Elevens val

Redan torsdag och snart påskledigt, fint!! Jag jobbar som sagt inte på onsdagar och då är det skönt att passa på att greja här hemma. Jag slipade och spacklade i trappen, färgade håret för första gången på 4 månader(!!!), postade brev och slängde trasiga glad, handlade, diskade och lite såna saker. Det blev kycklingenchiladas och det är nog bland det godaste som finns alltså. Vi avslutade kvällen ned Biggest loser finalen och jag är så jäkla stolt över Helena, så hinla roligt för henne! :) 

Idag är det elevens val på skolan och jag ska ha turnering för 28 elever. Så jag satt med det igår och lappade ihop något sorts system. Det liknar skinkcupen som vi brukar ha vid jul med fotbollen, skitkul! Vi kommer dock ha både fotboll och innebandy och vi kommer hålla på exakt hela dagen i princip. Så det blir spännande och se hur det går! 

Just nu väntar jag på att klockan ska slå halv så vi kan åka till skolan. Jag känner mig lite smått stressad med allt men det ska nog gå på något vis :) Vid 15 slutar vi och så kommer jag hem till Alexander som för en gångs skull är hemma före mig idag :))) Sen är vi ledig båda två en stund och det känns jätteskönt och roligt. Vi ska försöka ta oss hemåt nån dag bösta vecka men exakt när vet jag inte, men det ser jag som vanligt fram emot. 

Nu ska jag se till att allt är med, hejdåå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0