:D

Jahapp och det här sportlovet som lärare går exakt lika snabbt som när man själv gick i skolan. Men men, jag har helgen kvar och den kommer vara fullspäckad men hur rolig som helst! Imorgon ska jag träffa HL-tjejerna, så jag och Johanna åker härifrån mitt på dagen någon gång. Det blir nå käk och en massa skratt som det alltid blir när vi ses. Magiskt :') På lördag är det dags för shoppingen som jag har längtat efter hela veckan. Alltså att planera inredning för ett hus är ju hur roligt som helst! Man må måste ta lite i taget men ändåå, drömmen!! Känns bra att jag har med mig mamma och Helena också, lite hjälp på traven skadar inte :) På kvällen ska jag hälsa på Jennifer och Johan och det ser jag alltid fram emot.

På söndag startar jag dagen med fotboll, haha ojoj det kan bli spännande. Anders ringde idag och det slutade med att jag ska vara med på en match på söndagmorgon, som utespelare!! Det ska bli så jäkla kul, men jobbigt också såklart för en som alltid haft dålig kondition trots träning. Nu tränar jag ingen kondition alls, så vi lär ju se om någon måste bära mig därifrån efter haha..

Efter matchen möter jag upp Alexander i Birsta för att köpa en toalett och nå gipsskivor, sen ska vi packa i alla mina grejer i släpvagnen och till sist rullar vi hem till Edsele igen. 

Allt som allt så lär det bli en magisk helg. Yes yes yes!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0