Pärlplattor

Hej hopp! I skrivande stund så sitter jag och gör pärlplattor haha.. Jag har letat glasunderlägg ett tag nu men har inte hittat några jag vill ha, så jag fick lite inspo av nån på internet och hör min egna helt enkelt. Det lättaste hade varit att ha den vanliga storleken på pärlorna, men jag köpte mini och hade väl inte en tanke på hur pilligt det skulle vara. Så jag får sitta med en pincett haha, men men, det går det också! Dock bli dom väldigt tunna i och med storleken på pärlorna, så vi får väl se hur länge dom håller. Oavsett så är det ett bra tidsfördriv ;)

Idag vaknade jag vid 9:30, minns inte sist jag sov så länge! Så det var jätteskönt. Jag låg i sängen en stund innan jag klev upp och målade väggarna i trappen, förhoppningsvis var det sista vändan för nu varken vill eller orkar jag måla en gång till. Nu vill jag börja måla listerna istället, och hitta en bra lampa att hänga upp :)

Sen diskade jag lite och slängde in en tvätt i maskinen. Vi åt nå jäkla chokladägg i sängen igår, imorse när jag vaknade så hade vi stora chokladfläckar på påslakanen haha.. Vi måste ha tappat ett ägg i sängen helt enkelt!

Nu ska jag pärla på en stund till innan det är dags att sätta igång med middagen. Pysshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0