sometimes

Nämen nu börjar klockan rinna iväg igen, måste vända tillbaka på dygnet alltså. Alldeless för många sena nätter och långa sovmornar, när skolan börjar lär det bli ett helvete att komma upp, hua.

Idag har det varit en väldigt trevlig dag må ja säga. Jag bokade tågbiljetter hem från arlanda när vi anlänt dit efter thailandsresan. Så nu är allt dedär fixat iallafall, skönt. Sen kom Moa och var med mig några timmar, så längesen nu ju! Åt mat och skrattade åt livet, sen gick vi hem till mamma i snöstormen. Och till sist övningskörde jag till träningen, körde hela vägen och jag highfivade med både mamma och Moa när vi kom fram. Typ andra gången jag kör på riktigt och nu börjar det likna något! Körkortet ska ligga i min hand så snabbt jag fyllt 18, annars jävlar blir jag besviken på mig själv. Men aja, såg inte fram emot kvällens träningspass då jag visste att det skulle vara gristräning. Och ja, grisigt var det, riktigt grisigt. Men på nått jävla vis så klarade jag mig igenom hela en och en halv timme och kunde åka hem och vara nöjd. Fy, minns inte sist jag sprang så mycket. Men nu är det gjort, och jag ger fan mig själv en applåd. Haha ;)

Imorgon väntas nästa fysträning, och jag känner på mig att 2012 ska bli mitt träningsår. För så har jag sagt i många år nu och inget händer utanför fotbollen. Så 'note to myself; på med löparskorna och ut med dig.

Nu ska jag gå och lägga mig, och vara vaken i några timmar till om det ska vara som alla andra nätter. I natt övertänkte jag alldeles för länge. Ska sluta upp med det genast. Godnatt barn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0