Nöjd

Ojoj vilken bra helg! I fredags åt vi pannkakor och myste på resten av kvällen. I lördags åkte vi till mitt kära Sörberge för dop och mys med familjen. Lilla juno döptes och det var jättefint alltihop. Sen åkte vi in till Birsta och handlade en massa grejer till huset, snart har vi en fin trapp och en fungerande toalett på övervåningen :))) 

Efter några timmar i Birsta åkte vi hen till Lemons, Jennifer kom och vi grillade kött och gjorde egna klyftpotatisar. Hur gott som helst och jag har längtat efter grillad mat. Sen soffhängde vi resten av kvällen och det var både skönt och trevligt. I söndags klev vi bara upp och åt frukost innan vi bar oss in till Birsta för det sista vi behövde, sen for vi hemåt till Edsele igen. 11:55 exakt rullade vi in på gården och sen städade vi hela huset och plockade på nån timme. Strax innan 14 var vi klar med allt och det kändes skönt att vi hunnit med så mycket på kort tid. Så resten av söndagen blev till eb tripp med bilen och lite såna saker. Mycket bra helg må ja säga, desto jobbigare kändes det att det är måndag idag men det slipper mab ju aldrig så. Snart blir det lite  påskledighet ändå så man får kämpa på lite tills dess. 

I helgen blir det aw med Johanna, Martina och bröderna sjöströms. Sen ska vi bara greja på i huset resten av helgen. Livet är bra nu hurrni, vikten går sakta men säkert neråt, snön börjar försvinna och sambolivet med Alexander är fan-ta-stiskt. Wihoo :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0