sista april

Tänkte försöka igen med att ta med mig kameran så ofta som möjligt, samt att börja skriva här mer. Så vi får se hur det går med det, spännande. Idag är det sista april och jag ska till Jennifer på middag med en massa tjejer, ska bli jäkligt trevligt! Outfiten är bestämd och nu tänkte jag börja fixa mig, så hejdå så länge!
 

newnew


^


Jaha

Jaha jaha, här står det still. Ligger i skrivande stund i sängen och jag kommer säkerligen somna innan 23. I fredags var det 50dagars och jag hade så jäkla roligt. Träffade en massa folk och hade det bra bara, vill helst spola fram tiden tills betygen är satta, orkar.inge.mer. Så känns det med skolan nu, det tar liksom aldrig slut. Imorgon har vi iaf volleybollturnering och alltså inga lektioner, så det kan man ju vara nöjd över. Sen blir det råplugg resten av dagen.

Imorse hick bussen mot Umeå 07:45 för seriepremiär, det gick dåligt och jag klev av skadad igen, gick dessutom dåligt och jag är bara så jäkla frustrerad nu. Iallafall så käkade vi på o'learys, väntade en timme på bussen, åkte några timmar, och nu ligger jag äntligen här. Nu ska jag sova som en gud, så hejdå och godnattttt


Å

Har varit en halvjobbig dag idag må ja säga. Har börjar pillra på bordsplaceringarna till balen, tusen namn överallt, och vem känner vem? och vem ska sitta med vem? Blev dessutom tvungen att avbryta för att gå på skolifmöte. Jahapp, planering av volleyboll-turneringen är i full gång och regler ska sättas, och speltid, och poäng, och ja, jag orkar inte med allt på samma gång. Är så jäkla stressad över allting och tiden går bara snabbare och snabbare. Har tusen skolarbeten att göra och typ 40-50 dagar på mig att fixa dom, planering av hela studenten, klänningar som sitter dåligt, måste sola, val av skor, hur ska jag ha råd? Är dessutom skadad och har seriepremiär på söndag, går bra nu..


typ 27 dresses

Ja man är ju verkligen ingen probloggare, haha.. Idag har jag varit halveffektiv må ja säga, har gjort jättemycket skolarbeten och imorgon kommer jag nog kunna bocka en eller två, tre hade ju varit alldeless fantastiskt bra, men vi får se helt enkelt. Ska på kalas och Linken som fyller hela 2 år idag, helt sjukt va tiden går snabbt. Sen har jag inget mer planerat, och eftersom man är fattigare än någonsin just nu så lär det bli en hemmakväll.
 
Annars så har jag gått och väntat på min balklänning som jag beställde för ett tag sen. Nämnde det till mamma under middagen idag, och då går hon och öppnar ett köksskåp och ba, men va äre här då? Men mammaaaa skriker jag rätt ut. Där är den ju! Haha så typiskt mamma.. Jag beställde en jacka i vintras och precis som nu så gick jag och väntade på den också, ja den drog mamma fram ur hennes garderob efter att jag undrade varför den aldrig kommer, med plasten på och allting, haha "jamen inte tänker jag på det eller". Hepp. Men hur som helst så var klänningen helt perfekt för mig, fick en sån här aha-känsla, vart har du varit hela mitt liv ungefär. Haha dock är den lite för liten precis som jag hade anat. Så nu blire till att hålla kosten stenhårt, plus träning på det. Kommer jag inte i klänningen den första juni kommer jag grina blod. Det jobbiga är att jag måste köpa en plan B klänning också, jag som är så trött på att leta klänningar. Är ingen klänningstjej ja eller, och senaste månaderna har jag suttit som en tok och letat och letat, med plan B klänningen blir det min sjätte klänning jag köper inför studenten. Förstår inte, denna kropp är inte till för att bära klänning eller må ja säga.

ett argt inlägg må ja säga

Ännu en lördag har snart passerat, vart tar tiden vägen egentligen??? Veckorna går så jäkla fort och jag hinner inte med mig, blir galen. Snart tar jag studenten och sen vettefan vad som händer, men vi lär väl märka.
 
Igår chilledillade jag med Julia och Ellen, kikade på en film och myste på bara. Idag var det uppstigning 05:05 för min del, vill säga härligt men jäklar va trött jag var. Men det var bara att kliva upp och börja göra nån baugette och packa och så, drog på mig kläderna och började vandra bort till ncc för samling. Var helt dött i sörberge, haha trodde jag ja. Mötte en full klasskompis som var påväg hem från nån fest eller så antar ja? Haha så oväntat.
 
Vi har i alla fall spelat cup idag, två matcher och ingen förlust i alla fall, det kan man ju vara glad över. Blir bara så jävla irriterad, förra säsongen när vi mötte BIK hade vi en domare som förstörde hela matchen, tusen gula kort fick vi? och straff som gick gå om efter räddning? Nån jävel som skrek könsord på typ spanska till oss? och ja allt var bara så frustrerande. Vad tror ni händer när vi möter dom idag? Alltså dom spelar så förbannat fult och domaren bara springer och lallar omkring, och det är vi som får frisparkar emot oss? Som pricken över iet åker jag på en smäll som hette duga när det var 3 minuter kvar av matchen -.- Bår och skrik och arg och ambulans och smärta och ja, nu ligger jag här in pain och imorgon hejar jag på från sidan. Har haft en sån jäkla bra dag och den där jävla matchen förstörde allt, men men. Tänk positivt.. Tänk positivt.. Tänk positivt.. Tänk positivt...
 
Hejdå.

Japp

Ja mitt sista lov har tagit slut och nu är det inte särskilt långt kvar till studenten. Det ligger en massa plugg på hög och jag kommer förmodligen inte ha något liv nu på ett tag. Men men, det kommer vara värt det den 13 juni så.

I helgen har jag chilledillat, spelat fotboll i övik, haft lagfest, myspys och söndagsångest. Låter lite som många andra helger förra året, haha.. Fotbollen har börjat dra igång mer och mer nu och snart sitter jag på nån buss påväg till låånga bortamatcher, kommer sitta oskönt och jag kommer säkerligen missa en del här hemma. Men det får man väl ta, ser fortfarande fram emot div 1 så det går nog bra ändå.

Nu ska jag fasiken kämpa sista tiden i skolan och längta efter studentfesterna, balen, mösspåtagningen, min födelsedag och slutligen studenten. Detta kommer bli grymt om jag bara planerar och prioriterar bättre. Natti natti


Gullarulla

Jahapp, detta lov har ju börjat dra iväg helt plötsligt? Det var ju nyss måndag för fasiken, fattar ingenting.

Jag har iallafall tränat lite, vare med några friends, sovit, jobbat med projektarbete med mitt lilla gäng i flera timmar, och ja, det är väl det. Igår var vi några hemma hos Emelie och chilledillade lite, gjorde några dansmoves med Julia och Emelie från förr, haha så roligt. Sen när vi skulle hem hamnade jag och Jullan hos ett nytt ansikte, han pratar engelska så ja vafan, man öppnade upp engelskaförrådet och skrattade när det blev fel helt enkelt, himla roligt må ja säga! När jag vaknade imorse var jag så jäkla trött, också låg jag dessutom och höll om ett par mjukisbyxor, haha hur hamnade dom ens i sängen? Fattar återigen ingenting. Men men.

Ikväll har jag tränat, gittat mig lite efter träningen och sett på film. Har kikat på nå balklänningar, samt kollat på Julias gamla bilder på Facebook. Höll på att skratta ihjäl mig alltså, fick liksom kämpa för att vara tyst så jag inte väcker pappa. Haha alla var ju så små och annorlunda, ja hua, tur man blir äldre. Nu ska jag stänga ner, imorgon ska jag sova it och sen ska jag sätta igång med en massa plugg som måste göras, låter inte allt för roligt men. Natti


instagram


should i move on

Hejsan. Att ha lov är ljuvligt, det känns som att det är typ onsdag idag, men icke då. Fan-ta-stiskt skönt må ja säga.
 
Idag har vi spelat match på norrporten mot sdff, det slutade i storförlust men jag är inte ledsen för det. Dom spelar i superettan och vi visste redan att dom skulle vara mycket bättre, så trots alla insläppta mål så är jag jäkligt nöjd ändå. Kan hända att det var min bästa match någonsin, haha roligt det där att man kan vara så pass nöjd trots att man förlorar. Men men  :)
 
Efter matchen kom jag hem till en god middag, sen la jag mig i himmelriket (sängen). Jullan kom och jag lockade hennes hår och så, sen har vi bara legat i sängen resten av kvällen.
 
 

RSS 2.0