free at last

Hajhaj. Är svintrött. Min armbåge värker, och mina ögon kliar. Fantastiskt.. Men men, måndag är alldeles snart helt över och det känns grymt. Älskar hur dagarna rinner iväg just nu. Visst, ibland vill man stanna tiden vid vissa tillfällen. Men jag har inte känt så på ett tag nu att jag vill det, så jag är nöjd med att tiden faktiskt går ganska snabbt. Jag vill bara att det ska bli andra mars nu, så jag får åka iväg på en grym resa med mina fina.
Som jag tjatar om detta, men det skiter man väl i.

Skulle egentligen köra en stund innan träningen förut. Dock blev jag skitarg när mitt hår inte ville samarbete för fem öre ens när jag skulle sätta upp det. Så även där rann tiden iväg, men jag tog en omväg påvägen hem istället. Alltid nått.

Träningen gick iallafall bra. Trots att min väldigt ömma kropp gjorde satans ont varje gång jag slängde mig, men längre in i träningen kunde jag böja på mig någorlunda iallafall, haha. Vi körde bara en timme idag då alla andra är träningslediga, så jag kom hem för två timmar sen kanske.

Nu tänkte jag kika på det nya avsnittet av oth, sen sova. Borde egentligen stänga ihop nu för att jag ska vara lite pigg imorgon iallafall. Men men, får lägga telefonen i andra sidan rummet så löser det sig nog ;) Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0