fantasy

Oh your mouth is poison, your mouth is wine.
Your hands can heal, your hands can bruise.
I don't have a choice, but I still choose you.

living young

Hajhaj. Har varit nerbäddad sen en stund tillbaka, mycket skönt, mycket skönt. Träningen gick väl sådär, både axel och armbåge strular men det är på bättringsvägen iallafall! Så nu får jag ligga i.

Skulle egentligen till Jennifer, men vi bestämde att vi skulle ta det någon annan dag istället. Så jag for hem, hoppade in i duschen och fyllde i en massa papper. Imorgon ska jag hem till pappa och kika på en kamera, annars har jag inte ett dugg planerat och det känns så förbannat jävla skönt. Ska bara vara. Och ligga i sängen. Och inte göra ett skit. Fantastiskt.

Nu tänkte jag kanske lägga mig, eller nått.

me

Such a waste of a young heart.

baby hold on

Tjatja. Ligger här i sängen som vanligt och gör ingenting speciellt, har kikat runt lite på nätet efter en del saker jag måste skaffa innan vi åker till thailand. Jadu, bara att kasta upp pengarna på bordet och slösa lite. Huahua! Annars så har mitt visakort anlänt och jag är inte längre ägare av stenåldersbankomatkortet, känner mig snäppet vuxnare nu faktiskt.

Förutom nuet, så var jag skittrött imorse när alarmet ringde, men jag har ju börjat lägga telefonen alldeles för långt ifrån sängen att jag inte somnar om. Förutom nån enstaka gång när jag hämtar telefonen och lägger mig igen, och det mina vänner, det är farligt de. Men imorse tvingade jag mig själv ut i kylan iallafall, in i huset, och in i duschen. Sen blåste jag håret lite snabbt innan jag sminkade mig lite. Till sist drog jag på mig en mössa, fördrev tiden lite genom att sitta vid datorn, och sen gick jag till skolan. Dagen har varit lång, och en och en halv timme in på min sista TvåTimmarsBildLektion, så släppte min lärare mig fri. Då gick jag hem i världens fart, lagade mat, sen kom moder jord och hämtade upp mig, och.h.h.h nu ligger jag här i väntan på kvällens träning. Det är på tiden att jag är med nu, dock får vi se hur det går. Men det ska nog gå bra.

Efter träningen åker jag hem och duschar, sen skjutsar mamma mig till Jennifer och jag spenderar natten där. Det var iallafall så det var planerat :) Nu ska jag nog gå in och göra Lemons sällskap

today



- Nu ska jag vandra iväg till skolan, ciao

if i could


baby.l.u.s

» Charlene Soraia – Wherever You Will Go
» The Civil Wars – 20 Years
» Coldplay – Don't Panic
» Good Charlotte – I Don't Wanna Be In Love (Dance Floor Anthem)
» Jason Walker – Echo
» Jason Walker – Down
» Peter Netskar – I am afraid - Radio Edit
» Veronica Maggio – Jajaja
» B.o.B – Don't Let Me Fall
» Peter Netskar – Stay away - Radio Edit
» Veronica Maggio – Jajaja

how

Sometimes you think you wanna disappear, but all you really want is to be found.

what we are

Ääntligen så är jag hemma, i min stuga, i min säng, världens bästa plats. Egentligen är jag less, för det är inte mycket som varken går eller känns bra nuförtiden, men trots det så känns det faktiskt mycket bättre än vad det ibland brukar göra. Det är så lugnt härinne, och ja, det är en fin kväll helt enkelt.

Efter skolan följde jag med Alicia till frissan, där hennes mamma och bror klippte sig. Satt där ganska länge, men hade det väldigt trevligt så det var absolut ingen fara. Sen blev jag avsläppt hos pappa där jag gjorde i ordning lite mat, sen blev jag upphämtad av Anna och for vidare på träningen. Jag vilade ikväll också, men imorgon tänkte jag köra igen, så vi får se hur det går. Satt på ncc en halvtimme kanske, sen kom mamma och vi åkte vidare till timrå och så innan vi kom hem.

Och det var en bit av min dag de. Japp.


oh come on

"Tell me it's nothing. Try to convince me that I'm not drowning."


awesome

Känner mig nöjd med denna dag, den hade gärna fått vare lite längre. Har inte gjort mycket annat än att ligga i sängen och kikat på film och så. Hur skönt som helst! Att filmerna dessutom var grym gör ju inte saken sämre. Och nu hoppas jag att jag somnar snabbt efter att ha stängt av denna så jag är pigg imorgonbitti, de hade vare nått de!

Så nu säger jag hejdå till veckans sista dag och laddar inför måndag, ciaociao

the hives


shipwrecked

Tjatja, bra skön söndag detta har varit alltså! Har inte gjort nånting jobbigt alls, precis som alla söndagar borde vara. Såg på några avsnitt av SATC, sen slog jag på en film, pausade i mitten och gick in och lagade tacos. Sen gick jag ut och la mig igen och såg klart filmen, ochhh nu har jag facebookat lite. Det händer dock ingenting där, så jag ska nog slå på nästa film istället.

Det känns som att jag kommer somna tidigt ikväll, och det hade ju faktiskt varit svinskönt ifall det skulle bli så. Imorgon har jag typ två lektioner, sen är det sista delen på dubbelbollen. Så det känns inte tt dugg jobbigt att det är måndag imorgon, tiden går fort och det tackar jag inte nej till just nu. Tror att det är runt 33 dagar kvar tills vi åker till thailand, FANTASTISKT.


komsi

Hur förbannat jävla snygg kan man va?

DON'T LET ME FALL


fantastiskt

Hey igen! Känns skönt att jag inte sov bort dagen, nu har jag ju jättelång tid på mig att mysa här i sängen, grymt! Har duschat, ätit mig en lingongrova med ägg på, och bytt sängkläder. Och det är alltid så jäkla nice med nybäddad säng, heaven!!

Men nu ska jag lägga in lite bilder från kameran som jag inte ens visste att dom fanns, sen ska jag inta sängläge for real genom att kika på ett avsnitt eller två av SATC. Ciaociao!


movie

Godmorgon, ligger i sängen och myser på lite. Kommer nog ligga här exak hela dagen, ska inte träna heller eftersom min axel mår skit. Lika bra att vila. Så jag ska nog kika på nån serie kanske, och film. Ja vi får se helt enkelt, men först och främst vill jag duscha, sen är jag och mitt trötta huvud redo för sängläge.

saturday

Hajhaj! Sitter hemma hos Jennifer nu med en trött Julia bredvid mig. Blev upphämtad av Oscar och Jennifer igår och han skjutsade oss hit till Jennifer. Åt popcorn och sjöng singstar, haha kände mig som 14 igen. Efter många timmar så la vi oss och skulle se på en film, dock somnade jag. Sen kom Julia vid halv fyra med mat, sen somnade ja igen.
Vaknade imorse av att Jennifer skulle ut och skotta. Sen kom Julle nyduschad och väckte mig igen, och då klev ja upp. Beställde mat, och har sen dess käkat och pratat lite bara. Ikvälll ska jag va med Julia och tare lugnt skulle ja tro, blir treevligt de. Men nu ska ja gö nått annat. Heido

echo

Heysan, jävligt skönt med fredag. Känns grymt!

Har haft typ förintelsens minnesdag idag på skolan, så vi har inte haft några lektioner alls, utan en massa annat bara. Vilket var skönt, min hjärna hade nog inte klarat något tänkande så trött som jag har varit idag.

Efter skolan mötte jag upp pappa på banken, håller på att skaffa ett annat bankomatkort. Så snart slipper mina vänner att jag måste på bankomaten hela tiden, skönt för dom! Dock tycker jag om att ta ut pengar, så vi får väl se om jag smyger dit ändå. Annars då? Har inga äventyr inplanerade ikväll, utan jag tror att det skulle bli en kväll hos Jennifer. Men vi märker väl hur det blev helt enkelt, nu ska jag facebooka lite. Ciao

where is my mind?

Somebody That I used to know.


hm


mör

Heihei bloggen. Min dag har varit skön, väldigt skön. Sen kom jag hem och insåg att jag hade träning, kändes inte så frestande, men ja åkte ju dit såklart.

Åkte upp som ett spjut imorse när alarmet ringde. Sprang in och fixade mig lite, fem över 7 körde jag en omväg till skolan för att få köra lite. Sen gick jag bort till ncc och dubbelbollen började. Har under dagen spelat både fotboll och vollyboll, vilket känns i kroppen nu kan jag lova. Min axel är troligtvis inflammerad. Jag har fått en liten blödning i foten, och mitt knä gör ont. Hua. Dock gick det bra för oss, så man kan ju hoppas att det håller i sig på måndag också, så Alicia slipper bli sur på sig själv, haha ;)

Träningen gick skit. Fick kliva av i gråt då min axel gör så fruktansvärt ont, sen körde jag hem igen. Imorgon är det äntligen fredag igen och det känns så jävla skönt. Har ingenting planerat, så vi får se om det blir hemmakväll med nått gott eller om det händer nått annat. Det lär ju visa sig iallafall.

Har smörjt in kroppen med lite allt möjligt känns det som, ätit en lingongrova och druckit ett glas juice. Mamma har även klippt mitt hår lite då det var vääldigt slitet, och nu ligger jag ute i stugan är och redo för att sova. Vill inte. Men jag måste. Så nu säger jag hejdå

it was dark, and I was lost

Hej bloggen, känner för att skriva ett sista inlägg innan jag slår igen både dator och ögon. För lite sömn väntar, så varför inte göra den tiden lite kortare liksom?

Satt bara inne med Lemons förut innan jag hoppade in i duschen. Sen gick jag återigen hit ut och slog på en film som precis tog slut. Imorgon åker jag med moder jord till skolan, så alarmet står på 06:06 och jag har redan lagt telefonen på golvet en bit bort från sängen. Vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon när det går igång, fyfan. Men men, dubbelboll står på schemat och det kanske får mig att kliva upp lättare. Så vi får väl se.

Nu ska jag ta med mig mitt negativa humör och sova. Än en gång så skriver jag att min vecka är dålig, väntar bara på att något kul ska hända så det känns bättre igen.

come on, skinny love

Missing someone gets easier everyday. 'Cause even though it's one day further from the day you last saw eachother, it's one day closer to the next time you will.


stay away

Häjhäj, ligger i sängen nu och myser lite. Är så förbannat trött, och min dag har varit skit. Så det passar skitbra att inte ha nånting att göra alls idag, förutom den där boken jag måste börja läsa. Men det gör jag senare.

Trots att vi började halv elva idag så känns det som att jag har haft miljoner lektioner. Inget tog liksom slut, men nu är jag hemma iallafall och det är så fantastiskt skönt.

Imorgon har vi dubbelboll och det känns också jävligt skönt. Inte en enda lektion, bara en massa skoj. Kanske blir min vecka lite bättre? Ja, vi får se helt enkelt. Man kan ju alltid hoppas.


over

Godmorgon påre, idag vaknade jag till och med en timme innan alarmet gick. Dock lät jag mig själv somna om, och vaknade nästa gång väldigt mycket tröttare, men tillslut så kom jag upp. Ligger i sängen nu och fördriver tiden lite, njuter av bara tanken att jag inte behöver gå till skolan idag, mmmmm..

Men nu ska ja hitta på nått annat än att skriva här, så hejdå


towers

I spin my head right round, right round.

Blir så trött på mig själv ibland. Den här veckan har ännu inte varit som jag velat, och den kommer nog fortsätta vara som den är också. Ingenting blir som jag tänkt mig, och inget blir som jag verkligen vill heller. Idag har varit en sån dag då jag bara vill äta allt jag ser. Jag har fuskat alldeles för mycket och det stör mig, för jag kan inte hålla på så mer. Nu hoppas jag att den här skitveckan går fort som fan, så jag kan börja ladda om på söndag för en ny fantastisk en. Hejja hejja


yes sir

"Living in the past, will only fuck you up"


take me home

Äntligen nerbäddad i sängen, som jag har längtat!!

Som jag skrev i förra inlägget så var jag jävligt trött imorse. Slutade med att jag tog bussen till skolan också, vilket är väldigt, väldigt ovanligt för att vara mig, konstigt nog. Men det var så himla skönt att jag nog lär börja göra det mycket oftare, varför inte liksom. Speciellt nu när kylan verkar ha tagit fart, för jädrar va kallt det har varit idag :o

Timrå vann och jag kom inte från ishallen förän vid kvart i tio, då tog jag mina ömma fötter och gick hem. Borstade tänderna på en gång, tvättade bort sminket och gick ut och la mig. Imorgon börjar jag halv elva och jag lär nog ta bussen imorgon också, fantastiskt skönt.

Nu tänkte jag kika på ett avsnitt av något trevligt, vad vet jag inte än. Vi får väl se, gonatti

djuriskt trött

Tjatja. Det där om att lägga telefonen en bit från sängen så jag kom upp imorse funkade ju, men känslan när det där jävla alarmet ringde var obeskrivligt jobbig. Jag lät till och med den väldigt irriterade alarmsignalen gå hela låten ut, sen började nästa. Då gled jag ner från sängen och satt mig på golvet. För att inte somna där på plats så började jag ta ur alla kläder jag hade i en väska och vek dom. Så nu ligger dom mitt på golvet i en fin hög. Till sist orkade jag kliva upp och springa in. Hua, jobbig morgon.

Skolan var som vanligt, tråkig. Tog bussen hem och har precis käkat här hos pappa. Snart blir jag upphämtad av Alicia för att rulla vidare till eon. Några timmars jobb väntar, och en vinst för timrå hade inte suttit så fel. Nu ska ja byta om lite och så innan jag far, så heido

-

Inatt känner jag mig så tom och jag längtar efter allt jag aldrig kommer att få.


free at last

Hajhaj. Är svintrött. Min armbåge värker, och mina ögon kliar. Fantastiskt.. Men men, måndag är alldeles snart helt över och det känns grymt. Älskar hur dagarna rinner iväg just nu. Visst, ibland vill man stanna tiden vid vissa tillfällen. Men jag har inte känt så på ett tag nu att jag vill det, så jag är nöjd med att tiden faktiskt går ganska snabbt. Jag vill bara att det ska bli andra mars nu, så jag får åka iväg på en grym resa med mina fina.
Som jag tjatar om detta, men det skiter man väl i.

Skulle egentligen köra en stund innan träningen förut. Dock blev jag skitarg när mitt hår inte ville samarbete för fem öre ens när jag skulle sätta upp det. Så även där rann tiden iväg, men jag tog en omväg påvägen hem istället. Alltid nått.

Träningen gick iallafall bra. Trots att min väldigt ömma kropp gjorde satans ont varje gång jag slängde mig, men längre in i träningen kunde jag böja på mig någorlunda iallafall, haha. Vi körde bara en timme idag då alla andra är träningslediga, så jag kom hem för två timmar sen kanske.

Nu tänkte jag kika på det nya avsnittet av oth, sen sova. Borde egentligen stänga ihop nu för att jag ska vara lite pigg imorgon iallafall. Men men, får lägga telefonen i andra sidan rummet så löser det sig nog ;) Natti

today I don't feel like doing anything

Men hej igen, blev inget skrivet igårkväll då jag kom hem från nordic så sent. Men cupen gick bra och vi tog även hem segern, så det var ju skönt! Tror jag hoppade in i duschen vid strax efter elva igårkväll, sen slocknade jag på några snabba sekunder. Imorse höll jag knappt på att komma ur sängen då hela min kropp består av träningsvärk, ja så kan det gå.

Idag drog jag på mig en mössa som många andra gånger nuförtiden. Sen gjorde ja frukost och skyndade mig till sist iväg till skolan. Hade nått test på svenskan första lektionen. Sen gick jag och käkade sallad på eon med Jennifer och Julia. Sista lektionen hade vi två timmars samhälle, och sen gcik jag hem med Nellie.

Käkade hos pappa, sen kom mamma och hämtade mig och all min packning. Har målvaktsträning vid 8, och innan det tänkte jag köra lite. Var ett tag sen nu, så se upp därute!


40


40 dagar. Jag vet att vi kan vara lika fantastisk som vi brukade vara


turn the tide

Are you frightened? 'Cause I'm frightened. I don't want to hide.

inter sport

Godmorgon påre! Lyckades vakna 4 minuter innan alarmet gick,
och jag blir alltid lika förvånad när det blir så.

Ska strax ta mig nånting att äta till frukost. Sen tänkte jag bara fördriva tiden tills jag blir upphämtad för att åka på samling. Jag känner mig faktiskt nervös, kommer bli dödsbesviken på mig själv ifall det råkar vara en dålig dag idag. För det kommer väldigt olägligt isåfall. Så jag önskar mig själv ett lycka till på fotbollsbiten.

Annars då? Inte så mycket. Så nu ska ja slå på ett avsnitt SATC. Ciao

long nights

Mitt huvud gör ont, och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Men snart ska jag stänga av datorn och lägga mig ordentligt, alldeles strax. Idag har varit en konstig dag. Jag har bara gått runt i lägenheten och varit väldigt bekymrad.

I'll be alright. Just not tonight.

heartbreak warfare

Kan hända att det är jordens tröttaste människa som skriver just nu. Har varit påväg att somna x antal gånger. Men jag ska hålla ut. Pappa kommer snart hem med dipp, och då ska jag dippa mina popcorn, haha.. Har laddat hem över 10 filmer också, så nu är det bara att välja och vraka ikväll då. Sen laddar jag inför morgondagen med att sova som en gud inatt, för det vet jag helt säkert att jag kommer göra.

Nu ska jag sätta på en film hade ja tänkt, heido

what have I done?

Ahejsan. Bra skönt med lördag, och jag ska inte göra ett skit på hela dan. Ska ta det så lugnt som det bara går, ska inte röra mig en meter i onödan. Fantastisk dag helt enkelt!

Igår hämtade Helena upp mig och skjutsade mig till Elin S. Var där ett tag innan vi tog en promenad till Hampus där vi var resten av kvällen. Lite mer folk rullade in och det blev en kul kväll.

Imorgon har jag cup och jag hoppas att min armbåge håller, men det ska nog inte vara några problems. Och det var väl allt jag hade att dela med mig av, nu ska jag fortsätta kolla på SATC. Hajhaj


wild, young, & free

Tjabba! Kom ur duschen för en stund sen och ska precis blåsa det hade ja tänkt. Vid 6 rullar jag vidare till timrå, och sen får vi se vart kvällen tar oss.

Idag kom Hannah och hämtad mig på skolan, sen åkte vi vidare till teamed. Sen gick ja runt ett tag på stan innan det var min tur. Ska ringas lite och få nån remiss till röntgen, sen får vi se vad som händer :) Men nu måste ja fixa mig lite, ciaociao!

jaha

Jag har insett att min senaste kyss: Var en hejdåpuss.. Och förmodligen den sista jag får av honom på bra länge
Jag lyssnar på: Jason Walker just nu
Jag pratar: när jag känner för att prata.
Jag älskar/tycker om: mitt liv, det är så himla, himla bra nästan jämt.
Min första riktiga kyss: var nog i ett tält när jag fyllde 12, hahah
Jag avskyr när folk frågar: såna här frågor, vet inte vad jag ska svara ju!
Kärlek är: maaagiskt
Någonstans, tänker någon på: hur mycket dom längtar till sin 18års dag. Precis som jag!
Jag kommer alltid att: vara jag. Haha oväntat svar
Jag är hemligt förälskad i: Beas specialTomas ;)
Sist jag grät var: Nån vecka sen till biggest loser, haha
Min mobiltelefon är: Beas gamla. Saknar min iPhone
När jag vaknar på morgonen: vill jag ligga kvar förevigt
Innan jag går och lägger mig: sitter jag vid denna. Livsfarlig om man borde sova
Just nu tänker jag på: att jag borde stänga av datorn och sova
Bebisar är: är antingen jättemysigt eller skitjobbigt
Idag har jag: varit på skolan. Dudå?
I kväll har jag: Tränat.
I morgon kommer jag: att åka till naprapaten, hur vet jag dock inte än. Sen ska ja va med Wirre.
Jag vill verkligen: åka till Thailand nu. Fylla 18, och ta studenten :)


down


I got soul, but I'm not a soldier.

snö

Äntligen ligger jag i sängen, gud så skönt. Mmmmmmmm. Träningen gick bra till och från, andra stunder inte så bra, men men. Känns jäkligt bra med fredag imorgon. Ska till naprapaten på förmiddagen, och sen på kvällen ska ja va med Elin äre nog tänkt. På lördag ska jag inte göra nånting, och på söndag har ja cup. Så helgen lär gå snabbt, men det är skönt att tiden går iallafall. Snart ligger jag på stranden och chillar!

Imorse. Snöigt.



dreamer

"Ända sedan dan vi träffades har vi varit dem, de som lämnar festen innan två"

Hajhaj! Sitter och lyssnar på grymma Maggio nu, har det mys i sängen och fördriver tiden lite innan träningen börjar. Min armbåge har strulat idag så vi får se hur det går, kan bli spännande. Imorgon ska jag till en naprapat iallafall och kolla upp den. Hade ju varit skönt ifall han vet vad felet är, så det blir bra nån gång.

Skolan rullade på. Har haft skol if möte och utvecklingssamtal. Rydja tycker om mig så det var inge problem, haha. Sen gick ja iväg på sista lektionen och det slutade med att jag gick argt därifrån när vi slutade. Vissa människor här i världen alltå -.-

Ne, nu ska ja göra nått annat en stund. Tjao


torsdag

Godmorgon godmoorgon. Sitter i sängen nu och fördriver tiden lite. Ska bara borsta tänderna och sätta på mig en tröja så är jag redo att vandra iväg till skolan. Vill att den ska gå snabbt så jag får komma hem och bara ta det lugnt litegrann innan träningen börjar. Bjuppar på en cambild, och nu måste ja kila!


on my own

Hallå där. Jäklar va trött jag är ikväll alltså, har gäspat mig igenom kvällen. Tänkte slå på ett avsnitt eller två av nånting innan jag somnar. Imorgon blir det skola och träning som gäller, sen är det äntligen fredag. Det spelar ingen roll om jag legat inne i två dagar nu, jag längtar ändå till helgen, jämt.

Min faster kom och hämtade upp mig förut. Käkade middag hos henne och Bror, och snackade en hel del Thailand. Och nu längtar jag ännu mer, kommer bli så himla skönt, bra, och roligt. Att jag får göra det tillsammans med mina fina gör resan ännu bättre, åh bara 44 dagar kvar innan vi rullar iväg. Fantastiskt det känns i kroppen nu alltså.

when the morning comes

Uppdaterar fast att detta kan vara det mest tråkiga att läsa. Men men.
Ligger iallafall och kikar på SATC, och har nyss ätit lite rostbiff och bulgur. Tänkte hoppa in i duschen lite senare så att man ser ut som en människa igen, ska bli skönt. Imorgon måste jag på skolan, hur jag än mår. Kan inte hålla på att missa en massa nu, så så får det bli.

sjuk

Vill säga godmorgon, men det var ett tag sen jag vaknade. Fast idag blir det sängläge igen, kroppen funkar inte som man vill jämt. Ja, med tanke på att jag är sjuk så gör jag ju ingenting om dagarna, vilket resulterar i att jag inte kan berätta om min dag, som förövrigt är skittråkigt att läsa ändå. Men ändå.
Ska slå på nån serie nu hade jag tänkt, SATC kanske. Ja vi får se. Hejdå så länge

love

Someday. Someone will walk into your life and make you
realize why it never worked out with anyone else.

just nu, vill jag leva

Hejsan. Huvudet värker och jag är fortfarande nerbäddad i sängen. Dagen har sett ut så att jag har legat i sängen. Kollat på tv. Haft datorn i knät och suttit vid den. Kollat på grey's. Har laddat hem lite olika serier. Ätit tacos till middag. Och snart ska jag ta min äggmacka innan jag slår igen ögonen. Imorgon är det onsdag och jag hoppas att jag mår bättre då. Och det var allt jag hade att tala om, så hejdå.


without you

Det känns som att det är onsdag idag, men så är det ju inte. Är iallafall hemma från skolan idag, mår inte prima ja eller. Men det går väl över snart skulle ja tro.

Ska slå på lite grey's nu hade ja tänkt. Så hörs vi


who are you people?

Gokväll, ska alldeles snart släcka taklampan och krypa ner for real till sängs! Ska bara skriva detta lite snabbt. Mitt pannben gör ont och jag tror det är feber som är på ingång. Jag som varit frisk så länge.. Men men, brukar inte ha sån långvarig feber så snart är man fit for fight igen! Träningen gick bra iallafall, armbågen är som den är, men Tobbe tvingar iväg mig till någon på fredag så det ska nog ordna upp sig.

Annars då? Inte så mycket faktiskt. Har gått och blivit med twitter, dock fattar jag ingenting, så det får vi se hur det går med det. Sen funderar jag på hur jag kan ha hela (haha) 31 stycken som läser denna skit, när jag aldrig har (en gång på bdb typ, för x antal år sen) länkat bloggen nånstans. Det är för mig ett mysterium. Så om du ens känner för det så kan du ju skriva vem du är. Dock är jag medveten om att det inte lär ramla in en enda kommentar fast att jag bad om det, haha men man kan ju önska iallafall.

Nu ska jag sova, natti

right now




dåligt

Hajhaj. Veckans första skoldag är över och det känns så jäkla skönt. Avslutade dagen med två timmars samhälle och en jobbig uppgift, sen tog jag mig en promenad hem med Nellie. Mötte upp pappa på ica och handlade lite nyttigheter, ska hålla i detta nu! Går ju faktiskt bra så :)

Har precis ätit och dåligt mätt jag blev då, kyckling och bulgur satt fint idag de. Klockan åtta har jag träning och jag funderar faktiskt på att sova lite innan, menn så säger jag ju jämt och jag somnar aldrig. Så vi får väl se hur det går. Ciaociao

clothes over broes

Heyhey. Den här söndagen har varit riktigt bra faktiskt. Känns inte så jobbigt att det är skola imorgon, jag verkar ju ändå ha kommit igång på den biten och nedräkningen till thailand rullar på. Så ja.

Träningen var som vanligt, ena stunden går det bra och nästa stund suger jag. Min armbåge gör ont också, så det kan nästan bara bli bättre skulle man kunna säga. Sen kom ja hem till pappa, duschade och käkade sen lite mat. Sen dess har jag suttit här, i soffan, och myst på. Har beställt lite grejor från HM också, så nu hoppas jag att det blir bra. Råkade dock beställa ett par solglasögon extra, haha nu hur man kan lyckas med det..

Bla;

Nu ska ja äta lite fika innan jag intar sängläge. Puss

godmorgon!

Söndag är återigen här, och jag hade gärna sovt nån timme till, men mamma skickade ett sms och smssignalen verkade låta ännu högre än vanligt idag. Så ja. Idag ska jag endast ta det lugnt, förutom träningen som är vid tre, men annars så. Ska bli så jäkla skönt. Har inget skolarbete att göra, ska bara läsa nån bok vilket inte känns jobbigt alls. Så efter träningen hoppas jag att jag får lite god mat och att jag lägger mig nöjd ikväll. Känner mig glad idag.


drygt

Jag vill köpa en trisslott och skrika högt som fan när jag inser att jag har vunnit jättemånga miljoner. Jag vill komma på vad jag vill jobba med, när jag väl ska börja jobba som dom vuxna gör. Jag önskar att jag kunde höra andras tankar, iallafall de tankar som är jävligt roliga och bra. Jag önskar att jag var 170 cm lång, och ha världens snyggaste kropp. Jag längtar tills jag är på flygplatsen i Thailand, för då kommer vi tjejer yra runt som några hönor och leta efter våran taxigubbe, och då kommer jag skratta inombords åt oss även fast jag lär vara irriterad över att vi aldrig hittar honom. Fast jag längtar tills vi ligger på stranden också, och skrattar åt livet och allt galet som hände 2011. Jag saknar att bo med Julia, ibland undrar jag hur det hade varit, vi hade nog varit kaos. Jag önskar att jag kunde sjunga, och spela gitarr, och piano. Jag tycker om min stuga, det är nog det mysigaste jag äger, efter min säng, och min onepiece. Jag längtar efter min 18års dag, jag tror att mitt roliga liv kommer ta ett steg uppåt då, fantastiskt! Jag önskar att jag kunde skriva världens finaste texter, sådana texter som folk bara älskar när dom läser. Jag vill kunna flyga, och vara osynlig, och trolla, dåligt jag hade åkt till Channing Tatums hus då och gjort så att han blev kär i mig :D Jag längtar efter jag får mysa nästa gång, det blir nog mysigt. När jag har levt klart mitt ungdomsliv så önskar jag mig en familj, det hade varit perfekt. Jag vill bli ekonomiskt oberoende längre fram i livet, och ja, jag älskar pengar. Jag önskar att jag kunde äta precis vad jag ville, och precis hur mycket jag ville utan att det hände ett skit med min kropp, varken på utsidan eller insidan. Jag hoppas att ingen i min närhet dör innan mig. Jag vill ha snyggDerek i Grey's, trots hans gamla ålder, kom till m.i.g. Jag längtar tills jag ska tatuera mig, men det gör inte Lemons eller pappa, haha. Jag vill ha svinbra kondition, och jag vill att det ska gå bra jämt med fotbollen också. Jag längtar tills mina önskningar på 11:11,22:22,00;00, och när stjärnor faller, slår in. Jag vill dö lycklig, jävligt lycklig. Jag undrar vad det är jag kommer göra eller nått, nästa gång jag tycker att nått är pinsamt. Jag vill kunna måla skitsnyggt. Jag längtar tills någon av timrå ik spelarna ramlar när dom åker in på isen innan matchen, då kommer jag skratta. Jag saknar min iPhone.. Jag hoppas at 2012 blir minst lika bra som förra året, stor besvikelse annars. Jag undrar vem jag har fått min humor av, för varken mamma eller pappa är lika rolig som mig, och Johan är inte ens lika rolig som mamma, hahahaha. Jag längtar till nästa OTHavsnitt på säsong nio. Jag önskar att jag var supersmart, på matte och sånt där jobbigt. Jag vill att mitt hår huvudet ska växa som ogräs, men det gör det inte. Jag längtar efter jävligt roliga tjejkvällar, gud så roligt. Jag önskar mig en björnfamn.

Japp. Så är det.

time

Lite nattbloggning på g verkar det som. Jajo.
Kom hem för en timme sen typ, har tagit bort smink och borstat tänderna. Har längtat efter sängen länge nu, men annars har jag haft trevligt!
Elin och mor hennes skulle egentligen komma och hämta mig och Jennifer vid strax innan halv tolv, men galningen hade kört av vägen. Så ja ringde mormor och hon var snäll och agerade skjuts till sporthallen. Väl där så kikade vi lite på fotboll, Elin kom och en timme senare var det dags för jobb. Var mer folk idag så tiden gick lite snabbare, det är ju skönt iallafall. Efter matchen så blev jag, Elin och Michaela hämtade och vi åkte till Simon. Var där till tolv kanske, sen blev vi hämtade igen och jag följde med Elin hem. Skrattade åt gamla bilder och pratade med Yvonne. Var iallafall där ett tag innan jag tog bussen hemåt, och nu är ja här. Bästa stället på jorden, s ä n g e n.

Imorgon har jag träning vid tre, sen ska jag till pappa. Mer än så består inte min söndag av, så det är ju skönt. Får ladda upp för ännu en skolvecka, hua.

The sound of silence

Kan inte längre skilja rätt ifrån fel, så du får lura i mig vad som helst.
För jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig.

-


friday

Jäklar vad det blåser ute, man blir ju fan attackerad av pudersnö när man ska gå in till huset! Tjejerna kommer iallafall snart, och jag är dödshungrig så det ska bli gott med mat också. Är redo för fredagsmys!


roomie

Kom precis på att jag inte har visat några bilder från min stuga, så jag gör det nu. Dock är det inte riktigt, riktigt klart. Det ska upp lite smågrejor och så bara, sen så!






rent hus

Hey påre. Jävligt skönt med fredag, ikväll ska ja njuuta. Eller det ska jag göra i helgen i huvudtaget. Ska ta det lugnt och bo i min onepiece hade ja tänkt, förutom imorgon då jag ska iväg och jobba en sväng.  

Måste ha stängt av alarmen i sömnen imorse, för mamma ringde fem i nio och frågade om jag var vaken. Sen stressade jag på. Hon skjutsade mig till skolan och vi plockade även upp Jennifer på vägen. Skolan rullade på fint och jag var väldigt aktiv må ja säga. Vet inte vad som hänt med mig själv, de är bra iallafall! Mamma kom sen och hämtade mig igen och vi åkte hem, har sen dess inte gjort så mycket. Suttit i soffan och grinat åt biggest loser finalen, haha hua.. Nu sitter jag ute i lyan och ska städa lite. Efter att Jennifer och Julia har tränat klart så kommer dom hit med sallad och sig själva, ska bli trevligt de!

Men nu ska jag dammsuga så allt damm försvinner, kan ju fundera på att hänga upp kläderna som ligger på golvet också. Hähä hejdåå


echo

"Anybody out there? 'Cause I don't hear a sound.
I'm out on the edge and I'm screaming my name."

det är så jag säger det. igen

Det var så längesen jag skrev om dig nu, men jag ska göra mitt bästa.

Jag minns hur det brukade vara, jag vet precis hur nära vi var varandra. Och ibland har jag svårt att förstå att vi faktiskt står här idag, som vänner, tillsammans. Det är inte som förr, men jag tycker att det är helt klart tillräckligt. För vi växtre ifrån varandra på det sättet vi var på.

Vi slutade inte känna varandra, för jag vet hur du är. Men vi slutade lära känna varandra mer. Vi gled sakta men säkert isär, och snart var vi i plural. Men på nått sätt så kändes det ändå inte fel, bara ovant. Det var inte vi längre, det var du och jag. Och för två år sen hade jag suttit här och grinat ihjäl mig, för du var min allra bästa vän som jag berättade allt för. Men jag har bara insett helt enkelt, insett att det inte alltid blir som man en gång ville.

Det är fint när du säger att du beundrar mig, det är inte många som gör det. Och du märker att jag mår bättre, att jag har blivit någon annan. Men jag vill bara försäkra dig om att jag inte kommer glömma det vi hade och våran vänskap bara för det. Jag saknade dig så många gånger, och nu är det bra igen. Jag tror inte att vi behöver mer än såhär, för det är fortfarande, helt klart tillräckligt.

Jag vet inte hur det är med dig. Men det är iallafall så här jag känner.
The princess I love.

kevlarsjäl

Guuuuuud. Snart är klockan ett och här ligger jag fortfarande, dock av goda skäl. För jag har skrivit klart psykologin som ska in imorgon, dödsskönt! Känns skitbra att jag inte är lika skolless längre, är nog påväg tillbaka till den jag kan vara i skolan, wohoo. Fick veta idag att jag fick vg på mitt matteprov vi gjorde innan lovet också, fantastiskt! Nu börjar skolbiten ordna sig, vilken lättnad!


Efter skolan tog jag bussen till ica, köpte ägg och kyckling. Sen gick jag hem till pappa och åt mat, sen kom mamma och hämtade mig. Nån timme efter det åkte jag på träning, som förövrigt gick bra till en början, sen slog jag armbågen lite och det gick lite lätt utför. Men men, nya tag på söndag! Efter träning kom mamma och jag körde hem igen. Väl hemma hoppade jag in i duschen, mamsi kokade ett ägg till m i  g medans och sen käkade jag det på en god lingongrova. Jag och mitt nya lite nyttigare liv verkar hålla i sig iallafall, så det är ju bra. Det är därför jag käkar kyckling hela tiden, haha.. Nämen vafan, ska snart till thailand och vill iallafall försöka se lite bättre ut än nuläget. Så nu får man ligga i med nyttigheterna!

Imorgon är det äntligen fredag, och jag ska ha mössa på mig har jag bestämt. Kliver upp 50 minuter innan jag börjar skolan, mamma skjutsar mig, och sedan går jag veckans sista skoldag. Sen ledighet, hallelujah! På kvällen kommer Jennifer och Julia förbi så ska vi mysa lite, låter ju fint de. Det var ett tag se nu, så det ska bli trevligt.

Men nu måste jag sova om jag ska orka sätta på mig mössan imorgon, haha natti

today



100 frågjävlar

Haha ska snart gå och lägga mig. Men först det här..

1. Tre namn jag lyssnar till: Sara, Sessan, Svensson
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Säger som Fp, min musiksmak.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag skjuter upp saker hela tiden. Som att plugga, som att äta bättre, och som att gå ut och springa själv.
4. Detta är jag rädd för: Ibland är jag livrädd för mörker, samma med höjder med. Är rädd för spindlar också. Ne, detta kan ta hela dagen. Men det är mycket mer
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Fin kropp. God mat. Och mina nära omkring mig.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Jag kan inte sjunga. Jag kan inte prata något annat språk än svenska och engelska. Och jag kan inte nudda tungan mot näsan
7. Detta tycker jag om att göra: Sova! Spela fotboll, och fotografera
8. Detta vill jag göra just nu: Sovaa
9. Bästa känslan: När allt känns så jävla bra, när man är lyckling rakt igenom!
10. Värsta känslan: Tvärtom till ovanstående. Jag tycker inte om att ha halsfluss heller, haha..
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Att han är kär i mig, riktigt jävla kär ;)
12. Är jag kär just nu? Nej eller, supersnigel!
13. Jag vill gifta mig: Jo, det vill man ju
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Vara miljonär, ha en familj med man&barn, och resa jättemycket
15. Min käraste ägodel: Men va svårt :o Min telefon, min dator, min kamera, och min tv. Hähä
16. Något jag vill ha i present: Pengar!
17. Detta har jag på mig just nu: Endast trosor
18. Favoritkläder: Svarta jeans iaf, sen kan det variera lite upptill. Nån snygg tröja kanske, som jag trivs i :) Annars är min one piece bland det bästa jag har i garderoben..
19. Favorit djur: Katter säger jag väl då. Men jag tycker om de flesta
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Det mesta, men inte rammstein och sådant. Inte skrikmusik heller
21. Favoritlåt just nu: What makes a man kanske
22. Roligaste ämne i skolan: Ska va bild det då
23. Tråkigaste ämne i skolan: Finns nått tråkigt i alla ämnen, dock är religion inte speciellt kul
24. En bok jag gillar: Twilight böckerna, haha..
25. En film jag älskar: Tycker om flera stycken ja, med Ladder 49 är väldigt bra.
26. Favorit tv-program? Oth, Grey's, Criminal minds, HIMYM, osv....
27. Favoritdoft: Har olika, men vanilj kommer jag alltid älska.
28. Detta äter jag gärna: Bulgur, kyckling och nån vitlöksdressing till. Fantastiskt! Annars kött, potatisgratäng och vitlök och örter. Lika fantastiskt :D
29. Dricker helst: Vatten
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand nästa såklart, dock har jag varit där. Så jag säger Australien, USA, och en massa fler länder. Vill åka överallt!
32. Färg på mina ögon: Blåa
33. Min längd: 176 jävligt långa centimeter -.-
34. Jag tror på: det jag ser.
35. Jag spelar: fotboll i världens roligaste lag.
36. Person jag beundrar: Min faster och min moster, fina människor de!
37. Så här bor jag: Varannan vecka hos mamma och pappa, har egen stuga hos moder jord, och eget rum hos pappa.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen aning
39. Det här tänder mig: Bra beröring, snygga muskler, snygga tatueringar, och skägg såklart. Hehe ;)
40. Det här gör mig avtänd: Mesar. Om det luktar svett även fast man inte har tränat på nått vis. Om man är dålig på att pussas. Osv...
41. Favoritfärg: Helt klart svart, alltid svart.
42. Favoritcitat: Jag har flera jag tycker om
43. En hemlighet jag vet: Ja, den lär ja ju säga. Eller?
44. Bästa present jag fått: Har fått många bra, kan inte säga en bara
45. Senast köpta skiva: Jadu, markoolio kanske när man var 7 typ.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon kanske
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Resten.
48. Udda förmåga/egenskap: Har nog inget sånt ja eller.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Nä jag vill inte vara nått djur.
50. Vad lyssnar du på just nu? Lasse W
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Har varit i skolan, lagat mat, övningkört, varit på några affärer, och suttit vid datorn.
52. Var är dina föräldrar födda? Är nästan helt säker på att både föddes i Sundsvall.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Senaste versionen av Evernote
4. Vilken är din favoritrestaurang? Donken, haha, och subway, och indiana ;) Haha ne jag vet inte.
55. När badade du i en pool senast? När jag var på Kreta i maj.
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Hahahah ja..
57. Hur många barn vill du ha? Två helst. Det är typ mitt max. Men allra max skulle vara tre stycken, inge fler än tre!!
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ heavy metal? Heter det så?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte ens rösta.
60. Vad har du för TV-kanaler? Bra många.
61. Har du åkt moped någon gång? Jo jag har ju dde
62. Har du busringt någon gång? Haha ja
63. Har du fått felparkeringsböter? Nepp
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Ja, men jag skulle nog dö av rädsla under tiden
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Thailand
66. Har du en egen trädgård? Ne inte direkt, det är Lemons trädgård mest
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Kollar inte på sånt ja eller
68. Kan du alla orden i nationalsången? Jag tror det, sist ja kollade iaf
69. Badkar eller duschkabin? Har både och
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Abduction tror ja den hette,
71. Favoritpizza? Vesuvio med kebabkött på, mummaaa
72. Chips eller popcorn? Båda två..
73. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte sånt ja eller
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha men va, nä?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Är inte tillräckligt snygg för det ;)
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin. Men jag tycker om äppel också, ibland iallafall.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Jennifer, sallad!
78. Favoritchoklad? Vanlig marabou, fast dom flesta är ju god. Med nötter..Apelsinkrokant..Vit choklad.. Nougat.. Mmm Marabou..
79. När röstade du senast? Röstar ju inte ja eller
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Äter inte tomater
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jajemen
82. Är du bra på matlagning? Jag tycker det iallafall :)
83. Klarar du att tanka själv? Haha ja
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Haha ja.. Mer än en gång också
85. Pepsi eller Coca Cola? Iskall cola i glasflaska i thailand. Det bästa!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej, har bara en tröja vi ska ha på hockeyn. Inte mycket till uniform de eller
87. Vad var det senaste du handlade? Mat
88. Har du kräkts offentligt: Har ja nog
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Haha skulle lika gärna kunna säga miljadär. Men...... kärlek är väl vad vi alla vill ha, iallafall jag.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, dock attraktion, inte käärlek liksom
91. Har du ringt något betalnummer: Vet inte? Vadå betalnummer? Det har man väl? Eller?
92. Kan man vara vän med sitt ex: Ja det tror jag verkligen. Om man går isär som vänner så
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Mamma
94. Hade du mycket hår som liten bebis: Jadå, fast inte på bakhuvudet, haha där var ja flintis!
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Den vanliga.
96. Vad har du i din väska: Plånbok, tamponger, nån läppsyl, nån hårsnodd, telefonen ibland, ofta en tröja som fyller ut väskan. Sen har jag inte så mycket mer.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Det är ingen favortisak, men jag borstar iallafall tänderna 
98. Vad är du tacksam för idag:
För att jag har dom personerna jag har i mitt liv.
99. Var hittade du den här listan: På FPs blogg :)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Jennifer, Julia, och Julia söderberg

love the way you lie?

Men tja, ska alldeles snart stänga av och sova lite. Sover så skönt nu när jag tar mina m, så natten ser jag väldigt myckt fram emot! Längtar som ett djur till thailand också, imorgon är det bara 50 dagar kvar tills vi åker till huvudstaden och sedan vidare mot drömlandet. Hua.

Ikväll är jag så jäkla lycklig. Ibland inser man bara hur bra man faktiskt har det, hur fina människor man har omkring sig och hur allting bara rullar på. Visst, allting blir inte alltid som man vill jämt, men man kan inte bara tänka på det heller. Så nu fortsätter vi vara positiva, right?

Imorgon väntas veckans bästa sovmorgon, 11:10, två lektioner, och sedan hemgång! Torsdagar är inte illa dom eller, oroar mig över det nya schemat dock, kan bli många missnöjda ansikten känner jag på mig. Men men! Har även min näst sista träning för veckan :) Sov gotti

volvo

Heyhey, hemkommen för ett tag sen från birsta och lite övningskörning. Ska gå och lägga mig bredvid moder och kika på tv hade ja tänkt. Dödligt skönt med en ledig kväll må ja säga. Och imorgon vankas det träning igen, och sen är det bara fredag innan lite ledighet. Den här helgen blir det lugna puckar och mys med Jennifer skulle ja tro, låter ju grymt de. Men nu ska ja gå och ta mig en lingongrova innan jag intar lite sängläge. Lär dock sitta mer senare, sovmorgon imorrn vettu ;)

I'll be

Tjatja, snart faller jag mot soffhörnet där jag kommer att tillbringa min tid många timmar framöver. Är skittrött och dag är jag träningsledig, n.i.c.e. Skolan gick bra och idag var jag faktiskt väldigt aktiv, så jag hoppas det håller i sig resten av terminen.

Nu ska ja kika runt lite på nätet och så, häjdå


j

Sometimes we expect more from others because we would
be willing to do that much for them.

Can we just go back to the way we used to be?

I don't believe you

Hej igen, har en trevlig natt än så länge ja. Får inte sitta här för länge bara, det skulle inte bli nå bra de eller. 

Mina vänner sitter och lägger upp väldigt väldigt gamla bilder i min logg. Och jäklar i mitt skal vilken fjortis man var, inte av den värsta sorten, men fjortis iallafall. Jag skäms. Men men, är bara nöjd över att jag också växte upp tillslut och mognade på mig. Haha.. Nu ska ja ställa alarm och försöka sova, snart iallafall.


träningsvärk på ingång

Hajhaj! Sitter i soffan som många gånger förr, ska snart borsta tänderna innan jag går ut och fortsätter med mitt datande. Träningen gick bra, men jäklar va jobbigt det var! Träningsvärken imorgon kommer nog inte vara nådig den eller. Men nu har vi ingen träning förän på torsdag så det känns ju skönt.

Imorgon börjar jag tio i elva och det ska bli så jäääkla skönt att få sova ut lite längre. Men nu tänkte jag greja lite innan jag springer ut!

project runaway

Men hey. Sitter i soffan och kikar på teve litegrann. Jag är svintrött så jag tänkte försöka sova en timme innan träningen. Skolan har rullat på och snart är det helg igen, fantaastiskt. Mer än så har jag inte att skriva, så godnatt för en stund.

oh yes

Sometimes. All you have to do is forget what
you feel, and remember what you deserve.


when did your heart go missing?


fight for it

Hejhej! Natten som var va den mest misslyckade i mitt liv skulle ja tro. Efter mitt lilla nattinlägg så låg jag vaken i flera timmar till och bara vred på mig. Klockan närmade sig nog halv fem innan jag somnade, hua.. Har inget minne av att jag slog av mina alarm imorse, så jag försov mig litegrann. Men det ska nog inte göra något om tjugo år så!

Förövrigt så var skolan inte allt för jobbig, inte jobbig alls faktiskt. Så det var skönt med tanke på att det är första dagen efter lovet. Men imorgon lär det bli andra puckar, och jag har bestämt mig för att börja kämpa mer nu, måste bli som jag kan vara.

Efter skolan så gick jag och Jennifer till indiana och tog oss varsin sallad. Sen satt vi där i nån timme eller två och bara pratade, precis som vanligt när vi är där. Sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem hit, satt och myste ute i stugan ett tag innan jag åkte på träning. Fick köra, och det gick så bra så. Det börjar ta sig, kör i princip som en gud nu ;) Haha ne verkligen inte. Och på min egen gård när jag ska backa in får jag kärringstopp efter kärringstopp, haha inget jag är stolt över. Men en dag, då ska jag bara glida in. Haha!

Hade målvaktsträning första timmen på träningen och det rullade på bra. Lär ha en skaplig träningsvärk i armar och rygg imorgon kan jag tänka mig, men det är så det ska vara! Har även mer träning imorgonkväll, lite fys tackar ju ingen nej till!



Men nu ska ja snart signa ut. Ciaociao!

ο

Mycket vill ha mer.

problems

Denna sovning går inte så bra som jag hade hoppats på. Jag somnade vid halv elva och sov i lite mer än en timme, men sen då? Halllåååå? Men jag har gjort upp en plan, det borde gå vägen! Dock gör min mage så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart, bra tråkigt må ja säga. Men nu ska ja kika runt lite innan jag återigen försöker sova lite. Godnatt igen dåå


man down

First of all, you don't know me. And second of all, you don't know me.

right now

Har inte börjat kika på grey's än, hehe.. Men det är på ingång, alarmet för morgondagen är ställt och jag försöker förbereda mig psykiskt. Men jag är nog redo, eller jag måste vara redo. Kan ju inte hålla på som jag gjorde förra terminen, var ju alldeles för dåligt de!



nobody knows

Och nu var söndag här.... Jävla, jävla söndag. Jullovet är över och jag längtar massor till nästa ledighet.

Är återigen hos mamma och ligger ute i stugan. Det är kallt och jag är redo för att sova. Dock ska jag nog kika på nått avsnitt av grey's innan jag slår igen ögonen.

Men annars då? Träningen gick väl sådär, har så ont i magen just nu att jag knappt har lust till nånting. Efter träningen så åkte jag och mamma och övningskörde lite överallt också, nu är man på gång vettu!

Imorgon vankas skola, känns jobbigt bara av att skriva det, hua.. På kvällen har jag iallafall träning, gristräning. Så jag förväntar mig en dödligt snygg kropp till sommaren och den bästa konditionen jag någonsin haft (vilket inte borde bli så svårt, det om konditonen alltså..), annarsssss........

20

Jag drömde inatt att Jennifer sa till mig med väldigt ledsen min, att jag inte har uppdaterat på ett tag. Och det stämmer ju, så jag skriver väl några rader då.

När ja skrev sist satt jag i mjukisbyxor och längtade till nått som hände utanför lägenheten, och ut kom jag, så det var ju skönt. Blev hämtad av Elin och Simon och han körde ner oss till Johanna på vivstavarv. Var där ett tag, sen åkte vi till Wa och var där resten av kvällen. Sen tog jag mig en promenad hemåt och sov sen jävligt skönt.

Igår klev ja upp, åt mat, duschade och så, sen hämtade Jullan upp mig och vi for vidare till ishallen. Det var väldigt lite folk och timrå förlorade också, förvånande må ja säga... Efter matchen åkte vi med Sandra hem till Elin, hon färgade håret och duschade medan jag låg i soffan och chillade lite, sen efter nå timmar så blev vi hämtade och skjutsad till nästa Elin igen. Hade trevligt och sen blev det hemgång.

Om en timme är jag i ncc och värmer upp, och jag har fortfarande ingen skjuts dit. Så huur ska detta gå. Återstår att se!

don't be scared

Men tja. Rolig dag va? Jag har iallafall inte gjort nånting. Inte sen jag kom hem från bilkörandet iallafall. Inte ett skit, verkligen ingenting. Så nu planerar jag dejt med Elin, ja vi får se om jag kommer ut ur denna lägenhet eller inte. Återstå att se helt enkelt.

Jag borde iallafall byta om till nått finare kanske?? Fast å andra sidan så har jag tagit ett stort steg idag. Jag har flyttat ur sovtröjan och bytt till en annan t-shirt, men jag har också satt på mig ett par mjukisbyxor! Och så långt kom jag, haha..

 Insåg att jag har en del att göra. Operation mänsklig på gång. Hejdå


ryan adams

Hejhejhejhejhejhej. Jag hade skrivit att jag älskar fredagar om det hade varit vanlig skolvecka, men nu är det lov och endast några enstaka dagar kvar innan skiten börjar igen. DET känns ju jävligt kul. Men jag får väl sluta vara negativ och vara glad över att tiden går istället. För snart ligger vi ju trots allt där, på stranden, i solen, i thailand. MMMMMMMMMM drömmer mig bort.

Har varit ute och kört ett tag nu. Och det gick ju fan bra de, så det känns skönt. Var lite överallt, bland annat nere vid Y.et. Och nu har jag kommit fram till ännu ett nyårslöfte. Jag ska ha med mig kameran hela tiden, för jäklar vad jag hade lust att åka hem och hämta den nu alltså. Svinfint nere vid bron, och ljuset, det var MAAAAAGISKT. Haha så från och med nästa vecka (kameran är hos mamma och jag orkar inte hämta den) så ska jag försöka ha med mig kameran överallt, ja nästan iallafall. Då skulle ju denna blogg bli lite roligare iallafall.

fast car

Men hej påre, lika som trött som jag idag?? Men vilken natt detta var alltså, hua. För en gångs skull detta lov var jag sovtrött hela kvällen igår. Så jag kämpade för att hålla mig vaken tills hockeymatchen började, och när den väl gjorde det kunde man ju aldrig stänga av. Trodde nervsystemet skulle brista mot slutet, haha! Men det är ju jävligt kul att dom vann iallafall!

Ja med tanke på matchen blev det en väldigt sen natt, så istället för att sova bort dagen ställde jag alarm vid tolv. Och när det ringde kändes det som att jag sovit i fem minuter, men upp klev ja. Ringde upp moder jord och snart ska ja ut och köra lite, så se upp!


-

Just because we don't talk doesn't mean I don't think about you.
I'm just trying to distance myself, because I know I can't have you.

two souls

Men hallå. Kvällens skridskoåkning med laget blev inställt, så här sitter jag och inte gör nånting. Har haft på mig sovtröjan sen jag klev upp, blir lätt så dessa dagar. Men förutom att sitta vid datorn så har jag suttit i soffan, läst gårdagens tidning en gång till, lagat mat som blev väldigt gott må ja säga, sen så har det inte hänt mycket mer. Har längtat efter att duscha hela dagen men har väntat tills pappa kom hem med nytt balsam, så snart hoppar jag in i den iallafall.

Har kikat runt på nätet och läst mängder av saker om thailand, så nu längtar jag ännu mer. Vill åka nu ju. Haha det viktigaste var nog att man inte fick klappa thailändarna på huvudet... Kände besvikelsen inom mig, men det ska jag iallafall försöka undvika fast att det tar emot...

hey ho

Jag vill skriva godmorgon, men det var ju ett tag sen ja klev upp. Är dock så förbannat jävla trött jämt att godmorgon skulle passa alla tider på dygnet. Nej men jag vaknade väl vid halv ett kanske, låg kvar ett tag i sängen och halvsov lite. Klev tillslut upp, gjorde mig en toast och satt mig i soffan och kikade på Ellen Degeneres. Sen satt jag mig här, läser lite bloggar och så, precis som alla andra dagar typ.

Ikväll vankas det skridskoåkning med laget, kan bli intressant, haha..

2011

UNDER 2011 HAR JAG:
Druckit alkohol? - Ja
Rökt vattenpipa? - Jag tror det, men är inte säker
Däckat? - Nepp 
Kysst en främling?- Japp
Fått ett sugmärke? - Ne fyfan, vill inte ha heller
Gjort ett sugmärke? - Neje
Har haft oskyddat sex? - Ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - Ja
Kysst en kille i klassen? - Haha ne
Gjort något dumt? - Joedå
Gjort något som du ångrar? - Japp
Strulat med ditt ex? - Har inga ex ;)
Haft sex med fler än en person under 24 timmar? - Nepp
Fixat dig i timmar? - Haha ja
Gråtit inför mer än 10 personer? - Ja
Smygit ut? - Håller inte på med sånt ja eller
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Ne
Sovit bredvid någon av samma kön? - Jajemen
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
Lekt med någons känslor? - Nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Min familj och vännerna så ja
Gråtit dig till sömns? - Ja
Gråtit framför någon du älskar? - Ja
Har haft sex ute i skogen? - Nej
Kysst en tjej? - Japp
Vaknat av att du gråter? - Ja :s 
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Inte va ja minns, och isf vare inte seriöst 
Slagit någon på skoj? - Yes
Blivit slagen på skoj? - Jadå
Lärt känna över 10 stycken nya människor? Ne 
Gått bakom ryggen på någon? - Ja
Varit på sol semester? - Japp
Badat i havet? - Jo
Har haft snöbollskrig? - Nej, och jävlar om nån startar ett med mig
Sett en hel fotbollsmatch? - Neheeeeee?
Inte sovit på en hel natt? - Jo
Varit på sjukhuset? - Japp
Sovit i över 12 timmar? - Ja
Sett en film mer än 10 ggr? - Ne inte tio
Varit vaken en hel natt? - Ja
Lärt känna någon via internet? - De tror ja väl inte
Velat dö? - Nepp
Fått ett IG? - På ett prov eller inlämning, ja
Åkt buss i över 10 timmar - inte i sträck inte
Varit ute en hel natt - Joerå
Blivit tagen av polisen - Nej
Svikit en vän - Det vet jag inte
Blivit våldtagen av en lärare? - Men förmodligen inte
Solat på stranden? - Jajemen
Varit på nån konsert? - Lars W och Rihanna!
Gjort bort dig? - Har ja säkert.
Blivit kär? - Nejeller,
Varit otrogen? - Ne
Blivit lurad? - Säkert
Hållit ditt nyårslöfte? - Ne inte direkt

when the morning comes

» City and Colour – Fragile Bird
» Various Artists – When The Morning Comes
» Wise Blood – Darlin' You're Sweet
» City and Colour – Sleeping Sickness
» NEEDTOBREATHE – Able
» City and Colour – What Makes A Man
» Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time
» Bon Iver – Towers
» City and Colour – The Girl
» Switchfoot – Your Love Is A Song
» Amanda Fondell – True Colors
» Kent – Dom Andra
» Linnea Henriksson – Hope There's Someone
» Kent – Innan allting tar slut

smiley

Tjatja. Gud så skönt det är med lov, och jag skiter i att det lätt blir tråkigt i längden, jag är ledig och det är huvudsaken. Sen ja skrev sist har jag kollat lite på nån film på teven, sen åt ja lite mat, och sen har jag inte gjort så mycket mer. Grejat lite bara.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske ska höra med mamma om vi ska köra lite, eller så kanske jag hittar mig en kompis att vara med. Ja vi får se, kan ju börja med att fixa mig så jag ser ut som folk. Har i princip bott i min sovtröja i flera dagar nu. För dåligt må ja säga!


soon

Jag skrev inte igår då jag gick och la mig direkt efter träningen, i hopp om att somna tidigare än vanligt och inte sova så länge idag. Var ju duktig som la mig efter att jag duschat och så, såg lite på tv och väntade på att bli sådär trött som man blir innan man somnar. Gick dock inte så bra. Tillslut slog jag av teven och bara låg där. Stirrade in i väggen, i taket, i teven som var avslagen. Försökte med allt. Jag låg vaken till halv tre kanske, minst. Nä fyfan alltså, undrar hur det ska gå på måndag ja. Hua. Men men.

Igår tog jag mig en minimini springtur bort till mamma, Lemons låg i soffan och där hamnade jag också. Sen övningskörde ja till träningen som var i timrå denna gång, och det gick faktiskt bra! Men träningen var grisjobbig, fyfan. Så idag har jag skaplig träningsvärk, fast inte så mycket som jag trodde faktiskt, så det är ju skönt. 

Nu ska ja googla lite. Haha hejdå 

förväntansfull

2011 var så jäva bra att jag ser fram emot 2012 hur mycket som helst. Blir det inte lika bra så ska det bli ännu bättre, vägrar tro att det på nått sätt ska bli sämre. Så nu börjar jag ladda.

Thailand som kan bli min bästa utomlandsresa någonsin. Den årliga kryssningen som alltid är grym. Gå ut tvåan och peppa inför mitt sista år på gymnasiet, wohoo. Fylla 18, som också kan bli den bästa dagen i mitt liv, haha. Skaffa mig en tatuering, eller två, eller.. vem vet. Vara uppe sent om nätterna och må som en gud. Gatufesten OSV. Nejdu, blir inte 2012 grymt så blir jag besviken.


reasons

Tjatja. Sov lite för länge idag, somnade lite för sent igår. Ja, det där går ju hand i hand. Nu måste jag bara klara av att vända på dygnet innan måndag, annars får jag det tungt. Jag vill att tiden ska gå, men jag vill inte tillbaka till skolan. Jag älskar ju lov.. Man behöver inte tänka på inlämningar eller prov, man behöver inte tänka på vilken tid man ska kliva upp, och man behöver inte få lika mycket ångest över att man var uppe sent. Snart tar detta slut för en tag, men thailand närmar sig med stora steg och idag är det exakt två månader kvar tills vi sitter på planet. Känns grymt, vi som har väntat och längtat så länge.

Annars då? Ska inte göra nånting speciellt fram till träningen, endast ta det lugnt och ladda inför ett fyspass. Känns skönt. Nu ska jag facebooka lite, hejdå

hold me

Regn faller, och det spelar ingen roll vart jag gömmer mig. För det kommer alltid tillbaka till mig, och jag kan inte. Kan inte.

sometimes

Nämen nu börjar klockan rinna iväg igen, måste vända tillbaka på dygnet alltså. Alldeless för många sena nätter och långa sovmornar, när skolan börjar lär det bli ett helvete att komma upp, hua.

Idag har det varit en väldigt trevlig dag må ja säga. Jag bokade tågbiljetter hem från arlanda när vi anlänt dit efter thailandsresan. Så nu är allt dedär fixat iallafall, skönt. Sen kom Moa och var med mig några timmar, så längesen nu ju! Åt mat och skrattade åt livet, sen gick vi hem till mamma i snöstormen. Och till sist övningskörde jag till träningen, körde hela vägen och jag highfivade med både mamma och Moa när vi kom fram. Typ andra gången jag kör på riktigt och nu börjar det likna något! Körkortet ska ligga i min hand så snabbt jag fyllt 18, annars jävlar blir jag besviken på mig själv. Men aja, såg inte fram emot kvällens träningspass då jag visste att det skulle vara gristräning. Och ja, grisigt var det, riktigt grisigt. Men på nått jävla vis så klarade jag mig igenom hela en och en halv timme och kunde åka hem och vara nöjd. Fy, minns inte sist jag sprang så mycket. Men nu är det gjort, och jag ger fan mig själv en applåd. Haha ;)

Imorgon väntas nästa fysträning, och jag känner på mig att 2012 ska bli mitt träningsår. För så har jag sagt i många år nu och inget händer utanför fotbollen. Så 'note to myself; på med löparskorna och ut med dig.

Nu ska jag gå och lägga mig, och vara vaken i några timmar till om det ska vara som alla andra nätter. I natt övertänkte jag alldeles för länge. Ska sluta upp med det genast. Godnatt barn

sj

Hejhej. Tog mig en skön sovmorgon till ett ungefär, och det satt så jäkla skönt. Låg kvar en stund till och smsade med Moa, sen klev ja upp och tog mig en macka. Satt mig i soffan och läste tidningen, sen satt jag mig här. Det har helt enkelt inte hänt nånting än, men Moa kanske kommer förbi sen och umgås. Det hade ju varit riktigt trevligt nu när hon är hemma och hälsar på lite, så ja, vi får se.

Ikväll vankas det iallafall gristräning, är jag redo? Det tvivlar jag på, men muskler ska byggas och förhoppningsvis tar jag mig ut och springer lite själv också. Så ska detta nog bli bra. En snygg kropp till thailand hade ju inte suttit fel alls så. Bara en vecka kvar av lovet också, känns tråkigt, men samtidigt skönt. Idag är det två månader kvar innan vi tar tåget till arlanda, som sedan tar oss till thailand. Så nu får tiden gärna gå lite snabbare så jag får käka lite ris, haha..

can't you see?


girls night out

Dear best friend. I love you more daily. I wish you could see yourself the way I see you, and I wish you could love yourself the way I love you. And above all, I wish your life is everything you deserve because, in my opinion, you deserve the world. I will stand by you forever, my heart will always belong to you.

2012

Hej 2012, året vi dör? Förhoppningsvis inte. Jag kommer iallafall självklart säga 2011 i flera månader till.

Hade det trevlans igår. Började med att ligga kvar i sängen till halv fyra, vilket resulterade i att jag fick stressa en del. Hoppade in i duschen där det endast fanns kallvatten kvar i, king må ja säga! Sen fixade jag mig i det snabbaste tempot jag kunde. Sen gick ja bort till Jontes lägenhet där vi skulle käka och så. Anlände såklart sist och började med maten på en gång. Den blev jävligt god, och mätt blev man också. Sen var vi där i nån timme eller två till och bara var, hade kul och dansade åt I'm sexy and I'm homeless, och det var väldigt skrattframkallande kan ja lova. Tog bussen till timrå, var hos nån en stund innan vi skulle ta nästa buss (som BEA hade kollat upp) till staden där vi skulle stå så fint på tolvslaget. Det var iskallt och bussjäveln kom ju aldrig, så Bea kikade igen och insåg att hon kollat fel. JAHAPP, vafan gör man dårå? Så ja, vi satt alltså på en jävla busshållsplats mitt i timrå på tolvslaget. Riktigt lyckat må ja säga! Efter väldigt lång tid kom våran taxi iallafall, som tog hos till nästa ställe. Granlo? Granloholm, ja skit i samma. Och där var vi rätt länge, hade trevligt, och sen kom skjutsen som tog oss till sörberge igen. Jag och Ellen hoppade av hos Jonte och intog soffläge, Ellen somnade och jag kollade på pippi. Kan även tillägga att klockan var halv sju på morgonen. Efter en stund la jag mig i puffen och somnade väldigt skönt.

När vi vaknade börja vi städa, det såg ut som skit så det var bara att sätta igång. Sen kom Jonte hem, och Caspar. Sen gick jag och Ellen bort till indiana där Fp och Bea redan var. Käkade pizza och blev återigen väldigt mätt. Sen gick vi tillbaka och intog soffläge igen. Och där låg vi i flera timmar. Diskade undan det sista innan jag tog mig en prommis hit till pappa i snöstormen.

Klockan har hunnit bli rätt mycket också insåg ja nu. Jag som skulle ändra min design lite, ja vi får se hur ja gör. Du lär ju märka ifall det händer nått. Så nu säger jag och mitt långa inlägg hejdå.

RSS 2.0