Godnatt

Tjatja, det blir visst lite nattbloggning. Jag har börjat kika lite på en ny serie så det är lätt att man fastnar, men nu tänkte jag bara tomskriva lite innan jag ska sova.

Idag har jag varit och jobbat några timmar, sen har jag bara legat hemma i sängen resten av dag. Åkte till Ica en sväng för att köpa lite fika bara. Var så jäkla sugen på chokladbollar. Sen när jag kommer hem och ska ta en så inser jag att jag köpte dom med den där jäkla Mariannesmaken???? Typ mintsmak. Hallååå chokladbollar ska inte smaka mint?! Så min plan om att äta lite gott fika med mig själv gick åt helvete. Haha blev så besviken. Men det var väl lika bra. Jag har ju inte direkt dom bästa generna så egentligen var det ju bara positivt att jag köpte fel. Haha ödet :))))))

Nu har jag långhelg och sedan är vi äntligen inne på Juni. Den magiska månaden. Svea ska komma och hälsa på mig nästa vecka. Veckan efter det så fyller jag 20, och dagen efter det åker jag till Stockholm med tjejerna över helgen för konsert och lite mys. Fan-ta-stisk månad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0