who are you people?

Gokväll, ska alldeles snart släcka taklampan och krypa ner for real till sängs! Ska bara skriva detta lite snabbt. Mitt pannben gör ont och jag tror det är feber som är på ingång. Jag som varit frisk så länge.. Men men, brukar inte ha sån långvarig feber så snart är man fit for fight igen! Träningen gick bra iallafall, armbågen är som den är, men Tobbe tvingar iväg mig till någon på fredag så det ska nog ordna upp sig.

Annars då? Inte så mycket faktiskt. Har gått och blivit med twitter, dock fattar jag ingenting, så det får vi se hur det går med det. Sen funderar jag på hur jag kan ha hela (haha) 31 stycken som läser denna skit, när jag aldrig har (en gång på bdb typ, för x antal år sen) länkat bloggen nånstans. Det är för mig ett mysterium. Så om du ens känner för det så kan du ju skriva vem du är. Dock är jag medveten om att det inte lär ramla in en enda kommentar fast att jag bad om det, haha men man kan ju önska iallafall.

Nu ska jag sova, natti

Kommentarer
Postat av: maibullen

I read! ;);)

2012-01-17 @ 06:48:59
URL: http://maibul.blogg.se/
Postat av: biffen

jag är ditt största fan. läser din blogg varje dag och jag tycker du är sååååå fiiiiin!! <3 kramiz

2012-01-17 @ 08:49:06
URL: http://eelen.blogg.se/
Postat av: Snaggis

Hej! Jag är en tjej på 17 (dock inom även 18 år)



Jag gillar att ha mysiga filmkvällar med en varm famn. Dricker gärna hembränt och diskuterar så folk runt om kring får huvudvärk. Jag är arbetslös och hatar långa promenader utan anledning. Jag är flintskallig och har en Nokia 3310. Vill du ses någon dag? OBS kan ej ta emot mms....

2012-01-18 @ 23:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0