Måndag

Alltså denna värme, blir galen. Det är svinvarmt på jobbet, ute, inne, på rummet, vart jag än går så är det skitvarmt. Längtar efter höst nu kan ja lova.

Igår åkte jag och pappa in på Birsta på jakt efter en fläkt och ett par jeans. Men fläktarna är ju sopslut överallt så det sög ju. Prövade dessutom 2656 par jeans och det är inte det roligaste jag vet i denna värme. Haha inte lätt inte! Men tillslut hittade jag ett par så det var ju skönt. 

Imorse var jag så jäkla seg och första timmarna på jobbet var en pina. Tiden gick sakta och det är måndag och allt va det var, men tillslut slog klockan fyra och äntligen fick jag stämpla ut och åka hem. Jag skulle egentligen ut och springa idag, men jag tvärsomna efter att jag hade ätit och vaknade vid halv 8. Så då sket jag i det, får helt enkelt ta det imorgon istället.
Nu får vi se hur det går att somna idag med tanke på min lilla oplanerade sovstund. Känner mig rätt trött så förhoppningsvis går det. En fläkt hade inte varit fel. Men men, nästa år kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0