2012

Hej 2012, året vi dör? Förhoppningsvis inte. Jag kommer iallafall självklart säga 2011 i flera månader till.

Hade det trevlans igår. Började med att ligga kvar i sängen till halv fyra, vilket resulterade i att jag fick stressa en del. Hoppade in i duschen där det endast fanns kallvatten kvar i, king må ja säga! Sen fixade jag mig i det snabbaste tempot jag kunde. Sen gick ja bort till Jontes lägenhet där vi skulle käka och så. Anlände såklart sist och började med maten på en gång. Den blev jävligt god, och mätt blev man också. Sen var vi där i nån timme eller två till och bara var, hade kul och dansade åt I'm sexy and I'm homeless, och det var väldigt skrattframkallande kan ja lova. Tog bussen till timrå, var hos nån en stund innan vi skulle ta nästa buss (som BEA hade kollat upp) till staden där vi skulle stå så fint på tolvslaget. Det var iskallt och bussjäveln kom ju aldrig, så Bea kikade igen och insåg att hon kollat fel. JAHAPP, vafan gör man dårå? Så ja, vi satt alltså på en jävla busshållsplats mitt i timrå på tolvslaget. Riktigt lyckat må ja säga! Efter väldigt lång tid kom våran taxi iallafall, som tog hos till nästa ställe. Granlo? Granloholm, ja skit i samma. Och där var vi rätt länge, hade trevligt, och sen kom skjutsen som tog oss till sörberge igen. Jag och Ellen hoppade av hos Jonte och intog soffläge, Ellen somnade och jag kollade på pippi. Kan även tillägga att klockan var halv sju på morgonen. Efter en stund la jag mig i puffen och somnade väldigt skönt.

När vi vaknade börja vi städa, det såg ut som skit så det var bara att sätta igång. Sen kom Jonte hem, och Caspar. Sen gick jag och Ellen bort till indiana där Fp och Bea redan var. Käkade pizza och blev återigen väldigt mätt. Sen gick vi tillbaka och intog soffläge igen. Och där låg vi i flera timmar. Diskade undan det sista innan jag tog mig en prommis hit till pappa i snöstormen.

Klockan har hunnit bli rätt mycket också insåg ja nu. Jag som skulle ändra min design lite, ja vi får se hur ja gör. Du lär ju märka ifall det händer nått. Så nu säger jag och mitt långa inlägg hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0