fight for it

Hejhej! Natten som var va den mest misslyckade i mitt liv skulle ja tro. Efter mitt lilla nattinlägg så låg jag vaken i flera timmar till och bara vred på mig. Klockan närmade sig nog halv fem innan jag somnade, hua.. Har inget minne av att jag slog av mina alarm imorse, så jag försov mig litegrann. Men det ska nog inte göra något om tjugo år så!

Förövrigt så var skolan inte allt för jobbig, inte jobbig alls faktiskt. Så det var skönt med tanke på att det är första dagen efter lovet. Men imorgon lär det bli andra puckar, och jag har bestämt mig för att börja kämpa mer nu, måste bli som jag kan vara.

Efter skolan så gick jag och Jennifer till indiana och tog oss varsin sallad. Sen satt vi där i nån timme eller två och bara pratade, precis som vanligt när vi är där. Sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem hit, satt och myste ute i stugan ett tag innan jag åkte på träning. Fick köra, och det gick så bra så. Det börjar ta sig, kör i princip som en gud nu ;) Haha ne verkligen inte. Och på min egen gård när jag ska backa in får jag kärringstopp efter kärringstopp, haha inget jag är stolt över. Men en dag, då ska jag bara glida in. Haha!

Hade målvaktsträning första timmen på träningen och det rullade på bra. Lär ha en skaplig träningsvärk i armar och rygg imorgon kan jag tänka mig, men det är så det ska vara! Har även mer träning imorgonkväll, lite fys tackar ju ingen nej till!



Men nu ska ja snart signa ut. Ciaociao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0