos Madde och hade det väldigt trevligt. Gott dricka, massa surr och skratt och lite spel på det. Sen avslutade vi kvällen på allstar. 

I veckan har jag jobbat, lyckats hålla rent på rummet (!!), gått på långpromenad med Ellen, varit hos Lemons en del, följt med Anny på loppisar, och imorse hade jag mattelektion. Det var en kamp att kliva upp ur sängen kan jag tala om, Pappa hade nyss kommit hem från jobbet och stog i duschen = jag kunde inte komma in i badrummet på en gång. Vilket gör att jag ligger kvar i sängen, alla mina alarm hade gått, var alldeles för trött för att ställa nya, jag får inte somna om och jag är så förbannat trött helt enkelt. Men på något vis så somnade jag inte om och åkte iväg. En timme in på lektionen så känner jag en början på mina klassiska symptom för blodsockerfall. Nej nej nej inte nu och inte här tänkte jag. Det enda jag tänkte på va socker och att jag måste hålla i mig i bordet så jag inte trillar av stolen haha. Tillslut så vågade jag fråga om socker och sen mådde jag bra igen. Frågan är ju bara, varför får jag alltid blodsockerfall på så dåliga ställen??! Jag menar inte att det finns bra ställen! Men detta har hänt mig 4 gånger och alla gånger har varit så pinsamma. Här ska ni får höra.

1. Naken. Det är allt jag har att säga om första gången. Splitt jäkla naken! Hade lyckats svimma i hallen efter att jag duschat, som tur var hade jag en handduk på mig som lagt sig perfekt över mig när pappa kommer springandes. Men ändå, naken!!
2. Är på ett bröllop med folk jag inte känner och ska mingelfota. Blir dålig innan vigseln, får daim och socker och mår bra igen. King tänkte jag. Det var bara det att det hände igen mitt i vigseln som jag hade till uppgift att spela in. Försöker glida ner efter väggen lite diskret men "ramlar" sista biten och slår huvudet i stativet. Bra inspelning av vigseln va?? Dessutom klättrar en snäll kvinna över alla människor för att komma med daim till mig. Det blev inte så diskret ändå. Omg det kan inte vara sant. 
3. Rihannas konsert. Jag och Jennifer hade golden circle-biljetter (längst fram) och står och trängs med en massa folk. Alla dumma symptom kommer och jag står på huk och håller i Jennifers ben. Jag får vatten och dextrosol av vakterna och det blir bättre igen. Det var bara det att innan jag fick det där och stog på huk på golvet, så kommer Rihanna ut på scenen PRECIS då. Alla börjar skrika och röra sig och jag är mitt i en snurrig karusell i mitt eget huvud. 
Perfect timing!
4. Ja idag har jag ju redan skrivit om. Det var pinsamt men inte ens i närheten av de gånger som står ovan.  Hade jag dock inte suttit ner så hade det nog sett annorlunda ut. "Hej mina komvuxvänner som jag inte känner, här kommer jag!" *svimmar* Vilken succé det hade varit va? 

Nu är frågan, vart och när sker nästa gång? Pappa tycker att jag borde börja ha sockerbitar i fickan haha..

Men nä hurrni, jag borde sova för längesen eftersom jag ska upp imorgonbitti. Jag ska försöka hitta till Edsele för att hälsa på Johanna och hennes kille. Kuul :))

RSS 2.0