Söndag

Söndagkväll och långledigheten är över. Vi har studiedag inorgon på jobbet, så vi ska ha nån träff med lärare från junsele och lyssna på en massa saker hela dagen. Jag drar dock en styck tidigare för att gå på mitt spännande möte, så nu håller jag alla tummar och tår!

I fredags åkte vi till Sörberge en sväng. Vi hjälpte Lemons på dagen med att gräva upp en bit gräs och fylla på med nå grus och sådär. Många timmar senare plockade vi upp Ellen och Jonte och åkte in till stan för att käka på innergården. Mycket mycket trevligt må jag säga! :D Trots lång dag och trots att vi var trötta så åkte vi till Alexanders kompisar i Härnösand. Vi blev kvar nån timme innan vi får hemåt och la oss och sov. 23:55 rullade vi in på gården och det var helt otroligt att vi var hemma så tidigt trots allt vi hunnit med under dagen, men förbannat skönt att komma hem i lämplig tid :) 

Idag började vi dagen med att kapa ved. Det är typ det tråkigaste jag vet men det måste ju göras. Sen kapade vi plank och byggde ihop såna där lådor man kan plantera i, samt en till lådgrej som vi har mot husväggen. Jag som aldrig någonsin varit intresserad av trädgårdar eller blommor eller såna saker är väldigt lost. Vad jag kan minnas så har jag bara planterat växter en enda gång och det gick åt helvete, men nu är det dags att lära sig helt enkelt! Så förhoppningsvis så börjar jag tänka på utsidan, alltså trädgården osv, för just nu och tidigare så tänker jag bara på insidan. Inredning och såna roliga saker. Nu måste jag typ inreda utomhus också, utreda hahaha... 

Men men, det blir nog bra! Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0