woho

GUUUUD vilken dag. Har fått massvis gjort på skolan, har skrattat samtidigt som jag har varit irritetad av okända anlednignar. Ber om ursäkt till dom som blivit utsatta av mitt menshumör.

Så lång tid som jag spenderade på skolan idag har jag nog aldrig spenderat förut. Jag kom dit innat 8, och kom hem efter 5. Åh hua. Har haft lektioner efter lektioner idag och sen när alla tog slut, så var jag tvungen att fixa det sista på uppsatsen. Mejlade in den, och sedan kom Jens och hämtade mig.

När jag kom hem käkade jag lite middag. Åkte med Lemons in till stan, lämnade mami och tog ut pengar påvägen hem. Duschade och gick sen bort till Jontes lägenhet där Ellen, och med flera var. Var där en stund och sedan åkte vi in till staden till Höglund. Strax innan elva rullade bilen vidare till Jennifer där jag varit sen jag började vandra hemåt, och nu är jag här. Är jävligt trött och är avundsjuka på alla som tar studenten i år. Det är dock skönt att jag kan fundera lite mer på framtiden, vilket inte har gått så bra än så länge.

Imorgon vankas det storstädning med Lemons och träning på kvällen. Fredag är ledig, och på lördag åker jag till Edsbyn med laget på bortamatch. På kvällen tror jag att det blir finfina saker med vänner, och det är helgens planer. Jag njuter bara av att vi har långhelg, heaven!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0