Fredag

Hallå hallå! I skrivande stund så ligger jag i sängen och inväntar Den gröna milen på fyran. Ikväll har jag haft en jäkligt trevlig kväll med Kristina, Victoria och Johanna. Vi har käkat både middag och efterrätt och det var här gott som helst! Jag må ha fuskat med större portion, samt efterrätten, men jag unnar mig gärna såna här gånger :) Vi har suttit ute på altanen och surrat och skrattat och allt va det var, det var magiskt iallafall!

På jobbet har det gått bra. Vi började med en helvetesorder som jag brukar kalla det. Den låg på strax över 2000 och det är ingen jättestor order egentligen, men när läggningen är jävlig så spelar det ingen roll. Det slutade led att jag satt med en hammare och slog. Men men, den varar inte förevigt.

Igår var jag på bilbingo med Julia och Jennifer och det är ju faktiskt ganska trevligt. Extra roligt om man vinner såklart. När jag kom hem fick jag ett väldigt oväntat samtal och nu känns livet lite som det ska igen. Så jag är nöjd  med dessa två dagar! 

Imorgon när jag förhoppningsvis har fått sovit ut är det dags för en springtur. Sen hoppas jag på solning och sen blir det bio med Michaela. Kul kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0