kevlarsjäl

Guuuuuud. Snart är klockan ett och här ligger jag fortfarande, dock av goda skäl. För jag har skrivit klart psykologin som ska in imorgon, dödsskönt! Känns skitbra att jag inte är lika skolless längre, är nog påväg tillbaka till den jag kan vara i skolan, wohoo. Fick veta idag att jag fick vg på mitt matteprov vi gjorde innan lovet också, fantastiskt! Nu börjar skolbiten ordna sig, vilken lättnad!


Efter skolan tog jag bussen till ica, köpte ägg och kyckling. Sen gick jag hem till pappa och åt mat, sen kom mamma och hämtade mig. Nån timme efter det åkte jag på träning, som förövrigt gick bra till en början, sen slog jag armbågen lite och det gick lite lätt utför. Men men, nya tag på söndag! Efter träning kom mamma och jag körde hem igen. Väl hemma hoppade jag in i duschen, mamsi kokade ett ägg till m i  g medans och sen käkade jag det på en god lingongrova. Jag och mitt nya lite nyttigare liv verkar hålla i sig iallafall, så det är ju bra. Det är därför jag käkar kyckling hela tiden, haha.. Nämen vafan, ska snart till thailand och vill iallafall försöka se lite bättre ut än nuläget. Så nu får man ligga i med nyttigheterna!

Imorgon är det äntligen fredag, och jag ska ha mössa på mig har jag bestämt. Kliver upp 50 minuter innan jag börjar skolan, mamma skjutsar mig, och sedan går jag veckans sista skoldag. Sen ledighet, hallelujah! På kvällen kommer Jennifer och Julia förbi så ska vi mysa lite, låter ju fint de. Det var ett tag se nu, så det ska bli trevligt.

Men nu måste jag sova om jag ska orka sätta på mig mössan imorgon, haha natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0