On fire

Jag tror jag har fått typ frossa? Solsting? Vet inte vare heter men, ligger iaf här och det känns som att jag har feber, har huvudvärk och jag fryser jättemycket till och från. Har bränt mig över i princip hela kroppen då jag fördrivit tiden i både solstolen och solariumet idag.

Annars så har dagen varit rätt skön ändå. Skolan är rätt lättsam vissa dagar och vi fick sluta tidigare också. Sen jag kom hem har det inte hänt särskilt mycket. Varje gång jag har gått förbi spegeln så känns det som att mitt ansikte blivit rödare för varje gång. Har sett på film, solat och käkat med moder jord, och legat i sängen.

Imorgon har vi match på bsk för första gången den här säsongen, spännande. Sen blir det plugg resten av dagen. Vill bara få in alla uppgifter så man slipper vara så jäkla stressad jämt. Annars känns allting rätt bra må ja säga. Bästa moster är snart klar med balklänningen, studenten närmar sig och snart får jag vara lite ledig. Känns mycket bra mina vänner!

Nu säger jag godnatt med dagens fula bild. Haha solskyddsfaktorn som jag bad mamma smörja in mig med måste ha varit bra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0